DENNE UKENS...

Hallaisen fra Sola!

Vi har kommet oss til flyplassen, og siden vi er tidlig ute (som vanlig, hehe) fikk jeg omsider lagt ut den ukentlige oppsummeringen.

Denne skulle publiseres i går, men da var vi for opptatt av å krangle om kredittkort, haha. Og dere? Sånn for å avslutte dette unødvendige hysteriet, så setter jeg pris på konstruktiv kritikk. Det er viktig for å gjøre en bedre jobb, og slik kritikk takler jeg med glans. Når kritikken går fullstendig ut av proporsjoner, blir jeg ikke like begeistret, og da gir jeg beskjed. Det er viktig for meg å være åpen om hvordan jeg føler det og har det på innsiden.

Sånn.. Ferdig med den saken.. La oss snakke om denne ukens ditt og datt!

WANDERLUST:

Selvom jeg gleder meg noe voldsomt til den første snøen faller, skal jeg ikke legge skjul på at jeg hadde elsket noen uker i Thailand. En kompis av meg er der nå, og de snapsene han sender bidrar ikke akkurat til mindre reiselyst, haha. Jeg har faktisk aldri vært i Thailand, og føler det er på tide med en tur. Er det like magisk der som folk skal ha det til, og som bildene tilsier? MEST LESTE INNLEGG: 

Er innlegget hvor jeg snakket litt om at jeg var på coveret av Det Nye. Stor stas å være avbildet, og veeeldig stor stas at dere likte det. Tusen takk for mange fine ord i forbindelse med portrettintervjuet. Dere er best!

WANTIE:

Ååå som jeg craver noen råkule og chunky boots, som jeg kan bruke til party. Det er umulig å finne noen som er chunky og grunge nok, og som samtidig har riktig høyde og vidde rundt anklene. Jeg har så spinkle ankler, og de fleste boots er som regel ikke smal nok, og jeg vil ha sånne som sitter litt tight, haha. Har noen av dere sett noen sånne boots? Hvis ikke må jeg prøve å finne noen slike i Amsterdam. 

INSTAGRAM:

Jeg har inkludert @sophlog i en tidligere ukesoppsummering, men kontoen hennes her så forbanna awesome, at jeg blir nødt til å ta henne med denne uken også. Dette er et eneste happy og fargerikt univers som gjør meg sååå glad, og alt hun poster er ekstremt inspirerende. Love it!LÅT:

Peanut Butter Jelly er en skikkelig happy song, som får meg til å ville ta på meg danseskoene, og danse hele natten lang. Lat's daaaaaaaanceeeee! Wuuuuuhuuuu..

CRAVING:

Heheheheh!

Tenk at jeg får vann i munnen av å tenke på Grandiosa, haha! Er det flere som synes denne pizzaen er sjukt yummy?

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Var Dennis og jeg i Bergen i forbindelse med min kusines bryllup, og da delte jeg dette herlige bildet av oss iført bunad, sammen med en liten kjærlighetserklæring. Han er fortsatt min store kjærlighet, og jeg elsker denne mannen høyere enn himmelen. Ingen ord kan beskrive hvor innmari mye han betyr for meg.. Min kjæreste, samboer og bestevenn.. Og ektemann i USA, hahahah!

Nyt resten av dagen, så sees vi i Oslo. Har dere noe dere vil dele fra uken som gikk? 

Klem i fleng

38 kommentarer

Silje

02.11.2015 kl.16:39

Ahh jeg elsker disse innleggene Kristin!:) Åja for å svare på spørsmålet ditt så er Thailand virkelig helt fantastisk. Jeg har vært der 6 ganger i løpet av de siste 4 årene, og skal faktisk der 3 uker i desember også! Det er så eksotisk og en helt utrolig opplevelse. Du hadde elsket det, for alt er så fargerikt. Markedene, husene, templene osv. Jeg vil virkelig oppfordre deg til å reise der, jeg kan selv ikke vente til neste år når jeg fytter ned dit, sååå mye liker jeg det. Haahha :) Ha en fin dag videre fina! :D

Miriam

02.11.2015 kl.16:56

Du og Dennis er SÅ fine sammen! Dere er et så vakkert par, se på dere to daaa:-) Blir glad inne i meg jeg, av denne vakre, spennende, morsomme, søte, kleine, rare kjærleiken. Får meg til å savne min bedre halvdel enda mer. Åh.

OOOG jeg må bare si, jeg... Håper ikke du slutter med slike konkurranser selv om ikke alle ble like begeistret. Stå for det du står for, Kristin, ingenting gjør deg meg ærlig og unik enn det. Hadde det bare vært konkurranse om en veske, hadde jeg garantert deltatt. Jeg trenger ikke kredittkort, selv om jeg er gammel nok. Yo, haters, ser dere? Jeg er ung, og deltar ikke bare pga at det var rosa (FRESHT) og at det var en veske med i bildet. Selvkontroll. Og det har mange andre der ute også. De som ikke har det, er ikke Kristin sitt problem. Reklamer for hva pokkern du vil, Kristin :-) YOU GO GIRL!

Stooor klem

VILDE

02.11.2015 kl.17:05

Så fine dere er i bunad! Er ikke like ofte jeg ser mannfolk i bunad. Det er jo så kjekt!

Jeg har heller aldri vært i Thailand, men har hørt at det skal være fantastisk. Familien min har vært der og sier det er enda mer fantastisk enn bildene. Går det ann?? Haha, jeg vil og!!

Bente

02.11.2015 kl.17:17

Hei Kristin!:)

Det er et par ting jeg lurer på.... det er jo ingen hemmelighet at dere bloggere (de fleste) reiser en god del,ofte sponset... så da lurer jeg på måten du formulerte deg i dette innlegget,om det er slik bloggere gjør d,og ytre høyt og tydelig at dit vil jeg dra,i håp om at et el annet reisebyrå skal se det og tilby dere tur og vipps så er den turen i boks? Er det sånn det fungerer?

StyleConnection

02.11.2015 kl.17:34

Bente: Heia Bente :) Nei det er absolutt ikke sånn det fungerer, det hadde i såfall vært utrolig deilig, haha! Det er faktisk svært få som får hele reiser sponset - de eneste jeg har registrert at har et samarbeid med et reisebyrå, er Fotballfruen og Camilla Phil. Jeg har i hvert fall aldri fått en reise sponset, men hoteller derimot, de byr gjerne på en gratis natt eller to :) Håper dette var et utfyllende svar :) Klem til deg

Ingrid

02.11.2015 kl.17:54

Hei igjen!

Jeg har også kjempelyst til å reise til Thailand! Alle jeg kjenner som har vært der har sagt det er helt fantastisk, og det tror jeg på.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; Du og Dennis må være definisjonen på drømmeparet! Hos dere er det liksom ikke flaut med en rap eller en fis, og dere tør å si meningene deres til hverandre, I love u! <3

krist.in

02.11.2015 kl.18:08

åh, jeg har også superlyst på en tur til Thailand! Det virker såå herlig!

Nikita <3

02.11.2015 kl.19:16

Herlig :D

silje ml

02.11.2015 kl.19:40

Sitter å ser på thailandtur selv, ser jo fantastisk ut + det er billig😃 ikke minst varmt på denne tiden av året også👍søte dere var med bunadene, husker enda når du la ut bilde sist, syns det var så fint:) norske nasjonaldrakter og ekte kjærlighet💕

Emma Julie

02.11.2015 kl.19:51

God kveld! Thailand hadde vært noe ja. Slike boots er rå kule! Stor klem :)

Sara

02.11.2015 kl.19:57

Jeg kjøpte meg sånne sko på Bianco. Vet ikke om de har de nå da :)

Camilla.

02.11.2015 kl.20:25

Ååååh <3 Bunad!

Karoline E.N

02.11.2015 kl.20:30

God mandags kveld, kjære gode Kristin <3 jeg håper mandagen har hvert fantastisk, og at dere har en fin tur hjem. Jeg elsker ukens! Thailand vil jeg også reise til! Mormor og hennes mann reiser dit hvert år og er der i en mnd, og dem skryter så masse av Thailand, og alle jeg kjenner sier at jeg må ta turen dit. Der ser jo virkelig fantastisk ut på bilder :) jeg har hvert så glad i Pepsi Max denne uken, og føler meg nesten avhengi. Haha :) ønsker deg en fin kveld :) klem

Marianne M H

02.11.2015 kl.20:31

Thailand er et land som bare må besøkes (gjerne flere ganger), skal dit for andre gang nå i desember. Krabi er en perle sånn btw ;)

Mari A

02.11.2015 kl.20:37

God mandags kveld, vakre Kristin! Håper du har hatt ei fin helg i Stavanger ❤️ Du er ikke den eneste som får vann i munn av grandis for å si det sånn😂 Men det spises ikke så alt for ofte her hjemme, heldigvis!

Håper du får en fin kveld, så snakkes vi i morgen ❤️ Loveyou

Emma Djupevåg

02.11.2015 kl.20:37

Elska desse innleggene, vette liksom meir personlig❤️ Århh, dei bootsene va elsk, må ønska meg noke sånt egog☺️ Denna posten gjorde meg litt meir gla og foreberedt på ny veka, klem Emma❤️

Iselin HL

02.11.2015 kl.20:45

Åh råkule chunky boots! Så godt å følge med på hva du liker, sier meg enig i nesten alt! <3

Nå har du visst en ny (gammel) leser som vil kommentere. Som du sikkert har hørt hundre ganger før "digger deg" osv.. vel, jeg også! Ha en fin dag hærligheten!

Merete Karlsen

02.11.2015 kl.21:03

ååå elsker det bilde av deg og Dennis i bunad! Dere er nydelige sammen <3

Håper dere har en fin flytur og at mandag er bra!

Sandra

02.11.2015 kl.21:08

Jeg har vært i Thailand og det eneste jeg ble skuffet over er at vannet ikke er så krystallklart i de områdene med mest mennesker. Vi var på Koh Samui, en virkelig sprø og fin øy! Masse å oppleve, dødshyggelige mennesker, deilig mat og overraskende mye å gjøre på stranden/langs stranden. Vi tok båttur ut til noe som het Koh Thao og øygruppene rundt, og DER, wow! Vakreste stedet jeg har sett. Mye mindre mennesker, noe som førte til at vannet så ut som en krystallklar blanding av blått og turkis. Snorkle og vannaktiviteter er helt fantastisk i Asia 😍

Elli

02.11.2015 kl.21:48

Grandiosa = ØØ! Men ulik smak ulik bak;)

Jeg mener de har noen tøffe slike sko på Din Sko:)

02.11.2015 kl.21:56

åhh for et fint bilde av dere i bunad!!

Trude

02.11.2015 kl.22:06

Hei Kristin! Eg kom hjem fra Thailand i dag, var på øyhopping der til øyene Koh Samui - Koh Tao og Koh Phanang, fine plasser alle sammen. Men om du skal reise bør du vente til sesong, mnd des - april, ellers er det regntid og det fikk vi opplevde for å si det sån. Vi var der litt over 2 uker, og fikk kun en uke med sol omtrent, veldig kjedelig. Likte meg i Thailand, men det var også ganske skittent der, vatnet var ikke krystallklart og det fløt boss over alt, på gater og også på strender. Ble samtidig litt lei maset av folkeslaget der nede, men det vel alle plasser. Eg anbefaler det, er kjempe billigt og mye og se, men samtidig vil eg bare anbefale Mexico på det høyeste (vet ikke om du har vert der), men der er det helt nydelig.

DaDdyErik

02.11.2015 kl.22:11

Grandis 🙌🏾

Anniken

02.11.2015 kl.22:30

Leste på nett at om man gifter seg i Vegas, så er man gift overalt å, og ikke bare i usa?

StyleConnection

02.11.2015 kl.22:32

Anniken: Ikke hvis man ikke sender inn en haug med papirer, noe vi ikke kommer til å gjøre ;)

Luisa Fernanda del Mar

03.11.2015 kl.00:09

Fin oppsummering! Må bare få sagt hvor fint jeg syns coveret er, et av de kuleste og mest ekte jeg har sett. Det er jo ingen tvil om at det er deg, og at du poserer som deg. Ikke som en som har blitt stylet til å være en coverjente på den måten vi er vandt til å se coverjenter. Du ser smashing ut!

kjerlika

03.11.2015 kl.02:42

Oppdatering fra uka?

Vet ikke jeg. Blitt dumpet av han jeg skal flytte til München for om under ett år. Skoleplass signa. Han studerer også der. Livet er godt...

Oppdatert. :)

Josse

03.11.2015 kl.08:31

Jeg er veldig glad i Thailand! Er ute på min fjerde backpacker tur nå, og skal til Thailand i februar. Dette blir vell fjerde gangen til Thailand!kanskje fler, jeg husker ikke.. Men hvis du skal dit så prøv å unngå de mest turistifiserte områdene. Du kan f. Eks. dra til Phi Phi, men bo et sted der det ikke bare er resorter. Da får du virkelig oppleve Thailand. Kjøp også en Lonely Planet, de reisebøkene er fantastiske! Hoteller trenger man ikke å booke på forhånd! Ikke pakk i koffert, men ryggsekk! Si i fra hvis du vil å mer konkrete tips! ;) Ha en så himla fin dag! Xxx

Connie

03.11.2015 kl.10:22

Husker du hadde slike sko fra bianco på denne tiden i fjor :) de synes vertfall jeg var veldig kule! :-)

Anne

03.11.2015 kl.11:34

Du har en så utrolig inspirerende blogg! Blir så glad av å trykke meg inn på denne herligheten av en blogg :-) for å svare på spørsmålet ditt ang Thailand, så absolutt er det like vakkert der som bildene tilsier! Jeg har selv vært i Thailand 7 ganger, og er fortsatt ikke lei ! Et tips er å ikke dra til disse typiske turist stedene som Phuket, Pattaya og Krabi (har selv vært der, men det er ikke til å skryte av) disse stedene har blitt helt ødelagt av turisme.. Det er kun europeiske restauranter med menyen på norsk/svensk/dansk... Der i mot har jeg en liten runde som jeg er glad i ! Vi starter alltid i Bangkok, en herlig by som aldri sover! Her bruker jeg å være i 4-5 dager, ekstremt mye fra shopping på gigantiske kjøpesentrene! Jeg vil anbefale Hua Hin, dette ligger ca 3 timer i taxi fra Bangkok! Liten søt by, med alt Thailand har å tilby :-) her får su oppleve kultur, god mat og herlige mennesker! Jeg vil også anbefale Cochang. Det er en liten øy, en strand full av bongalover som man bor i på stranden, det er en skikkelig opplevelse :-)

03.11.2015 kl.11:56

Thailand er ganske fint, ja! Men for all del STYR UNNA krabi! Hadde noen venninner som leide en hel øy et eller annet sted i Thailand :-) Virker greit det!

IselinG

03.11.2015 kl.18:50

Aldri vært i Thailand dessverre, men blir gjerne med om du trenger noen å dra med :)))

Forrige uke var ganske bra for min del! Hyttetur uten nett, fri fra studiene i to dager, og halloween-fest på skolen på fredagen. Det var supert, og jeg koste meg SÅ MYE!!

Digger bildene i innlegget, blir inspirert av de :D

Charlotte M

03.11.2015 kl.21:58

Hei kjære deg

For å finne riktige sko burde du laste ned en app som heter The Hunt. Der legger du bare ut et bilde av det sko paret du ønsker deg, eller andre ting, så vil folk kommentere og linke hvor du kan kjøpe produktet. Bare et lite tips :-)

Klem

M

04.11.2015 kl.09:20

Hei,

Jeg har vært i Thailand, og på fastlandet er det dessverre ikke slik. Vannet er ikke klart. Ellers er alt veldig fint. Så fort du kommer deg ut på øyene får du krystallklart vann og hvit sand - men det er jo ikke der man bor i flere uker.

Du som er så opptatt av farger og sånn, hadde jeg virkelig anbefalt deg å dratt til Mexico, men nærmere bestemt Isla Mujeres. Det er en øy uten for Cancun, kun 20 minutter med båt. Bodde på den øya i 3 uker. Der har du alt fra markeder og restauranter, og vil du ha mer turisme og mer shopping (typisk usa), tar du bare båten over til Cancun.

Anne Asalia Gundersen

04.11.2015 kl.11:15

Så mye fint:) Og så vakkert bilde av dere hvor dere kysser i bunad :D awww!!

Kaja

04.11.2015 kl.22:33

Hei Kristin!

Du har kanskje sjekket ut denne siden, men om ikke do it!! De har akkurat den typen sko du leter etter, HELT RÅ!!

https://www.unifclothing.com/collections/shoes/

Tuva

05.11.2015 kl.19:27

Jeg var i thailand i februar og var dødsskuffet. Hadde gledet meg skikkelig, men syntes det var som alle andre sydensteder. Skittent og stygt var det også. Vi besøkte 3 ulike øyer og vi var vel egentlig like suffet på alle øyene. Syntes det er lite stas når alt du hører rundt deg er norsk, svensk, tysk og russisk og selv thaiene snakker litt norsk. Personlig ville jeg mye heller reist et mer idyllisk og mindre turistifisert sted, Malaysia, philipinene eller Indonesia som ligger like ved.

Aud

05.11.2015 kl.23:53

Hei

Gå inn på Belloshop.no

Der finner du garantert sko du liker. 😊

Skriv en ny kommentar

hits