KLIKKHORENE

Mornings, skjønninger ♥

Jeg forundrer meg over mye om dagen, men det er én ting som forundrer meg mest, og det er enkelte bloggeres desperasjon etter klikk og topplsteplassering.

Mine damer og herrer, la meg presentere det jeg velger å kalle "klikkhorene".. Hvor klikk betyr langt mer enn innhold!

En bloggers viktigste egenskaper er i mine øyne tre ting. 

1. Evnen til å skape et eget, orginalt og personlig innhold, samt aldri kopiere andre.
2. Skrive godt, variert og ha en ærlig penn.
3. Ha en unik evne til å skrive gode og interessante overskrifter, som samtidig samsvarer med innholdet i blogginnlegget.

En av disse bloggerne som er ekstremt dyktig på disse overskriftene, er Sophie Elise. Eller SuperSophie, som jeg velger å kalle henne. Hun skriver gode tekster, og selv om teksten i et innlegge egentlig bare er informativ og kort, klarer hun likevel å komme med en spennende overskrift.

"Mine mørkeste sider", "Jeg klarer ikke vente", "Hva om det var din kjæreste", "Er det noe galt med meg?", "Deilig men aldri vakker", er bare noen av de geniale overskriftene hennes, og når man klikker seg inn blir man ikke skuffet. Man blir ikke lurt. Overskriften representerer innholdet, og du forlater bloggen med et smil. Du fikk svar på det du lurte på, du ble ikke lurt for at hun skulle få et ekstra klikk denne dagen. Tommel opp!

Vi kommer over det hver dag i media.. Journalistenens klikkvennlige overskrifter som man bare MÅ klikke seg inn på..

Journalister er på mange måter de verste og samtidig de beste klikkhorene.. Arbeidet de gjør tør jeg påstå både bedømmes og belønnes ut i fra klikkene de genererer til nettstedet de jobber for, noe som naturligvis er en selvfølge. Det jeg likevel merker er at overskriftene i de aller fleste tilfeller representerer innholdet, og at overskriften ikke bare er lureri for å få lesere og klikk. Journalister vet hva de driver med, og det merkes. På godt og vondt!

Så har vi disse bloggerne da.. Som på mange måter opptrer som en form for journalister. Vi samler opplysninger, og formidler disse i form av bilder og tekst, og for enkelte betyr klikk mer enn alt. Jeg som blogger ser det så ekstremt godt.. Det skinner igjennom så til de grader, og dette reagerer jeg veldig negativt på.

Leserne lar seg lure.. Jeg lar meg lure.. Vi genererer klikk, men sitter igjen med mange ubesvarte spørsmål og irritasjon. Jeg kan selvsagt ikke snakke for alle, men det er sånn jeg føler det om jeg har klikket meg inn på noe jeg forventer å få mer av, og så er innledning og overskrift bare en soleklar desperasjon etter å holde meg igjen på nettstedet.  Overskriften tiltrekker noe så til de grader, men innholdet er ikke på langt nær det du regner med å få servert. 

Å spille på hemmeligheter i en overskrift, er shady.. Typ "Les og lik dette, og du får vite min mørkeste hemmelighet som jeg har båret på i mange år". Kødder du med meg? Bruker du virkelig dine mørkeste hemmeligheter for å generere klikk? 

Overskrifter som har forundret meg mest, er dem som dukker opp på bloggen til vår alles kjære Stavangermamma. Selvom jeg har supersansen for denne herlige og sprudlende jenten her, som har et smil og en latter som gjør meg glad lagt inn i hjertekroken, mener jeg at det ligger en desperasjon i mange av hennes overskrifter.

En av overskriftene som fikk meg til å reagere var "En dramatisk opplevelse for en 10-åring", etterfulgt av en advarsel mot sterkt blogginnlegg. Kall meg crazy, men jeg tenkte umiddelbart at dette var et innlegg som omhandlet et seksuelt overgrep, eller noe annet virkelig dramatisk. Innlegget handlet om en brukket arm, og hele første avsnitt var en eneste intens innledning mot det jeg trodde kom til å skje. I mine øyne er ikke dette ok! Det er ikke ok å spille på noe såpass alvorlig for å generere klikk, og jeg tror ikke jeg var den eneste som satt igjen med denne oppfatningen. 

Et annet klassisk eksempel på en klikkvennlig overskrift som lurer leseren trill rundt er, "I går kveld ble det mus på Jan".. Åjååå.. Vi snakker mus som i dyret? Den så jeg ikke komme.. For ikke å snakke om "Sextape".. Åhåj.. 

Nå er det ikke opp til meg å analysere eller legge meg opp i hvordan Mammatilmichelle eller andre bloggere velger å blogge, men som blogger med mange følgere, føler jeg likevel på mitt ansvar for å gi noen heads up til leserne der ute. Det er lett å bli lurt, det er lett å bli brukt i kampen om klikk.. Dette synes jeg er viktig for dere lesere å vite.

Jeg stiller meg alltid følgende spørsmål før jeg klikker meg inn på en blogg; "er dette en genuin blogg hvor innholdet faktisk snakker til meg, eller er denne bloggen kun basert på desperasjonen etter topplisteplassering og klikk?". Dette er avgjørende for om jeg blir fast leser eller ikke.. Jeg nekter å bli "brukt", hvis jeg kan si det sånn.. I hvert fall ikke så lenge innholdet gir meg nada!

Peace out, vakre venner ♥

120 kommentarer

Charlotte

22.10.2015 kl.09:28

WORD!! Tenkte på dette rett før jeg klikket meg inn på bloggen din, spot on Kristin!! Elsker disse innleggene dine! :)

Julie

22.10.2015 kl.09:35

Halleluja! ! Godt skrevet! Du er reflektert og skriver godt. Du har en flott blogg og en personlighet (utad) som er lett å like! Stå på!

nalasliv

22.10.2015 kl.09:48

Helt enig, overskriften må samsvare med innholdet i innlegget!

Guro

22.10.2015 kl.09:50

Amen! Jeg ser det hele tiden på facebook, noen liker noe så kommer det opp i feeden min, men det finnes også de som skriver crazy ting bare for å få oppmerksomhet.. Kom over et ekspempel på det en dag. En blogg, skrevet av en jente og overskriften leste "derfor bør ikke jenter ha jobb", med et utdrag av teksten nedenfor hvor det var et eller annet om at kjæresten din må kunne forvente at middagen står på bordet når han kommer hjem, og at han selvfølgelig bør få en blowjob til dessert... Wow tenkte jeg, du er desperat etter klikk! Og det værste jeg leste var "klikk deg inn i kveld, da legger jeg ut bilde av rompa mi".. Hjelpes

Kristine

22.10.2015 kl.09:51

Haha! FANTASTISK kunne ikke vert mer enig:-D

Keep up the good work, du er en stor inspirasjon!

krist.in

22.10.2015 kl.10:03

Åh, takk for at du kjefter litt på sånne klikkhorer! Jeg blir sprø av hvordan noen holder på - med titler på innlegg som obvious er kun for å få klikk, og der innlegget handler om noe helt annet. Så en blogger som la ut "klikk deg inn her hvis du vil søke jobb til victorias secret som skal åpne i oslo!" Og så kom man inn på bloggen hennes og et innlegg om at butikken skal åpne. Jeg blir såå irritert av sånne som har en blogg som gjerne ligger på topplistene kun basert på at de har overskrifter som genererer klikk .. men jeg tenker: Hva hjelper det når de ikke har noen kvalitetsinnlegg, og ingen faste lesere på bloggen, kun høye visningstall. Ja, de får sikkert noen annonsører og litt inntekter fordi de kan vise til et høyt tall, men de har jo ingen leserskare! Dagens utblåsning, haha !

Mari

22.10.2015 kl.10:05

Endelig en som sier det! Liker Anna veldig godt utifra det jeg leser på bloggen hennes jeg også, men det har vært fryktelig mye rare overskrifter i det siste synes jeg. Dumt å rope ulv for mange ganger, for plutselig en dag samsvarer innlegget med en dramatisk overskrift, men man gidder til slutt ikke inn å lese det.

irmelin

22.10.2015 kl.10:13

Åååå endelig noen andre som faktisk legger merke til det, spessielt med mammatilmichelle. Det er så tåpelig og skriker DESPERAT... Det er ofte jeg har lyst å boikotte bloggen fordi den ikke drives på ordentlig måte, men når sånne spennende overskrifter som "sex-tape" og "mus på Jan" - da må jeg jo nesten gå inn og se.. he-he. Blir like skuffet hver gang, og kommer nok ikke til å gå på smellen så mange flere ganger. Det værste er hvor mye av respekten jeg mister for henne (og andre slike bloggere), og det er litt trist da hun var en av de få bloggerne jeg synes var fornuftig. Jaja, hva gjør man vell ikke for oppmerksomhet? ;)

Camilla.

22.10.2015 kl.10:15

Uff, ja. Det er så utrolig irriterende om overskriften er misvisende i forhold til innholdet. Da løper tanken med engang til at overskriften bare er for klikk. Må si meg enig i at hun er blant de som har 'skuffet' i det siste. Det dukker jo alltids opp noe 'clickbait' på en blogg i ny og ne, men når det blir oftere og oftere.. Da mister jeg interessen. Som innlegget med overskriften 'sextape'. Overskriften passet, men for å være ærlig; man får jo en liten mistanke om innlegget bare skrives for å få klikk og lesere. Men for all del; om folk vil blogge på den måten, kjør på; jeg gidder i alle fall ikke lese det mer fra nå av. Skal slutte å gi folk klikk på svada 🙋

God uke videre Kristin!

cecc

22.10.2015 kl.10:37

Helt enig! jeg blir like irretert hver gang jeg leser der overskriften er så spennende men innholdet er skam dårlig.

Men du skuffer ALDRI ! stå på :)

Karita

22.10.2015 kl.10:40

Er så enig! Føler meg like "brukt" og skuffet hver gang jeg klikker meg inn på slike blogger.. -,-

Luisa Fernanda del

22.10.2015 kl.10:49

Det skinner gjennom, altså desperasjonen etter klikk. Hver gang en av disse som du nevner her har et kontroversielt innlegg, tenker jeg "å ja, en dag med litt lave lesertall? Ja, da må man sprite det litt opp". Og det er så trist at de føler at de må det!

Celina

22.10.2015 kl.10:50

OMG!!!

Tusen takk! Fysøren, dette er noe jeg har gått å tenkt på i så mange dager, senest idag når jeg sjekket topplisten på blogg.no. Jeg så da at hun hadde over 100 000 lesere, og tenkte "shit hva har skjedd nå?". Også gikk jeg inn, leste noen av innleggene som forøvrig er utrolig dårlig ( har ingenting mot henne som person, jeg synes hun virker som en utrolig flink jente, jeg hadde aldri klart å ha to barn liksom så creds!) men norsken og skrivemåten er helt forferdelig haha. Og det er som du sier, overskriften ser utrolig spennende ut, men når man leser så skjønner man at hun er desp etter sideklikk, fordi det er overhode ikke kvalitet i innholdet. Synes det faktisk er urettferdig at dere som faktisk skriver jævlig bra, og som gir kvalitet enn kvantitet ikke ligger på 1.plass. Jeg vet at ikke plassen på topplisten er alt, men jeg synes likevel det er urettferdig at du som jobber så jækla hardt med å levere ikke får "creds" for det i en høyere plassering.

Shit nå ble det mye her, men fysøren jeg måtte bare haha. Stå på videre, Kristin, jeg setter utrolig pris på innleggene du publiserer.

Birthe

22.10.2015 kl.10:51

AMEN

cecilie

22.10.2015 kl.10:57

Hei.

Det du tar opp er bra skrevet,men syntes det blir feil å direkte gå på en annen blogger.. det er jo bare henne du skriver om til syvende og sist.. Anna er flink og det står stor respekt av det hun får til, du også, men det blir feil å kalle en annen blogger for "klikk hore" for å selv få flere lesere.. jeg er fast leser av begge bloggene, dere er mine favoritter så liker ikke når du går til angre på måten hun skriver på..

Jessie

22.10.2015 kl.11:05

Amen!!!! Tenker alltid på det når jeg leser mammatilmichelle, trodde jeg var den eneste så reagerte på måten hun vil ha oppmerksomhet på, er såå glad for at du også ser det!!!

Jeanette

22.10.2015 kl.11:10

Jeg er helt enig, kanskje det har noe med alderen og gjøre? Litt umoden kanskje...

Maria

22.10.2015 kl.11:12

Nå må jeg le litt.. Jeg satt å så gjennom bloggen i går, og tenkte akkurat det samme!! Kun klikk og penger.. Synd, men sant. Samtidig skal det si at hun absolutt oppnår det hun ønsker! "Sextape" ble prikken ove ien for min del..

Karoline E.N

22.10.2015 kl.11:19

Amen! Kjempe bra skrevet, Kristin. Kunne ikke hvert mer enig! Jeg trudde jeg var den eneste som irriterte meg over overskriftene til mammatilmichelle, for dem har jo omt ingenting med det teksten handler om, og jeg har flere ganger begynt og lure på om det kunn er for at folk skal klikke seg inn. Og alle de overskriftene hun hadde når folk ikke viste hvem faren til William var, selvom om man så det på lang vei, irriterte meg også veldig. Sånn som "nå kommer endelig svaret alle har ventet på" også fikk vi ikke vite hva det var, men det var en lang tekst om at faren til William ikke fortjente stygge kommentarer og at det var derfor hun ikke ville si det osv. Man blir litt skuffet om man først leser overskriften også teksten! Har ingenting i mot Anna, hun virker som en super søt jente :) hihi.

Ønsker deg en super fin dag - klem <3

Nikita <3

22.10.2015 kl.11:22

Jeg digger deg! :D

Pernille

22.10.2015 kl.11:23

Shit. Når jeg leste dette nå, så ble jeg litt stresset for min egen blogg.. Jeg prøver jo å finne en overskrift som folk vil sjekke ut, men det kan jo også føre til at jeg fort overdriver litt. Jeg håper ikke det er sånn.

Og til Cecilie over her, så syns jeg ikke "hun går til angrep på mammatilmichelle", hun bare bruker henne som eksempel. Og jeg tenker at så lenge det hun skriver er sant, så er det mest påpeking av fakta.

22.10.2015 kl.11:29

Haha, meg og veninnna mi satt og snakka om det her senest igår!! Vi var inne på akkurat de temaene som du skriver i innlegget her. Er ikke for å henge ut mammatilmichelle, men den bloggen er så overfladisk som den kan bli. Tenkte på henne med èn gang jeg begynte å lese dette blogginnlegget før du i det hele tatt hadde nevnt henne. Man mister all respekt desverre.. jeg også sitter igjen og føler meg rett og slett lurt.

SS

22.10.2015 kl.11:43

Haha, merker godt at du er bergenser og Eg digger det!

Du fikk virkelig sagt det i dette innlegget og! Hyller din ærlighet og at du er så direkte! Forsto med en gang at dette innlegget var blandt annet rettet mot mammatilmichelle :p hun er en fantastisk jente med en flott blogg, men blir for mye 'misvisende' ting innpå der.. Kjipt å sitte igjen med en følelse av at "wow, var IKKE det Eg forventet å lese om.. ". Greit en blogg tittel skal være interessert vekkende, men da burde det være relatert til overskriften :)

Stå på virdere kristin! Hilsen fra Bergen!

Annie

22.10.2015 kl.11:48

JA! YES! HURRA!

Endelig noen som tok opp dette, selvfølgelig var det deg! STRÅLENDE :D Jeg klapper i begge hendene. Jeg ble kjempe forbanna over de overskriftene rett og slett, ble glad over at det jeg trodde hadde skjedd - ikke hadde skjedd.. Men følte meg samtidig kjempe lurt! Jeg liker Anna, men det der var litt drøyt.

Sissel

22.10.2015 kl.11:53

YES spot on. Det er helt sykt hvordan noen, spesielt denne stavangermammaen, bruker overskrifter, lager seg drama som bunner ut i intet etc. Men ser jo at det funker for hun er jo den mest leste bloggen i Norge. Bare synd alt er på falske premisser nesten. Noen som hadde fortjent å ligge på toppen er Sophie Elise eller deg. At du ikke er i topp 3 er ganske ubegripelig for du lever varene dag etter dag og jeg har aldri sittet igjen og følt meg lurt etter at jeg klikket meg inn her.

22.10.2015 kl.11:54

Åå takk for at du sa det akkurat som det er! Har irritert meg over overskriftene til Anna lenge nå!!! Man forventer jo et spennende innhold når man ser sånne overskrifter.. Tommel opp til Sophie Elise som gjennomfører!

Thea

22.10.2015 kl.11:56

Aaaamen!! Hadde egentlig en lang kommentar, men den ble borte ahh. Kort oppsummert: helt enig, dårlig bloggtaktikk, før eller senere går alle lei

Emma Julie

22.10.2015 kl.12:03

Utrolig sant det du skriver! Har blitt lurt mange ganger og stusset litt på hva som var poenget med det. Nyt torsdagen :)

Mia 24

22.10.2015 kl.12:06

VELDIG bra sagt og jeg er 100% enig med deg!

Noen bloggere er så desperat etter klikk at det er latterlig. Anna er et godt eksempel på en som er desperat. Nå begynner ting å bli helt hårreisende. Hva er denne jenta tenker med? Hun har unge lesere helt ned i 10 års alderen! De innleggene hun kommer med er drøye. Virkelig. Hun burde bli beskyttet mot seg selv. Slike blogger holder jeg meg laaaaangt unna.

22.10.2015 kl.12:10

Så enig! Syntes det er så utrolig kjipt at folk klikker seg inn når man vet at det bare er lureri. Tekstene hennes er også ufattelig kjedelig og dårlig skrevet.

Syns vi trenger noen andre på topplisten. Vil ikke at flere skal begynne med klickbait. Da blir det ekstremt vanskelig å sortere ut hvilke blogger man skal holde seg unna.

22.10.2015 kl.12:24

Helt enig!

Siren

22.10.2015 kl.12:48

Word!

Birthe

22.10.2015 kl.12:52

Ah, digger at du sier det Kristin! Sitter med akkurat de samme tankene som deg. Du fortjener virkelig skryt, ikke bare for dette men for alt du gjør! Det er virkelig ingenting som er bedre enn å plassere rompa godt ned i godstolen og klikke seg innom bloggen din. Det lyser godhet av deg og ditt arbeid! Stå på videre Kristin, jeg digger deg!!

Geriatriks

22.10.2015 kl.12:54

Er glad jeg ikke MÅ produsere noe hver dag for å sikre en inntekt. Kudos til dere som lever av dette, men det å "lure" folk (hvem er egentlig alle de 100 000 som leser den bloggen daglig) for å skaffe penger på bordet er jeg glad for å slippe å måtte gjøre.

Er vel en god dag å være bergenser på i dag og vel?

Ungkarskvinnen

22.10.2015 kl.12:59

Amen og halleluja til deg!

Elise

22.10.2015 kl.13:12

Det er veldig sant, men jeg mister interessen for blogger som gjør dette, selv blogger jeg har lest en stundt, beveger man seg ut i den store bloggverdenen utenfor Norge så finnes det 1000 stk av nærmest samme type blogg som er like gode om ikke bedre. De lurer seg selv, det skaper trafikk der og da, men i lengden gidder ikke folk å klikke seg inn.

erumajeed

22.10.2015 kl.13:16

ENIG! Det er ekkelt på mange måter.

madelen

22.10.2015 kl.13:18

Endelig, dette er et stort irritasjonsmoment! Bra innlegg:)

Kine

22.10.2015 kl.13:28

Halleluja! Dette var spot on Kristin!

22.10.2015 kl.13:28

Hvorfor har ingen skrevet dette innlegget før?!?? Du treffet hodet på spikeren så vanvittig bra. Jeg synes også det står stor respekt av mammatilmichelle og alt hun får til alene, men jeg er helt enig i det du beskriver ang overskriftene hennes i det siste. Føler meg nesten litt lurt og har sluttet å klikke meg inn på bloggen hennes fordi jeg har en følelse av at jeg bør skuffet uansett etter å ha lest den vågale overskriften. Keep up the good work, Kristin!

Sandra

22.10.2015 kl.13:31

ENDELIG!!

Birthe

22.10.2015 kl.13:40

Kristin, her er jeg fullstendig enig med deg, men jeg syns det blir feil å bruke konkrete eksempler på dette. I dette tilfellet tror jeg kanskje det hadde vært bedre med eksempler enn å navngi personene det gjelder, selv om det du sier er korrekt.

Utenom dette, ønsker jeg deg en kjempefin dag, og jeg syns fremdeles din blogg er en av de beste og klikker meg inn her flere ganger daglig i håp om nye innlegg, noe det ofte er alle gangene jeg klikker inn! :-) Du er god!

L

22.10.2015 kl.14:11

Endelig noen som setter fokus på denne problematikken. TAKK! PFU burde inkludere klager om bloggerne med slike overskrifter.

Kate

22.10.2015 kl.14:25

Kjempe bra innlegg!! Har lest mammatilmichelle bloggen veldig lenge, men nå orker jeg ikke mer. Hun skriver ikke slik at hun treffer meg som leser. Jeg er selv mamma og interessert i mammablogger, og derfor er det kjekt å lese=) Men når hun skriver om alt annet enn å være mamma (altså hun skriver jo reklameinnlegg om barneutstyr, men hvor kjekt er det å lese?), så mister hun meg som leser. Man merker fort dem som bare vil ha penger, og ikke bruker tid på bloggen sin og dem som faktisk liker å blogge og bruker til på å få oss lesere til å føle oss bra og gi oss inspirasjon (deg og martheborge bare for å nevne to i farten)! Men som kanskje en liten kritikk, er at jeg håper (og hvis du har gjort det ville jeg skrevet det i innlegget) at du har gitt beskjed til Anna om at du kom til å skrive dette. Dere er jo "kolleger" og det er ikke kjekt å henge ut kolleger på det offentlige uten at den andre er klar over det.

Leste forresten om deg i Det Nye idag! kjempegøy artikkel å fine bilder! Ha en fin dag:D

StyleConnection

22.10.2015 kl.14:34

Kate: Heia Kate :) Takk for feedback, men dette ser jeg ikke på som uthenging i det hele tatt. Alt jeg skriver er rett foran øynene på oss alle sammen, jeg deler bare mine tanker og oppfatning rundt denne problematikken. Skjønner du hva jeg tenker? Jeg er ærlig og åpen, og snakker rett fra levra om temaer jeg mener er viktig å ta opp. Men å henge ut noen? Det gjør jeg aldri.. Jeg bare konstaterer fakta! Stor klem til deg <3

StyleConnection

22.10.2015 kl.14:36

Birthe: Hei fine deg <3 Hvorfor er det feil? Dette er jo noe som foregår rett foran øyenene på oss alle sammen, hvorfor er det feil å konstatere fakta? Vi må ikke sammenligne det å snakke åpent om det som skjer i bloggverden, med å henge ut andre i det offentlige rom. Dette er to vidt forskjellige ting! Stor klem til deg <3

Ardita

22.10.2015 kl.14:42

Helt enig med deg Kristin! I begge tilfellene på Mammatilmichelles blogg tenkte jeg at det var langt mer "dramatisk" enn det innlegget faktisk var. Og ja føølte meg derfor også lurt som bare det. Veldig kjipt. Godt du tar opp ting de fleste av oss tenker på! Stå på, du er en flink blogger! Forresten, er det lenge til det kommer flere varer inn på StyleConnection? :D

Ingrid

22.10.2015 kl.14:43

Åå Kristin! Det er så bra at du tar opp nettopp dette temaet, kjenner jeg blir ordentlig stolt her jeg sitter.

Du har en spesiell evne til å skape nye ting som ingen andre har vært i nærheten av å finne på, du skriver egne tekster og jeg tror ingen noen gang har tenkt tanken på å ta en plagiatkontroll på det du gjør eller skriver ;))

Et godt eksempel på akkurat dette er reportasjen om deg i Det Nye som jeg fikk i posten i går. Jeg har vært abonnent i 2 år og har lest mange fine tekster, men det er liksom ingen som er seg selv fullt ut hvis du skjønner..

Merker dette her ble veldig mye tekst nå, men poenget mitt er at du er du og det er såå bra. Fortsett med det Kristin, jeg digger deg!!!

22.10.2015 kl.14:54

Har tenkt tanken tusen gangen før når det kommer til mammatilmichelle og overskriftene hennes, jeg lures trill rundt hver gang. Takk for at du endelig sa det høyt!!

22.10.2015 kl.14:54

Jeg har ingenting imot mammatilmichelle, men det innlegget om sextape er det rareste og mest ....unødvendige(?) innlegget jeg noen sinne har lest. Det gav meg absolutt ingenting. Det eneste hun kom frem til i innlegget var at hun ikke kom til å lage en sextape, men hvorfor skriver hun det på bloggen når 1) INGEN forventer at hun skal lage sextape verken offentlig eller privat og 2) hun har unger helt ned i 12års alderen som leser bloggen sin. Hvilke ideer/moraler viser hun dem ved å skrive sånne innlegg? Jeg syns Anna bruker makten sin på feil måte og det virker ikke som om hun bryr seg om leserne sine i det hele tatt.

Mari A

22.10.2015 kl.15:02

AMEN!! Så enig! Syns det er kjipt at bloggere gjør sånt, bare for å komme til topps på blogg.no. Det er en grunn til at din blogg er den eneste jeg leser, Kristin. Du er så åpen og ærlig i alle innleggene dine, du setter pris på leserne, og er alltid sprudlende og glad. Jeg blir like glad hver gang du kommer med et nytt innlegg💛

Stå på Kristin, you rock 😘❤️ stor klem

Tonje Pettersen

22.10.2015 kl.15:14

AMEN !

Tror dette er et av de bedre innleggene jeg har lest opp igjennom historien ! Det er så sant som det er sagt (Er jeg på riktig ordtak her nå? :P )

Lurte på om jeg kan dele dette innlegget på bloggen min, og selvfølgelig skrive TYDELIG hvem som er stjernen bak innlegget.

Maren

22.10.2015 kl.15:27

Så enig! Synes teamsolli også er rå på å lure leserne sine gang på gang. Så kjedelig..

Marie

22.10.2015 kl.15:33

Utrolig bra skrevet, du tok ordene ut av munnen min omtrent. Er ikke uthenging, alle ser jo hva hun gjør og synes det er bra at du tar det opp og opplyser de som kanskje ikke var klar over det, for det er viktig!

Karianne

22.10.2015 kl.16:00

TAKK!!!! Føler meg virkelig ikke alene om dette lengre, og når jeg leser kommentarene blir jeg enda mer glad. Dette er noe som irriterer så mye at jeg har sluttet å lese bloggen til Anna. Fin og glad jente, for all del, men føler meg så lurt hver gang jeg trykker meg innpå bloggen og forventer å lese noe "spennende".

Fortsett som du gjør Kristin, da har jeg noe å glede meg til hver dag!!!

Nå har jeg hentet posten og der lå Det Nye med deg på coveret. SOM jeg gleder meg til å lese. Ha en fin dag/kveld videre =)

Mariell

22.10.2015 kl.16:07

Så enig!

Trineengen@live.com

22.10.2015 kl.16:22

Amen! Tenk mange ganger at hun er desperat etter lesere med disse overskriftene.

Hilde

22.10.2015 kl.16:28

ENig. Det er bare å ta en titt på titlene til de godt voksne damene som må bruke en formue på å okkupere bloggshoutene på side 3. Mildt sagt kleint...

22.10.2015 kl.16:49

Mammatilmichelle har jeg sluttet å lese pga. dette. Jeg vet hva som kommer i innleggene hennes, så er ikke noe vits å lese dem.

Benedicte S.H.

22.10.2015 kl.16:51

Flott innlegg fra en flott blogger!!!

22.10.2015 kl.16:59

helt enig!!

Bettina

22.10.2015 kl.17:06

Endelig noen som sa det! Jeg er helt enig med deg! :)

Hanna

22.10.2015 kl.17:15

Der sa du det! Takk. Overskrifter som lover noe mye mer enn det en får. Og så desse: lik hvis du vil at jeg skrive mer om det"

Leila

22.10.2015 kl.17:16

Kjipt, nå tror jeg faktisk du mistet en fast leser etter dette innlegget. Mistet litt respekten for deg! Du hadde ikke treng å hengt ut med navn. Alle har forskjellig måter å blogge på, noen er flinkere enn andre, og noen tenker mer på penger, å så? La dem være, er dems problem. Gjør din jobb, så gjør dem sin jobb ;) kjipt, for jeg digger deg!

mina

22.10.2015 kl.17:27

Lurte på om jeg var den eneste som merka det...overskriftene lyser av desperasjon etter lesere!!

Milla

22.10.2015 kl.17:31

Veldig bra skrevet. Og eg e så enig. Eg tror eg e enig i så og sei alt du blogge om faktisk. Eg vett ikje om du noen gong stikke innom meg og min blogg men hvis du gjør det og syns eg e ein sånn ein så håpe eg virkelig du gir beskjed. For hvis det e no eg ikje vil bli så e det sånn.

Ha ein superduper torsdag søte du!

Alex

22.10.2015 kl.17:37

Dette irriterer ofte meg også. Merker det ofte på mammatilmichelle, men verstingbloggen på dette er Teamsolli. Egentlig veldig synd for jeg har egentlig så lyst til å heie på Anja, men så blir det til at jeg aldri leser bloggen hennes lenger.

S.

22.10.2015 kl.17:38

Spot-on, Kristin! Du har så inderlig rett! Du er i det minste ærlig i bloggen din, og man blir verken lurt eller snurt av innleggene dine.

Imidlertid kan jeg ikke si det samme om Mammatilmichelle-bloggen som er en regelrett beregnende bloggprodukt. Ja, det tør jeg mene. Jeg har fulgt henne litt, men sitter tilbake mer sjokkert enn underholdt av skriveriene hennes. Hun elsker åpenbart å flørte med sine gutter, og en utstudert måte å få sine lesere til å følge hennes følelsesliv som etter mitt syn må ligge i kategorien borderline. Nifs type.

Igjen, Kristin; Du får kompliment, tro det eller ei!;-)

Martine

22.10.2015 kl.17:48

Helt enig!! satt faktisk akkurat å tenkte på det. Utrolig teit da overskriften ikke samsvarer med teksten. Noe "mammatilmichelle" burde tenke over.

Julie Storlien

22.10.2015 kl.17:50

Ååå, endelig er det noen som tar initiativet til å skrive dette. Er såå enig, og jeg blir så irritert spesielt av mammatilmichelle. Hun er drøy til tider.. Og overskriftene har sjeldent noe med selve innlegget å gjøre..

22.10.2015 kl.18:13

Jeg tenkte akkuratt det samme da jeg leste "en traumatisk opplevelse for en ti-åring", tenkte dette var noe voldtekt eller mishandling. Absolutt helt enig i det du sier!!

Samma med sextape og et bilde av henne som kysser med kjæresten, det blir virkelig noe lureri, som jeg ikke lenger gidder å ta med tid til å lese.

Klem Klem:)

maria

22.10.2015 kl.18:16

Kunne ikke blitt mer enig, du får virkelig sagt det! Halleluja og stå på! :D

Miriam

22.10.2015 kl.18:51

Herregud så ENIG jeg er! Imens jeg leste, tenkte jeg umiddelbart på mammatilmichelle. Jeg tenkte det eksakt samme som deg angående det 10-åring innlegget f.eks. Brukket arm liksom? Ugh, jeg ble lurt til å klikke, føler jeg! Haha! Jeg var spent på om du kom til å nevne henne, og BOOM, der var det.

Jeg blir så gira og engasjert av disse innleggene der du virkelig sier din mening og ÅH! Elsker det! Håper på en liten reaksjon hos Anna også. Hoho.

Klem til deg:)

andea

22.10.2015 kl.18:58

Synes ikke overskriftene alltid er problemet. Har lagt merke til dette over tid jeg også, men jeg synes det bare tar så himla lang tid før hun kommer til poenget i tekstene. Det er som en laaangt forhord som avsluttes ved nest siste avsnitt. Hun går ikke i dybden, kun i på overflaten, slik at jeg ikke fenges eller får følelser om du skjønner?

Nancy Elin

22.10.2015 kl.19:43

FANTASTISK BRA! Takk for at du gjør oss oppmerksom, det er så godt å vite at du alltid er ærlig om ting! :D

Ha en fin kveld og nyt pølsegratengen! <3

Åshild

22.10.2015 kl.19:53

AMEN! 🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼

Kine

22.10.2015 kl.19:58

TAKK!!! Endelig en som tør å si det jeg har tenkt på så mange ganger. Jeg har selv sittet oppgitt og nærmest sjokkert over noen av blogginnleggene til ulike bloggere.

Du er ærlig, på en veldig positiv måte! Aldri slutt med det :)

Michelle

22.10.2015 kl.20:22

ÅH! TAKK!!! Endelig noen som tørr å si det rett ut!

Digger deg!!

Christina

22.10.2015 kl.20:28

Endelig noen som skriver om det. Er så tragisk!! Har sluttet å lese bloggen hennes, blogginnleggene er tragiske i forhold til overskriften. Får aldri noe ny informasjon, bare reklame og et spill for kulissene. Som for eksempel Jan som hun skulle bli sammen med for noen uker siden, og nå legger hun ut drøye kysse bilder med Mattis (clickbait).. Zzzz desperat.

Kari

22.10.2015 kl.20:55

Heilt enig med deg Kristin! Blir så lei av klikkhorene. Har alltid vært glad i å lese blogger, men nå er det ett fåtall eg les da eg syns at alle plutselig er blitt så like. Elsker bloggen din, den er heilt unik!

22.10.2015 kl.21:01

Innlegg som ikke gir noe av det overskriften lover. Innlegg på bare tre-fire linjer....der det er lagt ut "nytt innlegg på bloggen" på snapchat og instagram. Du klikker deg inn for et par linjer eller bare et enkelt bilde. Unødvendig og desperat.

Viviann

22.10.2015 kl.21:18

Du er så ærlig og god, Kristin! Jeg er superfan av deg og Sophie i både måten dere får frem budskapet i innleggene og det du skrev om Sophie stemmer også for deg, Kristin! Jeg blir aldri skuffa over dine innlegg og forlater alltid siden din med et smil! Dere er begge supre bloggere, og jeg er helt enig i det du skriver ovenfor her og kjenner igjen det med at innlegget ikke alltid handler om det overskriften sier. Eller det handler om det samme, men på to helt forskjellige måter. Du treffer alltid spikeren på hodet. Du er alltid ærlig og god. Du er en blogger flere bør ha gleden av å lese. Du er RÅ! <3 Og tusen hjertelig takk for at du tør å sette ord på det! Klikkhorene er bare en fantastisk måte å fremstille det på.

Hanna

22.10.2015 kl.21:19

Aldri lest her på bloggen. Aldri kommentert.. Kom bort i fra side2 sin sia. Fantastisk skrevet! At noen kan endelig skrive ut allt d alle les å tenker!!

Ingrid

22.10.2015 kl.21:29

Amen!!!

Synes disse innleggene til Anna bare blir dummere og dummere. Sikkert ei grei jente altså, for all del! Men jeg misliker bloggen hennes veldig. Du merker at det meste hun skriver blir skrevet for PR og oppmerksomhet. Greit med litt for det er jo forståelig, men hun trenger ikke ta heeelt av.

Prøver ikke å dra fram bare dritt nå, men håper hun kan innse det selv gjennom innlegget ditt og kanskje ta seg litt sammen

Astrid

22.10.2015 kl.21:32

Satt hele veien med Anna i tankene fram til du avslørte at det var henne du siktet til. Jeg har selv sluttet å lese bloggen hennes av nevnte grunn.

Janne

22.10.2015 kl.21:40

...Også har man de bloggerne som bare må skrive om andre (topp)bloggere og alt de måtte gjøre for å få klikk. Av en eller annen grunn er det plutselig flere av dere som gjør dette om dagen, og samtlige hinter til samme blogger. Neppe tilfeldig. Ikke undervurder leserne dine, vi gjennomskuer "klikkbait" uten at du må "rippe ned" på vedkommende. Samtidig som vi gjennomskuer "klikkbait", gjennomskuer vi også sponsing hvor bloggerne er kjøpt og betalt, selv om de desperat forsøker å gjemme seg bak "jeg anbefaler aldri noe jeg ikke selv liker". Oooo-k-a-y. Jeg forstår at dere må ha en inntekt, og er helt avhengige av disse sponsor avtalene for at du kan jobbe med bloggen fulltid. Du trenger ikke skjule det, jeg forstår.

Synes du bør holde deg for god til å vie et helt innlegg om hva andre bloggere gjør galt, og heller legg krefter ned i din egen blogg. Det er mye mer intr. lesing for meg :)

Kate

22.10.2015 kl.21:56

Ja, skjønner godt hva du mener! Brukte gjerne feil ord! Hoho.. Ikke så god på skriving! Men ja, lissom er d sånn at bloggere informerer når man skriver om hverandre i innlegg? Tenker kanskje det er bra mtp å unngå kjipe følelser? Men man er jo forskjellig da! Jeg tenker d hadde vært kjekt m en heads up hvis d hadde vært meg!:) men ja, du henger jo henne ikke ut på noen måte så hun har jo ikke rett på å få vite d på forhånd..

BenedicteB

22.10.2015 kl.22:24

Åhh! WORD (Som min kjære samboer alltid pleier å si :P) Endelig noen som får satt ord på noe jeg har tenkt en del på. Er så utrolig skuffende å trykke seg inn på en spennende overskrift for så å bli servert noe helt annet. Stå på Kristin! :D Klem

22.10.2015 kl.23:11

JÆVLI BRA! Eneste jeg har å si!!

22.10.2015 kl.23:11

Bible! Som Kardashians sier!

VILDE

22.10.2015 kl.23:37

SÅ ENIG!

Disse overskritene er selvfølgelig spennende, men det funker ikke i lengden når man skuffer leserne gang etter gang. Nå leser jeg ikke så forferdelig mange blogger, men jeg har også fått med meg dette. Når man ser disse innleggene bli delt eller likt på Facebook, er det vanskelig å ikke bli nygjerrig. Tenker også spesielt på Mammatilmichelles innlegg om Jan som fikk seg "mus". Selvfølgelig må man lese det, men herlighet så oppgitt og skuffet jeg blir når jeg har lest. Det finnes andre måter å få lesere på tenker jeg...

Noe av det jeg liker best med deg er at du har peilig på det du driver med. Du skriver ærlig, du bryr deg om leserne dine og du gir oss det du har lovet. Det skal du være veldig fornøyd med. Det er med veldig god grunn at bloggen din er den eneste jeg faktisk gidder å lese. Du er uten tvil favorittbloggeren min og etter hva jeg har inntrykk av, så er jeg ikke den eneste som har deg som favoritt.

Heia Kristin! Stå på! Du gjør en knallbra jobb :-D

J

23.10.2015 kl.00:00

Amen!!

Silje ML

23.10.2015 kl.00:09

Jer er SÅ enig med deg, har tenkt tanken mange ganger! Leser selv bloggen til Anna hver dag, men tenker ofte over at innholde ikke samsvarer med overskriften hun produserer. Merker hun har blitt litt for desperat i det siste, med lettkledde bilder og villedende overskrifter! Men når alt kommer til alt så handler det vel om penger og selvtillit?

Men ikke misforstå, jeg digger Anna og det hun får til. At hun tørr og flytte til utlande med 2 unger i en alder av 19år og har en av Norges mest leste blogg er jo bare super tøft. Er en grunn til jeg er fast leser, MEN er også en grunn til at du og Sophie er mine yndlingsbloggere.

Jeg vet hva jeg får når jeg klikker meg inn å ser overskriften, og jeg blir ikke skuffet. Du er oppriktig, ærlig og skriver bra, så du får oppmerksomhet og lesere av de riktige grunnene. Tror mye av grunnen til du ikke har så mange hatere også er dette. Sophie lager en del innlegg for å provesere leserne, som selvfølgelig skaper flere klikk og lesere, men også flere hatere. Mens du bare er deg, og egentlig den beste bloggeren etter min mening! Haha, men alltså alle 3 skal ha en tommel opp (Y)

vestfroken

23.10.2015 kl.01:14

Enig i mye av dette! Å irriterer meg ofte selv av og til over bloggere som bruker overskriften bare for å få klikk.. uten å ha særlig innhold eller svare til overskriften.

Men selv om journalister ofte er gode på dette, synest jeg også der at det kan være overskrifter som er missvisende. Å like irriterende da når folk begynner å kommentere basert på overskriften uten å lese innholdet. :P hvordan man ordlegger seg kan tolkes forskjellig. f.eks. om man skriver; "Drepte mannen sammen med elskeren". Da ser man kanskje for seg at mannen har vært utro? ikke at kona hadde en elsker, og de sammen drepte hennes mann?

Jeg har sett verre overskrifter i forhold til innhold enn Annas i bloggverden! :)

En egen "kunst" å lage gode overskrifter som fenger og lokker, men ikke skuffer

23.10.2015 kl.01:35

Jeg er så enig! Har bare lest noen innlegg på bloggen hennes, men har alltid endt opp med å bli ekstremt skuffet over innholdet, så det fenger absolutt ikke meg. Syns bare hun overdriver og lager drama over de minste ting, haha.

IselinG

23.10.2015 kl.07:05

Jeg er så enig !!! Begynner virkelig å bli lei av slike overskrifter, og det at mammatilmichelle pleier å skrive det, har jeg og lagt merke til. Syns det er dårlig av henne, virker som det er den eneste måten hun dessverre kan få lesere på.

Samtidig er det jo slike overskrifter de vet vil skape oppmerksomhet; de vet lesere vil trykke seg inn, de vet haterne vil trykke seg inn, og de vet at de som egentlig ikke leser bloggen også vil trykke seg inn. Dårlig for oss som faktisk pleier å lese bloggene hennes, og blir møtt av et innhold som vi egentlig ikke regna med.

silje katrine

23.10.2015 kl.08:27

amen! så utrolig bra skrevet

Tea

23.10.2015 kl.11:23

Off - er så lei av det komiker-paret Marna og Ørjan. Begge de to hyper opp innleggene noe så sinnssykt med overskriftene sine, også er det bare iscenesatte platte hverdagsting som kommer. Også er hun perlesukker helt ekstrem på det... Har sluttet å lese de bloggene der.

Silje

23.10.2015 kl.11:23

Kunne ikke sagt det bedre selv! Du skal ikkje bli skuffet eller føle deg lurt etter å ha klikket deg inn på en blogg. Det er en kunst å skrive fengende, gode overskrifter. Akkurat som forsiden av en bok så skal det vekke interessen. Men da må også innholdet MATCHE overskriften. En god overskrift skal ha en like god tekst slik at leseren sitter igjen med en følelse av at de er glad for at de trykket seg inn. Er det egentlig kjekt å ha mange lesere hvis alle føler seg lurt etter å ha gått inn på bloggen ? Mammatilmichelle er et godt eksempel, men også mammasom16 er ofte lett å gjennomskue når det kommer til overdrevne overskrifter og tynt innhold som ikke er i nærheten av å matche overskriften som lokket oss inn. Det gjør jo at vi til slutt slutter å trykke innpå fordi vi vet at det bare er lureri.

Du er helt konge Kristin, og overrasker stadig med kreativt, spennende innhold<3 HA EN SUPER HELG!

Hanne

23.10.2015 kl.13:26

Se gjerne på det som "ditt ansvar å gi noen heads up til leserne der ute", ikke noe galt i det, men trenger du å henge ut en annen blogger av den grunn? Det gjør ikke akkurat deg noe bedre.

Irem

23.10.2015 kl.14:53

Sykt bra skrevet! 100% enig! :D

Helene

23.10.2015 kl.15:06

Ikke bare jeg som blir irritert av dette! Utrolig bra skrevet og reflektert, Kristin :)

Digger deg :D

23.10.2015 kl.16:14

Helt enig!!! Så utrolig bra skrevet! Digger deg og bloggen din!:)))

Maria

23.10.2015 kl.19:07

Digger at du er så ærlig,!Kristin! Stå på, jeg er veldig glad i bloggen din:)

Andrea

23.10.2015 kl.21:31

Hei,Kristin.

Jeg håper du tenker litt over det jeg nå skal si.

Det er mulig du ikke mente noe stygt med dette innlegget, men når du velger å navngi en annen blogger, så blir dette faktisk en form for mobbing. At et så sterkt ord som "hore" er med i betegnelsen på dem du kritiser, gjør det også enda verre. Jeg er fullstendig enig i at slike misvisende overskrifter er noe tull,men dette kunne du fint ha sagt uten å nevne navn. Du må også huske at Anna er hele 10 år yngre enn deg,til tross for at hun er tobarnsmor.Jeg blir faktisk litt flau på dine vegne når du kritiserer en som er så mye yngre enn deg. Jeg er selv 25 år,og har yngre søsken rundt Annas alder,og man er virkelig ikke like moden på den alderen,og man tar avgjørelser man kanskje ikke tar i en alder av 29. Du vet ikke hva du ville gjort for å få lesertall for 10 år siden,du hadde ikke engang blogg da. En annen ting som er veldig synd,er at det har haglet inn med negative kommentarer om Anna i DITT kommentarfelt. Vær så snill å ikke bidra til den mobbingen som allerede skjer av Anna.

Ellers liker jeg deg og blogger din veldig godt, men her syns jeg du har gjort noe dumt.

23.10.2015 kl.21:57

Jeg er enig med Andrea over her

Pia

23.10.2015 kl.22:19

Jeg har lest bloggen din en god stund, men her mistet du meg som leser. Støtter det Andrea skriver.

Anna

23.10.2015 kl.23:26

Hei:)

Du har sikkert lov til å irretere deg over hva du vil, men det at det hender å du velger å henge ut bloggerne som er mer populære en det du er (fordi du kanskje ikke skjønner hvorfor nettopp de er det, men ikke du:)) for å nettopp få mer oppmerksomhet og få klikk, er helt sikkert:)

Kristin, er du noe bedre enn de andre? Er ikke det slik at du vil så gjerne ligge på topplisten og få så mange lesere som mulig slik at du også få mer penger ?

Jeg kom på at det ikke var så lenge siden du hadde Anna aka mmamatilmichelle med på å reklamere for din Styleconnection butikk og så kommer du med dette innlegget og henger henne ut på denne måten? At du liksom ikke forstår hordan hun kan lage mislidende overskrift og så videre?

Er ikke det dobbeltmoralsk av deg?

Er ikke nettopp det DU nå gjør det du kaller "klikkhore"?

Er ikke du det selv?

For meg så virker det som om det er du som er en som er ute etter flere klikk ved å sette andre ned!

Kine

24.10.2015 kl.03:38

TAKK! Endelig en blogger som sier det, og ikke bare jeg som tenker det. Ble så MØK lei av instagrammen til Anna pga alle disse "i kveld ble det mus på Jan"-klikk link i bio for å lese, greiene hennes at jeg måtte bare unfollowe. Snakk om å være PR-kåt. Selv om hun påstår hun ikke er det. Blæ. Digger deg jeg, Kristin. Du er en blogger jeg sjeldent gidder å lese overskriftene på innleggene til, fordi jeg vet det er interessant å lese innlegget uansett. Stå på :-)

Lilly

24.10.2015 kl.03:48

Jeg leser bloggen til Anna mye oftere enn din. Ikke fordi hun er så flink til å skrive, men fordi hun har et spennende og annerledes liv. Jeg har aldri latt meg lure av overskrifteneog er derfor heller aldri skuffet over innholdet. Innlegget om Jan som fikk seg mus var jo bare ment å være morsomt..ingen voksne mennesker trodde vel for alvor at hun mente at det hadde blitt et ligg på han? Jeg blir irritert på meg selv når jeg går inn på bloggen din og gir deg flere lesere, sist du hengte ut andre bloggere lovet jeg meg selv at jeg ikke skulle lese bloggen din hver dag mer, og det har jeg holdt. Du har ikke mye spennende å komme med for tiden. At du giftet deg i Vegas for å få flere lesere var bare patetisk! :P

24.10.2015 kl.10:33

Du er fantastisk

Guro

24.10.2015 kl.14:24

Har tenkt nøyaktig det samme angående mammatilmichelle, clickbait much! Veldig skuffende at det er sånne måter mange opprettholder topplisteplasseringen sin...

Helene

24.10.2015 kl.17:00

ENDELIG noen som sa det! Har nærmest sluttet å lese bloggen hennes, da det er utrolig slitsomt at innleggene bare er vås i forhold til overskriften.Noe av det blir faktisk litt for dumt.. sikter bla. til de innleggene du allerede har nevnt

Må bare legge til at jeg synes det er immmari morsomt at "Lilly" ovenfor påstår at du giftet deg i Vegas for å få lesere haha!

Anonym

24.10.2015 kl.17:39

Er så enig med deg!!

Sophie Elise har vokst og innleggene hennes blir bare bedre og bedre.

Hun skriver overskrifter som man får lyst å gå inn å lese, og innholdet har en sammenheng med selve overskriften.

Mammatilmichelle syns jeg har tapt seg, og jeg blir faktisk veldig sjokkert over bilder og overskrifter som har ingenting med innholdet å gjøre.

Halvnake bilder i dusjen, og bilder av barna i undertøy.

Jeg likte veldig godt bloggen til Anna før, når hun skrev sammenhenge tekster til overskrifter og ikke "lik og del så får dere høre om det alvorlige som har skjedd"

Syns det burde vært "blogg" regler på slikt.

Er jo det samme som at hvis vg hadde skrevet f.eks overskriften "ny bombing" og innholdet handlet ikke om en bombe, og nederst i artikkelen står det videre at du må kjøpe avisen for i morgen for å høre den virkelige historien også handler den om at hybler til studenter ser bombet ut.

Sara

24.10.2015 kl.23:30

Den som er verst på dette er bloggen til Anja, TEAM SOLLI!

Der er det LUREOVERSKRIFTER til hvert eneste innlegg!

Er ufattelig lei av å bli lurt til å lese et innlegg som over hode ikke har noe som helst med overskriften å gjøre! Denne bloggen orker jeg ikke lese eller besøke lenger! Og ikke nok med det men nesten alt er sponse innlegg!

Blitt for mye lokking i form av feile overskrifter og sponseinnlegg på altfor mange blogger! Helt feil og trist utvikling !

25.10.2015 kl.00:49

sant asss..... reagerte veldig på innlegget til michellmamman. skjønner heller ikke hvorfor hun er heelt på toppen. hun er boring og skriver kun om barna sine. altså, de er alle supersøte og jeg ser opp til henne for å være en ung småbarnsmor, men det er ikke noe krydder og action der.

Belinda Jakobsen

25.10.2015 kl.04:20

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

rikke

25.10.2015 kl.11:24

www.sraad.blogg.no er også et heeelt klassisk eksempel på dette her! bra skrevet!

Birgitte

25.10.2015 kl.21:25

Du får sagt det, jeg liker det at det er flere som reagerer :)

Caroline

03.11.2015 kl.13:10

ååå, er så sykt enig! Mammatilmichelle irriterer kraftig til tider, og det er så veldig obvious hva hun driver med. Jeg synes virkelig ikke dette er greit med tanke på hennes to barn - hun er altfor ukritisk til hva hun deler og spiller på. En 2 barns mamma som spiller såpass mye på sex og kropp er ikke innafor.. også hele den "stakkars meg"-faktoren as well.

Skriv en ny kommentar

hits