PÅ TIDE Å UNNE SEG DETTE...

Hallaisen, babes ♥

Takk for mange fine Amsterdam-tips.. Keep them coming, sier jeg bare! Dette blir bra ♥

I natt våknet jeg av et helsikens brak. Nattbordlampen gikk rett i gulvet sammen med lysestaker og stearinlys, etterfulgt av masse mumling fra mannen ved siden av meg. Jeg ble jo rasende siden jeg skvatt noe så voldsomt, og bare, "DENNIS, hva i helvette er det du holder på med???". Hele han lå jo utover hele nattbordet, og svaret jeg fikk var; "men faen heller.. Det er JO IKKE PLASS TIL Å SPILLE FOTBALL HER FOR POKKER".. Hahahahahahah.. Jeg satt bare igjen som et eneste stort spørsmålstegn, før jeg la meg ned igjen for å sove videre, haha.. Så sånn går no dagan!

Som dere fikk med dere på Snapchat i går, var jeg ute på jakt etter maling til garderoben, og valget havnet på en knæsj og superfresh gulfarge, haha. Hvis ikke dette blir helt awesome, så vet ikke jeg, og jeg skal straks gå i gang med dette deilige maleprosjektet. 

Gulvet skal males i en hvitfarge med masse glans, så jeg tror det kommer til å bli skikkelig fresht inne i det lille garderoberommet. Neste fredag kommer Elfa for å montere hele herligheten, og det er vanskelig å beskrive hvor godt det skal bli å få klærene ut fra de blå IKEA-posene, og inn i en digg garderobe. Dette er definitivt månedens høydepunkt, HURRAAA!

Hva tror dere om fargevalget? Blir det bra? En av dere som har fargepsykologi på skolen denne uken, fortalte meg at gul er en farge som gjør at man blir veldig mottagelig for læring og åpner opp, haha.. Så nå skal jeg bli så mottagelig som aldri før, hahahah! Forresten.. Gjett hva jeg har unnet meg da? Jeg har ønsket meg dette sååå lenge, og nå har jeg endelig gitt meg selv lov til å bruke penger på nettopp dette.. Hold fast...

En vaskedame, haha! 

Mens noen unner seg designervesker, unner jeg meg vaskehjelp, haha, så nå skal det bli rent og pent til helgen. DEILIG! 

Nyt dagen, fininger.. Snart helg ♥

30 kommentarer

krist.in

29.10.2015 kl.10:01

åhh, gleder meg til å se hvordan det blir!

og vaskedame - aah - for en drøm! Det er jo helt lov - så har man mer tid på å leve istedet for å vaske !

Emma Julie

29.10.2015 kl.10:02

Haha skal ikke være lett! Så himla kult at du valgte gul farge. Tror dette blir veldig kult. Malte jo selv TV benken min knæsj gul tidligere i år og jeg er så fornøyd! Gleder meg til å se resultatet. Må være deilig med vaskehjelp! Nyt dagen flotte Kristin :)

Marie

29.10.2015 kl.10:04

WOW, som jeg ELSKER bloggen din Kristin! Du er ei utrolig rå dame som inspirerer meg og motiverer meg igjennom dagen! Starter hver eneste dag med bloggen din og jeg må bare si tusen takk for at du står på og er deg selv! Du er råå <3

Nikita <3

29.10.2015 kl.10:14

Fine farger :D

Camilla.

29.10.2015 kl.10:38

Haha, må le litt. Jeg er skråsikker på at vaskedame for dere ikke blir bortkastede penger. Når det blir mye 'skippertak-vasking' så er det bare utmattende. Blir nok utrolig digg å få inn en som kan ta seg av det i blant. Fin investering i husfreden og sjelefreden ;-)

ps. gleder meg til å se det ferdige klesskapet! Luksus.

LisaLDN

29.10.2015 kl.12:07

Fantastisk kul farge, GLEDER meg til å sjå resultatet! Blir nok kjempebra!

Og vaskedame skulle eg gjerne ha spandert på meg sjølv og, men må nok vente til student-tilværelsen er over, hehe :)

Emma Djupevåg

29.10.2015 kl.12:30

OMG!!! Love those colours😍🙌🏼 vaskedame e alltid godt å ha!🖖🏽 haha, litt fotballfrik han Dennis altså, minne om videoen din: Foppballlørdag🤘🏽 deka e eit fantastisk par, missunli te 10000, love og kisses,Emma❤️

Aurora Eriksen

29.10.2015 kl.12:44

Herreguud før en deilig farge!! gleder meg til å se det ferdige resultatet av maling og ordninga :)

Stine Furulund

29.10.2015 kl.12:55

Åå for en herlig farge! nå blir jeg skikkelig inspirert til da jeg skal flytte for meg selv, her blir det lite hvit og grått som jeg hadde tenkt i utgangspunktet, haha. Moro er det med farger, og hvertfall da man gjør det selv for da vet man at ingen andre har lik. Jeg elsker hjemmeprosjekter, og legger lett vekk lekser for noen diy's.. woops?.. HAHA. Kos deg med malingen og sminkekosten haha, det ga meg en god latter

Elisabeth Kristin Målvatn

29.10.2015 kl.15:13

Først trodde jeg du skulle male soverommet gult og tenkte "Fy faen, da får hun iallefall ikke sove. Dennis og nattbordet vil bare bli en bagatell".

Men fargene vil garantert passe til garderoben din i henhold til klesstilen og ikke minst din personlighet. Jeg for min del er nok for kjedelig og "mainstream" for en slik eksplosiv farge. Men dette tror jeg blir bra. Gleder meg til å se resultatet.

Og ja! Vaskedame er definitivt noe man bare kan unne seg. Kos deg med luksusen og ikke minst irritasjonen når Dennis levner en brukt snus på det nyvaskede gulvet ;-)

Ha ein strålande dag Kristin!

Verona Tore'sdotter

29.10.2015 kl.15:27

nederland er et veldig fint land :) elsker maten de har! fikk dilla på bitterballe da jeg var i rotterdam :)

Ingrid

29.10.2015 kl.15:34

Gult er en sprek farge, så dette blir bra!

Gleder meg omtrent like mye som deg tror jeg😂 Haha

Mari A

29.10.2015 kl.15:50

Digger at du valgte gul! Tror jeg gleder meg like mye som deg til å se det ferdige resultatet 🙊 Kommer nok til å hente masse inspirasjon fra deg når prosjekt kjellerstue/soverom står for tur💛

Ha en fin torsdag, klem ❤️

Alexandra Lillebø

29.10.2015 kl.16:13

ÆÆÆ! Det er så innmarig kult at du skiller deg så mye ut og maler garderoben gul! Jeg synes det er så ekstremt kult! Du setter skikkelig gøye griller i hodet på mag, haha! Gleder meg til jeg blir gammel nok til å flytte ut, da kommer jeg garantert til å hente inspirasjon fra deg og bloggen din!!! Ha en strålende dag!!

Siri Birkeland

29.10.2015 kl.16:24

Så utrolig kul gulfarge!! Har sett etter akkurat en sånn farge til kjøkkenskapet mitt, så jeg lurer på hvilken fargekode og merke du har valgt?

Ha en super dag videre :D

Charlotte

29.10.2015 kl.18:53

SYKT KULT!!! Det kommer jo til å bli helt rått :-D :-D Du altså! Elsker at du er litt crazyy, haha!! :-D

Marte

29.10.2015 kl.19:14

Hei Kristin! :)

Eg har følgt bloggen din ei stund no og må sei eg lika den ganske så godt! :D

Eg har lagt merke til at du, imotsetting til dei fleste andre bloggara, ikkje skriv så mykje om hatmeldingar og stygge kommentarar. Er dette fordi du ikkje får så mykje av dette? eller fordi det preller av deg? Hadde vært fint å kanskje få eit eige blogginlegg ang. dette.

Tusen takk! :D

Ruth

29.10.2015 kl.19:37

Det er så S-J-U-K-T kult at du våger å gå for en sånn knæsj og crazy farge! Du er RÅ!

Mimi

29.10.2015 kl.22:39

Hva er fargekoden på den turkise?? ( eller hvilken farge det nå er..😃) blir veldig fint😃 gleder meg til å se resultatet.

Karoline E.N

29.10.2015 kl.23:13

Hallo :) Ååh, for en DEILIG FARGE KRISTIN <3 guuult. Farger er så DEILIIGE! Hihi. Gleder meg til og se det ferdige ressultatet! HAHAHA, syns jeg hører dennis si det mens du sitter der vettskremt. Er så vondt og våkne til at man skvetter sånn! Ouff. Håper du får en god natts søvn! Klem klem :)

VILDE

29.10.2015 kl.23:24

HAHA, for en måte å våkne på. En gang for mange år siden vekket mamma meg i og med at jeg hadde forsovet meg, så sier mamma: Vilde, du må våkne! I halvsøvne svarer jeg: Vent, jeg må bare ta en piruett til. Hahaha, dette var dagen etter at jeg hadde stått på skøyter. Ikke at jeg klarte å ta piruetter, haha... Drømmer altså!

RÅTT at du har valgt gult. Jeg elsker gult! Man får aldri nok solskinn, haha. Gleder meg masse til å se resultatet!

Trude H

29.10.2015 kl.23:53

Du er såå heldig, kommer til å bli dritkult! Gleder meg til å se.

StyleConnection

30.10.2015 kl.00:22

Marte: Heia søte deg <3 Vet du? Jeg får omtrent ikke en eneste hatmelding, så der må jeg ha gjort noe riktig, haha. Jeg kan gjerne skrive et eget innlegg om nettopp dette, om du ønsker det <3 Jeg tror du har alt å vinne på å være ærlig og ekte, og ikke vise et liv som er umulig å oppnå.. Jeg tror det handler mye om at leserne kan kjenne seg igjen i det man skriver, og at man ikke skal være så himla opptatt av å provosere.. Holder man seg til denne "oppskriften" unngår man hat! Stor klem til deg

IselinG

30.10.2015 kl.14:43

WOHO, gleder meg så til å se hvordan det blir :D :D

Hadde nesten trodd det skulle blitt rosa inni der, men gult blir awesome det og! Dette kommer til å bli super awesome.

Rebecca Rubinstein

31.10.2015 kl.15:23

Fine farger :D

Alexandra Flaa

31.10.2015 kl.20:20

Personlig ville jeg nok valgt den turkise, men når man ser ditt ferdige resultat blir det jo helt fantastisk! :D

xoxo

Sophie

01.11.2015 kl.12:20

Hei,

Jeg studerer i Amsterdam for øyeblikket, og hvis det er en by du aldri blir lei så er det denne!

9 straatjes er et område i vest med masse vintage klær og koselige butikker. De Pijp er et område med masse koselige kafeer og Albert Cuypmarkt er utrolig gøy og se! Også kjekt å se om Ijhallen er åpen, Europas største loppemarked.

For museer kan Van Gogh museet anbefales, der er det også en utstilling med Munch for tiden.

For nattens festligether bør du holde deg til Leidse Plein, med lokaler som Paradiso, Melkweg eller Sugarfactory. Bra fester og bra konserter!

annielistic

01.11.2015 kl.20:03

Å så gøy at du tok med det jeg sa i kommentaren! Hele uken min ble reddet nå liksom <3 DEN GULFARGEN var bare helt RÅ! Den blir nok super (bare ikke gå inn der hvis du har migrene!) Gleder meg til å se det ferdige resultatet! :D

Isabel

02.11.2015 kl.17:09

Hei :) hva er fargekoden på den kuuule gule?:)

Susanne H. Pedersen

04.11.2015 kl.00:04

HVOR har du fått tak i sokkene? E det han Golf eller?

Skriv en ny kommentar

hits