KALENDERGAVER TIL HAN

//Inneholder IKKE en eneste annonselenke

Hallaisen ♥

Det var en av dere fininger, som lurte på om jeg kunne lage et innlegg med tips til julekalendergaver til han. For en god idé! Det er jo snart tid for å gå til innkjøp av gaver til denne kalenderen, om man tenker å kjøre på med en slik en når julen sniker seg innpå. 

Jeg synes det er kjempekoselig om man lager kalender til hverandre, det blir jo litt ekstra stas å stå opp på morgenkvisten, og så bidrar en julekalender til litt ekstra deilig julestemning. 

Det er ofte vanskelig å finne gaver som ikke koster skjorta, men som likevel er kjekk å gi bort, og det er altfor lett å gå fullstendig ut av kontroll. Disse 24 gavene under her koster tilsammen rundt 2000 kroner, noe som er en fin pris for sååå mange ulike og freshe kalendergaver. Ønsker man å gjøre det litt billigere, kan man f.eks velge å kjøpe 24 øl til øltørste menn (ca. 720 kroner), eller 24 flaxlodd (600 kroner) som man kan pakke inn og klistre nummer på. 

Man kan også lage en helt personlig kalender som er helt gratis. Dette kan være kinky eller koselige gavekort, eller 24 fine eller frekke bilder av deg, hehe. Jeg kan garantere at mannen blir glad om han får et frekt bilde av deg hver dag gjennom hele desember. 


1. LA siglet fra H&M er en must have i herregarderoben. Perfekt under denimskjorten eller strikkegenseren nå i høst/vinter, og helt topp når sommeren kommer tilbake. HER 2. Noen frekke terninger kommer til å falle i smak, og dette er like kjekt for både deg og mannen HER 3. Øl til en øltørst mann er aldri feil. Et HOT tips er å kjøpe noen spennende øltyper på Vinmonopolet 4. Boxershortser får han aldri nok av, og denne gaven kan man gi flere ganger i kalenderen HER 5. Er mannen aktiv? Da kan et sportsarmbånd være midt i blinken HER 6. En slækk og fresh tee er alltid kjekt å få HER 

7. Hvorfor ikke gi bort glidemiddel eller massasjeolje, og invitere til en sexy aften? HER 8. "Hvem i rommet" er et kjempegøy spill som passer perfekt i hyggelig samvær. HER 9. Får man egentlig nok paraplyer? Genial gave om regnet eller snøen plutselig skulle melde sin ankomst HER 10. Digg genser fra H&M HER 11. Et kjølekrus til øl eller noe annet digg, vil mannen garantert sette pris på HER 12. Sløyfe og tørkle blir perfekt til dressen HER

13. Kule sneakers i fresh farge HER 14. Et skjerf er alltid riktig HER 15. En lue er også en perfekt desembergave HER 16. Shot roulette kommer garantrt til å slå an på guttevorset HER 17. Kinobilletter blir han alltid glad for 18. Anti-slip pad er en god venn i bilen HER

19. Spin the shot er også en perfekt guttegreie HER 20. Solbriller på solfylte desemberdager er innafor HER 21. Singletter er alltid et toppers tilskudd til garderoben HER 22. Toalettgolf sarru? Jaddaaa! Nå får du han mest sannsynlig aldri ut fra dass, haha HER 23. Sokker får man heller ikke nok av. Jo flere dess bedre HER 24. Det er alltid stas å få flaxlodd, ALLTID!

Nå håper jeg fikk litt inspirasjon til årets julekalender.. Hvor mye synes dere egentlig at innholdet i en slik kalender bør koste? 

LOVE YOU ALL ♥

25 kommentarer

sunniva

21.10.2015 kl.20:51

hvordan bruker man de terningene? hehe

Miriam

21.10.2015 kl.20:54

Åh, julekalendere er så koselig. Har fått julekalender siden jeg var lita, og får det fortsatt fra mams og paps (hehe). Får høre litt den at "er du ikke for gammel til sånt?". Man blir aldri for gammel til små gleder i hverdagen! Eller hva? Haha! Snill mams og paps jeg har:-)

Jeg har egentlig ingen formening om hvor mye det skal koste. Jeg kjenner til folk som har fått iphone i adventsgave liksom, det synes jeg kanskje er litt drøyt:) Men for all del, bruk så mye penger du vil!

Tusen takk for supre tips!

Tonje Pettersen

21.10.2015 kl.20:58

Her var det mange gode forslag ! :)

Julie vangen

21.10.2015 kl.21:06

Flotye tips !! 👌🏼 kan du ikke lage et innlegg om julegave tips også ! Står helt stille om hva jeg skal kjøpe 😩 Vill helst kjøpe noe som ikke er så veldig orginalt, å dt er jeg sikker på at du har masse tips om !du er virkelig en helt super blogger, en som virkerlig tørr å være seg selv ! 😄 You rock ! 😎

Mari A

21.10.2015 kl.21:06

Mange gode forslag her. Har skjønt at do-golf og andre do-spill liksom har blitt en greie nå.. hahah!

Nå gleder jeg meg skikkelig til desember og jul, når jeg kan høre på julemusikk, se julefilmer, og komme i skikkelig julestemning. Håper det faller litt snø også, her på det glade Vestland :)

Ha en finfin kveld, Kristin <3

IselinG

21.10.2015 kl.21:55

Åh, supre tips! Syns det er så bra du og tenker på jul allerede! Får kjeft av venninnene mine fordi de syns det er for tidlig...

Men ja, har aldri tenkt over priser på slike ting. Syns egentlig ikke det skal koste så mye, iallefall ikke hvis man i tillegg skal kjøpe julegave. Skal dette være julegaven så kan det jo så klart være en litt høy sum, men samtidig er det jo ikke det som teller. Hadde det vært jeg som fikk en slik kalender, ville jeg satt mer pris på om det var lapper eller ting som vi hadde mellom oss. Noe personlig eller som hadde en historie bak seg. Samtidig er jo jeg jente og setter mer pris på slikt enn gutta trolig, men går jo an å kombinere det med andre gaver da. Da blir det heller ikke så dyrt. Kan jo også gi bort "gavekort" på massage eller filmvalg en fredagskveld. Kan jo være kreative på den måten :)

Ha en fin kveld videre Kristin <3

Ida

21.10.2015 kl.22:07

Geniale tips! Her i heimen har vi adventsgave til kvarandre kvar søndag, da blir søndagen ekstra koselig :D

Asalia

21.10.2015 kl.22:55

Ååh, så mye fint :) Da hadde kjæresten blitt glad, hehe.

Charlotte O.

21.10.2015 kl.22:56

Ahh, supert! Jeg manglet noen gaver, så nå blir de fylt :)

Jeg har også noen tips; hvis dere vil ha noe billig kan det være så enkelt som en sjokolade eller noe, også en parfymeprøve itillegg. Dette passer jo for eksempel bra til helgen med noe godt og god lukt til julebordet eller en fest

Håper du Kristin og andre lesere får en fin kveld videre :)

Hege

21.10.2015 kl.23:38

Har du glemt å skrive innlegget du snakket om med dine beste tips fra California? Jeg skal på utvekslig til San Diego og er veldig interessert i tips derfra! :)

Karoline E.N

21.10.2015 kl.23:59

God kveld, fine Kristin <3

Åh, nå fikk jeg sikkelig julestemning! Kalender er så gøy, og det er litt ekstra stas og stå opp om morran, når man vet at en liten gave venter deg. Jeg digget den genseren selv, så vurderer sterkt og kjøpe den selv. Hihi! Det samme med luen og LA genseren! Her bryr jeg meg nemlig ikke om at det er er utteklær, for er så sinnsykt mye kult til gutter. Haha. Dette var et kjempe herlig innlegg, og mange bra tips. Du er et forbilde for meg Kristin, du innspirerer og lyser opp min hverdag hver eneste dag. Du fortjener kunn godt i livet, og jeg unner deg alt det gode :)

Nå er det natta her, så snakkes vi i morgen! Nattinatt - klem <3

VILDE

22.10.2015 kl.00:01

Fantastisk!! Det var virkelig et prosjekt å finne 24 morsomme gaver til kjæresten på denne tiden i fjor. Hadde vi fortsatt vært kjærester, hadde du gjort jobben min mye lettere nå, haha. Likte spesielt drikkespillene, det slår aldri feil.

Håper du har hatt en fin kveld ♥

Katrine

22.10.2015 kl.00:10

Det var fine forslag, men for mange er det ganske dyre gaver. Kunne du ha laget en for studenter, for eksempel? Det er nok mange som ønsker å gi kjæresten sin noe, men som ikke har råd til så mye :)

Silje ML

22.10.2015 kl.01:14

åå det er så koselig med julekalender <3 Håper jeg er så heldig å få en i år også, fikk vertfall i fjord av foreldrene mine, men når man begynner å komme oppi 20årene, mener de kanskje jeg ikke er liten nok lenger:( Får ikke håpe det:D Haha! Kanskje jeg skal lage en til dem også, der er så koseligt å gi til andre, å se hvor glade de blir:) Det mest ideele hadde jo vært å hatt en gubbe jeg kunne kjøpt kalender til, hadde nok blitt noen frekke lapper noen dager og fine gaver andre dager ;D

Silje katrine

22.10.2015 kl.08:42

så masse fine tips :) elsker at du legger ut tips på bloggen din, fortsett med det

Camilla.

22.10.2015 kl.10:18

Takk for tips! Her i 'huset' har kjæresten min snart bursdag i tillegg. Dermed må jeg ha klar bursdagsgave og julegave med bare en liten måned i mellom. HJELP 🙋

krist.in

22.10.2015 kl.10:37

det er såå koselig med kalender til hverandre - men det blir fort dyrt da, haha. Jeg laget til han et år, men han skulle lage til meg også var avtalen, og han kjøpte bare 2-3 pakker. Så det ble litt kjedelig, haha !

Nikita <3

22.10.2015 kl.11:10

Mye fint :)

Annie

22.10.2015 kl.11:50

Sikkert noen som skal pirke på at du har "reklamert" for øl her.. MEN DET SKAL IKKE JEG. ØL er jo det en mann setter mest pris på av alt :P haha, så det må jo være med! Og takk for tipsene, nå skal jeg lage kalender til gubben ;D wohoo!

Elin

22.10.2015 kl.11:51

Supert! Kunne du ikke laget en med tips til kalender til mor? Sliter litt med de siste gavene der... :)

Emma Julie

22.10.2015 kl.11:57

I slike stunder er det synd man ikke har kjæreste. I fjor lagde jeg og min søster julekalender til mamma og pappa og det var gøy å se hvor glad de ble! Flotte tips du kommer med da :)

Annikken

22.10.2015 kl.12:07

Det var meg som sendte dette spørsmålet, og ble så glad at du rakk og lage innlegget så raskt! tusen tusen takk, hjalp meg på god vei! <3

22.10.2015 kl.15:36

For noen virkelig stygge klær. Hvis man ikke klarer å kjøpe noe fint så burde man la vær å kjøpe det

StyleConnection

22.10.2015 kl.15:41

Anonym: Hver sin smak :)

Rebecca Fjeld

22.10.2015 kl.15:58

Wii, tusen takk for tips, hadde begynt så smått, men nå er nesten alle 24 pakkene i boks! :) <3

Skriv en ny kommentar

hits