OBLIGATORISK!

God morgen, verdens beste lesere ♥

Har dere sovet godt? 

Jeg sovnet med det samme hodet traff puten, og i dag føler jeg meg skikkelig uthvilt for første gang på lenge. Deilig! Frokosten er allerede inntatt, og nå slapper jeg av i sengen med en kopp kaffe og dere fine lesere. Dennis scroller gjennom alle de rare filmene som støtt og stadig dukker opp på Facebook, så vi er ganske så underholdt begge to, haha. 

Om ikke lenge skal vi hive på oss fillene, og komme oss ut i byen. Været er langt fra så bra jeg hadde håpet på, men så lenge det ikke regner er det all good. Etter en liten byvandring skal vi på brunch hos svigers, så denne lørdagen kommer til å bli helt fantastisk. 

Dennis har til og med lovet å ta noen outfit-bilder av meg i dag, så dere skal ikke se bort i fra en aldri så liten outfit-post senere, juuhuu! Det kommer vel an på om jeg gidder å gi han den fotmassasjen som han til stadighet går og gnåler om, haha, for her i gården må man visst gjøre seg fortjent til den hjelpen man ber om, heheheh.

Sånn.. Da har vi fått på plass noen sånne obligatoriske en-bloggers-morgen-med-en-kopp-kaffe-i-sengen-i-hvitt-sengetøy-på-hotell-bilder, og vi er klar for å ta fatt på dagen.

Hva står på deres plan i dag da, darlings? Er det noen som skal feire Halloween i kveld? 

LOVE YA ♥

17 kommentarer

Ingrid

31.10.2015 kl.11:13

Good morning!

Er ikke så lenge siden jeg stod opp heller. Har dusjet og sitter nå å drikker kaffekoppen min mens jeg leser bloggen din :))

I dag er hele dagen min fullbooket, og jeg skal på informasjonsmøte for å være frivillig i ungdoms-OL!

Jeg gleder meg masse masse!

Vi snakkes, hils!!

Mari A

31.10.2015 kl.11:17

God morgen! Nå sitter vi på Renaa Xpress, og nyter en sen frokost. Etterpå blir det byvandring for vår del, så får vi se hva dagen bringer ☺️

Outfit-bildene blir vel tatt i geoparken ved oljemuseet om jeg kjenner deg rett?

Nyt dagen❤️ klem

Hanne

31.10.2015 kl.11:40

Det så deilig ut!

Jeg har en rar form for omgangssyke som jeg har hatt hele uka!! Det er noe dritt. Skal kjøpe friske blomster og lage blogginnlegg i dag. Ha en fin lørdag :)

Henriette Sophia

31.10.2015 kl.11:42

Så morsomme sokker, hihi :D Håper du får en fin dag! Her er det blogging, skriving av artikler og nyte kaffekoppen i sengen-kind of day (og samme herm obligatoriske kaffe i sengen bilder, hihi)

Lisa-Marie

31.10.2015 kl.11:53

Hørtes ut som en fin lørdag:)

Vi skal spise middag hos sviger-bestemor idag :D

Ha en super helg!

Vilde S

31.10.2015 kl.12:13

God morgen, kjære Kristin! Oh my god, de leggene dine! Skulle ønske jeg hadde sånne!

Ha en fin lørdag, kos deg med svigers! Gleder meg til outfit-bilder :) I kveld skal jeg bare kose meg med kjæresten min hele dagen, og det skal bli deilig!

Emma Julie

31.10.2015 kl.12:20

Høres ut som en toppers dag! Hahaa vi får håpe det blir noen outfitbilder. Stor lørdags klem :)

Tonje

31.10.2015 kl.12:20

Kos deg i byen! Den typiske vinden er der men regnet som alltod henger seg på ser ut til å tatt helg et annet sted enn i byen!

Sitter og Vuderer og lage et 3x13 om meg og sitter selvfølgelig også i senga nå som mini er i seng og jeg endleig får tid til bare meg i helgen! Elsker det

Frøya B

31.10.2015 kl.12:28

Good morning sunshine! Vært våken en stund her, men har så mye å gjøre at jeg ikke orker stå opp engang. Guess thats life!

Kos dere masse, gleder meg til outfit bilder! (Og ja, kjenner godt til den med å gjøre seg fotjent til litt hjelp!)

Karoline E.N

31.10.2015 kl.12:40

God morgen, selvom jeg har hvert våken en stund :) jeg skal straks ta bussen ned til byen for en kafe date med bestis. Ingen Halloween feiring på meg, da jeg venter spent på at mammaen min og bonuspappa kommer hjem fra Spania! Så dette blir bare en kose lørdag. Jeg håper dere får en knall dag i Stavanger og at dere koser dere Max! Klem klem

VILDE

31.10.2015 kl.13:20

God morgen, fine deg :) Ser ut som om dere kommer til å få en superfin dag! Jeg er på plass hjemme i Bergen og skal nye dagen i regnet, haha. Hadde nesten glemt hvor mye det regner her.

Kos dere masse!

PernilleGrP

31.10.2015 kl.13:39

God morgen!

Elsker rolige morgener med deilige frokoster. Planen for halloween er en tur på Fresh og et lite hjemmespa før jeg skal videre på vorse med vennegjengen! Jeg tror det blir en utrolig bra kveld! :D

Digger sokkene forresten, hvor er de fra? Jelly :D

-Pernille

Kathrine

31.10.2015 kl.14:40

Høres ut som dette blir en fantastisk lørdag! :D kos dere masse!

Lurer veldig på hvor du har fått tak i den capsen😍 Er i USA nå så hadde vært gøy å funnet den her :)

IselinG

31.10.2015 kl.15:10

Tror dere kommer til å få en kjempe fin dag! Kos dere masse iallefall :)

Digger sokkene btw!

Dagen i dag er en dagen derpå. Vi hadde Halloween-fest i går, så dagen i dag skal tilbringes i senga for å si det slik. Frokosten i form av sjokolademelk, rista brød med skinke, og sjokolade som dessert er inntatt, og film nummer 1 er sett. Fant endelig igjen en film jeg så for mange år siden som jeg iherdig har lett etter! Den heter "If only" og jeg anbefaler den på det sterkeste! Handler om en fyr som leve samme dag to ganger, hvor kjæresten hans dør den første dagen så han prøver å gjøre alt han kan for at det ikke skal skje igjen. Kjempe rørende og bra film.

Kos dere videre <3

Emma Djupevåg

31.10.2015 kl.17:36

Elske dei sokkane😍 Hahah, e alltid sånn at ein må gjera seg fortjent te da ein spør om, uansett😁 Dagen i dag har gått te fotballkamp, så endte i tap😓 Men shit happens, every match to be exactly😅😂 jaja, brunch høyrest bra ut 👌🏽 ha ein kjempebra lørdag, vette kje noke halloweenfeiring frå mi sida, da gjore eg i går 🖖🏽 klem Emma❤️

Nikita <3

31.10.2015 kl.19:44

Søte sokker :)

Alexandra Flaa

31.10.2015 kl.20:26

Hvis man tenker over det så er det litt rart med sånne type bilder, men samtidig så ser det veldig fint ut :*

xoxo

Skriv en ny kommentar

hits