40 SPØRSMÅL OG SVAR!

God ettermiddag, happy tirsdag 

I dag tenkte jeg å ta fatt på 40 nye spørsmål og svar..

Jeg vet at dere digger disse innleggene, og det gjør jeg også, og så blir vi liksom litt ekstra godt kjent! Håper dere er klare for enda en runde med spørsmål og svar, tjoheiiii!1. Hvor gammel er du om 5 år?

Usj.. Jeg blir jo bare eldre og eldre.. Hva skjedde med å være i begynnelsen av 20- årene, liksom? Om 5 år er jeg.. Hold fast.. 34 år gammel! Fy fader..

2. Hvem har du vært med i minst to timer i dag?

Det blir nok ikke overraskende, min kjære samboer.. Og Fokus, selvfølgelig. Han er alltid god å ha i nærheten, når jeg trenger et lite avbrekk fra en hektisk agenda!

3. Hvor høy er du? 

Jeg er 167 cm.. Nå har jeg omsider funnet ut hvor høy jeg er - på millimeteren, haha! 

4. Hvem var den siste personen du ringte?

Det var Dennis.. Jeg ringte han i går for å ai at jeg hadde landet på Gardermoen, og at jeg var på vei hjemover. 

5. Hvem var den siste personen som ringte deg?

En eller annen med skjult nummer.. Da tar jeg IKKE telefonen!

6. Hvilken film så du sist? 

Hmm.. Det må ha vært den altfor skumle Iscidious 3. God damn - den var så forbanna ekkel. Satt for det meste med en pute foran trynet, haha!

7. Hva stod i den siste tekstmeldingen du fikk?

"Hei superen min! Er du i Oslo på onsdag? Skal på superharrytur til Sverige på onsdag hvis du vil joine (how cool is that) Stor klem". Haha, denne meldingen fra min aller beste kompis tikket inn i går kveld, og jeg hadde seff joinet på harrytur om jeg hadde hatt tid. 

8. Foretrekker du å ringe eller tekste? 

Jeg er blant dem som HATER å snakke i telefonen.. Jeg bruker ikke telefonen min til den slags, haha. Den er alltid på lydløs, og jeg tar den aldri. Med mindre det er mamma, Dennis eller en av mine nærmeste venninner som ringer. Tekst meg før du ringer for pokker, haha.. Eller send en mail.. 

9. Hva er ditt favorittsted? 

Ååå.. Dette er nesten umulig å svare på. Det er jo så mange plasser som troner på toppen av listen, men hvis jeg må velge ett sted, så må det bli Las Vegas, haha! Jeg ELSKER Vegas.. Vegas er livet!

10. Hvilket sted liker du minst? 

Hmm.. Det må være Tallin. Byen har absolutt mye hyggelig å by på, men jeg drar ikke tilbake. Èn tur til Tallin er nok!

11. Hva irriterer deg aller mest i hverdagen? 

Det er uten tvil folk som går på trikken før andre har kommet seg ut.. Det er helt forbanna umulig å komme seg ut av trikken, om tjue mennesker presser seg inn døren på én og samme gang. VENT for pokker!

12. Hva er det siste bildet du tok med telefonen? 

Jeg tok et bilde av en haug av slike quotes som forklarer hvor mye man hater å snakke i telefonen, haha! Jeg irriterte meg tydeligvis over dette i går også!

13. Har du noen kjæledyr?

Jahaaa! Jeg tror vi alle begynner å kjenne til Fokus, gjør vi ikke. Den lille rakkeren med enorm personlighet. Jeg elsker han så ubeskrivelig høyt!

14. Når stod du opp i morges? 

Jeg var helt ferdig i morges, og slumret til klokken halv ni.. Det er vel innafor, er det ikke? Så lenge jeg liksom kommer i gang med dagen før klokken ni er jeg fornøyd, men jeg må innrømme at jeg savner jetlagen, haha. Jo tidligere oppe dess bedre, og jeg elsket å sprette opp av sengen lenge før klokken seks. Åh! Alt man får gjort såpass tidlig på morgenkvisten ass, haha. 

15. Hvor er du om 10 år? 

Vet dere? Det er umulig å si.. For 10 år siden så jeg for meg at jeg i dag var gift og hadde en haug av kids, noe som absolutt ikke er tilfelle. Jeg tar en dag av gangen, jeg.. Om 10 år kan jeg være bosatt i Kongo for alt jeg vet, og litt av spenningen med livet er jo å ikke vite eller planlegge så mye. Jeg tar hver dag som den kommer, og lever hver dag som den skulle vært den siste.. I hvert fall nesten, haha!

16. Chips eller godteri?

For et dilemma... Jeg elsker begge deler, men chips er best om jeg jeg hungover. Godteri er definitivt best når jeg er superform på fredagskvelden foran TV'n, haha!

17. Hvilket klipp på YouTube fikk deg til å le sist? 

Hhahahaha, det må være dette under her. Jeg dævver av Miranda Sings. Hun er så weird og helt forbanna awesome!

18. Hva er din beste egenskap? 

Det må være at jeg er veldig omsorgsfull. Det er ekstremt viktig for meg at de rundt meg har det bra!

19. Hva er du dårligst til? 

Å være strukturert.. Jeg er så ustrukturert at det gjør vondt, og det er veldig lite kult å ha så mange ukontrollerte, løse tråder, når jeg liksom skal drive big business, haha. Jeg trenger å melde meg på et strukturkurs! 

20. Hva er du iført når du sover? 

Jeg er som regel bare iført en truse, men nå når det er blitt så kaldt ute er jeg helt avhengig av en stor og myk t-shirt. 

21. Hvem ringer du til når du er forbanna? 

Det kommer jo veldig an på hva som har gjort meg sint og sur, men som regel er det Dennis som får gleden av å høre på en steik forbanna bergenser som hyler og skriker!

22. Hva er den største premien du har vunnet? 

Hva som var premien betyr ikke så mye, men det å vinne Folkets Favoritt på Vixen Blog Awards for to år siden, var et av de største øyeblikkene i min bloggkarriere. Det var også helt vanvittig å stikke av med prisen for Beste Dagens Outfit, samt Årets Livsstilsblogg i fjor. Hjelpes så stolt og glad jeg var! 

23. Hva er det rareste du noen gang har spist?

Hmm.. *tenke tenke*.. Jeg kommer ikke på noe veldig rart, men det er jo kanskje litt pussig at jeg spiser makrell i tomat meg gaffel rett fra boksen! Eller vent litt.. Jeg har jo en gang skrevet et innlegg med noen supersære ting jeg liker, så kanskje noe på denne listen er rarere enn makrell på boks? haha. Dere ser listen HER

24. Har du noen piercinger? 

Not any more! Jeg har hatt piercing i både tunge og navlen, men det begynner å bli maaaaange år siden jeg så meg for gammel for den slags. Jeg synes piercinger på ungdommen kan være fresht, men at det er superHARRY på oss som snart er voksen, haha. 

25. Hva hører du på akkurat nå?

Nå sitter jeg her og hører på radioen. P4, for å være helt presis.. Pensjonisten i meg synes P4 er så koselig, haha.. 

26. Hvilken is er din favoritt?

Åh, det må være pæreisen! Den grønne, superdigge saftisen! 

27. Kan du skifte olje på en bil? 

Jepp! Jeg kan også skifte dekk på bilen, om noen skulle lure, haha. Handy woman, ass!

28. Liker du kaffe? 

Det blir som å spørre om jeg liker julaften, haha!

29. Hva foretrekker du å drikke til frokosten? 

Jeg foretrekker en frisk og digg juice, men siden kjøleskapet alltid er tomt, blir det som regel vann. Sååå kjedelig!

30. Norge på sitt beste? 

Norge i mitt hjerte! Det vakre landet vårt viser seg ofte fra flotte sider, og det er noe magisk over hver eneste årstid. Blomstringen om våren er vidunderlig, og et snødekket land er ikke helt feil det heller. Norge er virkelig vakkert!

31. Hva er det siste du kjøpte? 

Jeg kjøpte en ny og superyummy parfyme på taxfree'en i går. Jeg har lenge vært på jakt etter den diggeste duften, og den fant jeg i går! HURRA!

32. Har du noen gang vært innlagt på sykehus? 

Nope. *Bank i bordet*. Jeg har faktisk aldri vært innlagt - jeg har aldri operert eller brukket noe som helst. Lucky girl, haha. 

33. Snakker du andre språk enn norsk? 

Jeg snakker engelsk, men har så inderlig lyst til å lære meg fransk! One day!

34. Hvilken dessert liker du best? 

Det er uten tvil Asiatiske tilslørte bondepiker.. Yummmy!

35. Banner du mye? 

Dessverre banner jeg altfor mye.. Jeg MÅ skjerpe meg.. Eller lære noen nye ord som kan beskrive hva jeg mener, de gangene jeg tyr til banneord, haha. Vi mangler noen ord med skikkelig futt i, ass.. "Det var veldig vondt", blir liksom ikke like vondt som "det var jævlig vondt".. Enig? 

36. Hvilke gode nyheter fikk du sist? 

Det er selvfølgelig nyheten om nominasjonen til Vixen Blog Awards! Gud hjelpe meg så stas det var å høre at jeg var semifinalist i så mange som FIRE kategorier!! Dere kan stemme på meg under her, hvis dere vil, og mener at jeg fortjener det!

♥ Årets Gullpenn
♥ Årets Kjendisblogg
♥ Årets Bloggbusiness
♥ Folkets Favoritt

37. Eier du noen verdifulle smykker? 

Jeg arvet et gullur etter morfar, som jeg har hengt på et langt kjede. Dette er noe det mest verdifulle jeg eier! Dette uret betyr veldig mye for meg!

38. Hva foretrekker du å bruke penger på?

Reise!!! Jeg kan bruke alle pengene mine på reise, uten å få dårlig samvittighet!! "Travel is the only thing you buy that makes you richer"

39. Fortell tre ting som leserne ikke vet om deg!

1. Da jeg var liten ble jeg innimellom ekstremt sint, og da jeg ble sint sa jeg alltid til mamma: "Mamma, nå kommer sinten", før jeg gikk ut i trappen og trampet opp og ned som en gal, mens jeg hylte og skreik. Altså.. Jeg må jo bare le! Snakk om å få utløp for sinnet sitt på en ekstremt fin måte, hahahahahahah!

2. Da jeg akkurat hadde bikket 18 år, ble jeg så stupfull en jentetur på Geilo, at jeg ble kjørt hjem til hytten av politiet. Og det var etter at jeg hadde pjuket på både politimannen og meg selv. NOT cool! 

3. Jeg var en liten rebell på ungdomsskolen, og stakk en gang innom Adelsten (som det het på den tiden) for å naske med meg et par stringtruser (JA, jeg er fortsatt flau over at jeg kunne gjøre noe så dumt). For å unngå å bli tatt på fersken, tok jeg alle trusene på meg utenpå strømpebuksen jeg hadde på meg under den baggy jeansen, og jeg tok altså så mange truser på meg at jeg nesten ikke klarte å bevege meg. Da jeg nærmet meg utgangen av butikken begynte alarmen å pipe, og jeg ble så redd at jeg løp inn i prøverommet, for å legge tilbake alle trusene. Jeg prøvde aldri å stjele igjen etter det, haha! Drittunge, ass!

40. Hva er dine planer for helgen? 

På fredag blir det som vanlig en rolig kosekveld med mannen.. Slike fredager er aller best! På lørdag skal jeg ut med de fine venninnene mine, og danse til svetten renner, haha. SOM jeg gleder meg.. Nyt dagen, vakre venner!

Husk at jeg er veldig glad i dere 31 kommentarer

B

17.11.2015 kl.12:23

ÅHHHH!!! Mennesker som ikke venter til folk får gått av bussen/trikken. Jeg tar buss hver dag og irriterer meg grønn. Og blir så irritert på mennesker som skal av bussen, og VENTER til folk har kommet på bussen før de går av. Jeg presser meg heller ut for jeg skal faen meg av først. De er så livredde for å ikke komme med, herregud! Haha.

Aurora Eriksen

17.11.2015 kl.12:35

Hahaha, måtte le av den videoen, hun eeeer så lættis!!

Men ja, slike innlegg er gull verdt, og elsker dem O:)

Nikita <3

17.11.2015 kl.12:40

Fine svar :D

Emma Julie

17.11.2015 kl.12:41

Liker det her! Haha, det beste var 39. Ha en flott tirsdag :)

Christine S

17.11.2015 kl.12:59

Så fint innlegg :) Liker veldig god spørsmål med svar :) Håper du får en fin uke :)

charlotte haugen

17.11.2015 kl.13:06

hahah 39 :D vi har vell alle vært der en gang :'D ha en STRÅÅÅLENDES dag :D

charlotte o.

17.11.2015 kl.13:19

Enig i standpunktene dine;

- trikken (i bergen bybanen) gjelder vel så og si overalt..

- Banning, jeg får alltid beskjed om å ikke banne så masse av kjæresten, men syns at banne ordene beskriver det mye bedre. Vi bergenesere er vel kjent for å være litt stor i kjeften, kanskje?

- Å reise er magisk, elsker å ikke alltid være på en plass :)

- Høsten er også en fin tid på året, om det ikke regner så masse, haha :)

Ha en flott tirsdag videre, og husk å kos masse med voffen - den virker som en skikkelig god bamse :)

Madde

17.11.2015 kl.13:58

Kan du ikke skrive ett innlegg om dine favoritt dufter(parfymer) ble veldig nyskjerrig etter punktet om ny parfyme 😊😊 det hadde vært veldig gøyT :)

Marte Foss Iversen

17.11.2015 kl.14:30

Åååh! Jeg elsker deg!

Har aldri turt å kommentere egentlig fordi jeg synes det er litt flaut ;) men nå skal jeg bli flinkere! Har fulgt deg så utroooolig lenge.. Husker faktisk da du fortalte at du skulle begynne å lage din egen kolleksjon med klær for å selge.. (har faktisk kjøpt både to og tre plagg fra siden din selv om jeg er fattig student og mamma hadde klikket om hun fikk vite at det var det jeg brukte pengene mine på (A))

Men igjen! Jeg elsker deg!

17.11.2015 kl.14:44

Du minner meg veldig om meg selv! Det er gøy :D

Emma Djupevåg

17.11.2015 kl.14:54

Årh, kjenne meg godt igjen øve dan irriterande delen med buss! Fyfaen, tulla, ikkje banna så møkje ehhm skitskap, nai vette kje da samma, du har hailt rett i da..😁

Ka parfyme va da du kjøpte deg? Har snart bursdag og ønske meg ny🙌🏼 men har ikkje peiling på kas då, tips?? Elska når du vette sopass pwrsonlig på bloggen då e da ein fornøyelse å lesa, du e so flink te å holda lesarane dine interressert gleda meg alltid te å komma heim frå skulen og lesa bloggen din!❤️❤️

Du må ha ein fin dag vidare Kristin, klem Emma❤️😘

Iselin HL

17.11.2015 kl.15:03

Hahah! Truser? Særiøst? Off, faktisk noe jeg også kunne funne på og gjort. Og samme med den trikken. Det er noe jeg kan irritere meg over i all evighet. Så snart jeg ser folkene liksom. --> jeg håper virkelig du vinner til Vixen... Du fortjener ALLE kategoriene du er stemt ut til <3

Ha en fin dag videre! Jeg er stuck med skolearbeid.. når tar det slutt egentlig?

Aurora!

17.11.2015 kl.15:17

Holdt rett og slett på å le meg i gjel da du svarte på spørsmål 39! :p Leser bloggen din fast, kjempe fin blogg! (y)

LisaLDN

17.11.2015 kl.15:22

Hahaha, "nå kommer sinten"! Eg dør! :D

Silje Arntzen

17.11.2015 kl.15:41

Elsker slike innlegg! Og jeg elsker bloggen din! <3

Vilde

17.11.2015 kl.15:54

Tips til innlegg: Utelivsguide i Oslo! :)

Ha en fin dag!

Emma Julie

17.11.2015 kl.16:39

Foresten så lurte jeg på om du kunne lage en Amsterdam guid? Fordi jeg har tenkt til å bestille meg en reise snart. Dette lurer jeg på; Hvilket hotell bodde dere på? Hva kunne kalles byen/hovedstedet i Amsterdam? Hvor shopper man? Hva så dere på? Hvordan var sex musemuet? Hvordan funket live sex showet (leste at det bare var i blant), hvor så dere det og hvordan var det? Vet du om det og alt annet er åpent hver dag i red light district? Hvor spiste dere? Tok dere en tur i kanalen? Hvor bestillte dere turen (tips til det billigste nettstedet man kan bestille foreksempel pakkereise)? Haha ble endel, men greit å høre med noen som har vært der. Kom gjerne med tips om jeg har glømt noe :)

Mina

17.11.2015 kl.17:02

du er så ekte!! elskr det!! Utrolig mange bra og fine svar:-)

Silje

17.11.2015 kl.17:24

God ettermiddag til deg 😀💓. Fantastisk med slike innlegg,slike innlegg håper jeg det blir oftere av 😊👍

Et spørsmål, hva med å la oss å få bli litt bedre kjent med din samboer også ?

Hadde vært morro å fått sett slike spørsmål og svar om Dennis også 😊 Hehe.

Silje Marie A

17.11.2015 kl.17:43

Hahaha, så underholdende å lese!

Inspirerende å høre hvordan du også er ærlig med at vi virkelig ikke vet hva som kan skje om 10 år. Jeg håper i det minste du trives om 10 år minst like mye som nå!

Hadde aldri klart å forestille meg deg i dritings i en politibil, haha. Synd ingen filmet det! :'D

Ha en fin uke videre, Kristin <3

Miriam

17.11.2015 kl.18:22

Hahaha, så morsomt innlegg! Måtte le når jeg leste om "sinten". Hvor genialt er vel ikke det? Sku gjerne sett det. Har ikke en video da? Hoho

Da har jeg stemt på deg i alle kategoriene. Fordi du fortjener det. Heia

Karoline E.N

17.11.2015 kl.18:35

Elsker disse innleggene :D jeg er så enig med folk som ikke venter før dem presser seg på trikken/buss/t-bane. Fytti grisen så irriterende! Snakk om og presse seg frem ;o nesten så man vil si i fra! Pæreisen er den beste, så ENIG! :D hihi. Ønsker deg en fantastisk kveld <3 j stemmer på deg, fordi du fortjener det!

Andrea

17.11.2015 kl.18:39

Hei søte du.

I dag er jeg veldig trist. Trist for at alle de små koselige butikkene forsvinner. Jeg leste en trist sak om ditt elskede område, Løkka. Denne artikkelen ser man tydelig hvordan utvikling vi er I.

http://www.osloby.no/nyheter/byutvikling/Naboene-kjemper-for-a-bevare-de-originale-butikkene-pa-Grnerlokka-8247753.html

De store kjedene består, mens de små unike forsvinner til boliger. Jeg vet jo at du er en unik sjel som elsker unike mennesker. Jeg lurte på om du vil bruke din store stemme å vekke oppmerksomhet rundt dette. Jeg vil virkelig at Bobby skal bli, og alle de andre små. Å være mainstream suger. Hjelp meg ved å hjelpe andre til å fortsette å være unike. Tenk hvor fælt det hadde vært om Styleconnection's butikk skulle bli omgjort til en bolig fordi det er lønnsomt for noen andre.

Ah. Blir helt paff. Jeg vil være unik for alltid, men da trenger jeg flere med meg. Inkludert butikker!! ❤

Big love.

Mari A

17.11.2015 kl.21:49

Hahah, kjenner meg igjen i maange av disse 😂 Syns slike innlegg er veldig gøy!

Ha en fin kveld ❤️ God klem

EB

17.11.2015 kl.22:33

Godt å høre at det er fler enn meg som ikke liker å snakke i tlf.. Får nærmest et angstanfall av det😕

Benedicte

18.11.2015 kl.07:21

Ja du må jo fortelle hvilken parfyme du kjøpte. A og ikke B er ikke lov Kristin..

StyleConnection

18.11.2015 kl.09:22

Benedicte: Haha, jeg skal fortelle mer om den veldig snart :) Enig med deg, noe SÅ irriterende ;) hahaha! Klem klem

Ingrid

18.11.2015 kl.15:35

Alltid gøy med spørsmålsrunder, føler jeg kjenner deg enda bedre hver gang. Da må jeg spørre.. Er det rart å si? Hahah kos deg masse resten av uka!

Alina

19.11.2015 kl.04:05

Ny leser her :) glad jeg oppdaget bloggen din, den er en humørbombe uten like! Me like!

Mari

19.11.2015 kl.09:44

Husk at det er stor forskjell på å bytte olje og fylle på olje da 🙊

kristine

19.11.2015 kl.11:55

Skjønne pene deg, ville bare ønske deg en super dag =)

Skriv en ny kommentar

hits