DENNE UKENS...

Hei igjen, herligheter ♥

Nå har Bettyen dratt hjemover, og jeg har parkert den slappe stumpen min i sofaen. Noe indisk takeaway blir snart levert på døren, og når maten står på bordet, legges datan bort til fordel for serier på TV. Søndagen blir dermed komplett, og før jeg virkelig inntar lazy mode, er det på tide å oppsummere denne deilige uken som nærmer seg slutten..

CRAVING:

Det er tre ting som står veldig høyt oppe på listen over det jeg liker aller best, og det er kjeks, deilige oster, og spekemat- og pølse. Den kombinasjonen gjør meg rett og slett lykkelig, og gleden var derfor stor da behoved ble dekket litt tidligere i dag. Jeg har nemlig cravet denne yummy foreningen i en hel uke nå, så dette var virkelig godt!

WANDERLUST:

Jeg har et helt spesielt forhold til Stavanger, og jeg har lenge hatt lyst til å reise tilbake til denne deilige plassen. Vi koser oss alltid på Dennis' hjemmebane, og nyter hvert sekund vi tilbringer sammen her. Vi blir liksom litt ekstra flinke til å komme oss ut på date når vi er her, og derfor gleder jeg meg litt ekstra mye over at vi har bestemt oss for en Stavanger-tur neste helg. HURRA!MEST LESTE INNLEGG: 

Denne ukens mest leste innlegge er dette, hvor jeg deler noen punkter på listen over ting jeg ikke kan forstå. Det er tydelig at vi er flere som funderer over det samme, og det er rett og slett deilig å vite. At vi lever i en merkelig verden er det virkelig ingen tvil om, haha!HØYDEPUNKT:

Det kommer nok ikke som et sjokk at denne ukens soleklare høydepunkt var at Bettyen kom til Oslo. I tillegg var det et eneste stort høydepunkt i seg selv med to netter på vidunderlige The Thief, og denne helgen kunne ikke vært mer fantastisk.. Åh.. Jeg sitter igjen med mange fine minner, kombinert med hjertesorg, haha.. Jeg savner Bettyen max!

INSTAGRAM:

Jeg digger rosa like mye som @ihavethisthingwithpink, og hele profilen hennes er et eneste herlig rosa univers, haha. Gotta love it!

LÅT:

Det var en av dere fine lesere som tipset meg om den nye låten til Justin Bieber - Sorry, og det var vel mest på grunn av fargene, haha. Jeg har sett videoen mange ganger nå, og digger både damene, fargene, stylingen, dansingen og låten.. Jeg kan ikke skryte på meg å være noe JB-fan, men jeg må si at han vokser på meg, alstå.. Denne sangen liker jeg!!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Var vi i USA, og kjørte i flere timer for å komme oss til spektakulære Salvation Mountain. Her hadde vi fotoshoot for StyleConnection, mens vi ble blown away av dette fargerike området midt inni ørkenen. Har dere sett noe så magisk??Nå kom maten, så da er et bare til å kaste seg over matfatet, mmmmmmm!

Har dere en bra søndag? 

Kjærleik ♥

21 kommentarer

Emma Julie

25.10.2015 kl.18:50

Herlig! Virker som om du har det flott om dagen. Enjoy maten og søndagen :)

theresekristina

25.10.2015 kl.19:05

Ja denne dagen blir KUN brukt til å lade opp :) Såg grådig godt ut med ost og spekemat-fatet

krist.in

25.10.2015 kl.19:06

Fin uke! Og det du var for et år siden - såå kult! dit må jeg en gang !

Betty

25.10.2015 kl.19:23

Savner også deg kjære! Takk for VERDENS beste bursdags presang. Du er best.

Emma Djupevåg

25.10.2015 kl.19:30

OBSOBS: ny fan i sikte!

For ein fantastisk fin blogg du har!! Elske designet, stilen og innleggene. Har brukt min "lazysøndag" på å sjå absolutt alle videoane du har på youtubekanalen din: Kristin og Dennis!! Eit maraton på øve 5 tima! Du gjentar i mange av videoane dine at du e ein bergensar som skravle møkje, men eg håpe du aldri slutta å skravla! Løøøv it! For ein herlig personlighet og inspirasjon altså! Du gjer meg inspirasjon både til interiør og klesstil! Kyss og klem <3 :)

Nikita <3

25.10.2015 kl.19:44

Herlig :D

Mari A

25.10.2015 kl.21:01

Woho!! Kult at du ska te den fine hjembyen min neste helg💛

Denne søndagen har blitt brukt til avslapping.

Ha en fin kveld❤️ Klem

Jonas

25.10.2015 kl.22:19

Jeg er forsatt innom bloggen,er vell kanskje ikke så mange gutter som er innom her,men jeg digger deg å elsker bloggen din,virker som du koser deg om dagen,utrolig fint med alle disse fargene i ørknen.

Leila

25.10.2015 kl.23:11

Har du i hele tatt lest de siste kommentaren på ditt "berømte nettmobbe innlegg ang klikkhore"

Noe respons å komme med?

Karoline E.N

25.10.2015 kl.23:35

Elsler disse innlegende og jeg elsker bloggen din, super flotte Kristin <3 jeg er så happy for at du finnes, og du virker så tvers igjennom god! Du virker så innmari flott, og jeg blir så happy av og klikke meg innom bloggen din. Du fortjener og ha det bra, og jeg blir så glad om du har det bra. Jeg har det så bra akuratt nå, for befinner meg i Oslo, er med søsteren min mens mamma og bonus pappa er i spani. Møter venninner og koser meg Max! Nå er det natta, så vi skrives i morgen. Stor klem

Luisa Fernanda del Mar

25.10.2015 kl.23:54

Gøy! Kom kom til Stavanger, ta med dere litt oppholdsvær i samme slengen :)

Håper du får en fin uke <3 Natta!

silje ML

26.10.2015 kl.03:25

Dere skal til verdens fineste og beste by ja, så kjekt :D kan tenke meg Dennis lengter like mye hjem til Stavanger som du har lyst å reise dit :) Å ja, litt fint vær på lasset hadde ikke skadet ;D

Ha en fantastisk uke fine deg <3

VILDE

26.10.2015 kl.09:31

Ser ut som om du har hatt en knallbra uke! Her går "Sorry" på repeat hele dagen. For en kul låt! Tenkte faktisk på deg da jeg så musikkvideoen, haha.

Lena

26.10.2015 kl.10:47

Kul sang, takk for tipset:)

Malin

26.10.2015 kl.11:10

Åååå jeg bor i Stavanger og kan med glede si at det er en vakker by!

Hadde det vært mulig å møttes iløpet av helgen som kommer viss dere skal inn til sentrum en av dagene?:)

LisaLDN

26.10.2015 kl.11:32

Tydelig at du har det flott for tida! Sangen hadde eg ikkje høyrt, no er den øverst på spillelista! Takk for tips :)

Ingrid

26.10.2015 kl.15:58

Ja dette har virkelig vært en fin uke!

Uka mi ble avsluttet med martn som arrangeres en gang i året på hjemstedet mitt Tretten.

Dette stedet syntes jeg du burde dra innom en gang ;))

Hvor ligger den "ørkenen" som dere var i USA?

26.10.2015 kl.18:40

Så utrolig kult at du skal til Stavanger! Hadde gjort mye for å få møte deg en gang. Du er mitt store forbilde! Ha en fin uke, Kristin <3 ♡

Rebekka

26.10.2015 kl.23:29

Wiihu, er det nå til helgen dere drar til stvg? Da håper jeg isåfall dere er med på halloween-fest på Beverly!!!😁🤘🏼👻🎃❤️

irenglede

27.10.2015 kl.12:29

Skjønner at det var et av dine mest leste innlegg. Utrolig bra poenger du hadde. ;D Ha en superbra dag.

IselinG

27.10.2015 kl.21:39

Elsker disse oppsummeringene!

Sangen til Justin er faktisk veldig bra, hørte den for første gang i stad. Burde kanskje begynne å høre litt mer på han.

Det ser ut til at du har hatt en super uke iallefall, og det skjønner jeg. Du får kose deg videre, og jeg gleder meg til neste oppsummering!

Skriv en ny kommentar

hits