SO WERID!

Mine fine, god morgen ♥

Hvor fin er ikke min nye header, hæææ?? Jeg er SÅÅ fornøyd! Tusen takk til superflinke Kristine, som har laget denne til meg! 

Jeg sitter her og venter på noen som skal montere garderobe, og når de er ferdig er det omsider muligheter for å få orden på klærene. Det flyter over her i heimen, og dette øyeblikket har jeg både gledet meg til og lengtet etter.. 

Først er det på tide å få ut et lite blogginnlegg.. Det er en fast morgenrutine, og blogging er jo på mange måter veldig rart, haha. Noen dager er man mer kreativ og inspirert enn andre, og jeg tar meg selv i å veldig ofte bli sittende å stirre ut i luften, og gruble meg ihjel over hva jeg skal formidle. Noen dager har jeg noen sterke meninger på lur, andre dager passer det fint å snakke om sex, plutselig er jeg på reise og har masse stemningsbilder å by på, men så har man de dagene hvor jeg ikke har en dritt å komme med. 

"Hmmm... Hva kan du ta bilde av i dag? Hva kan du skrive i dag, som du ikke har skrevet før? Hva kan du i dag skrive som gjør leserne dine inspirert og glad?", disse spørsmålene er en daglig gjenganger, og når jeg sitter sånn uten et snev av interessant formidlingsevne, blir det til at jeg finner frem noen rekvisita og en kaffekopp, tar noen bilder, mens jeg krysser fingrene for at en givende tekst vil komme atomatisk, haha. Noen ganger funker det som bare rakkern, andre ganger ikke i det hele tatt. 

Så..

La meg få presentere dagens kaffekopp og rekvisita! Rekvisita som polaroider, friske blomster og Det Nye.. Teit, sant? Jeg ler!

Slike "bloggete" bilder som det her er så teit, men på samme måte veldig fint.. Det ser jo så delikat ut atte HJELP, og når man gjør seg litt flid på morgenkvisten, og skaper en sånn delikat og kreativ sone rundt seg, blir det plutselig litt lettere å få gang på dagen. Bloggingen gir et ekstra push for å skape noe og være gjennomført, og akkurat det der setter jeg enormt stor pris på. Åhåj..

Dette var et skikkelig weird blogginnlegg, haha.. Merkelige tanker på en torsdagsmorgen!

Sees senere, fininger ♥

24 kommentarer

Toppbloggeren

05.11.2015 kl.09:18

Hei! Så nydelige blogg-bilder! Ikke teit i det hele tatt, det er jo dette blogging handler om! Arrangerte bilder fra morgenstunden er jo et absolutt must blant toppbloggere!

Ha en fin dag, kollega :)

Camilla.

05.11.2015 kl.09:18

Haha, bare ikke påpek at du ikke har noe å komme med og synes innlegget er werid, da synes jeg automatisk det også. Mens jeg synes jo egentlig ikke det :-) Lettere som leser å bare se bildene, 'morgenstemning' og lese at du venter på garderobefolkene da :-D

Ha en fin dag! <3

Karoline E.N

05.11.2015 kl.11:19

Torsdag? Allerede ;o tiden har flydd av gårde denne uken, at hjelpes meg! I morgen er det fredag igjen! Som jeg skrev i går, headeren er så bra og det er sikkelig deg. Flinke Kristine :D bildene dine innspirerer alltid, og bloggen din er alltid koselig og besøke! Jeg føler meg så heldig som får være din faste leser. Beste j vet er og starte morran med og besøke bloggen din <3 takk for at du er her! Du er et forbilde. Ønsker deg en deilig torsdag! Klem klem

Emma Djupevåg

05.11.2015 kl.11:21

Må ha noke sånne innlegg og, ekje alltid lika lett å finna noke å snakka om😅 Du har alltid så goe innlegg, te å me i eit ikkje inspirerande innlegg e du inspirerande, eg fant nett ut korleis eg ska vinkla min nye norsktekst, tusen takk!☺️ Ha ein fin torsdag vidare med inspobildene og ryddingå di😘 klem Emma❤️

Luisa Fernanda del Mar

05.11.2015 kl.11:35

Veldig gøy med litt annerledes blogginnlegg :)

Kul header!

Emma Julie

05.11.2015 kl.12:11

God morgen! Du tar i alle fall fine bilder som inspirerer uansett. Gleder meg til å se det ferdige klesskapet :)

Ems

05.11.2015 kl.12:14

Hei Kristin!

Bloggen din er alltid gøy og lese, og selv om du ikke finner noe å skrive om kan jeg lese innleggene dine opp til flere ganger i uken, haha.

Ville bare si at du er en stor inspirasjon. Jeg har ikke lest bloggen din så utrolig lenge, men på den tiden jeg har følgt med på bloggen din har jeg funnet ut at jeg må gi litt mer faen i hva andre tenker, og finne min egen stil. Så på skolen de siste ukene har jeg prøvd å være meg selv. for eksempel sist uke klarte jeg endelig å ta på meg kjolen jeg kjøpte for flere måneder siden.

Så jeg ville bare si tusen takk Kristin!

Hilsen bergensjenten

Iselin HL

05.11.2015 kl.12:16

Ikke så teit da.. jeg mener det er jo slik en hver morgen er, sant? Gler meg masse til å se resultatet av garderoben, blir sikkert helt rått. Så akkurat snapstoryen x)

Å ikke mist super(k)Gul header ;*

Kleem <3

Kristin

05.11.2015 kl.13:15

Hei flotte Kristin! Utrolig kul header, passer deg skikkelig godt :)

Jeg lurte på en ting, hvordan er skjørtene dine (f.eks Galaxy Skater Skirt) i størrelse? Synes de er så utrolig fine, men lurer litt på hva jeg trenger i størrelse. Bruker rundt str 40 i underdeler til vanlig.

Stor klem fra din navnvenn! Håper du får en nydelig dag <3

TK

05.11.2015 kl.14:11

De polaroide bildene, har du et eget kamera eller bestiller du prints fra nett ?

Likte størrelsen på de :)

Silje

05.11.2015 kl.14:41

Teit eller ikke, jeg synes hvertfall at bildene var super friske! Det kan kanskje ha noe med min evige elsk for rosa, hehe :) Ha en strålende dag Kristin, håper du blir fornøyd med garderoben. Så sånn ut på snap i jallefall ;))

Miriam

05.11.2015 kl.15:15

Ikke teit! Du tar flotte bilder, og jeg digger dem! Og som jeg sa tidligere: Kjempefin HEADER! Hjernen gikk jo helt i lås når jeg skulle kommentere den her om dagen, men header var altså det magiske ordet. Den var superfresh, og du ser super ut.

Ha en superduper dag

Karen

05.11.2015 kl.15:33

Når skal du skrive om sex-talken?

Kristine Valberg

05.11.2015 kl.16:11

Du kunne ha skrevet et innlegg om ingenting og det hadde fortsatt vært spennende å lese. Du er så leken og inspirerende når det kommer til ordvalg, formuleringer og bilder så det er alltid en fryd å titte innom på oppdateringene dine :D

Ellers så må jeg takke så mye for at du nevnte og linket meg i innlegget ditt. Det gleder meg stor å se at du er såpass fornøyd med headeren din og at den falt i smak hos leserne dine også <3 Jeg tror jeg synes det er minst like spennende som deg å lese gjennom kommentarfeltet her, hehe ;)

Ha en strålende fin torsdag videre Kristin - stor og varm klem til deg!

05.11.2015 kl.17:00

Den headern var bare helt rå! Hadde virkelig sansen for den! Er så deg også

Anna Tea

05.11.2015 kl.17:28

Hvilket kemra har du brukt til å ta polaroide bildene? :)

IselinG

05.11.2015 kl.17:57

Først av alt: jeg DIGGER headern!! Den er helt rå

Jeg digger alle innleggene dine jeg Kristin, men jeg skjønner det kan være frustrerende for deg som blogger <3 Men du er flink i det du gjør, så jeg at om du så har en dårlig eller god dag, så kommer du med bra og inspirerende innlegg. Det er akkurat det jeg liker så godt ved deg. Du gir deg uansett ikke, slik mange andre bloggere gjør. Har de det travelt eller har en dårlig dag, så blogger de ikke. Det gjør ikke du. Vi som lesere kan alltid forvente og iallefall få ett innlegg hver dag, og det er så bra. Det er det som er med på å gjøre deg til en super blogger <3

Mari A

05.11.2015 kl.18:31

Liker alle innleggene dine, jeg. Noen ganger er det gøy å lese innlegg som ikke "handler" om noe spesielt også. Du er en så utrolig flink, og givende blogger. Mange bloggere skriver om sitt rosa, perfekte liv, men det gjør ikke du. Du skriver ting akkurat som det er, og det er så utrolig inspirerende!! Jeg digger deg❤️

Bildene av den nye garderoben på snap så helt rått ut! Gleder meg til flere bilder på bloggen etterhvert🙌🏽

Ha en fin kveld, og god tur til Amsterdam❤️ Varm klem til deg!

Annalene

05.11.2015 kl.21:21

Kan du kanskje snakke om noe som f.eks skjer på nyhetene? Som f.eks alle innvandrerne som kommer hit ? Og hva din mening er ?

Reidun Beate

05.11.2015 kl.22:10

Hihi, vet du? Sånn blir det bare av og til. Gi deg selv en megastor klapp på skuldra og prøv så godt du kan å være fornøyd med den innsatsen du har gjort. Det gjør jeg hver dag og jeg blir bare flinkere til å motivere meg selv. :)

Sender deg en stor klem <3

Stella Grude

05.11.2015 kl.22:17

Nå skal jeg hjelpe deg mil på vei. Har du hørt om å bruke drømmene dine om natten, og skrive dem hver morgen, og bruke dem til bloggen din? Lykke til :)

Stella Grude

05.11.2015 kl.22:20

Dette ligner så mye på drømme dagboken din som du kan slenge rundt. Men jeg liker bildene, drittfine farger. ;) Og, ja dette er også inspirerende nok til å ville gidde å knipse ett områdebilde hver dag selv - så kunne jeg trengt å vite hvordan du knipser dine bilder.... Ja, skriv om det.

Nikita <3

06.11.2015 kl.08:18

Du tar alltid så fine bilder :D

Ane Louise

06.11.2015 kl.14:03

Er enig og uening her. For disse bildene er virkelig lekre! Samtidig så kjenner jeg følelsen av hvor teit jeg selv føler meg når man driver å danderer et bilde. Det hjelper jo ikke akkurat når typen ler av meg og hele settingen samtidig. :P

Skriv en ny kommentar

hits