2-ÅRS KRISEN!

Hallaisen!

Nå har det vært så mye løøøv, både her på bloggen og i VG (HAHA), så nå må vi snakke litt om nedturene i et forhold. Alt er ikke like lett og perfekt, alltid, og da er det ingen grunn til å late som det er det heller. 

Jeg tror egentlig ikke på disse typiske årskrisene man ofte snakker om i et forhold. "Pass på, nå opplever du snart 5-års krisen" er liksom ikke noe jeg henger meg opp i, og jeg tror på mange måter at man faktisk kan være bidragsyter til at forholdet skranter litt, om man tenker for mye over at man "etter boken" skal nærme seg disse krisene. 

Likevel har jeg den siste tiden følt at Dennis og jeg har ramlet ned i en liten dal. Det er jo sånn man skal oppleve i løpet av livet sammen - opptil flere ganger, og det er ekstremt viktig å ta grep om situasjonen når man befinner seg nedi denne dalen. 

I det siste har vi kranglet masse, og jeg vært en skikkelig kjerringfaen. En fitte uten sidestykke, som nager som pokker, og som ser etter feil. Som pirker og plukker, klager og syter, og som rett og slett ikke er noe kjekk å være sammen med. "Dennis, seriøst.. Kan du ikke bare...!?!?!?!?!??????" Dere skjønner greien.. Dennis på sin side har vært uinteressert og slapp. Alt som har betydd noe er Playstation, og selvom søppelet har stått i gangen, har han likevel ikke giddet å bære det med seg ut i søppelet. Han har ikke løftet en finger, han har vært sur, og jeg har vært enda surere.. Og der har vi den uhyggelige runddansen..


//Bildet er hentet herfra

Når vi er sånn som dette behandler vi hverandre dårlig.. Vi tar hverandre for gitt, vi setter ikke pris på hverandre, og vi gir egentlig så faen i den personen du egentlig elsker aller høyest. Sexlivet går i takt med humøret, og jeg er jo blant de damene som gjerne kniper igjen beina fordi jeg er sur. NEI, i dag blir det I HVERT FALL IKKE noe på deg, siden du ikke gjorde sånn og sånn.. Noen som kjenner seg igjen? Haha! Er det mulig.. Jeg glemmer jo å tenke på at den sexen mest sannsynlig ville gjort meg i bedre humør, og i tillegg bidratt til en nærhet som er viktig i nedgangsperioder.

Selvom vi begge er fullstendig klar over hva som er feil, er det vanskelig å gjøre noe med det, rett og slett fordi vi er så sta. Det har vi alltid vært, og selvom vi har blitt mye bedre på dette punktet, er det fortsatt et par ting vi må jobbe mer med. Den siste tiden har det vært litt sånn at hvis han er fitte, så er jeg en enda større en, og vice verca. Idiotisk, sier du? I aller høyeste grad!

Kommunikasjon er nøkkelen.. Når man ligger på bunnen av dalen som dette, og når til og med SMS'ene man skriver til hverandre bærer preg av irritasjon, MÅ man kommunisere. Man må snakke sammen og lytte til hverandre. I går satt vi oss ned for å snakke.. Prate.. Kommunisere.. Og midt i en seriøs samtale begynner jeg å le! WTF?? Det er under sånne seriøse samtaler som det her, man virkelig IKKE skal trekke på smilebåndet og la latteren fare fritt, og responsen var selvfølgelig ikke noe særlig positiv. "Kristin, om du seriøst ler nå?? Denne samtalen er over".. HE HE! "Nei, Dennis.. Jeg kan ikke kontrollere det.. Jeg ler ikke på ekte, altså.. Dette er ikke morsomt"!!

Latteren kunne naturligvis ikke kommet på et dårligere tidspunkt, og den fine flyten vi hadde i samtalen ble brutt da jeg begynte å trekke på smilebåndet. Det føltes som da jeg satt på skolebenken, og fikk latterkrampe midt i en seriøs undervisning. Vi har vel alle vært der, sant? Og jo mer forbanna læreren blir, dess høyrere ler mann. Jeg ble kastet rett på gangen, og i går skjedde det samme.. Jeg ble faktisk kastet rett på gangen.. Så samtalen fortsatte mens jeg satt i et rom hvor vi ikke kunne se hverandre, for det var den eneste muligheten jeg hadde for å kunne få frem mine poeng.. Man må jo bare le av hele opplegget.. 

Vi fikk på tross av "omstendighetene" snakket ut om alt vi hadde på hjertet, og etterhvert som vi kom frem til en løsning, kunne jeg sakte men sikkert bevege meg inn i stuen. Vi ordnet opp, vi ble enige, Dennis gikk ut med søppelet, og vi gav hverandre en suss og en god klem. "Sånn.. Da er det skjerpings heretter, ok?".. Jepp, vi var begge klar for forbedringer, og i dag er vi tilbake der vi skal være. Det er jo der vi trives aller best!

Nyt fredagen, fine venner.. Ta praten med kjærleiken om det skranter litt.. En god samtale fikser det meste!

LOVE ♥

23 kommentarer

Mari A

13.11.2015 kl.18:53

Åh, det et så fint å lese! Ikke fordi dere har hatt en nedtur, men fordi dere ordner opp i det på en så fin måte ❤️

Håper dere koser dere sammen denne fine fredagskvelden❤️ Klem

Anniken

13.11.2015 kl.19:16

Elsker tipsa dine, virkelig! Sliter med det samme til tide, noen ganger er vi heeelt på topp, andre ganger føles det ut som jeg ikke er sammen med han. Men sånn er vel livet, hehe.

Har lest alle sex talk-innleggene dine, de er fantastiske!!! Skikkelig gøy, og ikke minst lærerikt;) Kunne du hatt flere av disse innleggene?

13.11.2015 kl.21:05

Har vært i samme bås så deg for ikke så lenge si. opplevde en svik da eg tilfeldigvis fikk meg hund, ente opp med at eg måtte selge ham videre etter å ha hatt ham i 4måneder for forholdet holdt på å rakne.. men da ble det enda verre, va så sint på han i to måneder etterpå.., viste ikke hvor eg skulle gjøre meg av.. fikk endelig snakket med han om følesene mine å hvorfor eg var så rar å slikt.. å nå har vi det ganske så bra. Eg er meg selv igjen:=) eg har blitt enda flinkere på å fortelle han vis eg trenger tid for meg selv. Å det å kjenne på den savne følelsen. Å det er viktig.

sjekk ut min blogg:=) vis du vil

I samme båt

13.11.2015 kl.21:22

Høres ut som her i huset om dagen. Gubben har vært småsur siden FORRIGE HELG fordi han kjedet seg og det var jo helt og holdent hans egen skyld fordi han ikke ble med på gutteturen som egentlig var planlagt. Og igjen var dette MIN feil fordi vi har ett barn på 8mnd og jeg da ikke bare kan bli med på ting spontant.

Er det en ting jeg har skjønt så er det at GUTTER( ja, de er hvertfall ikke menn i slike situasjoner) skal man ikke forstå seg på. Men hva skal man si, boys will be boys🙈

Karoline E.N

13.11.2015 kl.21:31

Jeg elsker ærligheten din og åpenheten din :) det er så viktig det du skriver her! Jeg liker måten dere ordner opp på! Det er så viktig og kommunisere. Jeg vet forresten hvordan det er og få latter krampe under sånne seriøse samtaler. Ouff! Det er jo så ikke meningen, men samtidig kan man ikke noe for det. Jeg er glad dere fikk ordnet opp, og at dere har hatt det fint i dag. Det unner j dere :) nå skal j legge meg. Ønsker dere en super kveld videre. Nattinatt ❤️ Klem

susannelisabeth

13.11.2015 kl.21:37

Sånn som du beskriver at dere har det er nettopp sånn jeg og samboeren min har det også, så jeg kjente meg veldig igjen i det du skrev bortsett fra at med oss så blir det ikke bedre :-(

Miriam

13.11.2015 kl.22:38

Elsker disse personlige innleggene dine. Det er så... Ufattelig deilig rett og slett, at du ikke er redd for å vise at du har noen feil her og der. At du ikke er redd for å være sårbar og å vise følelser! Du er så genuin og ærlig, og herre min så inspirerende det er! Noen bloggere lever av blogg ved å fremstå perfekt og feilfrie. Du lever av blogg ved å være deg selv. Fantastisk. Thank god for styleconnection.blogg.no sier jeg bare.

Stor klem fra meg til deg

Aurora Eriksen

13.11.2015 kl.23:11

Haha, så godt at du deler slike ting, for jeg er selv i et forhold som snart når 3 år, og ja det er nedturer og det er oppturer. Og noen ganger så kan man føle at alt stritter imot, mens andre ganger går ting på skinner. Er alltid godt og høre at det ikke er slik at man selv er håpløs i kjærlighten, men at ting er likt for andre og!

Ha en fin kveld videre dere to :)

Matta

14.11.2015 kl.00:37

Trengte SÅ dette innlegget nå, haha. Dama og jeg har vært så pms i tre dager nå, hurra for synkronisert mens! Så nå ligger vi i hver vår leilighet og furter..... Skal sende henne mld nå............. Skal bare spise opp isen

Iselin HL

14.11.2015 kl.09:58

Godt at dere ordner opp på en ordentlig måte, men jeg kjenner meg også igjen i den latterkrampen. Og igjen hvor sykt irriterende det er for den andre parten sin del :0 haha! <3

Håper dere hadde en super kveld!

Camilla.

14.11.2015 kl.12:24

ååh, dette innlegget <3 <3 Takk!!

B

14.11.2015 kl.12:32

Er så bra at du eksisterer i denne bloggverden. Her er ikke alt perfekt, og du forteller åssen det virkelige liv faktisk er! Og ikke minst kommer du med gode tips.

Jeg er ufattelig dårlig på å ta opp ting som irriterer meg, for jeg kan begynne å grine av små ting som ikke er noe å begynne å grine av, og da blir det til at jeg lar det bare gå forbi...

Emma Djupevåg

14.11.2015 kl.12:37

Århh, so bra at da ordna seg då🖖🏽 kjempehyggelig å lesa på slutten iafall, i bjynnelsen va eg redd da va slutt elle noke sånn😓 Heldigvis va kje detta tilfelle❤️ De utfylle kvarandre so godt og de e da kjendisparet i Norge eg har mest tru på, xo Emma😘

Emma Julie

14.11.2015 kl.12:47

Det er vel slikt som skjer med alle kjærestepar. Man behandler de kanskje som en av familien etterhvert og setter forventninger til de. Ikke vet jeg! Bra dere fikk ordnet opp i deres problemer. Nyt lørdagen :)

Nikita <3

14.11.2015 kl.15:04

Bra det ordna seg :D

Ingrid

14.11.2015 kl.15:43

Bra det ordna seg til slutt da❤️

Silje Arntzen

14.11.2015 kl.20:10

Jeg elsker ærligheten din! Det er så godt å se at noen tørr å stå frem med de mindre glamorøse sidene. Jeg digger deg, og jeg digger dere som et par! Glad dere ordnet opp :-)

Eline

14.11.2015 kl.21:17

Kunne du lagd et innlegg om dating? Tips til hva man kan gjøre :) Både for nye og gamle.

Martine

14.11.2015 kl.21:41

Digger deg! Du skriver så utrolig treffende ❤️ To år med typen nå, og kjenner meg igjen!

Christine S

15.11.2015 kl.01:10

Jeg har selv vært der, og det er noe dritt. Men vist man elsker noen må man bare jobbe med det💓 vi har vært sammen i 2 år å 7 måneder. Kjempe fint innleg. Takk for at du er så ærlig 👍💕

15.11.2015 kl.10:09

Hah, kjenner meg så utrolig godt igjen i innlegget. Den siste uka har vi virkelig satt hverandre på en ordentlig prøve. Vi har vel egentlig prøvd å finne feil ved den andre, og når jeg tenker meg om nå så er det egentlig bare hysterisk latterlig.. Hver gang vi snakket i telefon så har det endt opp med krangling, og slik bare fortsatte det. Var han sur så ble jeg sur fordi han var det, men så ble han surere fordi jeg var sur, haha, uff, det er ikke alltid lett å vise en at man setter pris på kjæresten sin.

Som noen skrev over, så behandler man dem litt mer som familie, og disse har vi som oftest også forventninger til, ikke vet jeg? Men det ligger jo noe i det?

Jeg digger deg, ha en fin søndag videre, kjære Kristin, du er knall!❤️

16.11.2015 kl.20:32

Selv om holdningene i samfunnet tilsier at man skal kunne forelske seg i hvem man vil, opplever jeg likevel en skam over å like andre jenter. Jeg tørr ikke fortelle familien min det, fordi jeg er redd for skuffelsen som vil møte meg. Jeg syntes også at det er vanskelig å fortelle det til venninner og andre bekjente, i frykt for at situasjoner kan misforstås. Videre syntes jeg markedet for jenter er veldig snevert i forhold til å møte innteligente, pene og ordentlige jenter som også er lesbiske. Jeg tenker litt at mange kanskje føler det som meg, og ikke tør å dele. Har du noen tips? Jente 22.

Alexandra Flaa

21.11.2015 kl.20:14

Jeg blir så "glad" av å høre om at andres forhold heller ikke er en dans på roser!

Skriv en ny kommentar

hits