UKEN SOM GIKK...

Heia, darlings 

Søndag igjen.. Ukene er jo over før vi i det hele tatt rekker å si "søndag".. Plutselig er det jul, og GJETT om jeg gleder meg, haha! 

Det er på tide med en ny oppsummering av uken som gikk!

BESTE INNKJØP:

Jeg blir helt nødt til å trekke frem noe som ble med hjem fra Uniten, nemlig denne herlige boken. "Happiness is..." er en bok som gjør deg sååå glad, og som minner deg på alle de små tingene i livet vi har å glede oss over. 

Fremover kommer jeg til å dele en liten happiness i bunnen av hvert blogginnlegg, sånn at vi alle kan smile litt ekstra bredt. 

Happiness is: The chocolate bar you forgot you had!UKENS MEST LESTE INNLEGG: 

Er dette innlegget hvor vi viser dere leiligheten vår.. Det er så gøy å se at dere er like begeistret for interiørsnakk- og bilder som meg, for da blir det ekstra gøy å vise dere detaljer fra hjemmet vårt. WANDERLUST:

Jeg lengter etter hytter og fjell like mye i dag, som i forrige ukesoppsummering. Jeg har lyst til å hoppe i bilen, og suse oppover til Geilo.. Og bli der i fire uker, haha! Det er jo noe helt magisk over det å sitte inne, inntullet i varme pledd, mens været herjer som verst utenfor. Åh! 
CRAVING:

Okei.. Bagel med kremost, røkelaks og gressløk? OMG give it to me!! Jeg har havnet skikkelig på laksekjøret, og ingen ting smaker bedre om dagen enn denne kombinasjonen. Mmmmmm!LÅT:

Jeg digger Kendrick Lamar, og jeg DIGGER "these walls".. Steike ta for en juicy låt! Denne vil jeg danse til for resten av mitt livet!AKKURAT NÅ:

Sitter jeg ved kjøkken bordet iført joggedrakt og sotrapalme (grorudpalme om du vil). Dennis spiller FIFA, min fine Ida som har vært på sleepover, sover fremdeles, og jeg skal straks gå i gang med å lage frokost til gjengen.. Må bare bli ferdig med dette innlegget først, haha. 

INSTAGRAM:

@shopbando leverer fargerik feelgood herfra til funky town og tilbake. Alle bildene er freshe og glade, og dette er en profil jeg elsker å scrolle meg igjennom. Her er det virkelig masse inspirasjon å hente!!

HØYDEPUNKT:

Ukens høydepunkt var definitivt da vi hadde mamma og Jon på middag. Det var bare så koselig å få litt kvalitetstid sammen rundt middagsbordet, og jeg gleder meg til flere slike kvelder. De to er de beste jeg vet om!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Hadde jeg en like koselig dag med mannen, som jeg hadde i går. Dagen i fjor er nesten identisk med gårsdagen, hvor caféhygge og høst stod i fokus. Hva denne høsten gjør med en, ass.. Det er virkelig en deilig tid på året!

Nå blir det frokost her i cribben, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig søndag så lenge.. Sees senere, fininger!

Klem i fleng ♥ 

30 kommentarer

Camilla.

11.10.2015 kl.12:42

<3 Ha en fin dag, fine Kristin. Kos dere med god søndagsbrunsj (frokost). :-)

IselinG

11.10.2015 kl.12:47

Den boka der ønsker jeg meg! Det er virkelig mange ting vi tar for gitt, så den boka er et must for en hver sjel ☺️

Stuen deres er så fantastisk, så er ikke rarti at det innlegget ble mest lest denne uken. Blir så inspirert av alle fargene, og jeg får skikkelig lyst til å gjøre om her i leiligheten.

Håper dere får en super søndag og koser dere masse ☺️❤️ Gleder meg til neste innlegg allerede 💕

Miriam

11.10.2015 kl.13:00

Bagel med kremost, røkelaks og gressløk hørtes for all del ikke feil ut!! Det må jeg lage til uka, kjenner jeg fikk vann i munn bare av tanken.. Nomnom...

Jeg elsker hvordan du innreder til middagsbesøk! Herregud for et fargeparadis, med fargerike asjetter og kopper! I'm LOVING it!

Høres ut som du har hatt en fin uke, og det er braaa! Håper du får en fin søndag også. Klem

M&M

11.10.2015 kl.13:09

Hei Kristin! Husker jeg rett at du og Dennis var på reise til Praha en gang? Om det er tilfelle anbefaler du å reise dit og hvilket hotell bodde dere på?

Ha en fin dag:-)

Luisa Fernanda del Mar

11.10.2015 kl.13:17

For en fin uke! Jeg elsker fargene i leiligheten deres <3

Håper neste uke blir fin :)

Milla

11.10.2015 kl.14:25

Like dessa oppsummeringsinnleggå dine! Og fytti den bagelen såg god ut o.O Et spm koss klare du å finna ut ka du gjorde et år tebake? Lagre du de på forhånd kanskje?

Maylinn Solheim

11.10.2015 kl.14:26

Jeg digger disse innleggene!

KristineV

11.10.2015 kl.14:43

Elsker virkelig å lese bloggen din, den er så fargerik og inspirerende. Får alltid lyst til å bruke mer farge i min egen hverdag etter å ha lest bloggen din :)

Alexandra Lillebø

11.10.2015 kl.14:49

Disse innleggene er så inspirerende og koselige:D En av mine favoritter. Jeg har begynt å følge SÅ mange nye instagramkontoer på grunn av deg.

Jeg må bare kommentere sotra-palmen, jeg bor selv på Sotra, men har aldri hørt noen si sotrapalme?? Jeg trodde bergenserne kalte den Loddefjord-palme??

Kristine

11.10.2015 kl.15:04

Hei!

Jeg lurer litt på dette bloggsamarbeidet du hadde med Trine Grung. Hva var dette egentlig? Varte det lenge og hva slags erfaringer sitter du igjen med?

Emma Julie

11.10.2015 kl.15:13

Flott uke! Kos dere med frokost :)

Mari A

11.10.2015 kl.15:39

Liker disse ukesoppsummeringene! Og den bagelen så jo bare himmelsk ut 😍

En ting jeg tenkte på når du la ut bilder av leiligheten din er at du burde få inn litt interiørting på StyleConnection. Ikke møbler, men typ småting til å pynte opp cribben med. Hadde ikke det vært noe, du som har så god smak?💛

Ha en fin søndag videre, vakre du❤️ Klem

Celina Berntsen

11.10.2015 kl.15:49

Kjempefine bilder!

Caroline K

11.10.2015 kl.16:03

Aah, hele deg er så feel good og herlig! Skulle virkelig hatt lyst på en ukentlig date med deg for å hente energi og livsglede. Nettopp klistret opp et svært FARGERIKT wallsticker-kart på soverom pga din inspirasjon. Jeg er ellers en grå og hvit person, så min kjæreste fikk sjokk men digget det. :p

Hvor er skoene fra på de nederste bildene? Sliter med å finne vintersko og nekter uggs eller ankelstøvletter. Tips til vintersko i et inlegg? :)

Karoline E.N

11.10.2015 kl.16:41

Hello, fine du <3 disse innleggene. JEG ELSKER DE! Syns dere skal ta dere en tur på fjellet jeg! Kan andbefale Trysil.. Her er det blitt sikkelig høst. Hihi! Akuratt nå knitrer det i peisen og jeg ligger under ullpleddet og gubben har kommet hjem fra jakt. Ingen ælj i helgen, men dem hørte ulven! Håper du får en fantastisk søndag - klem

StyleConnection

11.10.2015 kl.19:12

Caroline K: Heia fine deg! Så GØY å høre at du har fått opp litt farger i heimen :D :D Sånne kart som det der er SÅ fresht!!

Skoene jeg har på meg er boots fra Dr. Martens. Jeg digger disse da de funker gjennom høsten og tidlig vinter. Kan selvsagt lage et innlegg med tips til vintersko :) Stor klem

StyleConnection

11.10.2015 kl.19:13

Mari A: Heia søta :) Du? Det har jeg faktisk tenkt til.. Må bare finne en leverandør som som kan produsere interiør som jeg selv kan designe :) Woohooo! Smask

StyleConnection

11.10.2015 kl.19:14

Kristine: Vi jobbet sammen i en kort periode i hennes firma, men det er ikke så mye å si om dette egentlig, annet enn at det var en ok jobb jeg hadde i en liten periode. Det var jo her jeg møtte Belinda, så det var det beste som kom ut av det hele :D <3

StyleConnection

11.10.2015 kl.19:15

Alexandra Lillebø: Haha, say what?? Det har da aldri blitt kalt Loddefjordpalme ;) Sotrapalme er i hvert fall jeg og alle jeg kjenner fra Bergen vokst opp med :) Klem

StyleConnection

11.10.2015 kl.19:16

Milla: Det er dette som er så positivt med å blogge :) Jeg har jo lagt ut to innlegg hver dag i over 3 år nå, så da kan jeg alltid se tilbake på gamle, gode minner :) Klem

StyleConnection

11.10.2015 kl.19:18

M&M: Det stemmer - Praha er virkelig et fantastisk sted som du burde dra til :) <3 Husker ikke hvor vi bodde, men det var litt utenfor sentrum og gamlebyen.. Velger heller en litt mer sentral beliggenhet neste gang :)

Alexandra Lillebø

11.10.2015 kl.21:32

Kanskje det bare er vi striler fra Sotra som kaller det loddefjordpalme, haha!

Ingrid

11.10.2015 kl.21:45

God kveld!

Begynner og tro at jeg og du er ganske like jeg altså!

Jeg og har fått helt dilla på laks, og noe du MÅ prøve ut er røkelaks og dillstuede poteter! Det er såå godt!!

Også er det jo det med hyttekos. Ingenting slår det og sitte på hytta med varme gode klær, foran peisen og med en god bok. Det er en av de beste følelsene på jord!

Hapiness-boka er noe som står på min 1. plass på ønskelista til jul.

Hope the wish come true ;)

Klem fra Ingrid <3

Nikita <3

11.10.2015 kl.22:13

Fint innlegg :)

A

12.10.2015 kl.00:08

Jeg gikk bak Dennis her på vei til jobb, og han var skikkelig kjekk den dagen.. Med en type skinny jeans og lang frakk.. Wow! Måtte bare si det! Jeg har min egen kjekkas så det er ikke det, men må være lov å skryte litt av din også! :) Ha en fin dag, dere kler hverandre:)

VILDE

12.10.2015 kl.00:48

Hææ? Har det gått en uke allerede? Er helt sinnsykt hvor fort tiden går. Synes jeg nettopp leste et "uken som går innlegg", men det har jaggu gått en uke allerede. Herlighet så tiden flyt. Tommelen opp for mer interiørsnakk, det er jo det beste som fins. Da jeg så innegget med bilder av leiligheten kom jeg til å tenke på hvor fantastisk det hadde vært om Styleconnection en vakker dag hadde en egen interiøravdeling. Hadde ikke det vært FANTASTISK! Nå drømmer jeg meg litt bort her, men fy søren så kult det ville vært. Jeg blir så inspirert av deg! En vakker dag håper jeg å kunne klikke hjem Styleconnecion-interiør. Du er jo superwoman, du klarer alt!

Karolina

12.10.2015 kl.14:20

Sotrapalme? :O Her på Sotra kaller vi det for Loddefjordpalme, haha!

Trude H

12.10.2015 kl.17:04

Må bare få si at det bildet av deg i dette innlegget må være det fineste bildet jeg har sett av deg. Du er så nydelig, og klærne er on point! Håper du får en knall uke!

Pieds nus

13.10.2015 kl.12:10

i en videoblogg sa du at du hadde kjøpt en bok hvor det stod en farge for hver dag i året, og en beskrivelse av personen som har bursdag den dagen. du sa også at du skulle poste det i bunnen av hvert innlegg slik at alle bloggleserene kunne se hvilken farge de hadde. blir det noe av det?

liker bloggen din kjempe godt!

Madelen Wensel

14.10.2015 kl.00:09

ELSKET genseren du hadde på deg på bilde under " på denne dagen ifjor" hvor er den fra? så skikkelig myk og god ut og passer godt nå som høsten kommer.

Skriv en ny kommentar

hits