REALLY??

God morgen ♥

Tenk at vi har kommet oss til november.. Er det ikke helt sjukt? Snart jul og greier, herlighet som jeg gleder meg.. Tiden vi snart går inn i er den koseligste og mest vidunderlige tiden på året - den magiske førjulstiden!

Før jeg går i gang med å skravle om hvor fin denne helgen har vært, tror jeg det kan være fornuftig å ta en liten snakk rundt gårsdagens innlegg. Hjelpes så mye pes jeg skulle få på dette innlegget da gitt!? Det skal visst ikke mye til før enkelte av dere tar fullstendig fyr! "Dette hadde jeg aldri trodd om deg", "Herregud så trist at du synker så lavt som dette", "Der mistet jeg ALL respekt for deg", really? Skal det virkelig ikke mer en ett blogginnlegg til for at dere mister respekten for meg? Da er vi ikke så gode venner, eller så godt "kjent" som jeg trodde.

Hvor lave tanker har dere om meg, egentlig? Tror dere gårsdagens innlegg var ment for å lure unge jenter? NEI!! Jeg forstår det sånn at vi har forskjellig oppfatning rundt bruken av kredittkort, men ikke kom her å si at jeg burde skamme meg for å oppfordre unge jenter til å havne i økonomisk trøbbel. Denne konkurransen er ment for dem med en god økonomisk styring.. Har du ikke økonomien i orden og en fast inntekt, får du heller ikke dette kortet, så det er ikke sånn at hvem som helst som er keen på vesken, automatisk ender opp med kredittkort de ikke kan bruke med fornuft. 

Jeg tenker såpass godt om leserne mine, at jeg tror de selv er skikket til å ta en egen avgjørelse om dette kortet er noe de ønsker å bestille, men enkelte av dere som hater så voldsomt i kommentarfeltet, undervurderer mine lesere så til de grader at jeg blir helt sjokkert. Tror dere virkelig at dem som klikker seg inn her, er så uendelig dumme og lite selvtenkende, at de lar seg uhemmet påvirke av produktomtaler? Det tror nemlig ikke jeg. Har du ikke kontroll på økonomien, så bestiller du ikke dette kortet - ferdig snakka!

Vi er ikke like, og vi deler heller ikke samme meninger om alt.. Det er helt ok, men jeg synes det er urettferdig å skulle få såpass mye pepper, fordi dere mener noe annet enn meg. Jeg elsker kredittkort, rett og slett fordi det i mitt tilfelle gir en økonomisk trygghet. Jeg er ofte på reise, og da synes jeg at det er tryggere å bruke kredittkort, enn mitt personlige bankkort. Skulle man bli svindlet eller frastjålet kortet når man er på tur, tar kredittkortselskapet hele ansvaret, og det er slike ting jeg setter stor pris på. Men joda.. Det finnes naturligvis en bakside ved bruken av slike kort, men det vet ALLE!

Rentene på slike kort er skyhøye, og betaler man ikke ned det man skylder underveis, vil du til slutt ende opp med å betale mye mer for et produkt enn hva produktet opprinnelg kostet.

Dersom du ikke betaler tilbake lånebeløpet innen den rentefrie perioden så begynner det å løpe en ganske saftig rente. Denne rentefrie perioden ligger som regel på rundt 45 dager. Kredittkortenes effektive rente pleier ligge i sjiktet 15-25 %. Dette betyr at du vil betale ca 2.000 kroner i renteutgifter ved et lånebeløp på 15 000 kroner nedbetalt over en periode på ett år. Du kan dele opp betalingen som du selv vil, men vanligvis må du betale tilbake minst 3 % av lånebeløpet hver mnd.

I tillegg er det lett å tenke at man sitter på "gratis" cash.. Du har fått en kredittgrense til disposisjon, og denne kan man fort bli fristet til å bruke i en fei. Har du ikke penger til et produkt du ønsker å kjøpe, hjelper det ikke akkurat å kjøpe dette produktet med kredittkort/penger du ikke har, for da får du et problem når kortet skal tilbakebetales. 

På tross av de negative sidene med bruken av kredittkort, er jeg allikevel en person som mener det er fornuftig å ha et slikt kort i lommeboken. Sorry ass, men det er min mening.. Her får vi bare være enig i å være uenig, men ikke undervurder verken meg eller leserne mine. Jeg ville bare tipse om en kul konkurranse, og når kredittkortet dumper ned i postkassen, er det ikke verre enn å klippe det i to og kaste det rett i søpla, om du ikke føler du er ansvarlig nok til å bruke dette på en fornuftig måte. 

Beklager om dette innlegget ødela alle deres gode tanker om meg, og at det førte til at søndagen ble et par hakk dårligere. Den så jeg aldri komme, men jeg skal selvsagt ha det i bakhodet til neste gang, om jeg skulle få lignende forespørsler igjen. Det siste jeg vil er at dere skal bli forbanna over å klikke dere inn her i mitt glade univers, så fremover får jeg ta visse forholdsregler. 

Sånn.. La oss gå over til noen happy snaps fra en deilig lørdag! Denne byen slutter aldri å inspirere og imponere meg, og det selv om solen ikke skinner fra skyfri himmel, haha. Vi tok en obligatorisk vandring gjennom fargegaten, før vi satt oss på uteserveringen på Beverly for å hygge med en øl, og lørdagen kunne ikke vært mer perfekt.

Når vi tusler rundt i byen på denne måten, får jeg herlige assosiasjoner til den tiden hvor vi ble kjent.. Jeg smiler av tanken på hvor koselig det var å bli guidet rundt i Stavanger av en jeg hadde et veldig godt øye til, og det er det fortsatt. Lite visste jeg på den tiden at vi skulle vandre her, hånd i hånd, flere år senere ♥

Talk later ♥

56 kommentarer

Stine Bakkejordet

02.11.2015 kl.08:55

Kristin! Du er helt fantastisk. Noen mennesker må hate på nett med en gang de ser muligheten til det. Og noen så vel en stor mulighet til å hate på forrige innlegg. Vet det er umulig, men prøv å ikke ta det så personlig. Tenk heller på de menneskene som alltid kommer med gode og fine kommentarer til deg. Og som setter pris på det du gjør. Du vil alltid være mitt største forbilde, uansett om jeg kanskje ikke skulle være enig i et eller annet innlegg du skriver, så vil du alltid være en inspirasjon! Bare ikke glem det.

Stå på videre, Kristin. ❤️❤️ du er helt vidunderlig

Merete karlsen

02.11.2015 kl.09:01

Kristin, jeg tenkte at det var ulikt deg å bruke designerveske, men syntes det er en god ting av deg å gi tilbudet til leserne dine! Flere av dem ønsker seg garantert en slik veske! Jeg har aldri og kommer aldri til å miste respekten min for deg

Du er et fantastisk menneske og en utrolig blogger. Takk for at du lyser opp hverdagen min, og jeg kan bli inspirert av deg og din klesstil. Har kjøpt alt jeg ønsket meg fra styleconnection, og mere skal det bli.

Du er herlig, ha en super fin mandag. Det fortjener du ♡

02.11.2015 kl.09:12

Du må gjerne sitte der og si så fint at DU har tro på at leserne dine er så ansvarlige at alle sammen forstår og går i seg selv angående sin egen økonomi. Fakta er at slik er det ikke. Det er viden kjent at veldig mange unge kommer i økonomisk uføre ved å bruke kredittkort. Det er jo fint og flott at du viser medaljens bakside i dette innlegget. Men jeg tror ikke det vil gå inn hos alle. Det er dårlig av deg å bli så sur og skrive nedsettende om oss som er kritiske til innlegget ditt. Du får svært få negative tilbakemeldinger og det er tydelig at du takler det dårlig når et kommentarfelt er fullt med det. Men her bør du ta lærdom, og du bør legge deg paddeflat, for å reklamere for slikt er helt på jordet. Og så så utrolig smale argumenter da! Fordi det er rosa?! Really??? Det var ikke hat det du fikk i forrige innlegg, det var mye konstruktivt, og det var ingen som skrev usaklig. Ja, enkelte, inkludert meg selv, skrev at de mistet respekten for deg, men det var nok ikke for hele deg, men akkurat der og da ble mange forferdelig provosert, og så på deg som en sell-out.

Nikita <3

02.11.2015 kl.09:13

Fine bilder :D

Sara S

02.11.2015 kl.09:15

Jeg skjønner ikke hvorfor folk tok helt av på det innlegget ditt.. Jeg personelig er ikke fan av kredittkort, så jeg bladde forbi. Jeg skjønner ikke hvorfor folk lager så stor greie av det. Folk må vel bestemme om de skal ha kredittkort selv vel..

Stå på videre Kristin! Ønsker deg en finfin mandag :D

StyleConnection

02.11.2015 kl.09:24

Merete karlsen: Heia fine deg <3 Takk for fine ord. Jeg ser at flere reagerer på denne designervesken, men selvom jeg ikke liker designervesker, betyr det ikke at mine lesere ikke liker dem. Jeg vet at mange er keen på slike vesker, og derfor synes jeg det er fint å vise frem en slik premie. Hvis jeg bare skulle loddet ut ting jeg selv er begeistret for, hadde det vært masse rare ting som ingen hadde forstått seg på, og heller ikke hatt behov for, haha ;) Klem

Sara

02.11.2015 kl.09:24

Kjære Anonym, JA ANONYM, for du klarer jo ikke å gi kritikk med ditt eget navn....

Hvorfor i all verden MÅ du skrive side opp og side ned om hvor dumt DU syntes det var? Du må forstå av folk er faktisk ansvarlig for sine EGENE valg. Bloggerne kan faktisk ikke bli tatt til ansvar for valg DU gjør. Sophie Elise er faktisk ikke den man skal gi skyld om det er flere jenter som tar silikon i puppene, opererer nesa eller tar restylane. Og heller kan ikke Kristin bli satt til ansvar fordi det er noen der ute som ikke forstår at kredittkort ikke er gratis penger.

Om kredittkort er så jævlig for deg, BLA FORBI eller kryss ut siden. Vanskeligere er det ikke.

Og på toppen av det hele, så er du ANONYM, wow.... Du mister liksom troverdigheten når ikke du klarer å skrive ditt eget navn. Du tørr jo tydeligvis ikke å stå bak dine meninger.

Ha en fin blåmandag anonym ;-)

Camilla.

02.11.2015 kl.09:30

Jeg var veldig spent på hvordan du kom til å svare på responsen i kommentarfeltet (jeg kommenterte at jeg ble overrasket over samarbeidsvalget, men at jeg regnet med du hadde tenkt igjennom det osv). Synes det er bra å se at du står for det idag også og å få lese litt mer om hva du tenker rundt det.

Jeg vet med meg selv at et kredittkort hadde jeg ikke klart å bruke fornuftig, haha. Dersom jeg hadde klart å la det ligge i skuffen hele året, bortsett fra reiser, så hadde det funket gull. De fleste banker anbefaler jo faktisk å bruke kredittkort i utlandet, just in case. 🙆🏼

02.11.2015 kl.09:35

Sara: jeg har absolutt ikke problemer med å stå for mine egne meninger. Om det at jeg var anonym var det eneste argumentet du kunne komme på, viser jo bare at jeg hadde gode poenger. Det var ikke bare min mening, jeg presenterte fakta, og om du leser kommentarene på forrige innlegg, vil du se at det er summen av det jeg skriver. Mitt navn er Elisabeth, vær så god. Du kan ikke komme med at jeg er et nettroll bare fordi jeg ikke skrev navnet mitt. Jeg skrev ikke noe "hat" jeg skrev oppfattelsen mange sitter med. Jeg må få ha mine meninger, du har sikkert dine (uten at du klarer å uttrykke de på noen som helst måte). Men det ER faktisk slik at ikke alle klarer å se sin egen økonomiske sans, eller mangel på sådan, og da må det være lov til å komme med kritikk uten at slike som deg, Sara, kommer med spydigheter. Skjerp deg

Ingrid

02.11.2015 kl.09:39

Kjære glade snille Kristin!

Du pleier aldri å ha annonser på bloggen din og når du har ETT sånn innlegg, nei da klikker folk!?

Tenk på de andre bloggerne, som for eksempel sophieelise hun har jo sponsorer og må skrive mange sånne innlegg, og da er det ingen som klager!

Jeg sier ikke at det er galt å skrive sånne innlegg, men når en som deg bare skriver ett så klarer ikke folk å tolerere det?

Helt idiotisk syntes jeg...

Jeg skal forresten på Norgesferie neste sommer, og spørs om det blir en tur innom Stavanger da gitt! Gud så freshe og fine farger!😍👌🏼

Sara

02.11.2015 kl.09:46

Wow anonym, du er kjempe tøff bak det tastaturet altså!

Jaja, have fun!

02.11.2015 kl.09:55

Sara: jeg ga deg navnet mitt ;) veldig gode argumenter og hersketeknikker du kommer med må jeg si. Haha en fin dag. Hilsen Elisabeth

Kristin: jeg syns bloggen din er strålende - et skikkelig feelgood-sted. Og et sted til inspirasjon. Jeg vil ikke at du skal tro at jeg ikke liker deg eller bloggen din, for det gjør jeg. Du gjør en kjempejobb! Men uenigheter må det også være rom for :) håper du forstår at selv om folk er uenige, så betyr ikke det at vi ikke liker deg. :)

Malena

02.11.2015 kl.10:12

Syntes du er helt fantastisk uansett hva slags innlegg du deler!

om folk ikke kan respektere de ulike innleggene dine, vel drit i dem? Dette er din blogg og du må få lov til å dele akkurat det du vil, når du vil. Stå på, du inspirerer så mange mennesker, inkludert meg! du et bra menneske og denne verden kunne virkelig trengt flere som deg! Jeg beundrer deg så mye Kristin!!

<3 ha en fin dag! you go girl

mimi

02.11.2015 kl.10:32

haha - jeg må bare si meg enig med Kristin.... ROSA kredittkort. DET er faktisk en god nyhet:) jeg har fetish for kredittkort og ble veldig glad da jeg så dette kortet på markedet:) så for deg som mener Kristin er på jordet fordi hun bruker ROSA kredittkort som "unnskylding" for å lage et innlegg om dette så kan det jo faktisk hende at noen er like opptatt av ROSA som Kristin-haha....

Jeg er så klart enig med Kristin om at man er ansvarlig for sitt eget pengebruk selv. Og jeg hadde ingen problemer med det innlegget. Men, jeg kan faktisk forstå at noen liksom synes dette er et dårlig produkt å markedsføre.... MEN, som Kristin sier så må hun jo stole på at hennes lesere har kontroll på seg selv og sin økonomi OG det må vel være hennes valg hva hun vil reklamere for. Liker du det ikke så dropp å les innlegget ELLER dropp å lese hele bloggen. YOUR LOSS!! fordi, om vi lesere skal styre alt Kristin skal skrive om så ville jo denne bloggen blitt SÅ kjedelig... Må Krisin ALLTID gå foran som liksom et godt eksempel ?? og hva er et godt eksempel ??

Jeg kommer ikke til å slutte å lese bloggen til Kristin pga dette i alle fall, for jeg ELSKER bloggen hennes fordi hun er sprudlende, inspirerende og elsker ROSA (Og kredittkort) akkurat som meg. WEEEEEEEE

Emma Julie

02.11.2015 kl.10:45

For en hyggelig lørdag! Ønsker deg en god mandag :)

Sigrid

02.11.2015 kl.10:58

Folk altså, fatter ikke at noen kan hisse seg sånn opp over noe så lite!

Det jeg egentlig ville tipse deg om er både rosa og mummi, denne koppen tror jeg passer perfekt for deg! (Begrenset opplag og må bestilles fra nett, egentlig kun til salgs i Sverige) Jeg synes den er kjempefin! :D

http://royaldesign.no/viewitem.aspx?ID=129364&s=hold%20sv

Ha en fin mandag! :)

siljepia

02.11.2015 kl.11:00

De negative kritikkene må du ikke bry deg noe om.. Det vil alltid finnes folk som skal kverulere og komme med negative kommentarer. Håper du ikke lar deg de negative dritten gå innpå deg ..

over til noe annet: Det ser ut som at dere hadde en flott lørdag og fine bilder av dere..

Er koselig å tenke på for deres del, at det endte opp med dere to til slutt..

Noe å vurdere å skrive en bok om tru ? hehe, :)

Ville vært en fin bok som hadde handlet om fra dere møttes via en deltagelse på tv serie på paradise hotell og den tiden dere har vært sammen , og alt dere har gjort sammen fram til nå og avsluttet denne boken med å gifte dere på Paradishotell .

Haha, du tenker sikkert ditt,men det hadde absolutt vært noe hehehe Klem :)

Elisabeth

02.11.2015 kl.11:05

Jeg var en av de som kommenterte, og dette innlegget gjorde det vel egentlig ikke bedre. Du forsvarer deg, noe som er helt fair, men viser lite selvinnsikt. Norske jenter sliter ofte, og sitter ofte med denne typen gjeld opp etter øra. At man er 20 gjør ikke at man automatisk er ansvarlig. Du glorifiserer dette, og fremstår som en superselger av et potensielt farlig produkt.

Siri

02.11.2015 kl.11:06

"Tror dere virkelig at dem som klikker seg inn her, er så uendelig dumme og lite selvtenkende, at de lar seg uhemmet påvirke av produktomtaler? Det tror nemlig ikke jeg. Har du ikke kontroll på økonomien, så bestiller du ikke dette kortet - ferdig snakka!" Det er vel sånn at mange som ikke har kontroll på økonomien bestiller disse kortene, mens de som vet hva de driver med lar være. Sier dette uten å dra alle under en kam, for selvfølgelig kan det også gå andre vei, men personlig tror jeg det første jeg skrev er mer vanlig.

Jeg er nok en av dem som reagerer negativt på innlegget i går, men lot være å kommentere (pleier egentlig aldri gjøre det på blogger), men nå føler jeg at jeg må si min meningen. Ser mange skriver at folk ikke må klikke fordi dette er jo tross alt første gang du kommer med ett "sånn" innlegg og sammenligner med andre bloggere som gjør dette ofte men ikke får pes for det. Min oppfatning er at dine lesere reagerer på dette, blant annet meg, nettopp fordi det er veldig ulikt deg.

Ingen av oss bestemmer hva du skal skrive, men er også enig i at du kanskje kunne taklet kritikken litt bedre, forstår det blir sånn nettopp fordi du får utrolig lite av det ellers. Du er en av Norges beste bloggere for min del, og har ikke tenkt å slutte å lese bloggen din pga at du reklamerer for et kredittkort. Er glad du sier du ville tenkt deg nøyere om neste gang.

Dine lesere har nok ikke mistet respekten for deg, Kristin. Men tror dessverre innlegget fra i går skuffet en stor del av oss. Som økonomistudent tror jeg ikke det er særlig heldig av deg med denne typen reklame. Men du er ikke en annen i mine øyne bare pga ett innlegg. Håper det er en liten trøst.

Karoline E.N

02.11.2015 kl.11:14

God mandag, fine fine Kristin! Wow, dette ble jammen mye styr for noe så lite! Hahaa. Jeg er ikke begeistret for kredittkort selv, og heller ikke merkevesker, så skrev heller en kommentar om at du måtte ha en fin dag. Liker man ikke innlegget kan man fine skrolle forbi, eller krysse ut siden. Vet om mange som bruker kredittkort på ferier osv, fordi det er en trygghet! Dem som også bestiller kredittkort bør også være voksen nok til og vite at dem kan bruke det med fornuft, og ikke bruke det i ville vesten, for det er som du sier Kristin: det er ikke penger man har. Men skal man på ferie, så har man som regel et budsjett, og da setter man bare over pengene når man kommer hjem, for og betale det ned. Du mister aldri respekten min <3 er ikke ditt ansvar om folk med 0 økonomisk styring bestiller det og bruker det som om dem trur det er gratis. Noe mellom øra bør folk ha! Ouff.. Syns i hvertfall at du får ufortjent mye pepper! Håper denne saken snart legger seg død. Ønsker deg en deilig mandag, gode fine du. Klem klem

Mari A

02.11.2015 kl.11:24

Haha, fatter ikke at folk hisser seg opp av dette? Greit nok, kredittkort er ikke for alle, men da kan de jo bare la være å melde seg på konkurransen. Syns de heller skal sette pris på at du deler denne konkurransen på bloggen din, enn å skrive så mye hat. Selv meldte jeg meg ikke på konkurransen, både pga økonomi, og fordi jeg ikke er så fan av disse merke-veskene, men det er mitt valg og jeg legger ikke noe negativt i det. Mitt syn vil ALDRI bli endret pga et sånt innlegg, jeg vet jo at den eneste grunnen til at du gjør dette, er for å glede leserne dine. Det er ikke mange bloggere som setter like stor pris på leserne sine, som det du gjør. Eller de viser det hvertfall ikke like godt.

Du er en helt fantastisk person, Kristin. Du er så utrolig inspirerende, sprudlende, og du sprer så mye glede. Det er alltid en fryd å lese bloggen din❤️ Stå på videre, vakre Kristin! Du er fantastisk, og jeg setter så stor pris på deg! Klem ❤️

Margit DF

02.11.2015 kl.11:25

Hei Kristin!

Deeilig å komme hjem fra ferie å lese innleggene dine fra di siste tre ukene 😁 Når de kommer til pes for kredittkortinnlegget, vil nok noen finne noe å pese over uansett hva det skulle være.. Stå på, syntes det rosa korte var freesht jeg, og at du ska få ansvaret for at mennesker med dårlig økonomi bestiller nytt kredittkort er jo helt feil. Om du ikke har skrevet det, har de nok funnet en annen plass å lest om det å bestilt det likevel!

Du er råkul Kristin! Digger deg, klem!

Ingrid

02.11.2015 kl.11:47

Kristin!!<3 Jeg leser bloggen din hver dag! Tanken om at du oppfordrer unge jenter til å "havne i økonomisk trøbbel" slo meg aldri da jeg leste blogginnlegget! Du er smart og du "reklamerer" ikke om alt du får tilbud om! Det viser at du faktisk bryr deg om hva du anbefaler videre til leserne dine :) Jeg håper virkelig ikke at de som sier de har "mista respekten" for deg er en av dine faste lesere! Da kjenner de deg virkelig ikke i det hele tatt og jeg har vanskelig for å tro at de faktisk har LEST bloggen din. Ikke hør på dem! Jeg håper du fortsatt vet at du har oss som faktisk titter innom hver dag og leser det du formidler. Jeg setter utrolig stor pris på det og jeg håper virkelig at resten av "den harde kjernen" også gjør det! Regner med at vi alle viser vår støtte til deg i kommentarfeltet nå :) Håper du får en flott dag videre <3

Ida

02.11.2015 kl.12:09

Så bra for deg at du klarer å ha et kredittkort på en fornuftig måte. Men det er svært mange med dårlig råd som ser sitt snitt til å bestille et slikt kort for å kunne betale regninger/gjeld der og da, som bare baller på seg, eller til å kjøpe noe man har ønsket seg lenge. Jeg har selv gått på den smellen for mange år siden, og ser på kredittkort som noe helt vanvittig dumt.. Har du ikke penger på ditt vanlige bankkort, ikke bruk kredittkort og penger du ikke har, selv om det virker lett der og da. Er ikke alle som har en bloggers økonomi dessverre, og som kan ende opp med å slite med et slikt kort.

Ida

02.11.2015 kl.12:12

Glemte å tilføye at jeg synes det er skremmende at du kan tenke så lett som at man bare kan klippe i stykker kortet når det kommer. Det er faktisk ikke alle som har en god nok viljestyrke der og da. Blir som å si til en alkoholiker at han kan jo bare slutte å drikke.. At en overvektig kan jo bare spise mindre. Det er ikke så lett for alle, som alt er for deg.. Unnskyld, blir bare litt oppgitt..

02.11.2015 kl.12:29

Helt enig med Ida!

Silje

02.11.2015 kl.12:40

Ida : Nå må du gi deg ,det blir feil av deg og de andre som kommer med ufortjent kritikk. Hvis du er I mot å ha kredittkort så er det bare å la være .

Hvis du ikke bryr deg om å vinne en designe veske så dropper du å delta på denne typen konkurranser.

Hun fortjener absolutt ikke noe av det som er blitt sagt /skrevet..

Siri

02.11.2015 kl.12:58

Silje: For det første er det ikke ufortjent kritikk. Og for det andre er det BÅDE kritikk og ros man blir bedre av, og vokser på. Tro det eller ei.

Elisabeth

02.11.2015 kl.13:12

Siri: godt sagt!

Silje

02.11.2015 kl.13:24

Siri : Har dere som kritisere så innmari slik at det lyser flammer ut ifra dere ,lest bloggen daglig ?

De som kjenner henne vet at hun på ingen måter oppfordrer noen til å komme I en vanskelig situasjon. Hun er også ikke en av dem som legger opp til å stille som et dårlig eksempel /forbilde for de unge.

De fleste 20 åringene har vett mellom ørene at de vet selv hva de skal ungå å delta på av ulike konkurranse, r hvis de har lett for å hive seg på alt av kjøp osv..

Er utrolig at bare dette ene innlegget skulle føre til at skulle hun få Så mye kritikk. Skjerpings.

Maria

02.11.2015 kl.13:33

Er enig at det er vel noen av disse som nå har bestilt kortet, i håp om å vinne den vesken som kommer til å havne i noen økonomiske vanskeligheter..pga. når man er 18-21år så har man ikke den konsekvens-innsikt som vi eldre folk ( aka. alderen til både Dennis og Kristin ). Har alltid lest bloggen pga. her er ei jente med vett i huet, og mad stil, som ikke faller så pladask for dyre vesker,dyre klær og en luksus livstil. Så jeg ble litt sjokkert selv at dette innlegget kom på bloggen. Jeg tror jeg aldri kommer til å se Kristin med en LV-veske.. Men ble litt mer sjokkert at du, Kristin fremhever den negative kritikken du fikk så hardt tilbake, seff er det ikke riktig å skrive at "mistet all respekt for deg" - men du takler kritikk veldig dårlig, det har jeg sett flere ganger i kommentarfeltet. Du er jo ikke en av de bloggene som får så mye kritikk eller negative kommentarer, men at du drar den sånn som "da er vi ikke så gode venner" og at "Jeg tenker såpass godt om leserne mine, at jeg tror de selv er skikket til å ta en egen avgjørelse" - er vel litt drøyt? Og at er vel litt naiv tankegang at du tror alle dine lesere har en økonomisk innsikt... Kristin, svaret dit til kritikken ble bare dumt og drøyt. Sorry!

Mari

02.11.2015 kl.13:59

Hei.

Tror du glemmer litt hvordan det er å være i begynnelsen av 20 årene å ha lite å rutte med. Da er det lett å gå i den "kredittkortfella", har selv flere venner som sliter med nettopp dette. Forstår at situasjonen er annerledes for deg, som har en full inntekt, og har hatt det gjennom flere år.

Husk nå på alderen til de som faktisk leser din blogg, og at den delen av hjernen som tenker konsekvenser ikke er fullt utviklet før man er 22 år. Det er faktisk blitt et samfunnsproblem at Nordmenn har skremmende høy forbruksgjeld, faktisk er vi helt i verdenstoppen..

Kathrine Louise

02.11.2015 kl.14:08

Syns ikke du skal bry deg om "haterne". Og jeg skulle egentlig bare kommentere for å si at bildene dine er så lekre og fargerike! Syns stilen din er utrolig kul! :D

Emma Djupevåg

02.11.2015 kl.14:19

Fyfaen! Elske pågangsmotet ditt❤️ Du brenne virkil fø dine meininga og du e eit fantastisk idol fø alle dine lesara!😊 Drit i dine haters for du e spesiell og digge dine innlegg og blogg☺️Klem Emma😘

Thea

02.11.2015 kl.14:21

Hei Kristin!

Jeg ble faktisk litt overrasket over innlegget du hadde i går - jeg har ikke vært inne å lest kommentarene. De kommentarene som innholder personkaraktistikker ville jeg aldri brydd meg om - DU er definisjon på super! men konstruktiv kritikk må du tåle som blogger. Det innlegget i går, hørte liksom ikke "heme" på bloggen din, vanskelig å sette ord på akkurat hvorfor. Så er dette med tilbud og atter tilbud med kredittkort , som faktisk ødelegger økonomien for mange et problem og når det blir frontet av bloggere, spesielt en habil og dyktig som deg, tror jeg kanskje folk reagerer litt..

Ingrid Kristiansen

02.11.2015 kl.14:23

Huff, hørtes ikke særlig bra ut. Jeg reagerte ikke på innlegget i går, jeg leste det men det var ikke noe for meg så jeg bladde heller videre nedover den fantastiske bloggen din. Du er superflott og jeg digger deg! :)

Julie Nesheim Svendsen

02.11.2015 kl.14:24

Jeg mener at det er ok å komme med konstruktiv kritikk. Kommentarfeltet er tross alt til å gi tilbakemeldinger til bloggeren. MEN - når det er sagt, så er mange av kommentarene du fikk som var LANGT i fra konstruktive. At noen skriver at de har mistet all respekt for deg over et blogg-innlegg som du ikke mente noe vondt med (alle som "kjenner" deg og har fulgt deg en stund må da ha skjønt det) er å overdrive skikkelig. Av og til leser jeg i kommentarfeltet til forskjellige blogger, og etter jeg har gjort det en stund har jeg erfart at mange lesere bare sitter å venter til de har noe de kan ta bloggeren for. Tåpelig spør du meg!

Ha en fin dag, Kristin :-D

Julie Nesheim Svendsen

02.11.2015 kl.14:41

Jeg må bare tilføye en ting til: dere som mener at det er fullstendig uansvarlig at hun reklamerer for kredittkort - for det første så kommer jo ikke denne konkurransen til å påvirke dere, i og med at dere har et fornuftig forhold til økonomi. Dere tar derfor ikke skade av det. Og for det andre, kan det ikke være opp til hver enkelt å vurdere om de skal bestille et kredittkort, eller at det kan være opp til eventuelt foreldrene deres å informere dem om dette? Det er veldig vanlig å få den slags informasjon når man er gammel nok til å ha kredittkort, enten om det er av banken eller foreldre/foresatte. Det er helt valgfritt å delta i konkurransen, og ja, det er "ulikt" Kristin - men hun har jo hatt de beste intensjonene for leserne sine.

Renate

02.11.2015 kl.14:43

Min første kommentar hær inne! Men Må bare si noe ;)

Reagerte absolutt ikke på innlegget ditt igår! Så er veldig overrasket over hva mennesker klarer å lire fra seg..om nå sånt!

Ja kredittkort kan være dårlig for dem med dårlig økonomisk innsikt. Men så veldig mye mer for dem som bruker det på riktig måte. Å det er jo absolutt ikke ditt annsvar hva andre velger å gjøre! Å man må ha en viss inntekt for å få dette korte også. å aldersgrense er det også!

Så ikke la denne lille negative gruppen få deg og bloggen til å føle seg dårlig :) Er 31 år å har lest din blogg lenge nu.. Man vet hva du står for å ikke gjennom dine artige, fargeglade, rare, gode og reklekterte innlegg at dette ikke var ment som nå dårlig :) Fortsett å del din innspirerende og glafylte hverdag med oss :D Takk!

silje ML

02.11.2015 kl.14:46

Fantastisk fine bilder fra Stavanger <3 Lurer ofte på hva jeg egentlig har gått glipp av i alle år når jeg ser bildene dine fra stavanger! Du fanger så sinsykt mange freshe og fine bilder av plasser jeg ofte har gått forbi, men tenker ikke over hvordan det ser it! Men nå er det mer sånn at jeg ser litt ekstra nøye på ting og nyter de fine fargene og den freshe byen :D

Over til kredittkortet så er jeg enig i at du fikk alt for mange negative kommentarer, konstruktiv kritikk er alltid greit, men det var mange som var langt over streken... Dumt det skal være sånn! Får håpe saken legger seg dø fort.

Ellers må du ha en fantastisk fin dag, kjære deg <3

Elise

02.11.2015 kl.15:08

Blir helt satt ut over folk som sier "har du ikke kontroll over økonomien din bestiller du ikke kredittkort". Unnskyld meg, men har dere i det hele tatt sett en eneste episode av luksusfellen? Det er tydelig at dere er svært naive og uvitende om hvordan det er for den norske befolkning når det kommer til bruken av kredittkort, og da spesielt unge. Luksusfellen har flere tusen søkere hvert eneste år, og kun et fåtall får hjelp - DET sier faktisk litt om situasjonen i landet vårt. I tillegg til dette skrives det stadig om hvordan yngre havner i store økonomiske problemer fordi "de bare skulle bestille et kredittkort til krisesituasjoner". Bare fordi dere har økonomisk innsikt betyr det ikke at alle andre har det. Jeg er helt enig i kritikken som blir gitt, å lokke med en dyr designerveske og rosa kredittkort blir altfor dumt. ..Og en annen ting, hvorfor skriver dere at Kristin ikke skal bry seg om kritikken hun får? Er ikke konstruktiv kritikk en god måte å få en bedre blogg på? På tide at folk slutter å være hårsåre og lærer seg å skille mellom "hate" og konstruktiv kritikk. Jeg leser bloggen din daglig og liker den veldig godt, men dette innlegget var ikke en innertier. Håper det er lov med ulike meninger uten at man skal henges ut av den grunn. Det skal sies at selv om jeg ikke likte innlegget betyr ikke det at jeg mistet noe av respekten jeg hadde for deg før dette innlegget. Kan jo også legge ved at Kristin selvsagt ikke er ansvarlig for at folk uten økonomisk sans velger å bestille dette kortet, Men det at hun reklamerer for det viser jo at hun ønsker folk skal slenge seg på å bestille kortet..

Ha en fin dag!

MC

02.11.2015 kl.15:12

Hei! Så bra blogg! :) Følg gjerne med på vår:

www.starstablemc.blogg.no.

02.11.2015 kl.15:23

Elise

02.11.2015 kl.15:08

Blir helt satt ut over folk som sier "har du ikke kontroll over økonomien din bestiller du ikke kredittkort". Unnskyld meg, men har dere i det hele tatt sett en eneste episode av luksusfellen? Det er tydelig at dere er svært naive og uvitende om hvordan det er for den norske befolkning når det kommer til bruken av kredittkort, og da spesielt unge. Luksusfellen har flere tusen søkere hvert eneste år, og kun et fåtall får hjelp - DET sier faktisk litt om situasjonen i landet vårt. I tillegg til dette skrives det stadig om hvordan yngre havner i store økonomiske problemer fordi "de bare skulle bestille et kredittkort til krisesituasjoner". Bare fordi dere har økonomisk innsikt betyr det ikke at alle andre har det. Jeg er helt enig i kritikken som blir gitt, å lokke med en dyr designerveske og rosa kredittkort blir altfor dumt. ..Og en annen ting, hvorfor skriver dere at Kristin ikke skal bry seg om kritikken hun får? Er ikke konstruktiv kritikk en god måte å få en bedre blogg på? På tide at folk slutter å være hårsåre og lærer seg å skille mellom "hate" og konstruktiv kritikk. Jeg leser bloggen din daglig og liker den veldig godt, men dette innlegget var ikke en innertier. Håper det er lov med ulike meninger uten at man skal henges ut av den grunn. Det skal sies at selv om jeg ikke likte innlegget betyr ikke det at jeg mistet noe av respekten jeg hadde for deg før dette innlegget. Kan jo også legge ved at Kristin selvsagt ikke er ansvarlig for at folk uten økonomisk sans velger å bestille dette kortet, Men det at hun reklamerer for det viser jo at hun ønsker folk skal slenge seg på å bestille kortet..

Ha en fin dag!

AMEN!!!

Ingrid

02.11.2015 kl.15:36

Elise: Du har helt rett i at dette kan påvirke enkelte som ikke ser konsekvensene av å bruke kredittkort uhensiktsmessig. På en annen side er kredittkort en smart løsning for de som klarer å bruke kredittkortet på en smart måte. For eksempel for en student som har lite med penger rett før stipendet kommer. Hun kan bruke kredittkortet for å kjøpe seg mat og det som er NØDVENDIG og betale tilbake dette så fort stipendet kommer, FØR renten på kortet stiger. Det er dette kredittkort er ment for, IKKE for å løpe rundt i alle klesbutikker og kjøpe alt en får lyst på, for så å sitte igjen og ikke ha råd til å betale for det. Det er et hjelpemiddel i hverdagen, samtidig som det er lurt på ferier for å unngå å bli lurt for penger. Greia er at man må sette seg inn i hvordan det fungerer og vite at man er strukturert nok til å bruke kredittkort på en smart måte. At folk havner på luksusfellen handler om mangel på impulskontroll, noe verken samfunnet eller Kristin kan ta avsvar for! Det handler om å ta ansvar for egne handlinger og ikke skylde på omverdenen for sine problemer. Men såklart - Jeg er enig i at det er lov å være uenig!

Miriam

02.11.2015 kl.16:19

Phew! Mye diskutering i kommentarfeltet for tiden! Jeg personlig var ikke interessert i konkurransen (som jeg sa), men herregud for et mas og fjas det skulle være rundt det her? Er det så big deal da? Synes du får unødvendig mye pepper, Kristin! Stå på 💕

Therese

02.11.2015 kl.16:36

Kredittkort er genialt. Anbefaler dere å kontrollert bruke det på reise.

C

02.11.2015 kl.16:38

Jeg skrev i går at jeg var skuffet over deg. Og det var jeg. Mange ser på deg som veldig ansvarlig, og ikke ''kjøpt og betalt'. Og at det du reklamerer for er gjennomtenkt. Desto større ble skuffelsen over et slikt innlegg. Ja, selvfølgelig kan du gå god for det kortet, fordi du klarer det fint! Men hvis det var slik at alle unge som bestiller seg kredittkort, har god økonimisk sans, hadde ikke vi hatt en hau med unge folk med økonomiske problemer. Du velger selv hva du reklamerer for. Men det må være lov å reagere på måten du fronter produktet på. Ja, jeg mener du lurer folk ved å romantisere hvor problemfritt det er med kredittkort. (Dette innlegget du kom med nå var med oppklarende, tho). Mange klarer seg nok fint med kredittkort og kan dra fordelene av det! Men drivkraften for å skaffe seg et slikt, bør absolutt ikke være at det er rosa og at man kan vinne en veske. Slik du legger opp til, mener jeg! Har lagt igjen flere fine kommentarer til deg tidligere, den i går var den første kritiske. Du får ta kritikken slik du vil, men jeg personlig hadde håpet at du tok den litt bedre. Jeg har aldri skrevet hat i noens kommentarfelt, og synes det er drøyt at du skriver at de som var kritiske til innlegget ditt, ''hater''. Den merkelappen vil jeg ikke ha, og jeg mener at det skal kunne være rom for å være kritisk! Samtidig vil jeg si at det er uhyre sjeldent at jeg kommet inn på bloggen din og blir sur eller provosert. Da du har en veldig trivelig og unik blogg! Dette må være første gangen jeg sier ifra om noe du reklamerer for! En annen ting er at du sier du ikke undervurderer leserne dine, men jeg må ærlig si at jeg føler du undervurderer de som velger å være kritiske til det du annonser for! Vi er ikke hatere, bare fordi vi ikke er enige i alt du legger ut! vi må få lov til å bli skuffet... Dette går jo som regel fort over, men tror mange hadde satt pris på at du heller reflekterte litt over det vi kom med. Istedet for å gå rett i forsvarsmodus. (Fordi vi liker deg jo! Selv om vi ikke alltid skriver dette i en parantes i et kritisk innlegg) Uansett, ha en fin mandag!:-)

VILDE

02.11.2015 kl.17:03

Ble rett og slett lei av å lese kommentarfeltet igår. Jeg skjønte virkelig ikke reaksjonene til folk. Jeg synes no du er super hele tiden jeg! Ha en fin dag, kjære deg!

Siri

02.11.2015 kl.18:41

Silje: Ja, jeg har lest bloggen hennes i årevis. Nettopp derfor jeg reagerer på denne type reklame, fordi det etter min mening aldri har vært noe lignende på denne bloggen! Jeg har heller aldri skrevet at hun oppfordrer noen til å komme i økonomiske vanskeligheter, les før du legger ord i munnen på folk. Det jeg sier er at jeg mener dette er en merkelig annonse i forhold til denne bloggen.

Dette er også grunnen til at jeg aldri kommenterer blogginnlegg, pga disse latterlige diskusjonene som følger fordi noen absolutt må vri om på ordene til folk.

:)

02.11.2015 kl.19:12

Hahah, følte virkelig denne historien her! Ble kjent med en gutt gjennom skolen, og vi fikk et godt øye til hverandre. Tingen var at vi også bodde sammen i et studentkomples med åtte andre, og vi starta kanskje mest som "friends with benefits".. I sommer spurte han meg om å komme på besøk, og det ville jeg jo selvsakt. Han er fra Sandnes, men jeg ble selvsagt også vist rundt i Stavanger. Fargegaten, matfestivalen, bryggen, kvadrat osv osv... For en nydelig by! Lite visste jeg at noen måneder senere skulle vi bli sammen og planlegge en framtid sammen! Gleder meg sånn til å dra tilbake til den fantastiske byen :)

Du er herlig Kristin, ha en strålende dag!

Martine

02.11.2015 kl.19:23

Huffa meg. Folk har jaggu lite å gjøre gitt. La nå dama reklamere for hva som helst. Kreditt kan man skaffe seg ved å sende en sms og 5 min senere ha 50k på konto. Jeg ser virkelig ikke problemet her.

Vi har valgfrihet i dette landet- hurra. Du kan velge å delta eller la være. Du kan også delta og klippe kortet når det kommer i posten.

Finn på andre ting å gjøre a folkens.

Du er en av få bloggere som ikke spammer bloggen din med reklame- heia deg😄

Karianne

02.11.2015 kl.22:29

Pleier egentlig ikke så ofte å kommentere, men akkurat nå føler jeg for det. Jeg reagerte IKKE på innlegget du skrev i går. Jeg har samme tankegang at folk må selv vurdere om de kan ha ett kredittkort eller ikke! Man står selv ansvarlig for egen økonomi. Visst dere skal kjefte på Kristin må dere kjefte på TV-reklamene som reklamerer for kredittkort til unge ;-)

Må og si at jeg føler meg skikkelig undervurdert når dere presterer å si at unge folk er mer utsatt. Jeg er 20 år, tjener egne penger, har fult ansvar for egen økonomi og klarer meg helt fint. Vi finnes vi også! MEN jeg er utrolig glad i å shoppe, og har av den grunn IKKE kredittkort, og har ingen planer om å få det. Hvertfall ikke fordi det blir reklamert for og jeg kan vinne en veske! Og nekter å tro jeg er den eneste! Man klarer å stå i mot om man bare vil! Gammel eller ung!

Stå på Kristin!! Håper du har hatt en super dag!

Hilsen en jente på 20 år som digger deg og bloggen din. :-) stor klem!

Trude H

03.11.2015 kl.00:12

Ikke bry deg om det! Det er helt riktig som du sier, folk må jo ha vett nok til å vite om det er lurt for de eller ikke. Ha ei knall uke, fine Kristin!

IselinG

03.11.2015 kl.18:47

Herregud, noen folk. Ikke tenk på det i det hele tatt. De må selv kunne forstå at det kun er et tilbud du kommer med, det er ikke akkurat slik at du dytter kredittkorta ned i halsen på folk. Folk burde skjerpe seg, og jeg blir flau over de som er så idiotiske.

Jeg synes det var en awesome konkurranse, men selv tør jeg ikke å bruke kredittkort før jeg virkelig har behov for det (Hello studentlivet). Men et rosa kredittkort, seriøst. Det er jo superdupermega awesome!! Når dagen kommer og jeg blir voksen (det er tydeligvis dagen jeg trenger kredittkort), så skal jeg ha dette! Garantert!!

Så kast fra deg de som ikke klarer å se forskjell på å informere og de som presser andre, og kos deg videre :) Jeg kommer iallefall ALDRI til å miste respekten for deg (med mindre du sier du hater labradorer) fordi du er mitt største forbilde og har vært det i flere år nå. Du lærte meg å kle meg slik jeg egentlig vil, gå med snapback, og være meg selv <3 Du er RÅ og jeg DIGGER deg!! Sånn, da vet du det :)))

Maria

04.11.2015 kl.00:02

Hei, Kristin! Jeg ville bare først si at jeg er innom bloggen din så og si hver dag, og du virker som ei herlig jente! Dessverre må jeg likevel innrømme at jeg ble litt overrasket og kanskje litt skuffet over at du annonserer en konkurranse med kredittkort. Jeg merket at du kanskje forsøkte å flytte oppmerksomheten over på den fine fargen, og jeg tolket det som at du kanskje skjønte at folk ville reagere litt med skepsis på selve kortet. Det er greit nok at du mener alle dine lesere er såpass fornuftige at de vet hva det å ha et kredittkort innebærer, men jeg må si meg uenig med deg på dette punktet. Jeg er 21 år gammel, men jeg regner med at størsteparten av dine lesere er tenåringer. Jeg tror ikke at jeg hadde forstått konseptet med kredittkort i en alder av f.eks. 13 eller 14 år. At premien er en attraktiv veske som treffer akkurat en slik målgruppe er også med på å heve min skepsis rundt innlegget.

Men, dette synes jeg er viktig å understreke: jeg reagerer jo nettopp på denne måten fordi jeg forbinder deg som person som litt for god for denne type reklame. Jeg oppfatter deg som en veldig sympatisk jente som bryr seg om leserne sine, og nettopp derfor ville jeg si min mening. Altså, dette er overhodet ikke et personangrep, men bare litt kritikk mot denne type vare. Ellers har ikke dette ødelagt mitt syn på deg og jeg fortsetter å lese bloggen din, ville bare si min mening :) Ha en fin kveld!

Alexandra Flaa

04.11.2015 kl.12:34

du er fantastisk!!

Xoxo

Skriv en ny kommentar

hits