NÅR VI KRANGLER...

//Lokal tid: 00.53

Hallaisen, darlings.. Haha.. Nå skal vi snakke om noe skikkelig idiotisk!

Når Dennis og jeg krangler, så krangler vi skikkelig teit. Jeg vet ikke om man egentlig kan si at man krangler teit, men det gjør i hvert fall vi.. Begges største svakhet er at vi kan være veldig sta, men denne staheten dukker som regel bare opp under en krangel.

Dagen i dag var satt av til hygge i Universal Studios. Vi hadde håpet at de allerede hadde kicket i gang Horror Nights i forbindelse med Halloween, for det er jo begrenset hvor gøy denne parken kan være når man allerede har vært igjennom den ved flere anledninger. Likevel er det jo hyggelig å tusle rundt og prøve seg på noen rides om man tør, men før vi i det hele tatt hadde entret parken var krangelen i gang. Hva som utløste det hele husker jeg ikke, så det sier jo litt om hvor idiotisk denne krangelen var, og enda mer idiotisk er det som jeg skal fortelle dere nå..

Stabeist en og to NEKTET altså å innrømme feil, og ingen av oss ville si unnskyld. Vi ble bare surere og frekkere mot hverandre, og vet dere hva det resulterte i? En lynkjapp runde gjennom parken, drittsure i blikket, og med en meters avstand mellom hverandre.. Vi tok ÈN ride, fortsatt drittsure, og det var det. Jeg løp rundt med kameraet for å skape blogginnhold, og Dennis holdt på med sitt. Herregud så sur jeg var.. Herregud så sur Dennis var.. Så denne lille runden som varte i underkant av en time, kostet oss nesten 200$ i kombinasjon med en sikkelig teit krangel. Steike ta så latterlig.. 

Det var først da vi kom til hotellet vi så smått begynte å bli venner igjen, og da vi gikk ut for å spise for noen timer siden, var alt back to normal. Vi tok en skål, sa skikkelig unnskyld til hverandre for en helt patetisk oppførsel, og endte opp med å ha en superduperhyggelig kveld på tross av en veldig dårlig start. LOL!

På tross av at jeg var pottesur og forbanna, fikk jeg tatt et par-tre bilder som dere ser under her. Det var virkelig på tide med litt påfyll i bloggarkivet, og bare for å legge til en liten notis, så er jeg faktisk fly forbanna bak de smilene under her. Jeg måtte faktisk konsentrere meg skikkelig for å ikke vise frem både geipen og fingern, haha!Nå tar vi enda en gang kvelden.. Jeg føler jo for pokker at det eneste jeg sier til dere er "god natt", så det skal bli skikkelig godt å komme hjem til norsk tid.

Sees om litt, fininger 

Klem i fleng

8 kommentarer

Kristine L

30.09.2015 kl.10:03

Haha digger ærligheten din ;) godt dere ble venner igjen da, det der er så kjipt, å krangle med kjæresten.. Jeg og eksen var sykt dårlig på krangling og om man kan si det sånn, hehe! Begge like sta, nektet å snakke, så da kunne vi gå en hel dag uten å si et pip til hverandre.. Men en utblåsning kan jo bare være sunt og godt det ;) ha en fin dag!!

Sara S

30.09.2015 kl.11:45

DETTE er hvorfor jeg leser bloggen din!

Du er ærlig, du viser sannheten - og det er ikke mange toppbloggere der ute som forteller om livet sitt uten filter.

Åh Kristin! Takk for at du er du! Og takk for at bloggen din er så ærlig.

Er glad for at du og Dennis blir venner igjen - og jeg kjenner meg igjen over disse idiotiske kranglene... Jeg og samboer har hatt noen. En gang så kranglet vi (hva vi kranglet om husker ingen av oss), men det resulterte i at jeg heiv et tastatur på han, som igjen resulterte i at han ble ganske forbanna og tastaturet endte knust på gulvet. JÆDDA, vi ble venner kjapt, og jeg ble et tastatur fattigere :p

Karoline E.N

30.09.2015 kl.12:11

God dag, min fine venn <3 Hahaa! Jeg liker at du er så ærlig. Det er det som er så fint med bloggen din. Den er 100% ærlig, du skriver så bra og har noen fantastiske bilder! jeg og min samboer kan også krangle teit, og noen ganger vet vi ikke hva vi krangler om en gang. Haha! Det er godt dere ble venner igjen da, aldri noe hyggelig og krangle. Du ser flott ut Kristin, og bildene dine er fantastiske som vanlig <3 jeg ønsker dere en god tur hjem. Ha en strålende fin dag - klem ❤️

silje ML

30.09.2015 kl.16:40

Huff og huff, men det er sånn som skjer alle par det! Også venner, og søsken, og foreldre og alle.. haha! Når du tenker tilbake er det somregelt bare idiotisk og unødvendig, men når du først er sur er det ikke lett å bare bli blid igjen på to sekunder heller:p Jeg elsker at du er så åpen og ærlig om det på bloggen, for det er jo helt normalt. Men jeg kan tenke meg det e mange som har lagt ut like bilder seg deg, med det samme smilet, bare med en happy tekst istede. Men som har vært like sure og forbanna når bildene ble tatt. HIPPHURRA for ekte og ærlige bloggere, STOR tommel opp for deg!!

30.09.2015 kl.21:03

At det går an å være sur og lei når man er på et sånt sted, på ferie i et drømmeland.. Sukk..

VILDE

30.09.2015 kl.23:03

Haha, jeg kjenner meg så sykt godt igjen! Til tross for dårlig stemning og humør ble det i hvert fall et morsomt og fargerikt blogginnlegg - så det kan du være fornøyd med. Også er det jo bare sunt å krangle litt innimellom, så lenge det ikke blir for alvorlig. Og det har jeg jo ikke inntrykk av at det pleier å være.

Elsket forresten tskjorten din, hvor har du kjøpt den?? Ikke si USA...

Silje

01.10.2015 kl.02:18

Jeg synes det hadde vært veldig gøy å vite hvor mye dere har klart å vinne i Las Vegas? På snapchat ser det jo ut som dere vinner hele tiden, selv om mye penger sikkert går på å spille også :-) Men hadde vært interessant, virker nesten som dere dro fra Las Vegas i pluss! Ikke værst, i så tilfelle :-)

Emma Julie

03.10.2015 kl.11:51

Haha dere to altså! Godt det alltid ordner seg. Fantastiske bilder ble det uansett :)

Skriv en ny kommentar

hits