DENNE UKENS...

Hallaisen ♥

All good in the hood? 

Vi har klart å komme oss opp av sengen, og skal etterhvert komme oss ut på en sånn kanalrundfart. Det er jo obligatorisk når man er her i Amsterdam, på lik linje som å ta en liten tur innom live sex show, haha.

Jaddaa.. Vi var på sex show i går, og det var en meget interssant opplevelse. Vi snakker live porn, liksom.. Suging og sex for alle penga på en scene noen meter foran deg, haha. GØY! Dette var en litt annerledes lørdag, for å si det sånn.. La oss gå over til denne ukens oppsummering!

BESTE INNKJØP:

Det er ingen tvil om at mine nye sorte Adidas med leopardmøster i velour, er det fresheste som har blitt med meg hjem denne uken. I tillegg til at de ser superfresh ut, er de behagelig å gå i, og det er jo alltid noe å rope hurra for. Disse tok jeg med meg fra DNA på Oslo City, hvis noen av dere skulle lure. 

INSTAGRAM:

Jeg blir aldri lei av freshe farger, trope, sommervibber, og palmer. På @katgaskin er det sommer hele året, og jeg elsker det hun legger ut. Superfresht, friskt, fargerikt og vakkert. Denne kontoen er og blir en av favorittene på Instagram. 

LÅT:

Ojojoj! 

Dette må være den fineste musikkvideoen jeg noen sinne har sett. Dette er kunst, rett og slett magi, og låten er helt fantastisk. Perfeksjon kaller vi det her!

MEST LESTE INNLEGG:

Er innlegget hvor jeg oppfordrer alle til å være litt ekstra oppmerksom, hyggelig og vennlig. Det koster så innmari lite å lytte til noen som trenger å bli hørt, til å smile til en fremmed, eller slå av en prat med noen du ikke kjenner.

Note to self: Be kind!

HØYDEPUNKT:

Hele denne helgen er et eneste stort høydepunkt. Det er ikke ofte vi jentene reiser på tur sammen, og da er det jo så ufattelig hyggelig når det først skjer. Vi har virkelig kost oss gløgg ihjel på denne turen her, og er langt i fra klar for å dra hjem i dag. Denne helgen har gått altfor fort!

CRAVING:

Denne uken har jeg hatt noen sjuke cravings på quiche, og i går spiste jeg quiche for tredje gang på fem dager, haha. Er det vanskelig å lage? Det ser nemlig veldig vanskelig ut, men det hadde vært så digg å kunne mekke sammen en quiche når som helst. Yummy!

WANDERLUST:

Denne uken er Betty og mannen i Miami, og på reiseplanen står en kjøretur til Key West. Jeg har aldri vært veldig hypp på å komme meg til Miami, men etter jeg hørte så mye godt om destinasjonen, og etter å ha sett bildene Betty har sendt på Snap, er det ingen tvil om at dette er en destinasjon jeg ønsker å reise til. Har noen av dere vært der? PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Delte jeg disse glade bildene med dere, og jeg synes det er fint å dele dem med dere igjen. Jeg hadde på dette tidspunktet omsider begynt å føle meg bedre etter et streptokokkhelvete uten like, og hadde tydeligvis behov for å hente meg inn igjen med hjelp av disse sprdlende snapsene her. Så..

Hva har dere cravet mest denne uken? Er det noe annet moro dere ønsker å dele fra uken som snart er over?

LOVE YA ♥ 

22 kommentarer

Miriam

08.11.2015 kl.13:53

Elsket Adidasskoene! Herregud så kule, de fikk jeg skikkelig lyst på! Selv om de ikke var så fargesprekne, var de sykt freshe og gir liv til et outfit likevel. Mønsteret gjør alt! Diggin it.

Jeg har ikke hatt noen spesielle cravings, men jeg må si at nå fikk jeg en syk craving etter å eie de Adidas-skoene.

Have fun

VILDE

08.11.2015 kl.14:01

Jeg befinner meg på andre siden av verden akkurat nå, så har ikke fått besøkt bloggen din på noe dager. Men det er jo både julaften og nyttårsaften på en gang å komme inn her til så mange fine innlegg. Følger selvfølgelig med på snapchat, så jeg har full kontroll, haha. Ser ut som om du har hatt en fantastisk uke! Det er alltid godt å se.

Stor klem

Ingunn

08.11.2015 kl.14:19

Kan glede deg med at quiche er kjempeenkelt å lage, også er det jo helt utrolig godt med hjemmelaget da :D Lover deg at du får det til. Kos deg videre i nydelige Amsterdam! :)

Iselin HL

08.11.2015 kl.14:26

Adidas skoene var jo bare helt rå da! Jeg har ikke hatt noen spesielle cravings denne uken annet enn lekser og nye innleveringer...

Men LIVE sex-show? Finnes virkelig det? hvaaa..

Jeg ligger enda i sengen. Våknet klokken 10:30, HEHE. Må vel ta fatt på dagen jeg også snart.

Ha en fin dag videre! <3

krist.in

08.11.2015 kl.15:24

alltid gøy med oppsummeringer :D Jeg har hatt en herlig tur til oslo denne uken og brukt litt kvalitetstid med ei av mine beste venninner -det er alltid koselig <3

silje ml

08.11.2015 kl.15:43

Digget skoene, de var råtøffe:D

Miami er en fantastisk plass, verdt turen:D vi var kun der et døgn, for det var så mange andre dteder vi ville innom i Florida, men abselutt tommel opp:D

Pai er superenkelt å lage åå det smaker så DIGG! Du tar bare mel, vann og smør å knar til en deig som du legger i bunn, litt inn i ovnen. Så hiver du oppi det fylle du vil ha sammen med ost og egg😃

Mari A

08.11.2015 kl.16:06

De Adidas-skoene var rååå! Digger mønsteret!

Denne ukas craving har vært tortillalefse med philadelfiaost, spekeskinke og ruccola. Så enkelt og så utrolig godt:)

Ha en fin dag videre, vakre deg ❤️ digger deg

Mari Hellandsjø

08.11.2015 kl.16:52

Du er en stor inspirasjon! Du er nydelig Kristin, både innsiden og utsiden! <3 Ha en fin dag ;*

Amanda

08.11.2015 kl.17:14

Eg synes det er heilt forbanna useriøst at du beskrive live sex-show som GØY med store bokstavar. Alså, det er ein ting å besøka sexmuseum, men det å bidra i sterk grad til menneskehandel, og med å gå på slike ting gje det uttrykket at det er greit. Kjenne eg blir litt dårleg, spesielt med tanke på at menneskehandel er eit så sinnsjukt stort problem!

Showmannen

08.11.2015 kl.17:41

lol Amanda... Greit det du prøve å få frem, men har du noen gang vært i amster?? Dette her e jo ikje en hemmelige bakgata der de drive me menneskehandel???!!!! Dette her e lovlig! Har selv vært på mange sexshow i amster! Der det ser ut som de på scenen storkose seg!! Kjenne eg Bler litt dårleg av folk som ikje vett ka di snakke om...

Ingrid

08.11.2015 kl.19:08

Må si meg enig med Amanda. Jeg hadde aldri gått på noe sånt, men om vi for et øyeblikk tenker at det får være greit, så er det vel ikke noe man skriver stolt om på en såpass stor blogg som så mange leser? det synes jeg er rett og slett litt vondt å se.

Jeg synes du er en smart og bra jente, derfor ble jeg skuffet nå.

Ida Rygnestad

08.11.2015 kl.19:23

Hei Kristin! Enig med deg - quiche er så GODT! Her en forresten en superenkel (og GOD) oppskrift fra matprat.no :)

http://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/quiche-lorraine/

Emma Julie

08.11.2015 kl.22:31

Hahaa kan tenke meg at live sex er en egen opplevelse ja. Det visste jeg ikke at fantes engang. De skoene er rå kule! Klem :)

Karoline E.N

08.11.2015 kl.23:34

Jeg syns det er så genialt at det finnes eget show for sex, som er noe av det mest naturlige to personer har. Så lenge det er noe begge vil! Jeg har helt klart Amsterdam høyt oppe på reiseplanen, for herregud for en opplevelse det må være. Noe helt utenom det vanlige, og det kan man like. Sex museum er jo også helg genialt, og j håper at det kan komme et eget innlegg om disse to opplevelsesene her.

Jeg elsker ukens! Skoene var elsk, så disse trur jeg at j må gå til innkjøp av. Jeg har denne uken blitt hekta på Oreo! Haha, av alle ting. Jaja! Håper dere har storkost dere i Amsterdam denne helgen. Klem klem

09.11.2015 kl.11:19

Om det sex-museumet hadde vært menneskehandel, Amanda. Så hadde nok politiet lagt det ned for lengst!

Jeanette

09.11.2015 kl.11:50

Hvor har venninnen din kjøpt skjerfet sitt (det orange)?? Elsket det!

09.11.2015 kl.20:25

Quiche er super enkelt og jeg er så heldig å ha en franskmann i familien som lager tidenes beste quiche, kun som franskmenn kan lage det, så fantastisk godt, men oppskriften er dessverre hemmelig, selv ikke jeg får lurt til meg oppskriften.

Men her to andre oppskrifter:

http://www.taste.com.au/recipes/2320/sweet+potato+and+caramelised+onion+quiche

http://oakhurstkitchen.com/sweet-potato-crusted-spinach-quiche/

Og unnskyld for at det er søtpoteter i dem, men jeg ELSKER søtpotet og spiser heller det enn poteter, for jeg liker faktisk ikke vanlige poteter og spiser det derfor svært sjelden. Men søtpoteter, fy søren, jeg kunne bodd i USA kun for søtpotetene sin del og derfor har jeg lagt ved oppskrifter med quiche som inneholder søtpoteter. Prøv oppskriftene, SÅ gode, får vann i munnen bare av å tenke på oppskriftene.

Og lykke til, quiche er super, super enkelt! :)

Andrea

09.11.2015 kl.20:32

Key west er helt magisk på alle måter! Stemningen der er til å ta og føle på. Vi kjørte fra Orlando, gjennom Miami og til key west og det var en fantastisk kjøretur. Vi så alt fra iguaner og krokodiller, til flygefisk og ville delfiner som svømte med oss langs strandkanten. Key West har også et veldig sjarmerende og fascinerende preg på grunn av den spesielle bebyggelsen der. Virkelig verdt å få med seg. Hvis du skal til Florida anbefaler jeg også å titte innom universal og paradise Island! Vi brukte to hele dager for å få med oss parkene, og det var alt for mye morro.

Sunniva Karoline Hansen

09.11.2015 kl.22:00

ÅH KRISTIN! Du imponerer meg stadig vekk med dine sinnsyke bildekunnskaper, du er helt rå på å ta bilder! Elsker stilen din!

Henriette Sophia

10.11.2015 kl.08:20

Hei :) Kan anbefale Key West på det varmeste! Bare kjøreturen fra Miami og dit er fantastisk! stemingen der er noe helt for seg selv, og det er så vakkert! En must på reiselisten må jeg si altså! Ha en fin dag fine du

Henriette S.

11.11.2015 kl.16:34

Ville bare si at jeg liker disse innleggene dine veldig godt :) ha en fin dag!

Susanne Oline Jensen

11.11.2015 kl.17:14

Du har virkelig en syk bildekunnskap! Eg elsker kordan du tar bildene dine, du får de liksom så kule uansett hvilken vinkel, du får så fine bilder og fint lys på bildene dine! Digger bloggen din Kristin og du e helt fantastisk!

Skriv en ny kommentar

hits