FLERE TING JEG IKKE FORSTÅR!

Yooooo!

Jeg har akkurat kommet inn døren etter to givende møter, og på veien hjem var jeg på Grandiosa-salg på Rimi. Man kan si hva man vil om Grandiosa og hva den pizzaen egentlig inneholder, men Grandiosa er og blir en favoritt hos meg. Grandiosa er LIVET! Litt godt stekt.. Aller helst en dag gammel, haha. 

For en tid tilbake skrev jeg ned noen punkter på en liste.. En ting-jeg-ikke-kan-forstå-listeog siden jeg publiserte første utkast, har det dukket opp litt flere punkter, hehe. Disse ønsker jeg selvfølgelig å dele med dere deilige lesere, og nok en gang må jeg bare konstatere at dette er ting jeg forundres over, ikke ting jeg nødvendigvis synes er teit. Alright, da er vi enig, sant? 

Veldig ofte forundres jeg over meg selv også, bare sånn at det er sagt!

Leggo!

1. New shoes in bed

Dette er en typisk bloggegreie som jeg ikke forstår noen ting av. "Se her da folkens, jeg har fått nye sko, og de har jeg tatt på meg, kombinert dem med bare legger, og så har jeg tatt skoene med meg oppi sengen.. Og her er vi, skoene, mine bare legger og jeg, i det kritthvite sengetøyet og bare, new in.." I mitt hode er det mer logisk å vise frem nye sko i omgivelser hvor man faktisk bruker sko. Jeg bruker i hvert fall ikke skoene mine i sengen!2. BloggeFRUER:

Fotballfrue var først ute, og deretter var det visst mange som lot seg inspirere av dette bloggnavnet. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg hadde nok ikke latt mannens yrke bestemme bloggnavnet.. Da hadde isåfall StyleConnection blitt byttet ut med noe langt mindre kreativt som "avdanketbartenderfrue.blogg.no" eller "rekruttererfrue.blogg.no", og jeg kunne deretter blitt med i frue-klubben sammen med cirka 23 andre.. Joda.. Jeg har faktisk funnet så mange som 23 bloggefruer, og her får dere oversikten.. 

Fotballfrue
Komikerfrue
Supporterfrue
Fitnessfrue
Treningsfrue
Perfektbærumsfrue
Breddefotballfrue
Direktørfrue
Pilotfrue
Bondefrue
Elektrikerfrue
Bryggesjauerfrue
Driftefrue
Kirurgfrue
Houstonfrue
Forsvarsfrue
Superfrue
Mafiafrue
Tyrkerfrue
Fiskerfrue
Fotballsupporterfrue
Bloggerfrue

Komanigjen da jenter.. Trenger vi sååå mange fruer? Jeg synes det holder med én!

3. Halloween "sluts":

Dette med å bruke halloween som en unnskyldning til å kle seg som en hore, har jeg aldri helt forstått. Naughty nurse, naughty police, naughty ditt og naughty datt. Enkelte jenter har visst et ekstremt behov for å la pupper og vagina være på vill flukt denne dagen, og jeg forstår ikke hvorfor. Blir det gøyere på fest om den store snakkisen blir kjønnsleppene dine som er greit synlig under det bittelille skolepikeskjørtet? Please explain. Jada, jeg begynner å bli gammal og kjedelig, men dette har jeg siden ungdommen fundert over. 

4. Egon:

At Egon fremdeles lever kan jeg virkelig ikke forstå. Overpriset, kjip mat, som ikke er laget med et snev av kjærleik. Her snakker vi lavkvalitetsmat av halvfabrikat til ALTFOR høye priser, og jeg har heller aldri opplevd at servicen har vært noe å klappe i hendene for.

Når jeg leser at folk har Egon som sin favorittrestaurant blir jeg rett og slett trist.. Greit nok, hver sin smak, men jeg kan garantere himmelske matopplevelser andre steder, til en billigere penge. 5. Skattelister og blogginntekter:

Hvorfor det hvert eneste år skal snakkes så vanvittig mye rundt disse skattelistene og hva bloggere tjener, forstår jeg bare ikke. Er det virkelig så nøye? "OMG, bloggerne har aldri tjent så godt som nå".. Neivel, så har de ikke det, og det har ikke redaktøren i Costume heller. Who cares? En jobb er en jobb, en inntekt er en inntekt. 

6. Falske vipper ut av kontroll:

Det har vel aldri før vært mer vanlig med falske vipper enn nå, og det kan virkelig være flott om det gjøres riktig, og om det begrenses til det naturlige. Om vippene rekker opp til øyenbrynene og er så massive og ukontrollerte at du omtrent ikke får blunket, er det ikke så veldig pent. Hva skjedde med det naturlige? Er det helt out of season eller? Falske vipper, restylane, falskt hår, botox, and the list goes on.. Jeg føler faktisk at det er mer unaturlig å være naturlig enn å ikke være det, haha! 

7. Kardashians:

Okei.. Jeg vet at mange elsker disse søstrene, og jeg føler veldig ofte at jeg er den eneste i hele livet som ikke skjønner greien.. Kan noen fortelle meg hvorfor Kardashians er så himla magisk? Hva går jeg glipp av, liksom? Jeg har ikke sett en eneste episode, men kanskje jeg forstår om jeg begynner å se? Haha!Så.. Heheheh.. 

Enig eller uenig? Kom gjerne med flere tilføyelser til denne listen som egentlig aldri kan bli for lang, haha!

Klem i fleng ♥

90 kommentarer

Kaja :)

20.10.2015 kl.16:26

Jeg er veldig enig når det gjeller The Kardashians! Jeg skjønner ingenting av dem! Hvorfor det er et tv-program om dem? Jeg har sett en episode og de bare hylte og skrek! off!

Btw jeg elsker blogger din! Du er forbilde mitt!!

MEG

20.10.2015 kl.16:27

SERR kunne ikke vært mer enig i det du sier om egon. Har aldri i mine villeste TANKER skjønt at noen synes maten der er så fantastisk. Kjip og overprisa.. Ohyes. Jeg tenker ofte over hvor mange dårlige matsteder som kunne vært bytta ut istedet..

Gina

20.10.2015 kl.16:28

Jeg er så ufattelig enig i alle punktene. Hahaha

Spesielt Egon siden jeg selv er kokk! Skjønner meg ikke på hvorfor alle skal gå der å spise hvor det finnes så utrolig mange andre restauranter rundt om, som er 100x bedre og billigere. Huff kjenner frustrasjonen stige bare ved å tenke på det...

Forstår meg heller ikke på saker generelt som blir tatt opp overalt, 24/7. F.eks alt styret rundt Martin Ødegaard. Greit nok, han er bare 16 og blir tatt opp av real madrid, veldig bra (!) men jeg trenger ikke å se overskriftene i avisen 1 mnd etter at han signerte...

Ha fortsatt en strålende tirsdag!

Inger

20.10.2015 kl.16:28

AMEN!! AMEN og takk! Dette er spot on og veldig gøy å lese :) Hahahahaha

Renate

20.10.2015 kl.16:30

Skjønner godt det du skriver om Kardashians, tenkte akkurat det samme før jeg begynte å se på det. Meen så begynte jeg å se, og nå er jeg helt avhengig, haha :D

Trude H

20.10.2015 kl.16:35

hahah, egon daa.. Husker da jeg var 17 år gammel og kledde meg ut som "naughty nurse", gud bedre. I år er jeg et feit gresskar, så kan vell trygt si jeg har utvikla meg til det bedre mennesket, haha.

VILDE

20.10.2015 kl.16:37

Kristin!!! Keeping Up With The Kardashians er superunderholdene. Det er faktisk utrolig hvor mye morsom tv en familie kan klare å lage. De er klin koko hele gjengen. Det blir det jo bra tv av! Akkurat hvorfor det er så mye oppstyr rundt den familien vet jeg ikke. Kim Kardashian blir jo faen meg behandlet som en dronning uansett hvor hun drar. Akkurat den delen skjønner jeg ikke helt. Men at de kan lage bra tv, kan jeg skrive under på. Hahaha...

Når det kommer til de andre punktene kan jeg si meg ganske så enig. Spesielt når det kommer til Egon. Jeg har selv vært der alt for mange ganger, for det er som regel der vennegjengen ender opp med å dra når vi skal ut å spise. Blir like skuffet hver gang, haha

Kristine L

20.10.2015 kl.16:38

Enig i masse her! Kardashians begynte jeg nettopp å se på.. Jeg er vel den eneste som ikke digger de, jeg ser vel på fordi jeg synes hver og en av dem er helt latterlig og lite oppi hodet. Du må komme med flere lister!!

Daftojenta

20.10.2015 kl.16:39

Jeg er så enig! Eger er ikke godt så skjønner ikke hvordan de overlever. Skal sies at jeg kun har prøvd 1 gang, det holdt for min del. Enig I det andre også Spesiellt halloween.

20.10.2015 kl.16:48

Veldig enig i egon og the kardashians😅

Marielle

20.10.2015 kl.16:49

Er så enig i Kardashians greiene, har aldri forstått hva som er greia med de og har også følt meg helt alene om dette. Er også enig i alt det andre du har nevnt over her!

Frøken Karlsen

20.10.2015 kl.16:50

Veldig enig i mye, men syns du burde se Kardashian, hvertfall noe. Så forstår du nok mye mer <3

Silje

20.10.2015 kl.17:01

Hohoho! Veldig enig i det meste du skriver! Spes, Egon og Halloween..

Men ang, de fruene. Jeg syns det holder med 2. Fotballfrue er greit, siden hun var først. Men syns også komikerfrue er ganske genialt - siden hun kalte seg det pga. fotballfrue og nå viser på en måte det motsatte av det Caroline gjør;) Men ellers, er jeg veldig enig i at damer burde være sin egen kvinne! ;-)

Ps: Se på Kardashians, så skjønner du nok greia etterhvert ;-)

StyleConnection

20.10.2015 kl.17:04

Silje: Enig! Mener vi kun trenger Komikerfrue :)

Ingunn

20.10.2015 kl.17:09

Jeg skjønte heller ikke det Kardashian-styret før jeg ved en tilfeldighet så en episode på Bliss. Etter det ble jeg helt hekta, de er jo så festlige! Jeg spiller til og med Kim Kardashian Hollywood-spillet, i en alder av 26 år. Jaddah :P

Julie

20.10.2015 kl.17:12

Se Kardashians så skjønner du! Jeg tenkte akkurat det samme som deg så jeg så en episode. HEKTA!

Bente

20.10.2015 kl.17:12

Hei Kristin!:)

Jeg har fulgt deg en god stund nå,og jeg må bare få si at jeg digger både deg og mannen-og ta seg så lite høytidelig som dere gjør er virkelig gull verdt!!

Men en ting jeg faktisk har lurt på siste tiden,og det er om du er i slekt med Ingrid espelid hovig? Jeg vet ikke helt why,men jeg synes det er stor likhet mellom dere utsenemessig...noe sier meg at du ler høyt nå eller?hehe.... håper du kan svare på denne kommentaren,selv om det har nada med dette innlegget og gjøre 😊

Til slutt:keep up the good work,love u People 😍😍

cecc

20.10.2015 kl.17:15

Elsker disse her! håper du lager flere :)

Tiny

20.10.2015 kl.17:31

Egon 🙈🙈🙈

20.10.2015 kl.17:31

Du hadde elsket khloe! Sånn jeg ser for meg du er!

Karita

20.10.2015 kl.17:33

Liker egon jeg :-)

Miriam

20.10.2015 kl.17:44

Haha, jeg digger The Kardashians! Det er litt trash-tv, men jeg elsker det! Jeg tror du hadde kost deg med et teppe, en god kopp te og The Kardashians på tv'en. Test det ut!

Ellers er jeg så ufattelig enig i Halloweensynspunktet ditt. Greia med naughty er? Du skal være skummel for pokker. LOL. Også elsker jeg KOMIKERfrue da. Den eneste fruen der ute for meg. Bloggfruen, altså. Haha.

Klem til deg!

Marte

20.10.2015 kl.17:44

Så utrolig flott du er på forsiden av DetNye!!! <3

Og ja, du er helt NØDT til å se på keeping up with the kardashians! Hahaha de er så underholdende og fantastisk overfladiske og morsomme uten at de skjønner det selv!

Kristin

20.10.2015 kl.17:46

Enig i alle punkter, men heldigvis er folk forskjellig. Hva mat angår, en av mine viktigste interesser, er at Egon og jamt over andre kjeder man finner i hele Norge er totalt uinteressant, uinspirert og ja: Kjedelig. Jeg går helst på lokale steder med slik at man kan huske de fantastiske plassene man kun kan gå på i akkurat den ene byen😃

Lovise

20.10.2015 kl.17:49

Mange gode innslag her Kristin! :) Spesielt den om Egon!! Når det kommer til the K, så var jeg der du var, så såg jeg en episode, nå er jeg hekta! Magisk klein gjeng :D

Jeg kan tilføye en til rekken din; De som skriver AMEN!! for å poengtere noe/være veldig enig i noe... Da vet man tydeligvis ikke hva amen betyr gitt :P

Mari A

20.10.2015 kl.17:49

Amen, og takk!! Er så enig i alle punktene. Og spesielt det med Egon! Maten der er ikke spesielt god, og omgivelsene er heller ikke særlig hyggelige.. Ikke verdt pengene🙊 Finnes jo så mange steder med mye bedre, og billigere mat enn Egon.

Birgitte

20.10.2015 kl.17:56

Enig i alle punktene utenom det med Kardashians^^,

Er nok en Kardashian nerd^^,

20.10.2015 kl.18:01

Kan du ha sånne lister litt oftere? De er sjukt funny og jeg kjenner meg såååå hodt i gjen. Godt vi har sånne ærlige peoples som deg

20.10.2015 kl.18:06

SÅÅÅ ENIG! <3 Halloween forblir nok "Sluttoween" uansett hvilke meninger man har om det.. Og The Kardashians?? No, I dont keep up with that shit! :-)

Caroline

20.10.2015 kl.18:15

Ser ikke helt vitsen med slutshamingen, hvis noen vil gå med dritkorte skjørt så må de få lov til det. Det handler ikke nødvendigvis om å se mest mulig 'horete' ut, det kan hende de bare liker å kle seg ut, om det så måtte være med et heldekkende plagg eller noe som knapt dekker kjønnsorganet. Folk går med det de vil, når de føler for det.. ingen grunn å kalle andre jenter for horete eller slutty på grunn av et kostyme de kan få brukt EN gang i året. Synes det er kjempeflott at jenter tørr å kle seg i det de selv vil, både til vanlig og på det som tydeligvis er 'Dress like a hooker day' og 'Sluttoween' nå.

Lenee

20.10.2015 kl.18:25

Hahah, maange gode poeng her!

Men en ting må sies, Egon på Bryggen i Bergen, de har utmerket service! De må være det ene utskuddet i Egon-bransjen..

20.10.2015 kl.18:32

Så sinnsykt enig i Halloween "sluts"!

Helt serriøst, hva er greia?!

Milla

20.10.2015 kl.19:02

Eg e så enig !!! Og ja ka e greiå med the kardashians? Eg fatte og begripe det ikje. Syns ikje det e no magisk med de i det heila tatt :D

Mette

20.10.2015 kl.19:03

Endelig noen som er enig med meg ang Egon! Hver gang det er snakk om å ut å spise enten med vennepar eller jentegjengen, er det alltid noen som absolutt skal på Egon.. For der har de jo sååå god mat.. Jeg er ikke enig.. Gidder ikke betale dyrt for mat jeg kan lage bedre selv..

Hanne

20.10.2015 kl.19:37

AMEN! Go kveld 😀

"M"

20.10.2015 kl.19:53

Enig!

Karoline E.N

20.10.2015 kl.20:00

ENIG med deg! TAKK FOR AT DU FINNES <3 klem

Andrea Dahle

20.10.2015 kl.20:24

Hahah, så enig i det du skriv! Å iallefall egon greian, når man e ut å spise med jentan e det endten egon eller fridays..

monica

20.10.2015 kl.20:25

Enig i alt utenom en ting, for jeg er heeeeelt hekta på Kardashians 😂 det burde du se! Ser noen over her nevner at du kommer til å digge Khloe, det tror jeg også 😄

Jonas

20.10.2015 kl.20:38

Enig i alt,men jeg annbefaler deg og se the khardasians,tror du hadde likt det

De gjør så masse,og du blir bedre kjent med dem på en måte,men de er vell litt oppskrytt,og som oppover i kmtfeltet er jeg også enig i at vi bare trenger komikerfrue.

Benedicte

20.10.2015 kl.21:15

Når det gjelder Kardashians tror jeg kanskje folk tenker litt sånn plastic fantastic? Jeg har aldri fulgt noe med på det programmet.. Skjønner heller ikke helt greia ved det bortsett fra at jeg kan forstå meg på de som synes det med Caitlyn er fascinerende.

Magdalena

20.10.2015 kl.21:20

Hahahaha, så enig. Og spesielt enig i punkt 7. Kardashians!

Jeg har nok med min egen familie tenker jeg.

Tyrkerfrue

20.10.2015 kl.21:22

Haha måtte faktisk le litt her når jeg ser jeg står nevnt som en av fruene. Ser at du ikke er så fan av alle fruene men jeg er da fornøyd med å bli nevnt hos en av mine absolutte favorittbloggere selv om det var i slike ordlag :)

Ang bloggnavnet mitt så klinger det ganske bra da jeg er husmor i Tyrkia og gift med en tyrker, altså en tyrkerfrue :)

Maria

20.10.2015 kl.21:57

Enig med ALT!! Bra jeg ikke er den eneste som ikke forstår dette her?føler meg som den eneste av og til?

LB

20.10.2015 kl.21:59

En liten tanke -

Jeg må nesten si meg uenig i punktet med skattelister og inntekter. Det er rart hvordan en blogger kan tjene mye mer på en måned enn en sivilingeniør kan tjene på et år. Jeg har hørt at noen bloggere har en sekssiffret månedlig lønn. Dette er en lønn som andre bare kan drømme om, uansett hvor hardt de måtte jobbe for det. Jeg har stor forståelse for at dere bloggere jobber hard og døgnet rundt. Det respekterer jeg. Men i mine øyne blir det feil å si at en jobb er en jobb, og en inntekt er en inntekt. Det er stor forskjell fra 300.000 til 800.000 i årslønn. Og det er definitivt stor forskjell på å ha en jobb fordi man må, og ikke fordi man har vært heldig å lykkes i bloggverdenen og driver med noe man elsker. (Nå mener jeg ikke at dere bare er heldig, som jeg sa, jeg vet det er hardt arbeid som må til også.) Det finnes mange gode blogger som ikke når til topps og som ikke tjener en eneste krone. Jeg tror man skal ha litt flaks i tillegg til hard arbeid.

Derfor, uansett om det er fascinasjon eller sjalusi som motiverer, forstår jeg godt hvordan dette temaet stadig vekk blir et omtalt samtaleemne.

Dette er ikke ment som kritikk. Bare en liten tanke fra min side. Kanskje du stryker dette punktet av listen din? Om ikke kan vi bare være enig om å være uenig :)

StyleConnection

20.10.2015 kl.22:04

Tyrkerfrue: Kjære deg :) Jeg elsker bakgrunnen for navnet ditt, og du skal vite at dette ikke var ment som kritikk. Var bare ekstremt mange "fruer" der ute, og jeg synes det blir så innmari likt. Det er så uendelig mange blogger der ute, og vil man skille seg litt ut, er det ikke så dumt å velge et fengende eller et personlig bloggnavn :) Stor klem til deg

Asalia

20.10.2015 kl.22:24

Haha :)

:)

20.10.2015 kl.22:25

Så veldig enig i masse av det du skriver, men jeg lover deg, Keeping up with the Kardashians er virkelig bra! Mange mener det er et meningsløst realityprogram, men ser du fra sesong 1 episode 1 vil du fortere enn du aner forelske deg i denne familien! Jeg har sett hver sesong, hver episode, hver "spin-off", og føler meg som en del av familien! Jeg både ler, skriker, griner og kommenterer. Det er virkelig tli å anbefale, du får føle på hele følelsesregisteret! Begynn å se! :)

Her er link, enjoy:)

http://thewatchseries.to/serie/keeping_up_with_the_kardashians

20.10.2015 kl.22:28

Hahha, jeg er HELT lik! Gøy! Jeg begynte å lese bloggen din for ikke så lenge siden, og ser i innlegget nedenfor at du har vært i Hawaii. Jeg reiser dit om

noen uker og lurer på om du har noen tips? Alt fra flyreisen, mat, steder til shopping. På forhånd takk:):)

Silje ML

20.10.2015 kl.22:28

Helt enig i at egon er en overpriset og dårlig resturang i forhold til mange andre! Er også enig i at the kardashian er overvurdert:p har vertfall ikke selv sjønt helt greien med det, selvom mor selv sitter å ser på det, haha:p

Heidi

20.10.2015 kl.22:37

SÅÅ ENIG I EGON! Takker for at noen endelig skriver det offentlig. Mine venninner er hypnotisert i Egon og jeg forstår det ikke i det hele tatt... Tusen takk!!!

Luisa Fernanda del Mar

20.10.2015 kl.22:59

Hahaha, skoene i sengen, jeg er så enig med deg!

Og ang fruene, jeg er nok hakket argere enn deg når det gjelder den saken. Blir rett og slett litt forbannet over at jenter og damer definerer seg selv ut fra hva mannen deres bedriver, fy skamme seg å redusere seg til noe slik.

Kardashians er min guilty pleasure iiiik :D

juki

20.10.2015 kl.23:35

Hahah, fantastisk! Er ganske enig i alt egentlig. Jeg ser på Kardashians, men det er fordi jeg synes det er så teit at det er morsomt ! :D hahah

21.10.2015 kl.00:07

If I EVER loved you, I do even more now!! Hahaha, er så enig:D Men åh, du fikk ikke med deg bloggen jeg startet i irritasjon over de helsikes 'frue'navnene; endaenhelsikesfrue (bloggdottno) - har ikke skrevet noe, for jeg glemte passordet like kjapt, hahaha, men den kom istand en kveld jeg irriterte meg ekstra mye over dette;)

Egon liker jeg faktisk, men det er fordi jeg har likt maten jeg har smakt der og på de to filialene jeg holder meg til har det alltid vært meget bra og høyt nivå på servicen:)

Kardashians TAKLER jeg bare ikke og jeg spyr snart av hver jævla nettavis og side som skriver opp og ned i mente om dem! BLÆRK!

annielistic

21.10.2015 kl.01:12

HAHAH! Jeg elsker sånne innlegg :P

Enig med at en frue er nok, hun startet det - så da skal hun få lov. Men nå har jo tilogmed hun skjønt at det var litt lame og skiftet navn (missforstå meg rett, jeg liker henne - hun er jo superwoman..)

Det med slutty kostyme. JA JEG ER ENIG.. Selvom jeg har gått i den fella og vært sykepleier en gang. HAHA!

Jeg var på Egons igår, fordi jeg hadde en gratiskupong som jeg får KASTET etter meg.. Maten er kjedelig og smakløs. Men, er man fattig student med gratis-kupong så, ja du skjønner greia.

Jeg skjønner heller ikke greia med The kardashians, jeg prøvde faktisk å se en episode. Like intressangt som paris hilton.. :P HAHA, så jeg tror ikke du trenger å se på XD

HA EN KNAKANES KVELD KRISTIN :) Du er jo bare helt konge, som alltid <3 LOVE

Ps. du kan jo skifte navn til fruatilphdennis.blogg.no? Hadde vært festlig (ikke.)

Ingrid

21.10.2015 kl.07:57

God morgen!

Fikk en bra og morsom start på dagen i dag ved å lese dette innlegget!

Bra at det ikke bare er jeg som ikke forstår litt sånne halvsære ting....

Smilte ekstra godt om det du skrev om " newinskoisenga" og Kardashians..

Skjønner virkelig ikke greia!

Også må jeg få lov til å tilføye at det er jo helt sykt at noen mennesker ikke vil være med de som ikke har de riktig klærne eller bor på det riktige stedet!!!!

Å blir så sint..

Tonje

21.10.2015 kl.08:18

Jeg Elsker først og fremst kuwtk Hehe super fan! Og en ting jeg tenker på er Egon. Helt totalt enig med prisene og maten Osv men problemet her i Stavanger er virkelig at Egon har de noen av de mest koseligste lokalene! Her i Stavanger er det myyyye god mat og mange nydleige kafer og ikke minst fargegata som jeg elsker over hele verden!

Men lokalene som egeon ligger i er noen V de mest romantiske og herligste og koseligste! Så flaks for Egons overprisa mat av halvfabrikat her i Stavanger er keg innom i ny og ne!

Men jeg synes du og Dennis skulle ta dere en tur ut å spise i Stavanger og en tur ut på byn og gi oss en topp fem herfra! Hilsen alenemor som ikke kommer seg ut av huset og ikke kjenner byen sin lengre!

Bente

21.10.2015 kl.08:49

OMG! Du kommenterer fleire ting som eg har tenkt på før!! haha. Heilt enig i alt du skriver ;)

21.10.2015 kl.09:11

HERRRRLIG! TAKK! :D

21.10.2015 kl.10:12

The kardashians er jo på en måte som

Bloggere på tv, viser hverdagen sin sånn som alle andre bloggere ..? Bare på tv :) og dem har jo tjent mega på det og blitt verdens kjente ! Er vel det som irriterer folk .

Nikita <3

21.10.2015 kl.10:15

Åh digger det innlegget her! :D

Sara S

21.10.2015 kl.10:34

Er så enig i dette!

Må innrømme at The kardashians er noe jeg aldri kommer til å forstå. Jeg er faktisk dritt lei hele den gjengen der. Og jeg blir litt irritert over hvor mye plass de skal ta, uansett hvor jeg går på internett, og plutselig DER er dem. Jeeeeez, jeg er lei!

Når det er sagt, så er KOMIKERfrue den eneste fruen jeg følger med på, for hun er rå hun, nesten like rå som deg kristin! :-)

Amy

21.10.2015 kl.10:57

Tusen takk, er så enig med deg i det du skriver. har også lurt på det samme.

Silje katrine

21.10.2015 kl.11:08

veldig enig i det meste du skriver :)

21.10.2015 kl.12:19

Og Fanafrue...

krist.in

21.10.2015 kl.12:37

haha, så enig i mange av punktene her! Hvorfor har man sko i sengen??? #inspo ?

kardashians elsker jeg da, haha, jeg syntes det var såå teit, men så såg jeg et par episoder, og ble hekta!

Den orginale 'fruen' sånn i samfunnet er vel prestefrue? Hvis mannen ender opp med å bli prest burde jeg kanskje å starte en sånn blogg heller - haha! Det hadde vært gøyalt!

21.10.2015 kl.13:12

Skjønna den med egon.. Har vert der en gang og ville da ha en pizza som var på barnemenyen, fikk besked om at det var kun dem unde 7? År som kunne bestille påbarnemenyen.. Eg sa at eg kunne ta en pizza fra vokksenmenyen sp lenge det kun var det samme på (allergisk og kresen), så blei ho litt småsur og sa at det fikk gå for denne gang..

Synst ikkje eg var noke uhøfflig,for sa jo at det var greot med ein dyrare pizza, men ville ha det samme på den som eg egentlig var meint å ha.. :)

Sanna

21.10.2015 kl.13:46

Jeg elsker Keeping Up With The Kardashians! Du MÅ bare prøve å se noe av det! Superunderholdende! Det er jo ganske mange sesonger, så du kan jo se en eller to episode av de senere sesongene :)

Tina

21.10.2015 kl.14:12

Kardashians er jo best! Er bare hvordan de er og alle de lættise tinga de gjør som gjør det gøy å se på haha.

Emma Julie

21.10.2015 kl.14:36

Du sier noe jeg er enig i her! Jeg ser selv på Kardashians og skjønte egentlig ikke greia selv før, men det er vel egentlig bare spennende å se hvordan noen andres liv er kanskje. Klem :)

21.10.2015 kl.14:41

Haha, the Kardashians er ikke akkurat noe man ser på for å lære....jeg tenkte det samme som deg, men da jeg så det var det/de liksom ikke "så ille" som media fremmviser dem som. Det er underholdende og det er det!

Flott blogg!!

sigri

21.10.2015 kl.16:56

omg i freakin loooove u, så sykt enig!!!!!!!!!!!

Inger

21.10.2015 kl.20:08

Jeg tror faktisk du kommer til å endre mening om Kardashians om du setter deg ned og ser en sesong, haha! De fleste jeg kjenner som har sett mer enn litt her og der elsker det! Jeg elsker det også! :D

Hilde

21.10.2015 kl.20:32

Helt enig! Og Kardashians skjønner ikke jeg meg på heller... :p

Alexandra Flaa

21.10.2015 kl.21:22

Amen.

IselinG

21.10.2015 kl.21:47

Det der med skoene i senga har jeg fundert litt over selv. Samtidig skjønner jeg det også. Beina får en fin vinker derfra, og det er jo en bakgrunn som får frem skoene. Men ja, ville vel egentlig valgt et sted hvor jeg faktisk bruker skoa. Samma som når folk tar opp beina for å vifte med skoa over seg. Spesielt bloggere som da har kjøpt seg nye pumps.

Er ganske enig i det du skriver ass, bortsett fra Egon. Hehehe, jeg eeeeeelsker Egon-mat, men har jo heller ikke spist så mange andre steder. Burde vel kanskje gjøre det snart ;)

En ting jeg aldri har skjønt, er de kjæreste bildene hvor de begge ligger i senga og ja, er godt i gang egentlig. Altså, HVEM tar bildene??? Og hvorfor vil de at hele verden skal se det liksom.

Kardashians er faktisk litt koselig og artig å se på. Det er liksom noe spenning med det, selvom det er bare vanlige dager. Det eneste er at de klipper det så dårlig så man ser liksom samma bilder flere ganger. Det irriterer meg litt egentlig, men du burde se noen episoder og se hva du synes :D

21.10.2015 kl.23:54

Angående kjærestebilder. De har selfiestang, og nei jeg skal ikke engang fortelle hvordan jeg vet akkurat det, men jo det er altså sånn det foregår.

Og det med sko i senga. Det er så teit at jeg ikke finner ord for det engang. I de fleste amerikanske filmer bruker de også sko i senga eller i realityshow, jeg fatter det ikke. Det ser jo bare dumt ut.

Kardashians. Endelig noen andre som ikke fatter greia heller. Blir fysisk uvel av å se bilder av dem nå, eller høre navnet på noen av dem eller se reklame for serien. Det er liksom kongen, dronningen og presidenten i ett og hvis en av dem stiller for president for USA i neste runde, da kommer disse ordene ut "God save America". Blir faktisk fysisk uvel bare av å skrive noe fornuftig om dem, det er jo ikke noe fornuftig ved det, det er faen meg galskap hele greia. Men en dag legger bobla seg og de mister sin berømmelse og det kommer noen andre som tar av over tronen, lets hope.

Og ellers. Enig med resten på listen din, sånn ca.

Og Egon kan brenne, om det er mulig. Og til dere skap pyromane som leser dette, det var ironisk ment, jeg liker ikke Egon, men vil ikke la resturantene brenne opp heller. Jeg vil heller sende inn Hellstrøm, så får han ordne opp i dritten som er der nå. Hellstrøm fikser det meste, og jeg tror han kan fikse Egon også.

gerd

22.10.2015 kl.12:55

Blir oppriktig lei meg for at du skriver dritt om arbeidsplassen min Egon. Jeg elsker jobben min der, og hver eneste dag går jeg og mine kollegaer inn for å yte dritbra service. Ikke fordi vi må, men fordi vi vil. Selvsagt finnes det situasjoner der ting blir litt feil, men det kan ha så utrolig mange grunner til det,( som ikke nødvendigvis kan knyttes opp til oss servitører eller kokker som jobber der) men av gjestene selv. Veldig trist at du trasher ned en hel kjede fordi du selv kanskje har en eller to dårlige erfaringer derfra. Det er helt greit med konstruktiv tilbakemelding på en direkte opplevelse du har hatt der, men å snakke så generelt som du gjør blir virkelig feil.

Vi er mennesker vi også.

StyleConnection

22.10.2015 kl.13:02

gerd: Heia, kjære deg! Jeg har dessverre langt flere en to kjipe opplevelser hos Egon, og min mening er basert på mine erfaringer og opplevelser. Selvfølgelig kan det være steder hvor servicen er helt fantastisk, som hos dere, men det er ikke jeg som trasher ned en hel kjede, det er det de andre ansatte som bidrar til. Dem som ikke yter god service, og som serverer mat som smaker dritt. Sorry, atså.. Jeg er sikker på at dere gjør en kjempegod jobb, og det skulle jeg gjerne opplevd <3

Linselusen

22.10.2015 kl.13:30

Hhahah enig i alle utenom en, Kardashians! De er faktisk ekstremt underholdende xD

Men det med sko i senga, hva er greia?! Og, hva er greia med at folk går med sko inne generelt også?! Gjør de det pga outfiten skal være gjennomført eller fordi det bare er mange som går med sko inne? Jeg vet om et par eldre ektepar jeg kjenner som går med sko inne, og når de er på besøk hos folk går de også med skoene inne! Er det bare meg som synes det er frekt? Tenk på de de er på besøk hos som kanskje nettopp har vasket gulvene så kommer de å går på sko inne! En ting jeg har irritert meg over ja! Og er veldig nyskjerrig på hvorfor det er så normalt i f.eks USA? Noen som vet? Eller liker de bare å sitte i sofaen med skoene på? Haha... Rart!

justadored

22.10.2015 kl.14:11

Herregud, er helt enig. The Kardashians følte jeg fatisk at jeg var helt alene (som jente da) om å ikke like. Syns alt virker så SIIIINNSYKT tilgjort. Bare fra måten de snakker til all det unødvendige drama. Men i bareltidens kjedsomme stund der jeg uansett bare lå hjemme begynte jeg å se på dette. Og jo mer jeg så jo morsommere syns jeg det ble. Men frelst er jeg ikke. Og jeg tror det er viktig å forstå at det er tilgjort! Det må det jo være. Selv om alle venninnene mine sverger på at det ikke er det. lol :P

Ardita

22.10.2015 kl.14:30

Hei!

Er heeeelt enig med deg at Egon er overpriset, med kjedelig og basic mat. Og som du sier, service er ikke noe å skryte av. Går dit bare når jeg blir tvunget av resten av jentegjengen som ikke vil gå på Food Asylum eller Mother India for eksempel.

Har heller ikke sett The Kardishians, og det interesserer meg ikke heller.

Ha en fin dag! :)

Karoline

22.10.2015 kl.19:11

(!) FANTASTISK (!) Jeg er helt enig i alt du skriver, Haha. Det med "fruebloggerne" og ikke minst Halloween.... Ah, man må bare elske deg :)

Anne Mette

22.10.2015 kl.19:24

Hahahahah, Kristin EJ ELSKA DEJ !!;) du kan og få sagt det du . Alltid ærlig og oppriktig og ikkje ute etter og få mest mulig "klikk" på en teit overskrift .

Sko i senga ja , ka i alle dager skal en med det ?! Vist ikkje du har en ekstremt sko fetish der en liker og ha sko i akten so e det ikkje greit !

Å kardashions , det he surra på tven av og til men synst det e fryktelig kjedelig , meir oppmerksomhetsjuke damer skal en leite lenger etter ..

Og Egon, Ej elska mat . Med egon/fridays og dei type kjedene der e etter min smak alt for kjedelig mat og litt for stive priser. Da lika eg bedre dei små koselige resturantene en finn her og der :)

Halloween, Ej he aldri sett ei sexy politi /sykepleier /pilot før ass, det e no kjeme originalt ;) hoho !!

Elska kåken din , fortsett med meir interiør snakk . Og ej lure veldig på ka farge kodene dine på stova /kontoret /gangen er. Skal snart male !

Smaskplask <3

24.10.2015 kl.20:18

aldri sett at det er poppis å ta bilde med sko i senga , men sett at en del tar bilde i sokker eller hæler men ikke andre sko og vet ikke helt hvorfor jeg like å se the kardashian , er bare litt fun å se på hva dem gjøre forhold til vanlige folk , men gir egentlig faen i operasjonene deres som de fleste er opptatt av

24.10.2015 kl.20:21

glemte å ta det med halloween , har aldri skjønt pointe med å kle seg horete :p men ser ikke så mange sånt på filmer om halloween så vet ikke helt hvor det er fra å kle seg som en bunny eller horete politi eller minnimus osv

24.10.2015 kl.20:22

kunne tenkt meg å hatt sånne horete halloween kostyme på rommet når man skal ha det fun med en fyr men ellers ser jeg ikke vitsen med det

Adnil

25.10.2015 kl.23:43

Hei.

Spot on innlegg👍.

Jeg skjønner ikke hvorfor bloggere pynter opp hjemmet sitt med LV, YSL og Chanel papirposer eller esker😂.

Kristine

29.10.2015 kl.10:59

Jeg er så enig i alt du sier! Spesielt det med "throwback i 2013", også legger personen ut bilde av seg selv i bikini. Da er det jo det som blir fokuset, og det er så jævla kleint!

Forsvarsfrue

29.10.2015 kl.12:23

Haha, jeg ble tipset om denne listen av en annen forsvarsfrue og må bare skyte inn at jeg absolutt ikke definerer meg selv utifra hva mannen min jobber med (selv om jeg er veldig stolt av han altså) Men igjen så klinger det liksom ikke fullt så bra med "telekommunikasjonsmontørfruen", "fiberfrua" eller nå for tiden "hjemmeogsykemeldtmedbekkenløsningsfruen" liksom.. :D Jeg (som mange andre) er en forsvarsfrue og egentlig ganske fornøyd med det selv om det sikkert er til irritasjon for flere enn deg at jeg valgte akkurat det bloggnavnet :)

Skriv en ny kommentar

hits