15 TING JEG GLEDER MEG TIL

Heisann, skjønninger 

Jeg sitter her på kjøkkenet og jobber litt i dag.. Jeg kom meg visst ikke lenger, haha. Typisk at jeg nå kommer til å bruke mer tid her nede enn på kontoret, når jeg faktisk har fått meg et skikkelig hjemmekontor. Skjerpings!

Mens jeg sitter her blant kaffekopper, fargerike penner og annet dilldall, kom jeg plutselig på at det er så mye jeg gleder meg til denne høsten.. Hva passer vel da bedre enn å dele disse punktene med dere? 

Som jeg har nevnt tidligere, så er det i en hektisk hverdag, veldig lett å glemme alt man har å se frem til. Det trenger ikke være noe stort, og akkurat nå synes jeg at vi alle sammen skal bruke noen minutter til å tenke over hva vi har å se frem til 

♥ Jeg gleder meg til å besøke mamma litt senere i dag. Det er alltid en fryd å tilbringe tid sammen med henne. 

♥ Jeg gleder meg til en rolig helg med mannen, og ikke minst til helgefrokosten. Ingenting er koseligere enn å bruke god tid på en god lørdags- og søndagsfrokost, og samtidig legge litt energi i å dekke opp et hyggelig frokostbord som inneholder rundstykker og masse godt pålegg. 

♥ Jeg gleder meg til å kjøpe masse vakre blomster som er et must til helgen.

♥ Jeg gleder meg til jentetur i november. Da reiser nemlig jentene og jeg til Amsterdam, og jeg ser virkelig frem til en hel helg med de beste jentene jeg vet om, i en såpass spennende by. Sist jeg var i Amsterdam var jeg 19 år gammel, så det er virkelig på tide å oppleve denne byen på nytt. 

♥ Jeg gleder meg til jeg omsider kommer meg til bunns i en kaotisk mailboks. Jeg vet at det er mange som ikke har fått svar på mailene sine, og det er ikke greit. 

♥ Jeg gleder meg til det blir enda kaldere i luften, slik at jeg kan pakke meg inn i svære skjerf og chunky strikkegensere. Høsten er magisk!

♥ Jeg gleder meg til den første snøen faller.. Jeg er skikkelig klar for den nå, og jeg skal med glede måke utenfor her, haha. Vi som bor her i Heimdalsgata har en svær felles bakgård, og jeg kan tenke meg at det blir enormt koselig her når snøen legger seg. 

♥ Jeg gleder meg til hver kveld fremover.. Dennis og jeg har begynt på en ny serie, og det er så ufattelig koselig å sitte inntil hverandre i såffan, klistret til TV'n, mens vi koser oss med noe godt i skålen. 

♥ Jeg gleder meg til å få orden på garderoben. På mandag skal jeg i møte med Elfa, og sammen skal vi utvikle den aller beste løsningen for vår walk-in. Nå ligger alt av klær i store IKEA-poser, og det skal bli så deilig å få orden i kleskaoset. 

♥ Jeg gleder meg til å lage en solid reiseplan for det kommende året. Vi har mange destinasjoner på vår ønskeliste, og det skal bli så gøy å gå i gang med planleggingen.

♥ Jeg gleder meg til 1. desember og julekalenderen på NRK. Hvis det jeg har hørt er korrekt, kommer NRK til å vise Jul i Skomakergata, og jeg ELSKER den herlige serien. Skomaker Andersen i mitt hjerte!!

♥ Jeg gleder meg til Vixen Blog Awards, og til å se hvem som stikker av med de ulike prisene. Først og fremst blir det spennende å se hvem som faktisk ender opp som finalister i de ulike kategoriene. Jeg krysser fingrene!

♥ Jeg gleder meg til jentenes julebord. Det er jeg som arrangerer hvert år, og i år skal jeg virkelig toppe hele driten, haha. Frem til nå har underholdningen vært alt fra mannlige strippere og line dance, til karaoke og damenes tale fremført av selveste Tommy Fredvang. Det blir spennende å se hva jeg kommer til å stelle i stand i år, hehe. 

♥ Jeg gleder meg til å legge ut nye, herlige produkter i nettbutikken. Det kommer masse festlige items fremover, som passer perfekt som julegaver til noen du er glad i. 

♥ Jeg gleder meg til å lese hva dere gleder dere til, i kommentarfleltet. Jeg blir så innmari glad når dere deler ♥

Stickers og Bunny Cover fra StyleConnection (coming soon) // Notatbok fra StyleConnection HER

Hva gleder du deg til?

Klem i fleng ♥

75 kommentarer

Poppen

08.10.2015 kl.12:01

eg glede meg t å se deg etter jobb XD

Tina

08.10.2015 kl.12:03

Hei :)

Mange koselige og fine ting du har å se frem til :)

Jeg elsker å lese bloggen din, du gir meg mye inspirasjon og jeg elsker nettbutikken din!!! Jeg har nesten flyttet inn i de store t-skjortene og kosedressene :):)

Har bursdag idag, så jeg skal bare kose meg og bli skjemt bort idag :D

Gleder meg til å se de nye tingene du skal legge ut i nettbutikken din :)

Jeg gleder meg til jul :)

Ha en fantastisk dag, Kristin :)

klemmer fra Tina :)

Hanne b

08.10.2015 kl.12:12

jeg gleder meg til venninna mi kommer hjem fra utveksling etter flere måneder i Hawaii, gleder meg også veldig til å jobbe sammen med hun igjen :D Jeg gleder meg til julelysene blir satt opp, og julegavene skal pakkes inn :) jeg gleder meg til Trondheimstur med to av mine bestevenner i begynnelsen av neste år :) og forhåpentligvis en tur til Los Angeles :) Gleder meg til jeg er ferdig med å fikse rommet mitt :D

Masse og glede seg til 😁

Henriette

08.10.2015 kl.12:12

For et herlig innlegg!! Ofte glemmer vi bare å sette oss ned å tenke på alt det posetive vi har å se fram til. Skal skrive min egen liste, for det er så viktig å ta vare på gode øyeblikk. Takk for ideen Kristin!! :D

Karoline E.N

08.10.2015 kl.12:12

God torsdag, min vakkre venn! <3

Så gøy og lese hva du gleder deg til, og jeg skjønner godt at du gleder deg! Hihi. Er det sant? Skomaker Andersen? Ååh, beste nyheten jeg har hørt på lenge, og jeg håper det stemmer :D i dag er det endelig torsdag, og i morgen er det helg. Hurra :D

Jeg gleder meg til

- 1 desember, og det og kunne pynte litt til jul mens adventskalenderen snurrer på tv!

- til første snø detten. Ååh, kan ikke vente! Her er det 2-4 minus om nettene, så den kan komme nårs som helst. I skrivende stund er det 4 varmegrader!

- jeg gleder meg til og ta frem vinter jakka min

- gleder meg til kick off i Trysil fjellet med de beste jentene om 1 uke!

- jeg gleder meg til jeg er ferdig med helge vasken i morgen, og norske talenter på tv.

- jeg gleder meg masse til og få brukt de store strikke genserne mine og de deilige skjerfene.

- gleder meg til og se hva spennende du skal få i nettbutikken din

- gleder meg til og mota gavekortet jeg vant fra deg i sommer, så jeg kan shoppe god biter fra nettbutikken din <3

- gleder meg til mamma og stepappa får tid til og komme oppover.

håper du får en fantastisk torsdag, Kristin! Stor klem

Jill Eldevik

08.10.2015 kl.12:14

Det er mye ejg gleder meg til framover. Jeg gleder meg til å flytte hjem til foreldrene mine på lørdag. Jeg gleder meg til å begynne i praksis på ungdomsskolene, jeg gleder meg til å begynne i ny jobb og spare til drømmehuset mitt. Jeg gleder meg til valpen min får oppleve ordentlig snø for første gang i livet sitt!

Guro

08.10.2015 kl.12:14

Jeg gleder meg til flere ting jeg også.

1. Bruke mye tid i skogen med de fine hundene mine (jakt er livet)

2. Snøen! Jeg elsker snø, og det blir så koselig. Eneste skåret i gleden er glatte veier.

3. Gleder meg til desember, julekalender og julestemning

4. Jeg gleder meg til å bli ferdig med eksamen 17. Desember

5. Gleder meg til å strikke ferdig koften min som jeg har lagt bort for en stund tilbake

6. Juleferie❤️

Ikke for å ta fra deg den ene gleden, men de skal bare sende jul i Skomakergata på nettet. Den er utgått og kommer aldri til å gå på TV igjen, siden den ikke tilfredsstiller dagens barn. De legger den ut på NRKsuper sin nettside så du kan kose deg med den der. Jeg skulle også ønske de sendte jul i Skomakergata eller amalies jul som julekalender ☺️

Alexandra Lillebø

08.10.2015 kl.12:15

Hei Kristin!

Så herlig å lese hva du gleder deg til! Jeg ble sittende å tenke litt på hva jeg gleder meg til denne høsten, og kom frem til et par punkter!

-Jeg gleder meg til JUL!! Kanskje ikke høst akkurat da, men jeg tar den med!

-Jeg gleder meg til bestemor kommer hjem fra Spania i november/desember.

-Jeg gleder meg til godteloven min er over 1. desember!

-Jeg gleder meg til å bli ferdig med prøveeksamen.

-Jeg gleder meg til å ha venninne helg!

-Jeg gleder meg til å bli inspirert av alle de herlige bloggene som finnes, inkludert din!!!

Takk for at du fikk meg til å tenke gjennom hva jeg gleder meg til denne høsten, det gjorde dagen noen hakk bedre!!

Kajsa

08.10.2015 kl.12:18

Koselig med en slik positiv post! Den gir glede i hverdagen! Det skal ikke så mye til alltid heller det å skape gode stunder! :) God torsdag!

Hanne

08.10.2015 kl.12:21

Gleder meg til mørke høstkvelder innpakket i et stort teppe i sofaen, halloweenparty, 1.desember, julegaveshopping, og ikke minst julaften og nyttår<3

08.10.2015 kl.12:22

<3 jeg gleder meg til jeg kvelden når jeg er ferdig med alle gjøremål og har handlet inn god mat og kos, og kan legge meg i senga med favorittserien

<3 jeg gleder meg til i morgen da jeg skal kjøpe ny iphone

<3 jeg gleder meg til lørdagskveld da jeg er ferdig med jobbhelg, selvom jeg trives godt i jobben

<3 jeg gleder meg til 1. desember, jeg ELSKER jula

<3 jeg gleder meg til å komme hjem på juleferie til min flotte familie

ha en nydelig dag, kristin! du er et forbilde for oss!

Silje

08.10.2015 kl.12:26

Jeg gleder meg til jul, akkurat som et barn på julaften. Denne frasen har virkelig fått en ny mening nå etter at jeg flyttet hjemmefra, ingen vet at jeg kommer hjem, så dette skal bli tidenes fest !!

IselinG

08.10.2015 kl.12:29

* Jeg gleder meg så vanvittig mye til å bli ferdig med eksamen som skal leveres på tirsdag

* Jeg gleder meg til Trønderfæsten som jeg skal på under UKA her i Trondheim (du og Dennis burde virkelig ta dere en tur hit btw)

* Jeg gleder meg til å få besøk av verdens herligste venninne og kjæresten hennes <3

* Jeg gleder meg til jeg endelig fyller 20 år

* Jeg gleder meg til jeg ENDELIG kan høre på julemusikk og se på julefilmer (får ikke lov til dette før i midten av november)

* Jeg gleder meg til å overraske mamma og pappa med et lite besøk i november

* Jeg gleder meg SÅ VANVITTIG MYE til jul atte hjelp!

* Også gleder jeg meg til neste blogginnlegg

Ha en super dag i en super leilighet sammen med en super mann! Kos deg masse i dag <3

08.10.2015 kl.12:31

Jeg gleder meg til å bli tante om noen få måneder!

Jeg gleder meg til å dra hjem til jul, og være med familie og feste med venninnene.

Jeg gleder meg til å begynne å studere og få ny venner.

Jeg gleder meg til å flytte.

Rubyhh

08.10.2015 kl.12:34

Selv har jeg nesten ingen planer til høsten, så har bare to ting på listen, men det er jo noe å glede seg til det å ;)

*Jeg gleder meg til Halloween

*Jeg gleder meg til snøen kommer

Mathilde

08.10.2015 kl.12:40

Gleder meg masse til Jul. Hele familien sammen, er så koselig.

Sabrina Mydland

08.10.2015 kl.12:54

Jeg gleder meg til cruise neste sommer

Ingvill

08.10.2015 kl.12:59

Ikke for å legge en demper for alt du gleder deg til, men det er dessverre Jule Kongen som vises på NRK i år. MEN jul i skomakergata fins jo på DVD så man kan jo fremdeles få sett :D

Mari A

08.10.2015 kl.13:19

Virker som du har en spennende høst foran deg. Det er viktig å ha ting å glede seg til, selv om man ikke alltid tenker over det.

Jeg gleder meg til nye items i nettbutikken din!! 💥

Jeg gleder meg til å besøke min kjære tante.

Jeg gleder meg til helgetur på hytta.

Jeg gleder meg til snø og kaldt.

Jeg gleder meg til advent og JUL.

Jeg gleder meg til å innrede kjellerstua og nytt soverom, og til å hente inspirasjon fra DEG💛

Håper du får en strålende dag! Løøøv💕

VILDE

08.10.2015 kl.13:21

Høres ut som om du har masse kjekt å se frem til! Akkurat nå har jeg ferie, men jeg gleder meg utrolig nok til å komme meg tilbake til hverdagen igjen. Er selvfølgelig deilig å sove bort halve dagen en gang i blant, men det blir litt ekstremt i en uke i strekk, haha. Ser frem til å komme inn i normale rutiner igjen. De er ikke så lett å holde i feriene. Men det er selvfølgelig fantastisk å endelig være på plass i Bergen igjen. Ingenting er som hjemme!

Jeg gleder meg også sinnsykt mye til jul. Julen må jo være noe av det beste som fins. Gleder meg til masse snø (forhåpentligvis), julestemning og julefilmer!

Lise

08.10.2015 kl.13:35

Hei :)

elsker bloggen og nettbutikken din.

Men.. lurer på om du får inn igjen neglelakk stativet? :)

Camilla.

08.10.2015 kl.13:39

Fint og fargerikt innlegg! Håper at du kommer deg raskt ajour med mailboksen ass, blir helt stresset bare av tanken på hvor mye det må være å ta igjen haha :-)

Jeg gleder meg til vakre nordlyskvelder her i Nord-Norge.

Jeg gleder meg til jentekvelder med stearinlys og tv-underholdning.

Jeg gleder meg til å reise hjem til jul.

Jeg gleder meg til å begynne å deltidsarbeide igjen (student).

Jeg gleder meg til samboeren kommer hjem på mandag.

Jeg gleder meg til nyheter som hopefully kommer snart hos Styleconnection.

Klem i fleng til deg :-)

Catharina Austad

08.10.2015 kl.13:53

-Gleder meg også til det blir kaldere i luften og kan ta frem vinterjakkene og bruke de store skjerfene. Håper bare det blir en tørr og fin vinter i Bergen i år så jeg får brukt de fine uggsene mine fra i fjor...

-Gleder meg til london i juletider med samboeren min

-Gleder meg til å flytte ut fra leieleiligheten vår og kjøpe vår egen. Håper bare jeg får overtalt samboeren til å kjøpe leilighet og ikke et hus. Og håper banken vil gi oss nok lån!

-Gleder meg til jeg er ferdig med eksamensperioden

-Gleder meg til å pakke inn julegaver og ha juleverksted med brødrene mine

-Gleder meg til jeg endelig blir 20 år og kan bli med alle vennene mine på byn!

-Ser frem til å få barn og ikke minst prøve å bli ferdig med utdannelsen først

Ha en fin helg, søte :) Likte dette innlegget veldig godt

08.10.2015 kl.13:55

elsker sånne posetive innlegg

Ann-Karin F. T.

08.10.2015 kl.14:07

Jeg gleder meg til å få en jobb!! Skal på intervju i morgen OG tirsdag, og håper å dra en av dem i havn! Deretter gleder jeg meg til første lønning, så jeg virkelig kan unne meg noe fint! En genser, sushi, konsert? Hmm, hvem vet!

Jeg gleder meg til venninnen min får sin lille datter! Jeg gleder meg til julaften med mamma og storebror!

Men, først og fremst, gleder jeg meg til han som står på balkongen og bråker snart blir ferdig å legge gulvet der ute, så jeg får flytta utemøblene fra stua og tilbake til sin vandte plass igjen!! :P

Trude H

08.10.2015 kl.14:15

Ååh, jeg ble så glad av å lese dette innlegget! Gleder meg enda mer til jul om det stemmer at jul i skomakergata er årets julekalender. Gud så koselig!

Tone

08.10.2015 kl.14:24

Er virkelig skomaker Andersen julekalender i år???! JEG ELSKER SKOMAKER ANDERSEN!

For en fin blogg du har. Og for en fin og inspirerende jente du er☺️ Du gleder deg til slike ting vi kan ta for gitt, og det synes jeg er fint!

Jeg gleder meg til Oslo helg med gode venninner

Jeg gleder meg til snøen faller! Elsker snø

Jeg gleder meg til bursdagen min. Blir visst 29 år i år, men det fremdeles den beste dagen i året😂

Jeg gleder meg til og tenne lys i leiligheten kl 18 nå når det begynner og bli mørkere

Jeg gleder meg til og se mammen min igjen snart! (Bor i Bergen, mens mamma bor i Stavanger)

Tusen takk for du gjør hverdagen min koseligere hver dag!

Miriam

08.10.2015 kl.15:23

"Jeg gleder meg til det blir enda kaldere i luften, slik at jeg kan pakke meg inn i svære skjerf og chunky strikkegensere. Høsten er magisk!" Helt enig med deg! Jeg har tjuvstarta litt allerede, hehe. Er så deilig å ha på seg strikkegenser. Nå skal jeg herme etter deg og bare: Strikkegenser er LIVET!

Er sååå mye jeg gleder meg til, og dette er noen av dem:

Jeg gleder meg...

- Til advent og jul, fordi det er en av de koseligste høytidene.

- Til å feire nyttår med HELE familien

- Til å se kjæresten min igjen <3 <3 <3

- Til å bli ferdig utdannet

- Til å ha en koselig stund med foreldrene mine

- Til helga!! ER SÅ MYE Å GJØRE ATM

- Til neste blogginnlegg du legger ut ;-) Høhø

Klem til deg

Sotra strilen ;)

08.10.2015 kl.15:23

Blei i godt humør av innlegget ditt 😁

-eg gleder meg til den første snøen,elsker snø!!(krysser fingre og tær for at vi får litt skikkelig vinter her på Vestlandet)

-gleder meg til mandag,da begynner the walking dead igjen og eg skal snike meg tett inntil min kjære og følge denne fantastiske serien 😀

-eg gleder meg til å feire jul hjemme hos oss med besøk av svigers og pappa 😀

-eg gleder meg til middag hos Mamma❤ i kveld.

-og eg gleder meg til festligheter,og kvalitetstid med mannen uten unger i slutten av mnd 😁

Sånt innlegg hadde vært kjekt Typ hver 2/3 mnd eller noe 😁😁

Guro

08.10.2015 kl.15:28

Så mye herlig du har å se fram til! :D

Jeg gleder meg til å endelig farge etterveksten i kveld, ca 2 mdn på overtid xD

Jeg gleder meg til å ta helg i morgen kl 16 <3

Jeg gleder meg til fest med vennegjengen neste helg, en typisk "fest på lokale" med karsk og det som hører til! :D haha

Jeg gleder meg til førjulstur til London med bestevenninna mi <3

Jeg gleder meg til jul :D

Jeg gleder meg til å se nyheter fra styleconnection, og til å bestille mye fint!

Det er mye gøy og kos å se fram til framover :D

08.10.2015 kl.15:38

Så mye gøy og koselige ting du har å se frem til! :)

Jeg gleder meg til jul, jeg gleder meg til å endelig få operert kneet og bli kvitt skaden og jeg gleder meg til hyttetur sammen med jentegjengen nå i morgen! Er selvfølgelig flere ting men disse 3 topper lista :)

Fromfat2phat

08.10.2015 kl.15:41

Du er så SKJØNN og så god og positiv:D Jeg blir så glad av slike innlegg som dette; takknemlighet er beste veien til et lykkelig liv, uten tvil <3 Ettersom høsten er favorittårstiden min, gleder jeg meg til og over det meste nå og jeg ELSKER det! Går rundt i en liten lykkeboble; alt er bedre om høsten <3

Fromfat2phat

08.10.2015 kl.15:44

Og åh, en ting jeg kan trekke frem som jeg ihvertfall gleder meg til nå etter du og Dennis begynte med det, er de søndagsvideoene deres! FYY søren så gøyt:D Seriøst, jeg kunne sett på i flere timer og jeg håper inderlig dere vil lage enda lengre snutter, for det er underholdning til tusen:D

Amanda Hauso Sandven

08.10.2015 kl.16:03

Du har mye fint å se fram til!

Jeg gleder meg til middag og kos med venninner i kveld

Jeg gleder meg VEELDIIG til jul, hahah

Jeg gleder meg til alle kjekkasene på sjøkrigsskolen, skal på utplassering der de neste 3 ukene

Jeg gleder meg til London med bestevenninnen min

Og jeg gleder meg til skalldyrfest i morgen

Ha en fin dag videre Kristin! Klem <3

Maria

08.10.2015 kl.16:10

Desverre skal ikke Jul i Skomakergata vises:( men den skal legges ut på nettet.. De skulle sende Julekongen i år

Henriette Sophia

08.10.2015 kl.16:16

Hei! :) Jeg er kanskje helt tulling, men hva er epost adressen din? Finner den ikke noe sted, hihi

Ha en fantastisk dag videre!

08.10.2015 kl.16:45

Du har mye kjekt å glede deg til! :)

Jeg gleder meg til hyttetur med venninnene, og muligens tur til Italia med gode venner neste sommer. <3

JC

08.10.2015 kl.17:02

Jeg gleder meg til det kommer noen nyheter på styleconnection. Elsker klærne dine!

Er det noen nyheter rundt hjørnet? <3

Elise

08.10.2015 kl.17:42

- Jeg gleder meg til å være forlover til mi beste venninne i helga, gleder meg til å være sammen med den personen jeg er støttekontakt for, gleder meg til jeg er ferdig med og male stua, gleder meg til lønning på mandag, gleder meg til og komme inn i faste rutiner etter 5 dager omgangssyke! ❤️❤️

Emma Julie

08.10.2015 kl.18:18

Åå blir glad på dine vegne med tanke på alt det gode du har å se frem til! Det som gleder meg er at vi blogglesere får være med å oppleve alt dette med deg. Det er så topp! Det jeg gleder meg mest til akkurat nå er å reise til København om to uker med en stor gjeng med gutter og jenter. Det skal bli så deilig å få et lite avbrekk fra høgskolen. Stooor klem :)

08.10.2015 kl.18:35

Utrolig herlig innlegg Kristin :D

Jeg gleder meg til å...

-å dra til Trondheim om en mnd og møte 150 jenter med flere av de samme interessene som meg

-å ha danseperiode på skolen

-å ENDELIG bli 18 år og feire med mine fine, fine venner

-å ha oppkjøring og forhåpentligvis få lappen

-å se søsteren min igjen til jul

-at årets første snø faller

-juleforestillingene der jeg kan gjøre det elsker så inderlig høyt! Å stå på en scene og danse

-å kunne tulle meg godt inn i et teppe og se på julefilmer

-alt som hører jula til

-til å bli ferdig mer vgs og ta et friår

Ha en finfin kveld Kristin 💕💕

Jenny

08.10.2015 kl.18:39

Fikk utrolig mye livsglede av dette innlegget Kristin <3 Akkuratt nå gleder jeg meg til å komme hjem fra skolen i morgen etter en laang uke, få kjæresten på besøk og skeie ut med serier og masse kaloribomber

Linnea

08.10.2015 kl.18:50

Åh så koselig det høres ut! <3 Leste at de kommer til å vise Jul i Skomakergata på Nett-TV på NRKS nettsider, da den julekalenderen kanskje ikke vil appellere til denne generasjons småbarn.. Men det positive med dette er jo at den da blir enklere å følge med på hvis man ikke er klar for å sitte klistret kl 18 hver eneste kveld.

Jeg gleder meg til å komme tilbake til folkehøgskolen og treffe venner og ikke minst den søte gutten jeg har møtt der.. Jeg gleder meg til middagen i dag - Tikka Masala <3 Jeg gleder meg til linjetur med folkehøgskole-klassen, turen går til Ecuador og Amazonas! Jeg gleder meg til å være fadder til mine to tvillingnevøer med en gang jeg kommer tilbake fra Latin-Amerika, jeg gleder meg naturligvis til julen, og så gleder jeg meg til Kina-turen med hele folkehøgskolen i mars! Hipp Hurra, livet er så bra!

Lillian

08.10.2015 kl.18:52

for en fin blogg!! Skal bli fast leser uten tvil:)

Jeg gleder meg til mørke kvelder med noe varmt i koppen og til å tenne lys og fyre i peisen!

Og sist men ikke minst julekalenderen og tilbringe tid med alle jeg er glad i:)

Gleder meg til å lese bloggen din videre fremover<3

Klem fra ei jente fra Stavanger, 17 år

Ingunn

08.10.2015 kl.19:43

Å reise til Bergen frå Hardanger i morgon og feire mi flotte bestevenninde!

OG å reise til Førde dagen etter og feire eittårsjubileum ilag med verdas finaste kjærast.

Ruth

08.10.2015 kl.19:50

Gleder meg til å få lønn så jeg får bestilt mer klær fra nettbutikken din :)

Gleder meg til helga, for da skal jeg sove hos bestie

Gleder meg til å sette på ny fresh neglelakk

Margit DF

08.10.2015 kl.19:58

Hei!

Gleder meg veeeldig til alt med jul å gjøre, har begynt å strikke julegaver og stooorkoser meg med tanken på å gi de vekk til forhåpentligvis takknemlige mennesker! I tillegg får kjæresten juleferie, noe som vil si myyye kvalitetstid med han, som ellers arbeider borte 💕

Nancy Elin

08.10.2015 kl.19:59

Heisann! Lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar nå, men er deilig å endelig ta seg tid til det igjen :D Så koselig å høre alt du gleder deg til, du hadde en fin liste. Når det kommer til hva jeg gleder meg mest til fremover må det være

- at jeg skal bli tante igjen i november <3

-når det blir kaldere ute sånn at jeg kan bruke tykke, varme gensere og gode skjerf og votter.

-advent- og juletiden.

- å bli fadder på ei skjønn lita jente

og sist men ikke minst

- å bruke tiden ekstra mye sammen med venner og familie <3

Måtte dere få en kjempefin kveld, klemmer fra meg <3

Nikita <3

08.10.2015 kl.20:32

Herlig :D

Therese

08.10.2015 kl.20:37

Sorry å måtte skuffe deg Kristin.men julekongen blir vist i år på NRK. Men man finnet jo alle skomaker episodene på YouTube. Det og amalies jul så eg på i fjor på YouTube 😊

Gleder meg til julaften, julefilmer, klementiner og kakao. Ta juleferie tidlig 😊

Og til snøen kommer 😊

Martine S

08.10.2015 kl.20:46

Jeg kjenner jeg blir så glad av deg, vakre! Takk for at du minner oss på å tenke litt over hva man egentlig har å glede seg over. Som du sier, i en hektisk hverdag glemmer man faktisk å tenke over det..

Først og fremst gleder jeg meg til hva slags godsaker som kommer i nettbutikken din <3 gleder meg over at vi fikk helg i dag, og at det ikke blir noe undervisning i morgen :D gleeder meg generelt til helgen, for da er det bursdagsfeiring for ei vennine :) snart er min bursdag, såå det ser jeg også veldig frem til! Neste helg er det duket for bursdag da og ;) når eksamen er overstått, skal bli så utrolig deilig! Første snøfallet er også koos! Oog julaften!! Omg, skomaker andersen, er det sant!?? Hurraa!! Oog det gledes over at jeg har verdens mest fantastiske og omsorgsfulle og beste kjæresten <3 kunne ikke hatt det bedre for tiden :) livet smiler!

TAKK for at du er du, fineste! Jeg kjenner jeg er så glad i deg <3 haha!

Smask :*

silje ML

08.10.2015 kl.21:59

Mye kjekt å se frem til ja, er alltid kjekt med ting som ligger på vent :D Er ikke lenge til julebord sesong nei:o hadde nesten glemt det, det blir bra :D

Maylinn Solheim

08.10.2015 kl.22:12

Elsker slike innlegg! Alltid gøy å lese💞

EL

08.10.2015 kl.22:40

Ser det er nevnt over- Julekongen blir vist på NRK tv, men de legger ut Skomakergata på nett-tv :)

Luisa Fernanda del Mar

08.10.2015 kl.23:05

Åh, superfin bloggpost! Og så masse fint du gleder deg til da :)

Selv gleder jeg meg til å reise til Colombia senere i år for å se familie og venner som jeg ikke har sett på 3,5 år og ikke minst å vise fram den sykt søte sønnen min til alle der nede, hehe :D Og til å gifte meg i Paris neste år, weee! Gleder meg til jul også, så klart :)

Malin Stuerød

08.10.2015 kl.23:31

Jeg gleder meg til å bli ferdig med alle eksamenene og å komme meg hjem til jul <3

Katrin

08.10.2015 kl.23:49

Gleder meg til jeg og mannen skal bli foreldre 1. desember <3

Edel

08.10.2015 kl.23:59

Jeg gleder meg til enda mer inspirasjon fra deg:-) Kommer det bilder av gang og bad? Jeg mener at du skrev noe om at du ikke var så fan av fargeløse barnerom. Selvom kanskje ikke barnerom er det som er mest aktuelt for deg nå, har du lyst å komme med en drøss av inspo til barnerom? Leter og leter etter inspo, men finner så mange fargeløse, men sukkersøte rom og den fellen har jeg allerede gått i😜

M

09.10.2015 kl.00:13

Jeg gleder meg (i hjel) til å dra til San Diego i desember og treffe kjæresten min igjen, som er på utveksling der i høst. Da blir det julaften i SD og nyttårsaften i Las Vegas!!

Ann Helen Nygård

09.10.2015 kl.10:12

Veldig fint å ha ting å glede seg til <3

Selv gleder meg over de små tingene i livet, siden jeg har hatt en tøff periode nå. Akkurat nå ser jeg frem til at kjæresten min kommer på besøk i helga. Ellers gleder jeg meg til jeg får billappen, og er ferdig med dette skoleåret! :)

Vilde

09.10.2015 kl.11:20

Gleder meg til juletiden, kanskje overraske en venninne med herlige styles fra styleconnection :)

Ingrid

09.10.2015 kl.13:25

Jeg gleder meg til jula og alt som følger med den. Også gleder jeg meg til å fortsette med "stallprosjektet"! Jeg bor på gård og jeg har alltid hatt en drøm om å ha egen hest, men vi har aldri hatt en ordentlig stall, så nå blir kanskje drømmen endelig til virkelighet!

Du har lært meg mange ting Kristin, men en av de viktigste tingene er å følge drømmene sine og ikke gi opp!

Det gjør jeg nå :))

Klem fra meg <3

tea

09.10.2015 kl.14:09

jeg gleder meg til å komme hjem! jeg er 15, og flyttet i sommer til danmark for å spille håndball og oppleve nye ting. Nå har vi høstferie, og jeg sitter på toget på vei til københavn. Første gang jeg ser familien og vennene mine siden i sommer. Håper jeg rekker flyet. :))

God efterårsferie!

Stine

09.10.2015 kl.14:20

Heihei:) hvor har du fått tak i den barbie toalettmappa? finner den ingen steder ;0

09.10.2015 kl.16:47

De stickersene skal jeg ihvertfall ha når de kommer i nettbutikken din:D

09.10.2015 kl.16:59

Koselig med ett sånt innlegg!

Katrine

09.10.2015 kl.19:09

Så mye fint du har og glede deg til, Kristin :)

Håper dere får en helt fantastisk helg! ❤️

Her har allerede den første snøen kommet! ❄️❄️

Ida

10.10.2015 kl.17:04

Hei, vakre du!

Jeg vil bare tipse deg om verdens beste sted, Dubai! Anbefaler deg virkelig å dra dit. Det er stedet med alt! Storby, shopping (alt fra super dyrt, til super billig), strender, varme, opplevelser, og det beste av alt; uteliv. Utelivet der er helt sinnsykt, ingen utesteder vil noen gang bli det samme igjen. Kunne skrevet side på side om hvor fantastisk Dubai er, men det beste er bare å dra dit. Dubai passer like bra som venninnetur som en kjærestetur! Selv reiser jeg dit for syvende gang, om en uke:) Jeg elsker å reise og oppleve nye steder, men jeg ender alltid opp tilbake i Dubai og India (som jeg også anbefaler på det varmeste).

StyleConnection

10.10.2015 kl.18:58

Ida: Takk for tips, har vært i både India og Dubai, og Dubai er jeg veldig glad i :) Klemmer

Frida Pedersen

10.10.2015 kl.21:28

Jeg gleder meg til å tilbringe søndagen i morgen med hele min herlige familie

Jeg gleder meg til jeg er ferdig med eksamen

Jeg gleder meg til spadag med min bestevenninne på fredag

Jeg gleder meg til adventstiden og julen, stemningen og familietiden i denne høytiden

Jeg gleder meg til 1.juledag frokosten (det er kanskje litt sært men den er så hellig ass, ingenting slår det faktisk)

Jeg gleder meg til jeg er ferdig med studiene og til jeg kan starte med arbeidslivet og kjøpe min egen leilighet

Jeg gleder meg til jeg forhåpentligvis finner mannen i mitt liv

Veronica J

11.10.2015 kl.13:27

Jeg bor 30 min fra Amsterdam! Håper du får en fin tur, det er jo så mye sprøtt å finne på der!

Ha en fin dag vidre :-)

StyleConnection

11.10.2015 kl.19:16

Veronica J: Åh! Gjør du? Da må du jo komme med noen lure tips ;) JuuhuuU!

Alexandra Flaa

12.10.2015 kl.10:21

Jeg gleder meg til jeg får en STOR pakke med klær og stæsj fra Styleconnection!! :D

xoxo

Ingrid

14.10.2015 kl.14:13

Jeg elsker å titte innom bloggen din når jeg sitter på skolen og drukner i skolearbeid. bloggen din er så fargerik og bare det å se på bildene dine på bloggen gir meg mye glede og energi i hverdagen :-) tusen takk for at du er du Kristin!

Nummer én på lista mi over ting jeg gleder meg til: Jeg gleder meg til å sette meg på toget hjem til nord og feire jul sammen med min kjære familie som jeg er så glade i. Også spesielt til den første snøen faller også <3

Håper du får en fantastisk fin dag! klem Ingrid

Caroline

25.10.2015 kl.07:04

Jeg er på utveksling i Australia atm, så jeg gleder meg FAKTISK til å komme tilbake til kjente og gamle rutiner, finne meg ny jobb og leilighet og IKKE MINST klemme på den utrolige familien min igjen etter mange måneder uten dem</3. Gleder meg også utrolig mye til årets beste måned - desember, hvor alt det koselige du bl.a. beskrev og en koselig girls'trip med mamma til London hvor vi skal gjøre julehandel og bare kose oss. KValitetstid<3

Hver dag i Australia er en glede i seg selv, du burde virkelig ta dette fantastiske landet medpå listen din! Jeg gleder meg til å reise alene til sydney noen dager, alle dagene jeg har igjen til å ligge med en god bok på stranden, alle rolige drinker på kvelden etter dager full av eksamenslesing(snart eksamen her), BBQ'sene vi skal ha, deilige restauranter og spennende food markets vi besøker jevnig og ja ALT.

Gleder meg mindre til den ufattelig lange flyreisen hjem om bare 15 dager...

Skriv en ny kommentar

hits