ON THE COVER

//Deler av innlegget et annonse

En riktig god lillelørdag, mine fine ♥

Nå er det på høy tid å snakke litt om denne utgaven av Det Nye, for hvem skulle vel tro at denne skravlete bergenseren skulle havne på forsiden?

Jeg har siden jeg en eller annen gang i ungdommen begynte å interessere meg for magasiner, hatt en fascinasjon for disse forsidepikene.. Noen har vært kjente mennesker, andre ikke kjent i det hele tatt, men gjennom årenes løp har jeg alltid vært nysgjerrig på personen som pryder en forside. Noen har inspirert meg mer enn andre, men jeg har alltid tenkt at det må være stort å havne på coveret.. 

Nå har jeg selv fått oppleve det.. Jeg pryder forsiden til mitt soleklare favorittmagasin, Det Nye, og selvom jeg ser både rar og ekstremt ukomfortabel ut i BEIGE jakke (dere vet jo at jeg HATER beige, haha), så er det likevel stor stas. Jeg er stolt! Det er lov til å være stolt av en slik forside, sant? Å se seg selv på TV er én ting - det er merkelig og artig på samme tid, men å se seg selv på en forside, som befinner seg i så og si alle butikker og kiosker over hele landet? Det er noe som virkelig gjør meg varm om hjertet. Jeg kan nesten ikke tro at dette er sant ♥

De siste dagene har vært så altfor hektisk, så jeg har enda ikke fått muligheten til å ta meg tid til å sette meg ned og lese portrettet. Jeg har jo tydeligvis klart å klamre meg fast i så mange som 6 sider i denne utgaven, og jeg snakker åpent og ærlig om både karriere, kjærlighet og hvordan jeg har kommet dit jeg er nå.. Jeg tror dere kommer til å like dette intervjuet veldig godt..

Åh.. Magasiner og høst! Det er noe med den kombinasjonen som er helt fantastisk, er dere ikke enig? For hva er vel bedre enn å krype opp i sofakroken, tulle seg inn i et pledd, og kose seg med noe varmt og yummy i koppen, mens man leser favorittmagasinet!?! Akkurat det der er et punkt vi kan føye til på "happiness is..."- listen vår!

Det beste er jo om man abonnerer på magasinet man liker aller best, slik at man får det rett i postkassen.. Da får man også bladet før alle andre, noe som er stor stas, men så er det jo også veldig oppmuntrende å finne en hyggelig overraskelse i postkassen, blant kjipe regninger og kjedelige dokumenter.

Ønsker du å abonnere på Det Nye, får du nå hele 3 utgaver + en superfin sminkeveske fra Lulu's (avbildet i dette innlegget), til den nette sum av 129 kroner. Tilbudets totale verdi ligger på 576 kroner, så her får man altså masse for pengene. HURRA! Abonner på Det Nye HER

Åhåj.. Livet og hva det fører med seg, hva? Det er rart hvordan man plutselig lever et liv man aldri hadde sett for seg i ungdommen.. Tilfeldigheter og pågangsmot, ass.. 

Nå skal jeg ta turen utover til mamsen for å hjelpe henne litt i huset, og deretter må jeg ut på malingsjakt. Før vi monterer den lille mini walk-in'en skal veggene males, og spørsmålet nå er jo hvilken farge veggen bør males i.. Hmmm.. Forslag? Rosa? Gul? Turkis? Haha!

Veldig glad i dere.. Dere betyr alt for meg ♥Alle henvendelser ang. abonnementet på Det Nye kan rettes til kundeservice på tlf. 22 58 57 50 eller e-post abo-detnye@egmont.com

38 kommentarer

Lill Falch

28.10.2015 kl.11:50

AAAAA! Nå gleder jeg meg masse til det nye kommer i postkassen min!! ❤

Rebekka Mathiesen

28.10.2015 kl.11:54

Åh, du er så herlig! Får så mye inspirasjon fra det du skriver om, og IKKE MINST stilen din. I Love It :-D Ha en fantastisk dag, fine deg!

Alenesamboer

28.10.2015 kl.12:04

Du er helt rå! Det er klart du skal være stolt! Man skal alltid være stolt over seg selv, hvis man gjør noe bra!

Stå på, det er vanvittig gøy at vi bergenser og kan pryde framsiden av et så stort blad!

Ha en fortsatt flott dag :)

Tonje Pettersen

28.10.2015 kl.12:08

Det er vel fortjent :D Og ingen passer så godt på forsiden som deg! Beige eller ei :P

Ha en fin dag videre :)

Vilde S

28.10.2015 kl.12:11

Du har god grunn til å være stolt, det er jo så kult! Jeg har ikke fått kjøpt bladet ennå, men gleder meg til å lese det når jeg får kjøpt det :) Du er fantastisk! Nyt dagen :)

Birgitte

28.10.2015 kl.12:11

Nættop vært å kjøpt bladet:) Gleder mæ t å læse det <3

Milla

28.10.2015 kl.12:14

Vel fortjent. Og det bilde av deg i den kjolen, herregud så vakkert. Og hærligt.

Julie

28.10.2015 kl.12:42

Fantastisk bra intervju og flott forside! Du burde virkelig være stolt over deg selv :- ) Har i lang lang tid hatt lyst på mummitroll-kopper, hvor har du kjøpt dine?

Josefine Fevang

28.10.2015 kl.13:28

La oss si det sån at det ble rivet med fra butikken i går og gleder meg så til og lese det i kveld =D

www.josefine.blogg.no

Fromfat2phat

28.10.2015 kl.13:40

Jeg så tilfeldigvis dette bildet på en liten nærbutikk igår og jeg ble så glad da jeg så ansiktet ditt på forsiden - det føltes som jeg så en venninne og det gjorde det ekstra koselig at jeg fant det på en koselig nærbutikk; vi bergensere er jo alle litt i familie, er vi ikke? ;) Du inspirerer og gleder og jeg er glad i deg tilbake!

IselinG

28.10.2015 kl.14:31

Skal ned i byen og da skal jeg kjøpe dette bladet med en gang! Vurderer om jeg skal ramme det inn! Hehe, neida.

Skikkelig stolt over deg som pryder forsiden, og jeg skjønner at du synes det er stor stas! Til og med jeg gjør jo det, og det er ikke jeg som er på forsidene. Du imponerer meg stadig Kristin, og det er utrolig hva du får til! Du er fantastisk og en super woman spør du meg. Kos deg videre i dag

LisaLDN

28.10.2015 kl.14:48

Gratulerer! :)

Henriette S.

28.10.2015 kl.14:55

åh, så gøy! Jeg har allerede sendt melding til mamma og bedt henne kjøpe og sende bladet til meg heeeele veien til England. Kjøper sjeldent motemagasiner, men DETTE vil jeg lese!

Annie

28.10.2015 kl.15:25

Jeg stemmer for en lys tone i fiolett? Det er en farge som er veldig kreativ. Eller kanskje grønt? Lime? Litt roligere farge men samtidig litt crazy? Så på snap at du vurderte gult, det er jo en farge man blir veldig mottagelig for læring og åpner opp, så kanskje et bra valg! Hahah har hatt om fargepsykologi på skolen denne uken, å er helt i ekstase!! Jeg tenkte på deg med en gang foreleseren (Tove Steinbo) snakket om boka si: fargene forteller! Den burde du virkelig skaffe deg :D det er en test man kan ta, hvor man kan finne ut hvilken farge man selv er, og hvordan andre farger påvirker deg negativt og positivt. Det er så interessant!!!! Så et tips til deg :) som er like glad i farger som meg :) tipper garderoben din blir helt rå uansett! Du er jo så kreativ :D

Emma Julie

28.10.2015 kl.16:17

Det er så himla kult! Gratulerer så mye. Det er ganske stort altså! Håper du koste deg med mamsen og fant en flott farge :)

Mariell

28.10.2015 kl.16:17

Så fint forsidebilde! Kjøper sjeldent blader,men lurer på om jeg er nødt til å kjøpe et nå. Men lurer litt på hvorfor du har på deg beige når du ikke liker det og ikke føler deg vell i det? :)

Ingrid

28.10.2015 kl.16:19

Gday mate :))

Som jeg sa i en kommentar tidligere: alt i den reportasjen er så ekte og såå deg!

Det var et tipptopp portrett :**

Når det gjelder walk-in klesskapet ditt syntes jeg selv at turkis er en farge som man blir glad av å se på, så hadde det vært mitt valg så hadde det nok blitt turkis.

Gleder meg skikkelig til det blir ferdig så du kan vise resultatet!

Klemklem

StyleConnection

28.10.2015 kl.17:00

Mariell: Ja det kan man lure på ;) På slike shoots er det en stylist som bestemmer, og alt må liksom passe inn i tankene rundt utgaven. Jeg ville ikke være vanskelig og nekte å gå i dette antrekket, men sa klart i fra at beige er det styggeste jeg vet, haha! Bildene inni bladet er mye mer meg, så her kommer personligheten bedre frem :) Klem til deg

Karoline E.N

28.10.2015 kl.17:08

Hellu <3 Ååh. Jeg er så stolt av deg Kristin! Virkelig wow. Jeg var så stolt når jeg kjøpte det, og jeg gleder meg til og lese det. Du fortjener virkelig denne opplevelsen her, og jeg er så glad på dine vegne. Du ser virkelig flott ut! Er det en dame det er verdt og lese om, så er det deg! Håper du får en fin kveld hos mamsen din og at du kommer frem til riktig farge. Det kan jo ikke bli feil <3 klem klem

Ingrid

28.10.2015 kl.17:10

Juhuu!! Jeg sprang til butikken så fort jeg så at du var på forsiden på snapstoryen din :D Veldig morsomt å lese! :) Du har ALL grunn til å være stolt! Litt morsomt at du måtte ha beige jakke når du hater den fargen da! Hahah! Men hvorfor kunne du ikke ha på deg det du ville? Da hadde forsiden vært ENDA mer fresh :D Men som alltid - du så smashing ut! Klem <3

Mariell

28.10.2015 kl.17:16

Hehe okei, det er bra :) Takk for svar. Gleder meg til og se :) Klem

Aurora Eriksen

28.10.2015 kl.17:18

Haha, jeg gikk idag til innkjøp av bladet bare fo rå kunne lese dine sider, og wow, du bare overrasker meg gang på gang med å faktisk bare være deg selv. STÅ PÅ Kristin, elsker og følge deg hele veien og gjennom alt du opplever og oppnår.

Marte

28.10.2015 kl.17:54

Fyy, du er rå, Kristin!! Grattis med prestasjonen som forsidepike. Jeg leser så godt som aldri blader, men dette skal jeg søren meg få tak i!

krist.in

28.10.2015 kl.17:56

Du er så kul! Såå stas å være på forsiden da! Må nesten kjøpe bladet for å se mer av deg <3

Miriam

28.10.2015 kl.18:06

Herregud så stas Kristin! Må jo nesten få si GRATULERER, dette er jo veldig moro!!!! Jeg skal ut på lang tur i morgen, så da skal jeg definitivt plukke med meg et eksemplar. Du ser flotters ut på forsiden, selv med BEIGE jakke! Hehe. Klem

28.10.2015 kl.19:02

Du er kul men på tide med en sex talk snart?

Sara Josefine

28.10.2015 kl.19:07

Vet du hvor lenge bladet er ute i butikkene? Jeg tenkte jeg kunne kjøpe det til en flytur, men skal ikke ut å reise før 10nov, er det fremdeles i butikkene da? Jeg kan jo selvfølgelig kjøpe det før men da blir jeg ikke å greie å la vær å lese det og jeg vil helst spare det til den kommende lange flyturen :D Jeg skal nemelig til San Fran!! Woho!

Klem i fleng<3

Camilla.

28.10.2015 kl.19:38

Hurra! Så utrolig stilig med forside og ordentlig intervju inni. Skal garantert få lest denne utgaven :-)

Klem til deg.

Alexandra Lillebø

28.10.2015 kl.20:43

Det var en veldig fin og inspirerende artikkel! Jeg har lest den minst to ganger!! Jeg gjorde akkurat slik du beskrev når jeg leste bladet, så utrolig koselig!

Og når det gjelder walk-in'en, så synes jeg du bør male den knall gul! Ingen ting er gøyere enn å gå rett inn i et rom med happyfargede vegger når du våkner!!

Mari A

28.10.2015 kl.20:49

Jeg ble så glad i går, når jeg fant DetNye på butikken! Du er så utrolig nydelig, og ikke minst inspirerende!

28.10.2015 kl.20:59

Haha! Jeg tenkte på den jakka da jeg så forsiden. Først så jeg deg, tenkte "kult!", deretter; "hva faen for en jakke har de puttet på henne! Hvor har de gjort av stilen hennes!".

Emma Djupevåg

28.10.2015 kl.22:30

Århh, du er absolutt ei forsidepike! uten tviiiiil! Du passar utruli godt inn på dan framsidå og eg elska stilen din og alt du har klart å oppnå på så kort tid! Du e uten tvil ei av dei forsidepersonane så inspirere VELDIG! Århh, du e so babe og du så sprudlande stil og alltid blid, både på bilde og video! LOVE IT! Klem Emma <3

Nikita <3

29.10.2015 kl.09:26

Så gøy :D

Stine Furulund

29.10.2015 kl.12:53

Det var såå gøy å åpne postkassen og se deg på forsiden av DetNye!! Herlighet jeg ble jo helt i ekstase, og mamma skjønte ingenting, HAHA. Det er virkelig så gøy å se at du har en så stor framgang, du er så flink!! Stå på og kos deg :-)

Christina E

29.10.2015 kl.18:30

Gratulerer så masse, dette er jo STORT!

Du burde ramme det inn og henge det i den nye walk-in'n :D

Tove

29.10.2015 kl.20:18

Du er et godt forbilde for unge jenter :D

VILDE

29.10.2015 kl.23:27

Første gang jeg har kjøpt Det Nye, haha. Det kan du være stolt over! Og du har all grunn til å være stolt over det å være cover-girl også. Det må være stor stas! Er noe jeg alltid har drømt om, hahaha. Du ligger litt foran meg der. Superfint intervju!

Klem ♥

Ingrid-E

31.10.2015 kl.04:25

Gratulerer med en flott forside! Lenge siden jeg har kjøpt et magasin. Elsker jo å lese magasiner! Abonnerte på Det Nye tidligere, og det var så stas når det dukket opp i postkassen :) Så når jeg så bilde av deg på forsiden, da måtte jeg bare få med meg et eksemplar :D Gleder meg til å lese det med en stor kopp kakao ved siden av, med masse krem! Hehehe.. ;)

PS: Du er nydelig uansett hvilke farger du kler deg i, om det er beige eller knæsj gul :D

Stor klem <3

Skriv en ny kommentar

hits