HVER ENESTE DAG!

//Annonse

God ettermiddag, mine fine venner  ♥

Har tirsdagen behandlet dere bra?

Jeg hadde et møte kokken tolv, og deretter dro jeg opp til Løkka for å handle litt stasj jeg manglet i heimen. Sånn som en kurv til dusjen til shampo og såpe, kleshengere, kjøkkenkluter, stearinlys, og annet nødvendig. Det ble fort fire bæreposer, og den femte som skulle hentes på Posten var tung som bly. Det er på sånne dager man virkelig merker at man så gjerne skulle hatt en bil, og det er jo helt uaktuelt å gå flere ganger, haha. Jeg går ALDRI flere ganger, og bærer gjerne så mye at jeg nærmest kollapser.. 

Da jeg var på vei hjemover, tenkte jeg at det ville være fornuftig å stikke innom butikken for å handle middag. Jeg syntes selvsagt at det var helt unødvendig å gå hjem med de fem tunge posene først, for så å gå tilbake til butikken. Sånn kan man ikke holde på vett, så jeg gikk inn på Rema1000 med alle mine bæreposer, som jeg fikk plassert i en handlevogn. Handlevognen, posene og jeg tuslet rundt på butikken, og et øyeblikk der glemte jeg at jeg faktisk skulle bære enda mer med meg hjem. Jeg storhandlet, skal jeg fortelle dere, og endte opp med fire nye poser. Snakker vi utfordring, eller? Det der var tungt, og nesten umulig å frakte med seg videre.. Dette krevde mange pauser, samt knekk i både rygg og knær, og uansett hvor idiotisk jeg så ut der jeg slepte handlelasset med meg, holdt jeg stø kurs og fokus på oppgaven, haha.. Nå har jeg faktisk ikke følelser i armene, og jeg føler at jeg har vært på treing. Det er jo bra, haha! 

Men okei.. Herregud da gitt! Klarte jeg virkelig å snakke om bæreposer i to lange avsnitt? Åhåj.. Det skjer lite spennende i livet mitt, når tunge bæreposer og latmannsbør blir et tema, haha!

La oss gå over til noe helt annet, nemlig videoen fra Scholl-eventet jeg var med på forrige uke. Som dere vet var jeg altså invitert på en middag for å bli kjent med Scholl sitt siste tilskudd, nemlig noen superdigge gelésåler som gjør godt for slitne føtter. Disse sålene klippet vi til og stappet i skoene, for deretter å teste dems virkning da vi vandret fra restaurant til restaurant. Disse sålene er så vanvittig comfy, og jeg bruker dem hver eneste dag!

 

Dennis kom akkurat hjem fra jobb, og nå skal vi gå i gang med dagens middag. I dag blir det quesadilla med kylling og masse hjemmelaget guacamole, og jeg får vann i munnen av tanken. NAM, så godt dette her skal bli!

Hva står på deres middagsmeny i kveld? Kanskje jeg får noen tips til morgendagen? Juuhuuuu!

LOVE YA'LL  ♥

24 kommentarer

Karoline E.N

10.11.2015 kl.18:20

God tirsdags kveld, gode Kristin <3 j kjenner meg så igjen i det du skriver! Er ikke snakk om og gå flere ganger en 1 gang. Når jeg har storhandelt og kommer hjem, skal jeg jaggu meg få med meg alt ut i fra bilen, om j så må bære så arma detter av. Her er det latskap på høyt nivå! Er jaggu godt og vite at j ikke er den eneste som ikke går mer en jeg må. Haha, jeg ler!!

Jeg lurer litt på når vi skal få se den nye garderoben! Er så spent :D hihi. I dag har jeg hatt pita pizza til middag. Pita brød med det fyllet du ønsker, masse ost på 200 grader til osten har smeltet! Nmm. Håper dere koser dere med middag og får en super kveld. Disse sålene skal j helt klart teste ut! Klem klem

Elisabeth

10.11.2015 kl.18:23

Åå, Kristin, du er helt herlig! Lo høyt da jeg leste de to vakre avsnittene dine om bæreposer. Takk for at du gjør bloggen din til noe som jeg alltid ser frem til å klikke meg innom. Og nei, avsnittene var absolutt ikke lange, så neste gang må du gjerne skrive mer i detalj om bæreposene dine, haha. neida. Imponert at du klarte å bære alle med deg hjem, tror jeg selv hadde kollapsa på veien og tatt buss eller ringt etter skyss :P

Tonje Pettersen

10.11.2015 kl.18:30

hahaha, ser det for meg :P

Ha en fin kveld videre :)

emilie

10.11.2015 kl.18:31

Hei Kristin!

Jeg ville bare slenge igjen min aller første kommentar på denne bloggen, som jeg gjevnlig er inne og leser. Dette er forøvrig den beste, fineste, inspirasjonrike, ærligste og kuleste bloggen som er opprettet i Norge. Og jeg husker så godt når du og Dennis var på PH, og det var liksom "hon kule bergensaren" som skulle vinne! Det var eg helt sikker på! Du har nok tidenes beste humor (som igrunn og bunn er ekstrem tørr), akkurat som meg! Den selvtilliten du har, skulle jeg ønske jeg hadde.

Du er en inspirasjonskilde for UTROLIG mange her i verden, og jeg er sikker på at du kommer til og komme sinnsykt langt!

Jeg vet ikke helt hvordan man skal beskrive deg, for du er bare helt unik, og jeg håper du får et smil om munnen når du leser dette, for det fortjener du! Du har så mange gode egenskaper, og de får du virkelig frem i bloggen din! Jeg virkelig digger deg!

Stooooooooor klem fra Emilie <3

silje ML

10.11.2015 kl.18:34

Hahah du er alt for lik meg! Ikke pokker om jeg går to ganger, da dør jeg heller på runde nummer 1. Men fint med gode såler når du må gå med så tunge poser da, ikke en dum ide :D hvor bestiller du sålene? prøvde, men fant det ikke helt ut:(

Btw; når jeg vant måndens leser, får jeg mail av deg eller må jeg sende deg en mail? :)

sara leite

10.11.2015 kl.18:41

haha, ha en fin kveld videre:)

Vilde

10.11.2015 kl.18:47

Hahahhaha!! Gått på den smellen en gang eller ti ja! En gang det var trippel-trumf (haha må spare der man kan), så tenkte jeg at jeg skulle handle inn ting og tang og ha i skapene. Såkalte tørrvarer som ikke går ut på dato så fort. Handlet en del, men ikke veldig mye. Men det ble visst seks bæreposer. Seks bæreposer med hermetikk og glass og sånn. Det var ikke så lett! Da trodde jeg at jeg skulle dø i veien opp mot leiligheten som egentlig ikke er så veldig lang. Vurderte mange ganger å ta taxi, hahaa!

S

10.11.2015 kl.19:15

Hjemmelaget fiskegrateng!

terese hagen

10.11.2015 kl.19:29

Hvor blie det av søndagsvideoen? :D

Emma Julie

10.11.2015 kl.19:31

Haha kjenner meg ganske godt igjen i å gå en gang enn flere ja! Kos dere med middag :)

Iselin HL

10.11.2015 kl.19:52

Hahaha, story of my life. Jeg går heller aldri flere ganger, typ ever. I dag hadde vi også noe kjempegodt, biffstrimler, stekte grønnsaker, pomfrit og bernaise saus :D

Ha en fin fin kveld <3

Mari A

10.11.2015 kl.19:54

Haha, kjenner meg så igjen!! Kommer ikke på tale om jeg skal gå to ganger, uansett hvor mye jeg må drasse med meg..

I dag ble det sushi til middag :)

Håper du får en deilig kveld <3 klem

Kristoffersen

10.11.2015 kl.20:03

Åh, jeg har fått helt dilla på pasta med stekt kylling og pesto saus, helt nydelig! Anbefaler deg på det sterkeste å prøve, sunt er det jo og :)

Anneli

10.11.2015 kl.20:49

Tips til middag: Hamburger og søtpotetbåter :)

Karianne

10.11.2015 kl.20:53

Idag har jeg hatt pita brød med stekt sjampinjong, løk, paprika, mais, mini maiskolber, stekt svinestrimler med en frisk salat😍 Det var utrolig godt.

Aurora Eriksen

10.11.2015 kl.21:12

Hahaha, jeg lo faktisk høyt, for jeg såg sånn før meg der du strevde med posene! Kjenner meg sykt igjen med det å aldri gå fleire ganger... ALDRI, har ofte knust fat, glas osv for jeg prøver å balansere dem hahahha!

Ingrid

10.11.2015 kl.21:13

Hahah ler! Kos deg masse resten av uka, og handle litt av gangen!

Trude H

10.11.2015 kl.21:26

hahaha, den handlegreia har skjedd så mange ganger med meg. Når jeg skal storhandle tenker jeg hele tiden at jeg må dele det opp i 2 ganger, men neida, jeg skal ta alt på en gang så da får jeg gå som et pakkeesel hjemover x)

siljepia

10.11.2015 kl.23:13

Heia :) Haha ,er akkurat lik deg der,ofte jeg bærer mange poser for å unngå å gå flere turer,gjelder forøvrig andre ting også..

Hadde det ikke vært litt gøy hvis du hadde latt din kjære samboer hadde tatt skrivingen av 1 eller 2 innlegg en dag , eller hadde svart på spørsmål som vi leserne hadde kommet med ? Hehe :)

Ha en flott kveld :)

Emma Djupevåg

10.11.2015 kl.23:31

Haha, høyres klassisk ut å enda opp me so masse å bera på😂 Kul du Kristin, eg hata og å gå to gonga😂 Her heima har me berre hatt kjedle fiskagrateng😓 9 tunge posa e masse da..🙌🏼 Ingenting e so følelsen av å ha trent, elle føla at ein har trent då❤️ Digga attituden, ha ein fin dag i mårå❤️ Klem😘

11.11.2015 kl.16:07

Du er så herlig! Og jeg får til og med lyst til å lese to avsnitt om handleposer når du skriver på måten du gjør, ler meg skakk hver gang!

På dagens meny står meksikansk suppe(tacosuppe) med nachochips og rømme!

Line B

11.11.2015 kl.16:09

Så akkurat denne reklamen på TV og tenkte jeg skulle ønske meg noen slike såler til jul!! Så morsomt at du akkurat hadde lagt ut:) Kjente deg igjen med en gang du kom inn med capsen:)

Nikita <3

11.11.2015 kl.16:39

Ha en fin kveld :D

May-Lise

11.11.2015 kl.21:38

HAHA, kjenner meg såå godt igjen i poseeventyret du gjenforteller over her! Gjør det - gang på gang! At man aldri lærer :p

Godt du kom deg trygt hjem :)

Skriv en ny kommentar

hits