TOPP 5 VERDEN OVER!

Happy sunny Saturday, fininger

Her i huset har vi vært våken siden klokken halv seks, og morgentimene har gått med til frokost og sofakos, med Mot i Brøstet på TV'n. Dette var virkelig en perfekt start på dagen!

Vi satt også og mimret over alle reisene våre så langt, og det er ingen tvil om at vi har opplevd og sett mye siden vi ble kjent. Vi har reist til flere fantastiske destinasjoner, og til morgenkaffen laget vi en toppliste over alt fra våre favorittsteder og favorittrestauranter, til favorittaktiviteter og favoritthoteller. Denne listen ønsker jeg selvfølgelig å dele med dere, og jeg håper at den både faller i smak, og at den kan være til inspirasjon når neste reise skal planlegges.

Jeg begynner med favorittstedene, og så jobber vi oss gjennom alle de ulike kategoriene i løpet av helgen uken.

Happy travel!

LAS VEGAS

Det kommer nok ikke som et sjokk at vårt solklare favorittsted er Las Vegas, haha. Det var en grunn for at vi måtte tilbake, og at vi tilbragte hele 8 av totalt 28 dager akkurat her. Las Vegas har ALT, og i terorien trenger du ikke forlate hotellet en eneste gang i løpet av oppholdet. Det bugner av aktiviteter, underholdning, fantastiske restauranter, uteliv, og topp shopping, og det er rett og slett umulig å ikke ha det gøy her. Vi ELSKER Vegas.. Vegas er LIVET!!PRAHA

Helt siden vi var i Praha i 2012, har vi ønsket å dra tilbake. Denne byen er fantastisk, så romantisk, vakker og hyggelig. Vi var der rundt juletider, noe som gjorde hele opplevelsen enda mer magisk, og vi kommer definitivt til å reise tilbake så snart som mulig. Shoppingen og restaurantene er fantastisk, for ikke å snakke om prisene. Det er så deilig billig her, noe som gjør oppholdet enda bedre.

HAWAII

Åh!

Hvordan kan man IKKE elske Hawaii. Dette er en helt vidunderlig destinasjon, som vil være oppført på topp 5 listen i all evighet. Naturen og atmosfæren er helt vidunderlig, og favorittstedet på Hawaii er uten tvil Haleiwa. Denne lille byen bærer et deilig preg av surfemiljøet, og man finner ikke en by i verden som er mer laidback og chill enn den her. Hawaii i vårt hjerte!!

MAROKKO

Det er ingen tvil om at Marokko er en av de mest fargerike og spennende stedene vi har besøkt, og en tur tilbake frister noe voldsomt. Her kan du både nyte late dager på hvite strender, være aktiv på surfebrett, eller en tur til de enorme markedene. Dette er et soleklart must-do når man befinner seg i solfylte og vakre marokko. Det beste er at Norwegian flyr direkte, og at turen hele veien til Afrika, ikke tar mer enn i undrkant av fem timer. 

IBIZA

Jadda.. Ibiza står på vår toppliste, og det er ikke så rart. Ibiza byr på vakker natur, fantastiske restauranter, og nydelige strender. Det er masse å se og masse å gjøre, som å leie sykler på Formentera, besøke Las Dalias hippiemarked, og selvfølgelig tusle rundt i den vakre gamlebyen. Ibiza er så mye mer enn bare trashy party (som man ofte tenker når man hører Ibiza), og dette er en øy man bør oppleve minst én gang i løpet av livet.

Del gjerne deres topp 5 liste med oss.. Alltid stas å høre om andres favorittreisemål, og hvorfor de ulike destinasjonene faller i smak.

Sees om litt, darlings 

SMASK

23 kommentarer

Julie

03.10.2015 kl.10:59

Såå gøy med slike innlegg!

Min topp 5 er:

1.Cuba! Anbefales på det sterkeste! Fantastisk!

2.Bahamas

3.barbados

4:Tahiti

5:Japan

🌴🌵☀️☀️

B

03.10.2015 kl.11:06

Å for en fantastisk liste! Å så mange fine bilder! Drømmer meg bort i bloggen din på regntunge dager! :D har vært mye på vanlige turer til typisk chartersteder, men mener det er opp til en selv om det skal være gøy eller kjedelig :)

Nr.1 dette blir helt klart Thailand! En fantastisk plass som heter Ao Nang i Krabi! Det å ta båt ut til forskjellige øyer, hvor det kommer longtailboats som selger deilig frukt å smoothie må bare oppleves! Thailand er virkelig smilets land :D fantastiske mennesker, herlig stemning å attpåtil ett bryllup på stranda med familie!

Nr.2 dette må faktisk bli gran canaria på hotellet Gloria Palace Amadores! Dette er den plassen familien reiser tilbake til! Fantastisk ettersom vi har med ganske mange barn! Kort vei til både puerto rico å Amadores stranda! Et besøk i maspalomas, palmitos park å selvfølgelig badeland! Blir aldri voksen! :)

Nr.3 Split i Kroatia! Billig fargerike drinker, vannsport fra morgen til kveld å billig Harry pizzasjappe rett oppi gata! Split med helige trange gater å enda mer billig shopping :D

Nr.4 denne blir fantastisk Harry! Kiel ferga er så Harry at det skulle ikke vært mulig, men stemninga med rette folket å det å være "stengt" ute på havet med billig alkohol, bade muligheter å burgerresturant er faktisk en vanvittig god ide! I Kiel må man jo besøke bryggeriet for å drikke god øl! Å turen blir bedre om det er et liveband som står på scena! Å god stemning i tårnet nattklubb :)

Nr.5 Stavanger! Besøk til min fine familie der, tur i kongeparken, hvit sjokolade på godtebutikker å generelt Stavanger by! :)

LisaLDN

03.10.2015 kl.11:29

Åh, Hawaii er på mi liste sjølv om eg aldri har vore der, haha! Virker heilt fantastisk!

Trur faktisk ikkje eg klarer å velge topp 5 eg! :D

03.10.2015 kl.12:21

Hvordan går det med utsending av krøllstavene? Når kommer de ca?

Amalie

03.10.2015 kl.12:36

1. Oman. Virkelig en sted man bør oppleve.

2.Costa Rica.

3.Malaysia

4.New York

5.Kroatia

Emma Julie

03.10.2015 kl.12:44

En god liste! Vil gjerne besøke alle de stedene. Jeg har ligget på sykehuset siden onsdag så jeg blir så glad når jeg ser alt det flotte som har skjedd med deg! Det går bra nå og jeg skal bli skrevet ut i dag så det er deilig. Ha en toppers lørdag :)

03.10.2015 kl.13:22

Fantastiske steder du har skrevet ned her,men det mangler brasil haha,ellers ha en strålende lørdag 😄

June

03.10.2015 kl.13:30

Vakre steder alle sammen.

Anbefaler en tur til Lofoten om du ikke allerde har vært der!

03.10.2015 kl.13:38

Sør Afrika - Cape town og ikke minst safari i kruger parken!

Karoline

03.10.2015 kl.13:50

1. Cape town

2. Costa rica

3. Mykonos

4. Bali

5. Kroatia

Å reise er livet 😄 vill overalt!

Nikita <3

03.10.2015 kl.13:55

Åhh jeg har så sykt reisefeber! :)

Elise

03.10.2015 kl.14:42

1. Swaziland. Så fjernt og så langt, men en fantastisk befolkning og natur!!

2. Bolivia. Også helt sinnsyk natur og kulturen er bare wow!! Til tross for fattigdom og slit er det kun glade fjes å se i dette fantastiske landet!

3. Malta! Den blå lagunen, utelivet, prisene, de gamle bygningene og den korte flyturen!

4. Lofoten. No words needed. Dra og bli målløs av den sjuke naturen norge har å by på Siden jeg har vært disse stedene velger jeg drømmereisemålet på neste :D

5. Vietnam!! Padletur med trekanthatt, ah!!

Andrea

03.10.2015 kl.14:49

Åh, elsker sånne lister! Må si at Las Vegas er på topp 5-listen min også, mye fordi jeg hadde utdrikningslaget mitt der. En av de beste opplevelsene i mitt liv. Ellers er Japan også et av de kuleste stedene jeg har vært. Kan absolutt anbefales! Men det aller fineste stedet jeg har vært må være Tanzania. Først safari og så strandliv på Zanzibar. Helt fantastisk. Ellers er India helt klart på min liste, etter at jeg bodde der i seks måneder. Og til slutt må jeg vel være så uoriginal og si at Maldivene er det vakreste stedet jeg har vært, men det kan ha noe med kontrasten til India etter seks måneder å gjøre. Haha! Har dere snakket om hvor dere ønsker at bryllupsreisen skal gå ennå? :)

Marie N. H-S

03.10.2015 kl.16:32

Har faktisk aldri vært på noen av de stedene, men har veldig lyst til å dra til alle sammen, kanskje spesielt Hawai :) Jeg er utrolig glad i San Fransisco og det er min absolutte favorittby. Men syntes virkelig det var helt topp i NY, Rio, Paris og Miami også :)

Melissa Johansen

03.10.2015 kl.17:21

1. Wales

2. New Zealand

3. Australia

4. Fiji

5. (Har egentlig ikke ett 5. reisemål, hehe, første gang jeg reiste var jeg 17, i dag 22, så har endel til jeg må oppleve ser jeg!) :)

Karoline E.N

03.10.2015 kl.17:37

Hallo <3 åh, nå fikk jeg sikkelig lyst til og reise! Noen av disse stedene skal jeg helt klart besøke neste gang jeg skal ut og reise. Virker jo helt fantastisk og las vegas skal jeg helt klart besøke en gang i mitt liv, for der virker det jo bare sykt awesome! Jeg har akuratt kommet inn etter og ha hvert ute og hjulpet mormor med forberedelser til høsten. Håper dere har hatt en fantastisk dag :) klem

Karoline E.N

03.10.2015 kl.17:38

Jeg har forresten to favoritt steder, som jeg alltid vender tilbake til! Egypt❤️ Kroatia❤️

ruth

03.10.2015 kl.19:23

Oi oi oi, tror jeg må bestille meg en tur til Praha med typen!

Kaprifol

04.10.2015 kl.16:14

Hva?! Har San Diego falt ut av topplisten? :D

04.10.2015 kl.16:34

Kan du dele en liste over hvilke land du har vært i? Kanskje et bilde fra appen been eller noe lignende :)

IselinG

04.10.2015 kl.19:04

Åh, hvor skal jeg begynne! Har så vanvittig lyst til å ta meg en skikkelig road trip i USA, og har funnet den perfekte ruten som går gjennom 48 av statene!

Må si at nummer 1 på lista mi alltid kommer til å være New York. Seriøst, dagen jeg drar dit kommer til å være den lykkeligste dagen i mitt liv! Nummer 2 blir California, 3 blir Las Vegas, 4 blir Hawaii og 5 blir nok Tokyo. Må være litt eksotisk også vettu

Rebekka

04.10.2015 kl.19:32

Åååh, ser ut som at Praha blir destinasjonen for vår neste kjæreste tur!

Maria

09.10.2015 kl.13:15

Vil bestille en tur til Praha med kjæresten til jul. Hvilket hotell bodde dere på, og noen steder som er verdt å besøke? Aldri vært der selv :)

Skriv en ny kommentar

hits