FRA AV OG PÅ - TIL EVIG JA!

Hallaisen, darlings ♥

I dag er jeg helt skutt.. Flyet var så vanvittig forsinket i går, og når flyturen var en av de mest ubehagelige jeg har opplevd, blir man litt ekstra utslitt. Jeg tror ikke jeg var hjemme før halv to i natt, så det er deilig at denne morgenstunden behandler meg bra så langt..

Da vi landet på Gardermoen i går, var det to kjente fjes som prydet forsiden av VG, haha.. Noen som fikk med seg saken? Dennis og jeg gjorde nemlig et intervju med VG forrige uke, hvor vi snakket litt om vårt turbulente forhold med mye av og på!

For det er jo sånn forholdet vårt har vært - turbulent!

Vår historie kjenner nok de aller fleste til, og vi har delt den med mer eller mindre alt som kan krype og gå av media. "Det er slutt mellom oss", "Fant tilbake til kjærligheten", "Brudd mellom Paradise-paret", "Vi har flyttet sammen", "JA! Vi er kjærester", er bare noen av overskriftene vi har skapt i løpet av de fire siste årene, så joda.. Man kan trygt si at det har vært mye frem og tilbake!

Som jeg sier i intervjuet, så var Dennis en sånn fyr jeg etter den idiotiske "boken" IKKE skulle falle for. Han var altfor ung, i tillegg jobbet han som bartender. Og så var han fra Stavanger! Og jeg som ikke taklet den rogalandsdialekten på det tidspunktet. Alt var egentlig feil, og jeg ble faktisk helt satt ut av at jeg begynte å få følelser for han. Da jeg omsider klarte å akseptere at den såkalte "drømmemannen" ikke skulle vise seg å være det man selv hadde satt som en slags mal eller fasit, opplevde jeg noe helt magisk for første gang i livet. Alt som jeg egentlig så på som små "feil", fikk virkelig null betydning, for det var selve personen jeg fikk så sinnsykt sterke følelser for. Det der var helt fantastisk..

Dette med den såkalte "fasiten", dere.. Noe så latterlig! Les gjerne innlegget jeg skrev om nettopp dette HER

Jeg slet lenge med forpliktelsesangst, og det var Dennis som først ble klar for noe mer seriøst.. Selvom jeg hadde problemer med å slå meg helt til ro, prøvde vi likevel flere ganger å være et par, men både avstand og mangel på tillit til hverandre, gjorde det svært utfordrende å fungere optimalt. Vi kranglet mye og var dårlige til å kommunisere, men da vi omsider, etter utallige forsøk som kjærester, valge å gå all in og gjøre alt for å få forholdet til å fungere, ble det bedre enn noen gang. Bedre enn alt annet jeg noen sinne har opplevd! Vi ble flinke til å kommunisere, til å snakke sammen, og viktigst av alt var tilliten som vokste i takt med den intense kjærligheten for hverandre. 

I artikkelen står følgende: følge en amerikansk undersøkelse fra 2009, har så mange som 60 prosent av oss minst én gang opplevd å gjøre det slutt, for så å bli sammen med partneren igjen. En grunn til at noen forhold havner i en berg-og-dal-bane kan være at forholdet preges av en såkalt tiltrekning/unngåelseskonflikt. Når partneren er langt nok unna, ser du bare de gode sidene og trekkes nærmere. Når han eller hun så kommer nærmere, endrer det seg igjen. Denne ambivalenden kan føre til en evig runddans. 

Akkurat dette avsnittet kjenner jeg meg godt igjen i.. Før vi klarte å fungere sammen på fulltid, var det typisk at vi hadde det helt fantatsisk i perioder, for så at alt gikk rett vest. Vi kranglet til busta føyk, og noen ganger var en slik kranglig avslutningen på nok en runde som kjærester. Vi kunne slenge døren i trynet på hverandre, og si at vi ALDRI mer skulle se hverandre igjen, men så.. Etter en tid fra hverandre, ble altså tankene om de gode stundene såpass blusset opp at vi ikke klarte å være fra hverandre.. Nå har vi slått oss til ro for alvor, og det er så merkelig å tenke over alt vi har opplevd og gått igjennom sammen.. Jeg blir fortsatt forbauset over at vi faktisk møtte hverandre i Mexico.. På et skandalehotell.. Er det ikke sjukt? Historien vår er virkelig ikke helt A4, men det er jo ikke vi heller. Vi er faktisk en perfekt kombinasjon - vi brukte bare litt tid på å finne ut av det, haha! 

Dennis er mitt ALT.. Min kjæreste, min samboer, og min aller beste venn! Ingen ord i denne verden kan beskrive hvor høyt jeg elsker han!

Har noen av dere opplevd turbulente forhold med mye frem og tilbake? Del gjerne noen gode historier her i kommentarfeltet ♥

LOVE

37 kommentarer

Alenesamboer

09.11.2015 kl.11:47

Flott innlegg! Jeg har faktisk fulgt med på dere forhold siden dere traff hverandre på PH. Jeg har hatt vondt når dere har gjort det slutt, og jeg har smilt når dere finner tilbake til hverandre!

Min samboer og jeg, har holdt på på akkurat samme måte i litt over 4 år. Vi har perioder der det er sykt bra, og perioder det stinker å være kjærester!

Men kjærligheten vinner hver gang vi har vært fra hverandre!

Dere er søte sammen! Klem <3

charlotte o.

09.11.2015 kl.12:03

Syns det er flott at dere er åpne om det, for jeg tror ikke det finnes et eneste forhold som er perfekt. Alle har sine perioder hvor det er mindre bra, man er sur på hverandre og gir nesten opp. og alle har sine gode perioder, hvor det ikke går an å ha det bedre.

At du som er et stort forbilde for mange og et kjent ansikt i Norge er åpen og snakker ut, gjør deg til et enda større forbilde for meg ihvertfall. (det trenger ikke bare å gjelde kjærlighetslivet, men generelt)

Stå på Kristin! Dere er er en sann isnpirasjon <3

Klem

Mari

09.11.2015 kl.12:14

Kjære Kristin.

Fantastiske innlegg- både dette og det du linket til. Jeg sliter mye med meg selv i mitt forhold, nettopp fordi kjæresten min ikke er fasiten på min drømmemann. Han sliter med å få relevant jobb i forhold til utdannelse, han tjener lite og til tider må jeg forsørge ham. Dette plager meg mer enn jeg ønsker å innrømme, fordi jeg vet innerst inne at det er tull og at det ikke er de overfladiske tingene som betyr noe. Setter stor pris på at du deler dine tanker rundt dette temaet! Man kan si mye om bloggere, men dine innlegg er gull verdt å få med seg :)

Anette

09.11.2015 kl.12:15

Jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver ang. Fasiten på drømmemannen. Jeg fant min for ett år siden. Jeg hadde Egentlig akkurat kommet ut av ett forhold, å det å finne en ny var ikke tema, nå skulle jeg holde meg unna mannfolk, og hadde laget meg selv den perfekte mal på hvordan gutt jeg skulle finne neste gang. Han skulle minst være 3 år eldre enn meg!

Istede ble jeg hodestups forelsket i en venn lg kollega, som er 2 år yngre enn meg, jeg var så skeptisk i begynnelsen, men han viste at han virkelig ville. Jeg gikk til slutt all in, og har aldri angret siden. Det siste året har vært det fineste i mitt liv, og den gutten står ved min side uansett hva!! Dette er drømmemannen min, det bare vet jeg!:)

Iselin HL

09.11.2015 kl.12:44

Jeg kjenner meg veldig igjen i så mye av det som står her og det er så godt å vite at dere alltid har funnet veien tilbake til hverandre, selv om det kan være hardt noen ganger.Jeg fant også en jeg ble veldig glad i, mens jeg samtidig følte at vi var HELT feil for hverandre, noe som viste seg til å være sant også (jeg ble dumpa på julaften, for å så finne ut at han hadde vært utro). Hvor feil kan man ta liksom?

Jeg synes enda og har alltid syntes at dere er en perfekt match for hverandre, og spesielt i Youtube snuttene, ser man hvor forelsket dere er... blikkene og lattern <3 Åh, dere er så herlige sammen!

Nå de siste måndene har jeg endelig funnet "drømmetypen". Hatt en såklat crush på han siden jeg var en liten shitkid x) HAHA, endelig! Vi tar det veldig sakte fremover og bygger opp noe som er ment for å vare lenge, og forhåpentligvis livet ut, men hvordan kan man vite, sant? Jeg bærer håp.

Uansett- ha en herlig dag videre, digger dere <3

Emma Djupevåg

09.11.2015 kl.12:45

Århh, da e bra deko kjeme tebake te kvarandre, fø fy søren fø eit drømmepar, virka heilt fantastisk😅❤️ Misunne deko, suss Emma😘

IselinG

09.11.2015 kl.12:56

Dere er virkelig et superpar, og jeg er så glad på ditt vegne at du har funnet deg drømmeprinsen. Dere er skikkelig bra sammen, og vi lesere kan jo se at dere passer perfekt sammen. Dere er like tullete og dere tar dere ikke selv så høytidelig, noe jeg unner dere. Det er slik jeg vil ha det når jeg først skal ha et forhold. Dere er faktisk til inspirasjon, og jeg blir glad av å tenke på at dere har det så bra. Så klart krangler man, men det er jo det som gjør et forhold. Man skal ikke være enige og like på alt, da blir det jo for kjedelige og lite interessant.

Jeg gleder meg til å lese mer om fremtiden deres, og når det eventuelt kommet et ekte bryllup som teller i Norge.

Håper du får en super dag Kristin, til tross for en ræva flytur hjem!

Lene

09.11.2015 kl.12:58

Dere er så fantastisk søte! :D

Toppbloggeren

09.11.2015 kl.15:26

Dere er et fint par, det er så bra at dere endte opp sammen! Det er så mange Paradise-par som ikke varer, og det er så trist.. Ha en super dag :)

sunniva

09.11.2015 kl.15:28

hvor kan vi se gamle ph episoder???

Miriam

09.11.2015 kl.15:48

Åh, jeg så artikkelen på VG, men jeg hadde ikke VG+ eller hva det nå enn heter. Jeg har også opplevd et veldig turbulent forhold, og jeg tror nok at det som trengtes for min del var å vokse opp. Herregud så umoden jeg var! Når man virkelig gir alt så kan man få til hva som helst.

Veldig godt skrevet, Kristin! Kunne kjenne meg igjen i en del av det. Klem

09.11.2015 kl.15:52

Elske historien deres😘

Jeg vet hvordan det er å ha av og på forhold.

Er sammen med en i 5 år å har et barn sammen å 2 bonusbarn.

Jeg trodde aldri det skulle bli oss.

Men jeg gav ikke forholde opp. Selvom han ikke ville ha noe med meg å gjør. 3 4 år har jeg kjempet for forholde. Til jeg så at han ikke ville ha noe med meg å gjør. Så gav jeg rett å slett opp meg å han e en periode.

Han kom krypenes tilbake, hjelper på å gi faen av og til.

Å nå har vi et barn sammen å er lykkelig!

Hadde ikke vært oss i dag hvis ikke noe av oss hadde kjempet for det!:)

Elske ekte kjærlighet❤️

Karoline E.N

09.11.2015 kl.16:36

Hei kjære Kristin :) jeg og min samboer var i en Berg og dalbane, gjorde det slutt 2 ganger før vi virkelig gikk inn for og satse alt. Vi var sammen i 4 år, 4 mnd og en dag, akuratt før det ble slutt nå på torsdag! Er en trist fase i livet akuratt nå, men jeg skal ikke la meg knekke. Nå skal jeg starte for meg selv! Du skal vite at jeg har fått mye hjelp av din historie! Da det ble slutt mellom deg og han du var sammen med, og du pakket sakene og dro til Oslo. Nå har du funnet kjærligheten, kjøpt leilighet med drømmemannen og har det kjempe bra! Så det er til stor hjelp at bloggen din fins og at du har delt din historie. Du og dennis er fine sammen, og j er så glad på deres vegne at det er dere to! Dere er så gode. Ønsker deg en fin kveld <3

Jonas

09.11.2015 kl.17:00

Jeg har fulgt med siden oppholdet deres i Mexico

jeg vil bare si at dere er et fantastisk par,

veldig godt å høre at dere har det bra, dere er fine sammen, heier på dere!

Emma Julie

09.11.2015 kl.17:12

Hehe, det er en litt spesiell, men søt historie! Det virker som at han gjør deg lykkelig og at dere har det bra. Ønsker deg en god kveld :)

Mia

09.11.2015 kl.18:28

Når kommer søndagsvideoen?? :D

Nikita <3

09.11.2015 kl.19:52

Så gøy :D

Mari A

09.11.2015 kl.19:53

Åh, dere to 😍 De gangene jeg leste at dere ikke var sammen lenger, ble jeg så lei meg, og når dere ble sammen ble jeg så glad! Og nå har dere søren meg kjøpt leilighet sammen!! Dere er fantastiske💛

Bare av det lille du har lagt ut på mystory, ser den nye garderoben helt rååå ut! Gleder meg til å se mer av det på bloggen 🙌🏽

Ha en fin kveld, vakre ❤️ stor klem

Cath

09.11.2015 kl.20:18

JA, vi krangler så busta fyker. Vi smeller dører, har sparket hull i en dør (litt uhell men), knust iphonen flere ganger, nektet å spise mat som har blitt laget, sittet og furtet i flere timer uten å si et ord, ropt så høyt at jeg GRUER meg til neste gang vi møter på naboen utenfor. Hatt så mange latterkramper, laget så mange gode middager, hatt så mange fine samtaler, vært på de beste reisene, hatt så mye bra s*x, spoonet så mange timer, synget så mange dårlige rap-sanger, hatt så mange finpåvin kvelder. Men så sa det stopp, gjorde det slutt for første gang for 3 uker siden. Tok to dager før vi savnet hverandre så mye at vi bestemte oss for at vi måtte prøve igjen! Nå MÅ vi ta oss sammen.

StyleConnection

09.11.2015 kl.20:25

Cath: Haha, dette er som å lese om Dennis og meg! Jeg har troen på dere <3 <3 <3

Emma

09.11.2015 kl.20:50

Hei kristin,

Jeg pleier å titte innom bloggen din av og til og kjente meg veeeldig igjen i dette innlegget om forhold. Jeg møtte mannen min da jeg var veldig ung og vi hadde et av turbulent og på forhold en stund før vi produserte 3 barn og ble "voksne og fornuftige og ansvarlige" mennesker som klarte å komme overens. I dag kunne jeg ikke vært lykkeligere!

frida

09.11.2015 kl.21:21

Setter så utrolig stor pris på hvor ærlig du velger å være til leserene dine! Det finnes så mange, spesielt jenter som skal fremstille forholdet med kjæresten så overdrevent perfekt. Jeg tror de færreste forhold har det perfekt til en hver tid, og for min del føltes det godt å vite at jeg og kjæresten min ikke er alene om de beintøffe kranglene!

Dumma

09.11.2015 kl.21:29

Jeg er jenta som skrev kjærlighetsbrev til en gutt i 8. klasse da jeg gikk i syvende. Bestevenninna mi i 8.klasse leverte dette til han, siden han gikk på ungdomsskolen. Dette brevet ble selvsagt aldri besvart, og det var heller ikke glemt da jeg begynte på ungdomsskolen et halvt år senere. Jeg klarte også å prestere å sende et nytt brev i slutten av 8.klasse. Jeg må ha virket helt fullstendig gal! Dette brevet ble heller ikke besvart, selvfølgelig. Og alle på hele skolen visste om det. Det var ikke så lurt av meg.

Og for å gjøre det hele enda bedre, midt i 9.klasse, da gikk han i 10.klasse. Ble han bestekompis med storebroren til bestevenninna min, hun som leverte det første brevet altså.

Det har blitt noen kleine møter i det huset der. Vi døde nok litt inni oss begge to, og jeg sluttet å like han også på et tidspunkt. Men det trodde nok ikke han. Det ble aldri noe av oss da, vi ble aldri en ting. Men det er kanskje like greit egentlig.

Jeg kommer fra en liten bygd, så må være anonym av grunner du sikkert kan tenke deg. Hahaha, jeg ler av meg selv! Dumme 13-år gamle meg.

Vilde S

09.11.2015 kl.22:24

Dere er mitt absolutte favorittpar i hele verden! Dere er så søte og fine og man ser så godt hvor forelsket dere er, og det er SÅ HERLIG!!! Det gjør meg så glad langt inni hjerterota! :)

Alle har vel hatt det litt turbulent i starten? Det hadde hvertfall jeg og kjæresten min også. Mye krangling og sjalusi.. Og han er også fem år yngre enn meg, så det var jo et lite hinder i starten, men etterhvert glemte jeg helt disse tallene. Og det ble mindre og mindre krangling. Og nå er forholdet helt tipptopp! Selvfølgelig krangler vi fortsatt, men det er vel vanlig? Heldigvis er det aldri noen store krangler lenger, bare småting, så da er det liksom ikke så farlig :) Lenge leve kjærligheten!

Trude H

09.11.2015 kl.22:26

Ååh, det er så godt dette. Har fulgt deg siden paradise, og er jo sjukt at vi har fått være med på å sett deg møte sjelevennen din. Dere er så utrolig fine sammen, ønsker dere bare det beste!

Emma

09.11.2015 kl.23:45

Det er som å lese om meg og min samboer. Vi kan krangle så busta fyker og det har vært slutt flere ganger, heldigvis har vi funnet tilbske hver gang og det gjør meg glad ❤️ Vi vet jo begge at vi er den rette for hverandre, ee bare å velge sine kamper med omhu og akseptere at vi ikke deler samme mening om alt... Det er bare å se det når man først blir irritert.. Vi elsker jo hverandre i bunn og grunn ig har nå i desember vært sammen i to år☺️

Lise

09.11.2015 kl.23:53

Hei!

Jeg har ikke så mye å bidra med hva angår turbulente forhold, men sier meg enig i at det flyturen er noe av det verste jeg har opplevd. På et tidspunkt var jeg glad for at jeg hadde sendt en hyggelig melding til mannen min før jeg dro. Nå gikk deg heldigvis bra, som det som regel gjør, men det er ikke noe moro når det står på.

Har fulgt med på Bloggerne og synes det var morsomt å se deg i går. Hurra for ærlige blogger hvor alt ikke er rosenrødt. Lykke til i forholdet, dere er fine sammen.

Frøken Zaar

10.11.2015 kl.00:37

Deres historie er veldig fascinerende, samtidig som jeg blir så glad av å se at det finnes mennesker som på tross av turbulente omstendigheter klarer å elske hverandre!

Jeg traff riktig nok ikke min kjære på et skandale hotell, men historien vår er heller virkelig ikke A4. Mange synes det er viktig at alt skal være så etter "boken", men jeg tror de glemmer seg selv og den andre og hele forholdet mitt oppi det hele.

Jeg synes dere er kjempe fine sammen, og er så gøy å se filmer av dere. Jeg føler jeg ser meg og min kjære i fremtiden, haha. Heier på dere!

Anette

10.11.2015 kl.10:25

Kjenner meg godt igjen i det du skriver, og da tenker jeg at det er nok ganske normalt med litt turbulens i starten på ett forhold!

Jeg og samboeren min møtte hverandre for 10 år siden, når han var 18 og jeg 14. Det var starten på mange år med sammen, ikke sammen, sammen, ikke sammen! Men alikevel, 10 år seinere, har vi fått to flotte unger, kjøpt oss hus sammen og i tillegg forlovet oss :-) Så for det om ting kan være turbulent en periode, kan det virkelig komme noe godt ut av det til slutt :-)

siljepia

10.11.2015 kl.10:43

Når jeg så dette i går trudde jeg først det var gårsdagens,men så tok jeg bare å fikk sett det på VG+ :) Måtte bare få det med meg hehe :)

Dere er et flott par ,som har en litt uvanlig ,men en søt historie bak dere :)

Kjempe glad for at dere har fått funnet ut at dere hører sammen :)

Håper dere får mange fine år sammen :) Gleder meg til å se fortsettelsen av deres liv som samboere :) hehe Klem :)

Rebekka

10.11.2015 kl.11:01

Utrolig bra skrevet. Og blir ikke noe annet enn glad når man hører om par som klarer seg!

Jeg ble selv samboer med min kjæreste for ett år siden. Vi ble kjent når vi gikk i sjuende klasse, og har siden da hatt følelser for hverandre. Er selv 20 år nå, og han er 19. Selv om vi er unge, har jeg gledet meg til å kalle han kjæresten min i flere år. Men han har bodd noen timer unna, og derfor ble det vanskelig å være kjærester. Men vi møttes nesten hver helg alle årene før han flyttet hit :D

Susann

10.11.2015 kl.14:34

Så fint at du er åpen om det :-)

Jeg har det nesten sånn med samboeren min også. Vi krangler så busta fyker, smeller med dører, skriker og tilogmed fått ødelagt veggen.. Vi har slått om 2-3 ganger, men vi ble sammen igjen rett etterpå fordi vi vet det er feil å gå fra hverandre <3

S

10.11.2015 kl.19:39

Synes det er så utrolig bra at dere er så ærlige om dette temaet som dere er. De fleste fohold er ikke perfekte, INGEN er vel egentlig det, - det er bare ingen som tørr å si det som det egentlig er, utenom dere da!

Jeg ble forelsket i mannen som overhodet ikke var min drømmekjæreste! Eneste grunnen til at vi er kjærester den dag idag er fordi jeg flyttet inn i samme leilighet som han for 3 år siden, hvor vi begge var ukjente for hverandre.

Vi ble tvingt til å være mye rundt hverandre, og vi ble tvingt til å se hverandres positive og deilige sider. Det forste beste valget jeg noen gang har gjort var å flytte ut av den leiligheten, for å få han på avstand, og det andre beste valget vi har gjort, var at han flyttet inn til meg <3

Ingrid

10.11.2015 kl.21:09

Elsker deg og personligheten din Kristin! Du skriver om ting som kan treffe alle og som alle kan kjenne seg igjen i, noe som gjør det veldig gøy å lese❤️

Susanne Oline Jensen

11.11.2015 kl.17:07

Eg syntes det er tøft å være åpen om det for eg tror og vet at det e ingen forhold der ute som er helt perfekte, alle har endten en diskusjon eller en krangel de holder på med, men sånn e det bare i vår verden. Elsker alt du skriver om, du skriver om ting som absolutt alle kan kjenne seg igjen i uansett egentlig. Det gjør det veldig gøy å lese for du føler liksom at du snakker med deg om det selvom du ikke vet kem eg e, men uansett så føler eg at vi sitter rett over hverandre og snakker om de samme tingene, og det er en av de tingene som gjør at eg digger å lese bloggen din! Du er en fantastisk person med en herlig personlighet. Dennis er heldig !! <3 :)

Nina H

12.11.2015 kl.18:31

Å gud jeg gruer meg til jeg må fortelle fremtidige barn hvordan vi møttes! Men jeg kan jo fortelle deg det! Haha *dør*

Jeg og kjæresten min hadde vært bestevenner i 5 år, han var sammen med min daværende bestevenninne jeg var sammen med hans bestekompis!

Jeg og hans bestekompis gjorde det slutt, bestevenninen min og han gjorde det slutt og alle 4 var single and free helt til jeg og min nåværende kjæreste ble kjærester i hemmelighet.

Vi holdt forholde hemmelig i 4 mnd helt til vi måtte fortelle hver vår venn at vi hadde blitt kjærester! En uskreven regel sier at det ikke er lov til og bli sammen med bestevennines eks, men vi gjorde det alikevell og etter 4 år har vi aldri angret på valget vi tok! Vært igjennom en hel masse sammen, kjøpt oss hus, bil og har en katt sammen.

Kjæresten min sin eks, altså min daværende bestevennine, snakket aldri til meg igjen 🙊 Litt forstålig, men det er altså 4 år siden. Noen ville kaldt meg egoist og en dålig vennine, men jeg angrer ikke på valge jeg tok :)

er ikke sikkert du skjønnte en dritt om va jeg skrev om men men..

Nok om meg! Jeg har alltid heiet på deg og Dennis! Å vi alle sammen finner vell drømme mannen vår en eller annen gang :-)

digger deg! :)

Prøver for siste gang

17.11.2015 kl.12:10

Hei kristin

Dere er så søte sammen, er så glad for at dere har klart dere så bra til tross for et tirbulent forhold.

Jeg og min kjæreste som har vært sammen i 4 år har det veldig turbulent. Vi får det bare ikke til, viljen til å fortsette blir bare mindre fra hans side da det har vært sånn så lenge.

Dette blir vårt siste forsøk. Han er mitt livs kjærlighet, og det knuser meg at han er så lei.

Hva er hemmeligheten deres? Kunne så trengt råd fra noen som vet hvordan det er og har klart det så bra som dere.

Digger deg <3

Skriv en ny kommentar

hits