UKEN SOM GIKK...

Heia 

Ojsann.. Det har gått litt i surr med denne ukesoppsummeringen, men nå kommer den omsider. Bedre sent enn aldri, sant vel?

Enjoy!

NEDSIG:

Selvom det var ekstremt godt å komme hjem, var det ekstremt kjipt å ta farvel med Belinda. Heldigvis hadde vi en så hinsides magisk kveld sammen før vi dro, og avskjeden gikk kjapt og greit. Ikke noe tårer, hyperventilering eller snørr, bare en sånn type "sees snart, babe. Snakkes, sees om litt, peace out, holla at ya bro- farvel", som gjorde det hele lettere. FADER som jeg savner henne! Det er så deilig at hun blogger, sånn at jeg i hvert fall kan følge litt med på hverdagen hennes der.  

LÆTTIS:

Okei.. Jeg har en så forbanna teit humor, og det jeg har ledd høyest og mest av denne uken, er denne DØDSTEITE reklamesangen for Peugot Partner. Hahahahahahhahahaahahahahahah, gi meg styrke. Jeg ler så jeg griner!! Denne går også inn som ukens beste låt, haha! Jeg tror jeg må få meg en sånn varebil, ass. 

 

BESTE INNKJØP:

Som jeg nevnte i haul-videoen (jada, jeg har fått med meg at det uttales "håål" - hahaha), så er jeg alltid på utkikk etter festlige bøker og freshe kort når jeg er på reise. Det beste innkjøpet er definitivt alle de superfint bursdagskortene, som jeg skal gi bort til de kommende bursdagsbarnene i vennegjengen. Jeg synes det er superviktig at kortet er litt ekstra spesielt HØYDEPUNKT:

Følelsen av å komme hjem til leiligheten vår, var rett og slett helt vidunderlig. Det var så godt å låse seg inn, og vite at omsider skulle komme på plass, én gang for alle. Jeg kjente jeg ble både lykkelig og inspirert med det samme jeg låste opp døren BLOGG:

Det er veldig få blogger jeg leser, og hovedgrunnen til dette er at altfor mage bloggere er dønn identiske, og at det er for få som skiller seg ut. I tillegg føler jeg at altfor mange streber så vanvittig etter å ligge på topplisten, og at det ligger større fokus i det å komme på klikkvennlige overskrifter, enn å faktisk fokusere på selve innholdet. Anywho..

Jeg klikker meg selvfølgelig innom Super-Sophie noen ganger hver uke, og så har jeg i tillegg én annen blogg jeg besøker både titt og ofte, nemlig krist.in.

Selvom hun har en langt mer klassisk stil enn meg, er det noe ved hele bloggen som er så herlig og inspirerende. Hun legger ned masse i å ta gode bilder, og det merkes ekstremt godt at hun gjør seg flid med innleggene. I tillegg er hun ikke en sånn irriterende blogger som skal leke så forbanna viktig, noe jeg liker svært godt, og så er hun heller ikke redd for farger. Dette virker som en jente med hodet på rett sted AKKURAT NÅ:

Sitter sitter jeg med et stort hvitt ark foran meg, og skriver ned alle de kreative idéene jeg har til kommende bogginnlegg. Dette arket blir fantastisk å ha når skrivesperren melder sin ankomst, og hvis dere har noe dere ønsker at jeg skal skrive om, eller innlegg savner her på bloggen, er det bare til å hyle ut. Jeg blir jo så glad når dere kommer med gode forslag, tips og ønsker. 

INSPIRASJON:

Dette bildet er en eneste stor inspirasjon i seg selv.. Strikk, strikk og atter strikk, i alle mulige former og farger. Hver høst og vinter får jeg skikkelig strikkedilla, og nå ble jeg faktisk inspirert til å strikke et sånt gigapledd som det her. Noen som vet hvor man får fatt i sånne strikkepinner?  

CRAVING:

Mmmm..

Finnes det noe mer yummy enn norske plommer? Det er så ubeskrivelig godt, og jeg har hamstret inn flere kilo som jeg koser meg med flere ganger om dagen, haha. MEST LESTE INNLEGG:

HE HE HE! 

Det kommer kanskje ikke som et sjokk at ukens mest leste innlegg, var dette innlegget her. 

MOTIVASJON:

Det er ingen tvil om at mitt nye kontor er en eneste stor motivasjon i seg selv. Her skal jeg jobbe, skape og produsere, i tillegg til å komme opp med gode idéer og elleville påfunn. Denne kreative sonen er virkelig hva jeg trengte for å komme tilbake for fullt etter ferien.

WANTIE:

Jeg trenger noen kule boots til høsten, og disse fra Catepillar blir knallfreshe i kombinasjon med skinny jeans og store strikkegensre. Jeg er også på jakt etter en delvis fôret anorakk-aktig kåpe/jakke med camo mønster, men jeg vet ikke om dette i det hele tatt finnes, haha. INSTAGRAM:

Farger, farger, faaaarger!

Det er dette som skal til for at jeg blir inspirert, og de fargerike og minimalistiske bildene man finner på @teber, er sååå freshe. Jeg elsker disse denne profilen!

WANDERLUST:

Akkurat nå har jeg bare lyst på mer høst og litt kaldere vær, og jeg kunne så inderlig tenke meg en tur til fjells. Jeg drømmer om hyttekos og et glass rødvin foran peisen, inntullet i et deilig pledd og tjukkelabber på beina. PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Hatet jeg på livet, haha.. Det var mandag og jeg hadde som vanlig utsatt en god del ting, som førte til kaos og null kontroll. Jeg klaget min nød i form av en laaang bloggpost, og skrev noe sånt som dette under her, mens jeg så ut som en dass."Jeg er nemlig en typisk utsetter. Jeg utsetter alt, alltid. Og det er så forbanna irriterende. Når jeg da sier til meg selv på fredag at jeg ila. helgen skal ta meg av det jeg ikke fikk gjort gjennom uken, vet jeg egentlig innerst inne at det ikke kommer til å skje.

Jeg har liksom to små personer som sitter på skuldrene mine. Den ene er fornuftig og prøver å guide meg inn på riktig spor, den oppmuntrer meg til å være strukturert, til å være organsiert og til å holde orden. Den andre lille mådderfåkkeren ler av meg, han ler av den snusfornuftige personen på den andre skulderen, og viser egentlig bare fingeren til oss begge to. "Yeah right, Kristin.. Du kan si til deg selv hundre ganger at du skal betale de regningene på søndag, svare på de e-postene, OG rydde den jævla leiligheten din, men både du og jeg vet at det aldri kommer til å skje". Han har helt rett.. Hver forbanna gang har han rett, og jeg er så jæva lei."

Akkurat den teksten der kjenner jeg meg like godt igjen i, i år som i fjor. Jeg tror faktisk ikke at jeg noen gang i hele mitt livet, kommer til å bli strukturert, men den nye leiligheten og litt større plass, bidrar i hvert fall til litt midre uorden og litt mer motivasjon i hverdagen - HURRA!

Måtte dere få en vidunderlig tirsdagskveld, vakre venner. Jeg ser at noen av dere etterlyser kåringen av månedens leser, og denne kommer i morgen Beklager forsinkelsen!

SMASK

34 kommentarer

Tonje - Rutrum

06.10.2015 kl.16:50

HAHAHAH! Elsker den Peugeot Partner-sangen! :D :D

Karoline E.N

06.10.2015 kl.17:06

Halllo! Jeg elsker disse innlegende og j har savnet dem masse! Bedre sent en aldri, det er det ingen tvil om! Hihi :) her har vi fyrt i peisen en mnd tid allerede, og det er så deilig! Høsten har kommet til Trysil, og løvene er gule, orange og alle farger på en gang. Trysil er vakkert for tiden :) det hadde hvert gøy om du hadde med ukens kommentar på disse ukens innleggene! Også hadde det hvert artig og fått sett favoritt plagg fra garderoben din, for stilen din er så RÅ! Jeg har foresten ikke mottatt gevinst fra konkurransen jeg vant med deg og sobazaar. Venter fortsatt på svar fra deg på Mail! Vet du har hatt mye og gjøre, så går fint :)

Håper du får en fiiiiiin kveld, min gode venn <3 stor klem

Gina

06.10.2015 kl.17:48

Jeg kunne også veldig gjerne tenke meg en tur til fjells, med peiskos, noe godt i glasset/koppen og tjukke ullsokker:) Høsten har jammen sin sjarm den også!

Jeg vet ikke hvor man kan få kjøpt verken tjukt garn eller pinner til å strikke sånt pledd, men jeg vet de har sånne pledd på Cornelias Hus på Paleet (de hadde i hvertfall det før). Det er verdt å ta en titt - de er RÅKULE :)

Emma Julie

06.10.2015 kl.18:22

Virker som en flott uke! Denne bloggen må jeg absolutt sjekke ut. Skulle gjerne dratt til fjells selv med gode venner! God kveld :)

silje ML

06.10.2015 kl.18:31

Halloen fine deg!

Ja eg tur til fjells høres faktisk ganske fantastisk ut nå, men vennegjengen eller kjæresten. Peishygge, kako, spill og utelek. Skikkelig høst/vinterstemning :D Liker god ukesoppdateringsinnleggene dine:D Gjør ikke noe at de kommer litt hulters til bultsers sålenge de kommer tilslutt :D

Må igjen si at jeg ELSKER alle fargene du legger i innleggene dine, er ingen andre bloggere som gjør meg så glad og inspirert bare av å klikke innom. All skryt til deg for det <3

Åå plommer <3 har hamstret på rema1000 hver gang jeg er innom, har fått helt dilla på dem. Skulle nesten tro det va graviditetscravings, for jeg bare MÅ ha dem:D NAAAM!!!!

Fins det seriøst så store strikkepinner? haha nice:D Gi beskjed om du finner ut hvor de selger slike. Hadde vert gøy å prøvd seg med så store strikkepinner. Ser for meg at et pledd med de pinnene hadde blitt fantastisk.

IselinG

06.10.2015 kl.18:31

Kontoret ditt ble så VANVITTIG fint! Herregud, blir inspirert jeg og bare av å se på det jo.

Håper du får en super kveld og at du klarer å slappe litt av i tidenes kuleste stue! <3

silje ML

06.10.2015 kl.18:31

Btw når kommer sextalk tilbake?:))

Inger

06.10.2015 kl.19:03

Elsker krist.in! Ikke noe tull, bare inspo.

krist.in

06.10.2015 kl.19:06

Åh, så koselig at du nevner meg ! <3 Takk for fine ord! Du inspirerer meg alltid så mye - og gøy hvis jeg også kan være til litt inspirasjon!

Jeg har sett en nettbutikk som solgte både ferdige slike ulltepper og strikke-kit! Skal si ifra om jeg finner det igjen, hehe!

Bella

06.10.2015 kl.19:19

Du får kjøpt sånne strikkepinner på TGR :) me har hvertfall i stavanger (avd madla), så regne me di har di i oslo og :)

May-Lise

06.10.2015 kl.19:41

Sjekk ut modernwool på instagram, mulig hun har hjemmeside og! Hun selger noen kits så man kan strikke selv :)

UllKuleTeppe

06.10.2015 kl.20:29

Så kule de strikkepinnene var! Jeg vil også vite hvor de er fra. Kunne tenkt meg å strikket et ullteppe selv. Vel, selv om UllKuleTeppe er ullkuler... sydd sammen... til et teppe. Oh well, de ser iallefall forskjellige ut! :-)

Jenny

06.10.2015 kl.21:05

Hei!

Kan du legge ut neglelakk holderen i butikken igjen? Var litt for sen til å kjøpe den 😁 Elsker butikken!

Emilie

06.10.2015 kl.21:57

Hahahah, har hatt latterkrampe hver gang jeg har hørt den sangen på radioen, og den er helt klart favoritt sangen min! Takk for at du delte den så jeg kan høre den når som helst og ikke høre på radioen 24:7! Dette er første gang jeg skriver noe på bloggen din, men jeg må si at jeg digger deg! Du gjør dagen min så mye bedre :D.

Heidi

06.10.2015 kl.22:00

Hei :) Lurte på om du kunne lagt et innlegg der du skriver hvordan du tar bildene dine? Tips til fotografering?

Liker at du har så mye farger på bildene dine :)

06.10.2015 kl.22:04

Blir alltid så inspirert hver gang jeg klikker meg inn på bloggen din, elsker det! <3 Det hadde vært morro om du hadde skrevet et innlegg om musthaves i leiligheten. Tror du det er mulig å få til? Alt fra pynt til nødvendige ting :) Elsker hvordan leiligheten deres ser ut og har veldig lyst til å innrede nesten likt en dag! <3

Katrine G.E

06.10.2015 kl.22:22

Jeg digger disse innleggene! De viser oss hvem DU er og hva du liker. 😄 Jeg lurer også på hvor man kan kjøpe de skoa, og hvor mye de koster? 😍

Synnøve

06.10.2015 kl.22:24

Så sånne strikkepinner på Tjorven på Majorstua, vet ikke om de solgte det, men var hvertfall sånne strikkepinner der :)

VILDE

06.10.2015 kl.22:31

Jeg også elsker kort! Har nettopp kjøpt inn noen superfreshe kort på Søstrene Grene med ananas- og isprint. Superkule! Men disse var jo enda kulere... Jeg vil også til USA! Skal heldigvis til statene til neste år og kan nesten ikke vente. Har aldri vært der før, så det kommer til å bli helt sinnsykt.

Konfettien tok seg i hvert fall god ut på bildene selvom de var planlagt til en mer høytidelig anledning, hahaha. Håper du har hatt en fin dag, Kristin. Stå på!

Helene

06.10.2015 kl.22:46

Jeg fikk en vill idé: Hva med å lage bloggversjonen av "Norges styggeste rom", nemlig "Oslos kjedeligste rom"?

Her kan lesere sende inn bilder av kjedelige rom, hvor de mest kjedelige og trauste blir valgt ut av Kristin. Videre går Kristin på dupeditt-shopping med eier av kjedelig rom for å freshe det opp. Før- og etterbilde legges ut på bloggen.

Kristin.ln

06.10.2015 kl.23:49

Hei! sjekk ut camojakkene på hm!! :)

Cathinka

07.10.2015 kl.01:31

Anbefaler å sjekke ut www.mewkid.net; veldig fargerik og fin blogg med masse fine og klare bilder :)

StyleConnection

07.10.2015 kl.11:17

Katrine G.E: Her er de :) https://www.junkyard.no/kangor-colorado-10

Vilde :)

07.10.2015 kl.13:31

Fant denne her til deg haah

En side hvor du kan kjøpe store strikke pinner!

https://www.etsy.com/no-en/listing/235780606/blanket-knitting-kit-giant-40mm-knitting?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=knitting%20needles&ref=sr_gallery_1

Nikita <3

07.10.2015 kl.13:59

Hørtes ut som en bra uke :D

Susanne

07.10.2015 kl.16:45

Istedenfor så store strikkepinner - prøv å bruk hendene!! Jeg strikka et laangt skjerf på 10 min!!👌😁

Susanne

07.10.2015 kl.16:46

Og med hendene mener jeg såklart armene 😂

Marlene Nilsen

07.10.2015 kl.22:04

Elsker leiligheten :D

Hanne B

08.10.2015 kl.01:22

Åh, elsker disse innleggene! 😃

Ønsker et innlegg om hunden deres, om det ikke allerede er laget?

Eller om du har noen tips til antrekk på Halloween. Eller "hvordan lage en bra jentekveld/fest/vors". Nå har du jo vært med på "det beste vorspielet, men et innlegg hadde vært suupert 😁

Og innlegg om gode drinker, og oppskrifter :) beste konsertminne?

Marit

08.10.2015 kl.11:56

Takk!:D Folk her på jobben ler bare litt sånn ukomfortabelt når jeg prøver å si at den reklamesangen der er fantastisk morsom! :D Æ e ikke aleina!!!! :D :P *hendaiværet*

Rebekka

08.10.2015 kl.13:13

Svar til strikke-delen; har sett veldig mange som strikker med hendene når det blir den størrelsen der på garnet. Her er en video som viser ca. hvordan: https://www.youtube.com/watch?v=cMYRrOG27C0.

Masse lykke til! Jeg også kjenner veldig på stikke/heklegleden nå om høsten. Har slått meg helt på større garn "Hooked Zpagetti" fra Panduro Hobby og hekler korger osv. Kjempegøy! :D

Camilla Hermansen

08.10.2015 kl.23:00

Skjønner akkurat hva du mener med klikkvennlige overskrifter, med dårlig innhold i innlegget, det er så irriterende, haha. Men jeg forstår også at det er mange som streber etter å komme på topplisten, det vil jeg tro du også gjorde i din tid etter paradise. De andre forsvant like fort som de kom, men din blogg er unik og fargerik akkurat som deg, så du klarte å gjøre en karriere ut av det. Noe som er veldig beundringsverdig. Det er veldig vanskelig å skulle skille seg ut fra mange 100.000 blogger. Det er vell det som er vanskelig, å finne en nisje som ikke allerede er blogget ihjel. Elsker å finne nye blogger og instagram kontoer! Så EG elskar disse innleggene. Godt at det er en dyktig bergenser på topplisten.

SOPHIA

09.10.2015 kl.13:34

hvis du finner ut med strikkepinnene og evt garnet på bilde, kan du skrive om hvor du fant det da??

:)

09.10.2015 kl.18:08

www.ebay.com/itm/Jumbo-Width-Knitting-Needles-Big-Chunky-Size-35-20mm-wide-x-25cm-Long

Skriv en ny kommentar

hits