DENNE UKENS...

Fokus er gal, haha!

Er dere klar over at han har begynt med noe nytt, som han driver med hver forbanna dag rundt klokken 05.00? Da begynner han å tasse rundt i rommet, før han går ut av soverommet og inn på badet. Der lukkes døren alltid igjen etter han, og den får han ikke opp, så når han er lei av å være der inne begynner han å pipe og bjeffe. Og da våkner vi selvfølgelig, og deretter skal han ha oppmerksomhet helt til vi tar han ut på tur. Trenger ikke noe vekkerklokke her i gården når vi har Fokus, haha. Sååå irriterende, men så er vi jo så himla glad i han at vi ikke klarer å bli sur. 

Så jaddaa.. Jeg våknet for noen timer siden.. Er det sånn det er å ha småbarn i hus? Åhåj.. 

La oss gå over til dem ukentlige oppsummeringen, hurra!

INSTAGRAM:

Kelly Mindell bak @studiodiy, har en fargerik og superhappy IG-konto, hvor hun i tillegg til å dele freshe bilder, også deler noen herlige DIY's. Hun viser hvordan man enkelt kan lage ulike og festlige kostymer og dekorasjoner til både hverdagshygge og de ulike høytidene. Helt rått!

WANTIE:

På ønskelisten denne uken står noen sorte og helt RÅ Air Force 1 '07 Suede. Disse er de perfekte sneakersene til høsten, og like kule til skinny jeans som til en strømpik kombinert med en lang og chunky strikkekjole. Disse MÅ jeg ha!!!LÅT:

Fy fader.. Ukens låt er for pokker ta en låt som spilles på FIFA, hahah!!!!!! Dennis sitter jo og spiller hver eneste dag, og låtene som går på repeat er lett å få på hjernen. De aller fleste irriterer vettet av meg, men tror dere ikke at det er en låt innimellom alle de andre som virkelig får meg til å rocke på dansefoten?? Jadda, It's Strange er faktisk helt forbanna rå, så jeg får vel bare takke FIFA og Dennis for at jeg har fått en ny favoritt på spillelisten, LOL!

WANDERLUST:

Ukens wanderlust er uten tvil Island!! Dette er en destinasjon jeg har hørt så utrolig mye bra om, og et sted jeg aldri har vært. Mine fine jenter, Stine og Betty, kjøpte søren meg en tur til Island til meg i bursdagspresang, og jeg gleder meg så mye til avreise at det verker i reisefoten, haha. 

Reykjavik er både kjent for fargerik street art, fantastisk mat, nydelige omgivelser, bra uteliv, hesteridning og blå laguner, så her snakker vi altfor mye bra i én og samme mix. Denne turen kommer til å bli helt awesome!CRAVING:

Okei.. Har noen av dere smakt cucumber mojito?? I såfall vet dere hva jeg snakker om! 

Dette er den beste drinken man kan få i hele livet, og INGENTING smaker bedre enn en slik mojito. Hva agurk kan gjøre med en drink, ass!! MMMMMM! Dette drakk vi så ofte som mulig da vi var i Vegas, og jeg craver en real cucumber mojito så til de grader. Jeg vet hva jeg skal prøve å mekke i hop i helgen, for å si det sånn, hehe!MEST LESTE INNLEGG:

Er innlegget hvor vi byr på en aldri så liten bonusepisode. "Say Anything Challenge" har visst slått gått an hos dere, og det er vi veldig glad for. Ingenting er kjekkere enn at innholdet vi skaper faller i smak, og vi gleder oss max til å vise dere dagens episode litt senere i dag, haha. Vi garanterer en god latter! HAPPINESS IS x 10: 

♥ A roadtrip
♥ Cheese
♥ Sunshine trough the leaves
♥ Self-confidence
♥ Balloon animals
♥ Receiving the first birthday call just as the clock strikes midnight
♥ Fitting everything in your suitcase
♥ Being together 
♥ A night out with the girls
♥ The sun on your face on a cold day

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

La jeg ut oppskriften (HAHA, jeg ler hver gang jeg kommer med oppskrifter på bloggen!!) på en superdigg thai-inspirert kyllinggryte som Katinka lærte meg, og siden denne er så digg deler jeg den igjen. Oppskriften finner dere HER. Yummy!Har dere noe spennende å dele fra uken som gikk? Og er det noen som gleder seg til en ny YouTube-snutt? 

LOVE YA'LL ♥

25 kommentarer

Oda

18.10.2015 kl.13:18

Hvilken rase er Fokus? Han er så søt!

Nikita <3

18.10.2015 kl.13:37

Herlig :D

VILDE

18.10.2015 kl.13:52

Haha, er vel vanskelig å irritere seg over Fokus når han er så nydelig. Men jeg vet virkelig ikke hva jeg hadde gjort om hunden min vekket meg så tidlig hver dag. Jeg trenger søvnen min, haha.

Jeg ble veldig nysgjerrig på denne mojitoen. Mojito er favorittdrinken min, så jeg ble ganske overrasket over at jeg ikke har smakt denne selv. Gleder meg til å høre hvordan resultatet blir. Jeg vil gjerne ha oppskriften om den blir vellykket!!!

Emma Julie

18.10.2015 kl.14:08

Haha godt Fokus kan bidra med noe. De skoene var utrolig kule! Island er et land jeg alltid har villet besøke. Gleder meg til ny videosnutt :)

Ingrid

18.10.2015 kl.14:38

Ååh! Yndlingsdestinasjonen min er Island! Kan drømme meg bort i mange timer ved å bare se på bilder fra der, er så nydelig!!!

Det blir nok neste sommerferie tur!

Denne uka har gått fort med samtidig sakte..

Når mandag og tirsdag har gått så er det liksom ikke så lenge igjen av uke, så bare man berger seg så langt så går det som regel ;)

Jeg hadde det samme problemet med katten min en periode, men nå har den begynt å sove ute om natta.. blir kanskje litt vanskelig med hund?

Charlotte haugen

18.10.2015 kl.15:42

Gleder meg sykt til neste episode i dag, ler meg skakk av dere to! Lå i går ogsåg alle de vidioene eg ikkje hadde sett enda, og trårene spurta :D åh dere to ass <3

Ha en nydelig søndag, og en kjempe fin uke :D

VNGamingTV

18.10.2015 kl.15:44

Hei, det nye nå er at blogginga skal foregå live på twitch , sjekk ut her hvordan det kan gjøres :) Denne kommentaren er bare met som en hjelp til hvordan du kan holde kontakten til ungdommen :)

Karoline

18.10.2015 kl.18:22

Island er fantastisk! Var der i fjor og skal dit om bare noen uker igjen!!! Iiiik. Si ifra hvis dere trenger noen restaurant tips!:)

IselinG

18.10.2015 kl.18:50

Islaaaaand! Herregud som jeg fikk lyst til å dra dit nå. Har alltid hatt lyst til å bade i slik blå lagune helt siden dagen jeg fant ut at de eksisterte. Tror heller ikke så mange tenker over at Island eksisterer, har liksom aldri tenkt over at det går an å dra på ferie dit liksom. Tror virkelig jeg må gjøre det en gang, det virker så fantastisk! Får iallefall vente til du har vært der så du kan komme med tips :)

Denne uka har for meg ikke vært så spennende. Sånn er livet som student :) Håper du får en super ny uke, og jeg gleder meg til neste innlegg :D

Milla

18.10.2015 kl.19:20

Hahahaah. Trenge ikje vekkerklokka her heller nei. Og ja det e sånn det e å ha småbarn i hus. Nå våkne ikje lillemann kl 05:00 heldigvis. Men for ein som va vane med å stå opp når hu sjøl vil så e 06:00 eller 07:00 (alt itte som kor trøtt han e) altfor tidligt å stå opp. Hehe.

Oh my lord. Nå fikk eg og lyst te å reisa te Island. Gud kor fint.

celina

18.10.2015 kl.19:43

Kan fortelle deg att det er ennå værre å ha to barn i hus enn det :p her har vi en gutt på 5 og ei jente på 4 som står opp kvart på 6 hver eneste dag... og da er det bare å hoppe opp å late som att man er kjempe glad. Hvis ikke har du antagelighvis ikke noe hus etterpå... men ellers er dey morro med barn, bare ikke på morgenen...

Jofrid Helene

18.10.2015 kl.20:36

Gled deg til Island, det er fantastisk! Var der to uker i sommer, mye fint landskap, men og veldig øde om man kjører hele landet rundt!

Karoline E.N

18.10.2015 kl.20:43

Hello <3 åh, lille søte fokus. Skjønner godt at du ikke kan bli irritert på noe så nydelig, og det er utrolig hvor glad man blir i disse dyra sine. En i Trysil måtte bære sin bestevenn og jaktkamerat ut av skogen i går, da den ble et offer for ulven :( kan virkelig ikke tenke meg hvordan det er og miste sin dyrevenn!

Haha, utrolig hvor man kan finne en favoritt låt! Kanskje FIFA er til nytte for noe. Ler HØYT. Denne drinken ble jeg litt nysgjerig på, så om du får til den til helgen, håper jeg på oppskrift :D hihi. Elsker ukens, er så gøy og lese! Island ja, heldige du. Dit vil jeg også, for og bade i disse lagunene må jo bare være fantastisk. Ri på hest er jo også sikkert en fantastisk opplevelse nedi der, selvom jeg driver med det her hjemme! Håper dere har en fantastisk fin kveld og at dere hadde en super fin kveld i går 😃😃 stor klem

Lena

18.10.2015 kl.21:18

Hallo! Var på Island tidligere i år og turen var helt fantastisk! Vi hadde tre dager i Reykjavik og tre dager på reise hvor vi leide bil og kjørte The Golden Circle. Hvis dere har anledning til det samme vil jeg virkelig anbefale det. Da får en opplevd både bylivet og den nyydelige naturen. God tur :-)

theresekristina

18.10.2015 kl.22:42

Eg har SÅ lyst til Island :)

Hanna

18.10.2015 kl.23:00

Hei Kristin! Digger bloggen din, den er så fargerik og sprudlende at jeg bli glad av å klikke meg inn! Digger også søndagsvideoene dere har begynt med, alltid et høydepunkt på ellers så slække (og til tider hangoverpregede) søndager!

Har to tips til kafé/restaurant i Reykjavik! Det første stedet heter Glo, og maten her er organisk/raw food, men det smaker suupergodt! I tillegg er det billig! Verdt en tur innom for lunsj :-) Den andre plassen er en restaurant med helt fantastisk mat! Restauranten heter Old Iceland Restaurant, og lammet de serverer er virkelig helt magisk. De serverer også veldig gode fiskeretter, og servicen er ypperlig!

Håper turen blir helt super, Island er virkelig en magisk plass å reise!

Luisa Fernanda del Mar

19.10.2015 kl.00:18

Fin uke! Skoene <3 <3 <3 Ja, de fortjener faktisk tre hjerter!

Henriette

19.10.2015 kl.00:56

AAAA! Kjempe sjalu paa Island turen din, haaper den blir helt fantastisk. Jeg kom hjem fra Tokyo paa fredag etter en mnd der og jeg planlegger allerede min neste tur dit saa Island faar vente, men som jeg gleder meg til aa se Island fra ditt synspunkt. Topp!

Jónína Sigrún

19.10.2015 kl.14:39

Sa göy at du skal reise til Island :)

Hvis du nar noen spörsmal sa kan du gjerne sende meg en meil :)

Er födt og oppvokst í Island sa det er bare å spörre ;)

Stavanger jenta

19.10.2015 kl.18:04

hahahahh fyfaen så eg lo av den videon! dokker e konge

Ingrid

20.10.2015 kl.15:10

"Det rr viktig å bruke alle fargene så det blir en god match"

Fy flate! Dette var gøyyyyy!!!!😂😂😂😂😂

malbia

21.10.2015 kl.20:31

Nydelige bilder som alltid! Er det du som har tatt bildene av fossen og det på Island? Hva gjorde du for å få vanne så mykt? Bianca.

StyleConnection

21.10.2015 kl.20:49

malbia: Nei, jeg har aldri vært der før ;) Jeg fant bildet på Tumblr, men for å få vannet sånn handler det om riktige innstillinger på kameraet.

09.11.2015 kl.19:12

Altså, jeg skjønner at du gleder deg til Islandsturen - det er så sinnsykt rått, vakkert, kult, flott, fantastisk og nydelig at du vet ikke hva. Det er mitt lille paradis, og jeg har vel vært der bortimot 8-10 ganger siden 2004 (mest på grunn av hestene som jeg drev med da, men like mye på grunn av musikken som jeg begynte å høre på da jeg var 12-13, altså Sigur Rós og Björk). Etter det har det bare blitt mer og mer Island :P

Noen kjappe tips:

Dere MÅ spise på Lækjarbrekka (klassisk islandsk mat - nydelig kjøtt, herlige supper, all mulig sjømat du kan tenke deg og kule desserter), Grillhúsið á Tryggvagötu og Grillmarkaðurinn (som du skjønner - grillrestauranter med mange gode retter).

Hvis dere vil spise en kjapp lunsj så anbefaler jeg Laundromat café på Austurstræti, kult og typisk islandsk hipstersted (og så MÅ du ta bare turen innom Lebowski bar på Laugavegur! You'll love it).

Ellers er det så mange kule butikker overalt, og det er nesten et must å ta turen innom Gyllti kötturinn på Austurstræti (like ved Laundromat café). Det er nemlig verdens kuleste vintagebutikk med verdens herligste lille kattepus Baktus som du sikkert får hilst på (han bor i butikken og labber rundt i byen som den kule streetkatten han er).

Reykjavík er bare helt fantastisk! Regner med at det er dit du skal i hvert fall :P Hele Island er ubeskrivelig magisk, men jeg anbefaler å dra til Vík hvis du har sjansen. En bit bort fra Reykjavík, men da kommer du til de kjente lavastrendene og klippene som du ser i alle mulige filmer og musikkvideoer.

Og en liten tur på Islandshest i full tölt er heller ikke noe du bør unngå ;-)

Sorry for lang kommentar, men som du skjønner så er det vanskelig å være kort og konsis når det kommer til Island :P

Kos deg videre!

Michaela

09.11.2015 kl.19:13

Det var jeg som skrev den uendelig lange Islandskommentaren, vet ikke hvorfor navn og URL forsvant! :)

Skriv en ny kommentar

hits