DENNE UKENS...

Bah!

I dag er hjelmen så sjukt trang, og lørdagens festligheter merkes skikkelig godt. Vi var ikke i seng før nærmere seks, og da hadde vi holdt det gående i over tolv timer, haha! I går hadde vi virkelig tatt på oss partybuksene, og etter julebord hos min kjære kusine og mannen, gikk de av oss som var klar for flere sprell på strippeklubb. That's tydeligvis how we roll, haha... Strippeklubb er jo SÅ gøy! 

Fokus vekket oss for ikke så lenge siden, og jeg tenkte å kicke i gang denne søndagen med en obligatorisk ukesoppdatering, hurra! Dere liker disse oppsummeringene fremdeles, sant? 

Here we go...

CRAVING:

Åhåj som jeg har cravet guacamole denne uken. Det er jo så ufattelig yummy! Nam, nam, nam! Jeg vil bare i guacamole, liksom. Guacamole er LIVET!


//Bilde hentet fra tumblr

INSTAGRAM:

Majorie Lacombe er en kreativ sjel fra San Diego, som har en lidenskap for pastel. Kontoen hennes er så sprudlende, inspirerende og herlig, og man blir garantert i godt humør av å klikke seg inn her. Anbefaler alle fargerike frøkner å følge @creativekipi!

LÅT:

Haha, hva skjer med meg!??? Jeg begynner å få skikkelig sansen for Justin Bieber.. 

Men det har skjedd noe med han, sant? Har han ikke begynt å skape helt sinnsykt bra musikk? 

HAPPINESS:

Åh! Som jeg elsker "Happiness is..." - boken som jeg kjøpte i USA! Sjekk ut The Happy Page på Facebook for å bli litt ekstra glad ♥

BESTE INNKJØP:

Er definitivt den råkule badeanden kledd i leopard, haha! Denne her er noe av det tøffeste jeg har her hjemme, og jeg er så lykkelig for at vi tilfeldigvis ramlet inn i denne butikken i Amsterdam forrige helg. 

Sjå på'n!! HØYDEPUNKT:

Ukens soleklare høydepunkt var definitivt da semifinalistene i Vixen Blog Awards ble avslørt. Jeg er fortsatt helt i hundre over å være semifinalist i så mange som fire kategorier, så nå krysser jeg alt jeg har for at dere vil stemme med enda nærmere finalen. Tenk da.. At jeg er nominert i så mange kategorier er takket være dere! Dere er de beste bloggleserne en blogger kan drømme om! 

Takk for at dere er så himla magisk ♥

Du kan stemme på meg under her, om du føler jeg fortjener det!

♥ Årets Gullpenn
♥ Årets Kjendisblogg
♥ Årets Bloggbusiness
♥ Folkets Favoritt

WANDERLUST:

Det er så altfor lenge siden jeg har vært i Bergen, og jeg lengter tilbake til verdens vakreste by! 

Dessverre er det sånn at jeg ikke reiser "hjem" like ofte som før.. Tiden strekker rett og slett ikke til, og når man faktisk har mer eller mindre all familie bosatt i hovedstaden, går det lenger tid mellom hvert besøk. Dette fører riktignok til at det er ekstra stor stas å komme tilbake til byen mellom de 7 fjell, og da setter man jo enda større pris på besøket!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Var jeg visst like ferdig som i dag etter fjorårets familiejulebord, haha. Jeg forsvant visst litt på denne dagen, men dagen etterpå skrev jeg et langt innlegg om 90-tallets mange deilige minner. Dette kan dere lese HER!

90-tallet ass! Gotta love it ♥

Nå skal vi trøkke i oss en grandis før vi skal gå i gang med litt søndagsunderholdning til dere, haha! Det var en av dere som tipset oss om en "get to know me tag", stemmer ikke det? Og at det kanskje var gøy om vi gjorde en slik video? Kom gjerne med påstander som vi kan inkludere i denne lille utfordringen. 

Sees senere, darlings ♥

20 kommentarer

krist.in

15.11.2015 kl.13:54

åh, nå fikk jeg skikkelig lyst til å brette ballongdyr ! haha :) Jeg har faktisk vært på kurs og lært meg å lage kuule figurer - men jeg husker sikkert ingenting av det lenger. Men hund, det fikser jeg !

ha en herlig søndag !

krist.in

15.11.2015 kl.13:55

kan man stemme hver dag på vixen forresten? da må jeg huske å gjøre det !

StyleConnection

15.11.2015 kl.14:01

krist.in: Jaaa :) <3 Hver 12. time <3 Blir så glad om du stemmer <3

Mari A

15.11.2015 kl.14:07

Jeg fortsetter å stemme på deg Kristin! Hvor lenge går det an å stemme? :) Og nei, jeg blir ikke lei av oppsummeringene.

Gleder meg til søndagsunderholdning!

Tonje

15.11.2015 kl.14:08

Stemt på deg i alle kategorier rett og slett for de andre ikke er verdig prisen faktisk! Kanon stas og fortjent om du hadde stukket av med de fleste av dem❤️ Leser her hver dag og har Gjordt det siden den gangen du starta. Ble jo heilt kanon fan av deg i paradise sett sesongen 3 ganger bare Pga det var en feel good gjeng! Og så ballet det jo på seg med klær og så kult hjem! Du har fått meg til å trosse min Egenes mor og tatt steget ut i kule klær i freshe farger og fikk min egen stil nettopp Pga du viste slike kule klær på bloggen!

Men kan du tipse meg i noen kule 90-talls antrekk???? Jeg skal i 30 års dag og kan ikke huske mer enn platåsko og sånne tribalchokers 💋💩

Christine S

15.11.2015 kl.14:12

Kjempe bra innlegg i dag også. Liker veldig god ukens👍 Jeg har stemt på deg alle dager siden du la ut. Håper du vinner 😊 gleder meg til å se søndags videoen 😆

Silje

15.11.2015 kl.14:20

God morgen 😊. Høres ut som at dere hadde en flott kveld /natt. ☺ ja liker slike ukens oppdatering. ☺

Stemmer selvsagt på deg ☺, er ganske sikker på at du vinner en eller flere katekorier.😀. Hadde det ikke vært gøy , å hadde samlet oss lesere til en liten fest engang ? :) Hehe

Emma Djupevåg

15.11.2015 kl.14:30

Ooooh, elska ukens innleggene dine, går da an å stemma lvar dag på vixen? Har berre stemt ein dag men om da e mulig fleire daga så kjøre eg på😉 Get to know me tag høyrest kjekt ut, gleda meg te videoen, kan deko ha me sånn flauaste so har skjedd deko/ morsomaste øyeblikk/ kleinaste øyeblikk? Hadde vå kjekt å høra❤️ Ha ein fin hangoversøndag vidare, stå på, klem❤️❤️

Charlotte O.

15.11.2015 kl.14:51

Fortsett med ukens, den er alltid kose å lese ☺️

Tonje Pettersen

15.11.2015 kl.15:44

Håper du tar med deg alle prisene hjem ! :D

Ha en fin dag videre :)

Emma Julie

15.11.2015 kl.17:19

Fin uke! Happiness is klarer å si det. Shit, at det er et år siden du skrev det 90-talls innlegget er sykt. Tiden går så fort! Gleder meg til video :)

Karoline E.N

15.11.2015 kl.17:36

Jeg elsker ukens :) så happy for at du fortsetter med det! Hihi. Justin har faktisk forandret seg, og er utrolig hva han får til nå! Liker noen av de nye sangene hans :D åh, gleder meg til søndags videon og jeg gleder meg til denne taggen kommer. Hurra for dere! Godt julebordet var vellykkete klem klem <3

thislifeasme

15.11.2015 kl.17:39

Åå jeg elsker disse innleggene <3 :-) ha en fin dag fine deg <3

Mona

15.11.2015 kl.17:40

Ja, liker fremdeles ukens :)) Du, eg skal bestille meg navnskilt til postkassa mi, kunne du ha gitt meg navnet på nettsiden som du brukte til ditt og Dennis`sitt ? :) Ha en fortsatt fin søndag :)

StyleConnection

15.11.2015 kl.17:41

Mona: Jeg bestilte bare gjennom Posten sin gratis flyttetjeneste :) Det kommer opp automatisk når du er inne for å endre adresse :) Klemmer

Mari-Anne

15.11.2015 kl.19:16

Jeg digger badeender :p

Og happiness siden måtte jeg bare sjekke ut, mye fint der :D

Nikita <3

15.11.2015 kl.20:44

Herlig! Justin er best :D

15.11.2015 kl.20:44

Omg guacamole❤️ (Visste su at den man kjøper på butikken inneholder nesten bare erter? Haha, rart...) uansett! Jeg liker dem alle, kjøpt eller ikke! Det går ant å stemme flere kategorier, sant?:0

Aurora Eriksen

16.11.2015 kl.03:57

Er så digg med slike "sammendrag" av uken. Gjør at jeg føler jeg har liksom fått meg meg ALT som har skjedd her inne, og ikke misset ut av noe, haha O:)

Martine S

19.11.2015 kl.23:21

Selvfølgelig skal jeg stemme! Du er folkets favoritt, UTEN TVIL!! Åååh, krysser alt jeg virkelig har for at du stikker av med den tittelen (og gjerne flere også) du fortjener det så sinnsykt, vakre deg! Du står alltid på, og gir oss lesere en skikkelig feelgood hver forbanna dag! YOU ROCK <3

SmAsk og dask :*

Skriv en ny kommentar

hits