FORDI VI FORTJENER DET!

//Sponset opphold

Nå banket det akkurat på døren, og utenfor stod en superherlig jente med noen sweet treats til kvelden.. Sånt kan man like!

Hei, skjønningene mine ♥

Som en overraskelse til Bettyen, tok jeg henne i går med på et uventet weekend-opphold på deilige The Thief. Ingen av oss har testet ut denne perlen tidligere, og siden vi har jobbet oss ihjel den siste tiden, syntes jeg at vi begge to fortjente en liten getaway i egen by.. Jeg har jo på mange måter også blitt kastet ut hjemmefra, da Dennis har fylt cribben opp med kompiser fra Stavanger (HA HA HA), så det kunne jo ikke passet bedre med et deilig hotellopphold. Det var jo også på høy tid å sjekke ut denne luksusen én gang for alle.. Åhåj.. Luksus, sa du? Så til de grader!

Her er alt riktig.. Alt fra den myke sengen og omgivelsene, til beliggenhet, belysning og selvfølgelig service. Jeg tenker ofte at de ansatte på slike luksuriøse hoteller som dette her, kan oppføre seg noe overlegent, men her blir man møtt med store smil og vennlige ord. Vi føler oss virkelig velkommen, til og med iført snapback, haha! The Thief går definitivt rett inn på hotelltopplisten! My god! Dette kan vi like, og det er ingen tvil om at jeg skal ta med meg Dennis hit, for en romantisk kjærestehelg uten telefoner og teknologi. Er det ett sted i Oslo man virkelig kan finne roen og koble helt ut, så er det her ♥

Og dere? Sorry sen oppdatering.. Macen min kollapset i går kveld, og har i dag tilbragt litt tid på service, haha. Uten mac er jeg jo helt ubrukelig, LOL!

Nyt kvelden, fininger. Nå skal vi få på oss danseskoene, og gjøre oss klare til en heidundrandes kveld med jentene  ♥

//Et par av bildene er hentet fra Google

19 kommentarer

Mari A

24.10.2015 kl.19:20

Åh, har hørt så mye fint om The Thief, så der må jeg jo bare ta med venninnene snart <3

Høres ut som du har hatt en fin helg til nå hvertfall. Kos deg videre i kveld, og nyt tiden med Bettyen <3

Maia

24.10.2015 kl.19:36

Ser Sophie-Elise er på hotell og du? Jeg skjønner virkelig ikke greia med å dra på hotell i egen by? For en snobbete kultur vi lever i! Jeg ser jo at du har fått sponset oppholdet og at du har takket ja som alle andre ville gjort, men du oppfordrer jo andre også til å gjøre det.. Er ikke det sånn helt syk ting å kaste bort penger på? For å sove i en seng en halvtime unna der du bor..? Jeg kjenner jeg rynker på nesa, blir for Paris Hilton for min del.

StyleConnection

24.10.2015 kl.19:53

Maia: Vet du hva Maia? Jeg tok kontakt med hotellet for å gjøre noe hyggelig for min aller beste venninne som bor i Danmark. Er ikke det litt hyggelig da? Dessuten synes jeg at man innimellom bør unne seg en weekend getaway.. Det er godt for kropp og sjel, og handler ikke om å være snobbete. Om du leser bloggen min, vet du at jeg er alt annet enn snobbete... Er det én ting du ikke kan kalle meg, så er det nettopp det. Nyt kvelden. Klem

Milla

24.10.2015 kl.19:54

Åh hallemåne. Heldige du. Kos deg med dansesko på og nyt resten av helgå.

Tonje Pettersen

24.10.2015 kl.20:02

Ingen fortjener det mer enn det du gjør Kristin :D Kos dere masse videre :)

Ragnhild

24.10.2015 kl.20:34

Høres og ser fantastisk deilig ut. Heldig du som slipper å betale for herligheten. Da er det litt lettere å ta en natt på hotell. Kos deg med venninnen din. :)

Kathrine Louise

24.10.2015 kl.22:03

Åh, dette så virkelig ikke feil ut! Håper dere nyter det til det fulle og koser dere "glugg ihjel" som de sier :P God helg frøken! :)

Stine Bakkejordet

25.10.2015 kl.02:40

Åå! Drit i Maia!serriøst! Jeg har blitt invitert på hotellweekend i Oslo nå., sa nei, fordi jeg ikke kjenner duden.. Men angrer litt nå da.... Så ut som dere koste dere. Kos deg masse resten av helgen ❤️❤️

silje ML

25.10.2015 kl.04:01

Kos dere superduper masse! Smask og dask, gonatt ;D

marianne Eugenia

25.10.2015 kl.09:47

Det så deilig det :) bytte stue :) gjør Stass på seg :) meg min kjære gjorde det siste helg :) vi ute spiste tapas vin kos med et anna venne par :) vi bor 30 min fra Bergen sentrum :) kun tatt texi eller buss . Eller blitt hentet privat :) men vi valgte ta fullt ut roe oss ned slape av og kose oss :) det helt riktig Kristin jeg tenker aldri på deg som en snob :) du gjord nær dame :) med masse kjærlighet til de Rundt deg :) sån tenker jeg når jeg ser deg på TV , blogg og :) <3 :) :) så kos deg nytt live :)!! Og håper du har hatt en supper helg :) det har jeg hatt og har fått været mor sin supper kos prat fredag og overnatting hos Hene ,!! sofa kos med min Bestevenn kjærereste :)lørdag og i dag begynner vi me opppusing av den ny leilighet vi har endelig fått kjøpt :) <3 søndag kos :) i ruske vær i os :) på Vestlandet :)

Julie Storlien

25.10.2015 kl.10:13

Så herlig med en slik venninne tur <3

Emma Julie

25.10.2015 kl.11:40

Å så koselig gjort av deg Kristin! Ligger faktisk selv på et hotell i København i helga med masse venner. Så digg! Håper dere nyter helgen og tiden med hverandre :)

Karoline E.N

25.10.2015 kl.11:52

Hallo, fine du :) så utrolig hyggelig og snilt gjort! Du kan og ta vare på venninnene dine, og jeg er sikker på at betty har satt pris på dette koselige hotellet. Noen ganger må man bare unne seg og bestevenninnen noe, og det er så innmari fortjent til dere begge! Ferie og hotellopphold i egen by slår aldri feil, bare koselig det syns jeg! Jeg håper dere hadde tidenes kveld ute på byen i går, og at dere kost dere masse begge to :) ønsker dere begge en super deilig dag! Klem klem <3

VILDE

25.10.2015 kl.12:09

Dette så herlig ut!

Ser oppholdet er sponset, men vet du hva prisene ligger på? Ser luksus ut! :-D

Ragnhild

25.10.2015 kl.13:16

Vilde. En natt i standard dobbelt rom, lørdag til søndag. 3190,-

Nikita <3

25.10.2015 kl.14:39

Åhh så herlig! :D

Emma Djupevåg

25.10.2015 kl.19:54

Århhh, så deilig da såg ut! Håpa du hadde da kjempekoslig med Betty! <3 Du fortjene da Kristin, elske bloggen din, stå på!

Klem :*

Ingrid

26.10.2015 kl.16:01

Hit VIL OG MÅ jeg dra en gang!! 😍

IselinG

27.10.2015 kl.21:43

Whaaat, så sykt fint hotell!!! Det fortjener dere begge! Litt luksus må vi alle ha, og det der er virkelig innafor. Er så koselig å se at du gjør slikt for venninne dine, det setter de garantert stor pris på!

Håper dere hadde det fantastisk. Det regner jeg nesten med at dere hadde uansett, og det er bra :)

Skriv en ny kommentar

hits