WE TOTALLY GOT MARRIED!

Goood morning, darlings  

Eller.. Det er ikke lenger morgen for oss, for her i huset har jetlagen kicket inn for fullt, og frokosten ble inntatt allerde i tredraget i natt. Skjønner dere eller?

Men ojoj.. Hvor skal jeg begynne!? Begynne med å si takk for alle gratulasjoner, kanskje? Haha!

Hva Vegas gjør med en, ass. Vi kan jo si at vi gikk på en aldri så liten smell.. Vi ble litt caught in the moment, og tenkte at et superharry og tacky Vegas-bryllup var noe som ville være dødsgøy å gjennomføre. Herregud så funny, tenkte vi.. Det skulle jo bare være for moro, bare på kødd, og jeg må ærlig innrømme at jeg ble rimelig sjokkert da det viste seg at dette bryllupet var gyldig som bare pokker. Hahahah! Var det sånn jeg skulle gifte meg? I VEGAS? Med Petter Pilgaard som ringbærer, iført hipsterhatt og sort denimskjørt? Det eneste som var riktig her var mannen jeg giftet meg med!

Et øyeblikk der kjente jeg panikken bre seg over meg, mens jeg gikk i gang med en febrisk googling, for å finne svar på om dette spontane giftemålet var like gyldig i Norge som i Nevada.. Heldigvis ikke.. I hvert fall ikke før vi sender inn dokumentene og får kaoset registrert i folkeregisteret, og det kommer vi altså ikke til å gjøre, haha. Jeg skal søren meg ikke bli snytt for et skikkelig bryllup med forlovere, familie og venner til stede, hvit brudekjole og SLØR, og jeg skal heller ikke bli snytt for et skikkelig frieri og noen skikkelige gifteringer som ikke gjør deg grønn på fingern. Jeg ønsker jo også at dere skal være med på hele denne prosessen med planlegging, og til slutt en grand finale, så fortvil ikke - det kommer til å bli et skikkelig bryllup, og frem til da får vi nøye oss med å være mann og kone i USA. Tenk da.. Mann og kone, herregud så sptøtt. Jeg ler meg ihjel! 

Når alt dette er sagt, må jeg si at det var en opplevelse for livet. Slike bryllup som det her, ser man som regel bare på film, og det å faktisk stå i et tacky Vegas-kapell, med en enda mer tacky "prest", som hadde like mye plastik i leppene som i puppene, er noe jeg aldri ville vært foruten. Bare det å høre "Kristin, repeat after me", er helt ut av denne verden crazy, og følelsen av å stå der med mannen i mitt liv ved alteret, var en helt ubeskrivelig fin følelse. Jeg gleder meg til vi skal stå slik igjen, med alle vi er så glad i rundt oss, for dette her frister til gjentagelse.. Bare under litt andre omstendigheter, haha. Heldigvis hadde vi en knakende fin gjeng rundt oss, som gjorde det hele enda mer komisk og ikke minst virkelig. 

Et tacky Vegas-bryllyp krever en tacky bryllupsfest, og Petter fikset altså en tacky hvit limo til oss, som tok oss til en gigantisk strippeklubb. Jeg ELSKER strippeklubb, det er så gøy, og et sted både Dennis og jeg koser oss gløgg.

Jeg kjøpte lapdance til han i bryllupsgave, mens han gav meg dollarsedler som jeg kunne stappe nedi trusene til de digge damene.. Jada, vi er et veldig merkelig par!!! Et spontant og rart par, som kan kunsten å kose seg, haha. Jeg hadde pupper i trynet opptil flere ganger den kvelden, og jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye. Det er bryllupsfesten sin det, hæ? FOR en kveld. Uten tvil den sykeste kvelden i mitt liv!! 

Så.. 

Fru Thorsen, haha! Kristin Gjelsvik Thorsen. Det er i hvert fall sånn det kommer til å bli når vi gifter oss her i Norge, og jeg kan ikke vente til denne dagen. Bryllup gav definitivt mersmak, og jeg er veldig komfotabel med å være relativt (HAHA) gift med mannen jeg elsker så inderlig høyt!

Nyt dagen, skjønninger. Sees senere  

26 kommentarer

Ida

02.10.2015 kl.07:50

Hahahha, herlig! :D Gratulerer så mye til begge!

Sara S

02.10.2015 kl.08:40

Når jeg så den episoden igår så ble jeg litt sånn "De VET vel at det er ekte? At man blir gift - på ordentlig?" Og når jeg så at du fikk en smule panikk på utsiden av kapellet, så ble jeg sånn "ååååfaen" hahah! :p

Gratulerer som USA-gift! Som du sier, er dere ikke gift i Norge før dere sender dokumentasjonen.

Nyt dagen! Det skal iallefall jeg :-)

elisabeth

02.10.2015 kl.08:42

Haha, må ha vært et syn! Gratulerer som prøvegift! Forøvrig har jeg selv også giftet meg i Vegas. Ute på kvelden, foran fontenen på Bellagio, med en glorete Hollywood-kjerring som vigsler, verdens dårligste fotograf på slep(inngikk i pakkeprisen) og seff en hvit Hummer-limo! :)) Vi sendte forøvrig inn papirene i Norge, så har nå vært gift i 9 år, haha.

Viva Las Vegas, lissom;)

Henriette S.

02.10.2015 kl.09:00

Hahaha! Jeg ler meg gløgg! Du er splitterpine gæren! Og jeg digger deg for det! Dette burde ene og alene gi deg prisen for Norges mest spontane, koko og uforutsigbare blogg! Man kan aldri vite hva du finner på ass. Anyhoooow! Jeg er glad det blir bryllup i Norge og. Det fortjener dere begge :) (og leserne dine hehe)

Hannah Taylor💕

02.10.2015 kl.09:48

Jeg synes det er helt magisk og fantastisk for den saks skyld at dere tok en aldri så liten bryllup i VEGAS! Det tror jeg er en drøm som alle har, innerst inne og det er nok noe du ALLDRI kommer til å glemme!

Men nå venter jeg spent på at du og dennis skal ta det store skrittet i Europa. Dere kunne ikke passet sammen bedre og jeg er super glad på deres vegne! Men jeg må bare spørre, hva synes moren din om hele saken? Er det heelt ålright eller er det noe som hun helst vill være med på?

silje

02.10.2015 kl.09:54

Gratulerer så mye til dere 2 :) Hadde på følelsen at dere kom til å gifte dere når jeg så at Dennis viste ringen :p

Morsomt at dere tok det skrittet og regner med at dere gifter dere hjemme også :) klem :)

Karoline E.N

02.10.2015 kl.10:05

Hallo :) dere to altså, for et fantastisk par! Det er virkelig meningen at det skal være dere to! Dere er såå flotte sammen <3 mann og kone i USA, så GØY. Hihi! Det må være en fin følelse og være gift med mannen du elsker. Det er fint det skal bli et sikkelig bryllup, for vet hvor mye du har snakket om det, og dere fortjener det begge to. Trur også venner og familie hadde synes det hadde hvert koselig og få sett dere gifte dere :) hihi. Jeg gleder meg hvertfall til og få følge med på planleggingen. Hihi! Ønsker deg en super fin dag Kristin! Måtte den behandle deg pent <3 det er freeeeeedag. Hurra! Stor klem klem

krist.in

02.10.2015 kl.10:37

haha, dere er så gøye <3 Vi gleder oss til å følge en ekte bryllupsplanlegging en gang, for det kommer til å bli tidenes bryllup! Men det var jo kult dette også da, haha! Fine dere <3

Frøya B

02.10.2015 kl.10:56

Jeg ble så redd da dere etterpå stod å diskuterte om dette var på ordentlig eller ikke! SÅ godt å lese at du fortsatt har muligheten til å få det brulluppet du i utgangspunktet ville ha! Men herregud, dere er jo bare fantastiske, der Dennis står med snusen i munnen og du med tårer i øynene, og Petter som ringbærer haha. Dere er jammen gode til å skape minner for livet ass, digger dere! Nå må du se å få ferdig leiligheten så vi kan se, er så gira :-D

Tone

02.10.2015 kl.12:05

Gratulerer så mye, utrolig artig! :D Dere er helt råe! Tenk å gjøre noe sånt da :p

Nikita <3

02.10.2015 kl.12:37

SÅ gøy! Grattis :D

Toril Finvik

02.10.2015 kl.12:48

Gratulerer så utruli masse tell dåkker :D <3 digga dåkker begge toen!

Oda

02.10.2015 kl.14:02

Hahahahah omg, dere er GÆRNE!!!!

Gratulerer så mye iallefall!

Smask

Stine Furulund

02.10.2015 kl.15:06

HAHA herregud, jeg koste meg så innmari med å se på Det Beste Vorspielet, og ble rørt til tårer jeg, lol. Jeg trodde ærlig talt ikke at slike bryllup kunne bil gjeldene i Norge også om man sendte inn papirer, så der ble jeg mildt sagt overrasket.

Men ja, gratulerer begge to, dere er gærne og definitivt elskbare, jeg digger dere. Kristin, du er mitt store forbilde, jeg vil bli like gæren, spontan og blid som det du er. Og Dennis, du er helt rå som blir med Kristin overalt, og som er en så stor backer for hun, i tillegg til dine vittige kommentarer.

Nå er det høstferie her på i Hedmark, og jeg skal på jentetur til Polen!! Gjett om jeg gleder meg a, nå skal jeg frigjøre litt lagringsplass på min kjære iphone, hive nedi de siste plaggene og ha en ordentlig fin kveld med kjæresten før jeg drar i natt :-)

Lill Falch

02.10.2015 kl.15:56

Viste ikke at Vegas brullyp ikke var "gyldig" i Norge, nesten så jeg har lyst til å gjøre det også, bare for å ha gjort det liksom! :D

Gro

02.10.2015 kl.16:25

Dere er gærne! Så veldig gøy! Men glad for at det ikke er gyldig i Norge, og at dere kan ha det bryllypet dere vil ha sånn etterhvert! Gleder meg :D

emmajk

02.10.2015 kl.16:52

Haha så morsomt!!

Amanda Hauso Sandven

02.10.2015 kl.17:12

Så kult! Hahah! Gratulerer <3 Satser på at det blir et skikkelig bryllup her i Norge for dere også :)

Ha en fin helg!

ida

02.10.2015 kl.18:35

Hahhahahha så bra :P gratulerer <3333

Hanna

02.10.2015 kl.21:40

Hahah så gøy, håper dere gifter dere på ordentlig snart!!:) men et spørsmål, blir du ikke litt sjalu når Dennis ser andre nakne damer osv på strippeklubb? bare lurer, hehe.

Hege Kristin

02.10.2015 kl.22:35

så gøy! <3

Ruth

02.10.2015 kl.22:45

Hahaha, så fantastisk gøy! Gleder meg til dere gifter dere på ordentlig :) gleder meg til forberedelsen, dere kommer til å få tidenes bryllup! klem i fleng

VILDE

03.10.2015 kl.11:02

Helt herlig! FOR en historie. Det er noe med Vegas-bryllup altså! Dette blir noe å fortelle barnebarna. Gleder meg stort til det blir skikkelig bryllup. Dere kommer til å bli et vakkert brudepar

Emma Julie

03.10.2015 kl.12:35

Det er så søtt! Bra dere forhåpentligvis skal ha et "ekte" bryllup også. Det er sikkert litt artig å ha gjort det da! Haha de bryllupspresangene beskriver dere ganske godt tror jeg haha. Kram :)

linn

03.10.2015 kl.14:30

Du og Dennis passer virkelig sammen og er veldig underholdene og se på jeg og kjæresten syns episode var veldig underholdene; D gratulere: D

Milla

07.10.2015 kl.19:10

Herregud så fantastisk. Gratulera så mye te deg og Dennis. Og for ein fantastisk historie å ha med seg da, herreminhatt :D Nå glede eg meg te eg ska gifta meg neste år gitt ;)

Skriv en ny kommentar

hits