IDEELL FØLGESVENN!

//Lokal tid: 09.18 - Annonse

Mine fine, god kveld i stuggu - god morgen herfra 

Jeg er allerede oppe og nikker, og er superklar for en ny dag.. Dennis sover som en stein, så da passer det fint å starte dagen sammen med dere!

Det dukker ofte opp spørsmål omkring hvilken hudpleieprodukter jeg bruker, og siden jeg faktisk får slike spørsmål relativt ofte, liker jeg å tro at det er fordi dere som spør mener at jeg har en sånn spenstig, ung og frisk hud, haha. 

Huden forandrer seg drastisk når man nærmer seg tretti - det er det ingen tvil om, og de små rynkene begynner å sette seg både her og der. Jeg synes jo at det er litt sjarmerende jeg da.. Et ansikt med smilerynker er jo liksom et tegn på at man har levd et sprudlende liv med mye latter, og det har jeg veldig sansen for. Likevel er det jo fint å gi huden den behandlingen den fortjener, og selvom jeg på generell basis er ekstremt lite flink til å pleie huden, er det likevel et par-tre ting jeg har blitt litt flinkere til. Noe må jeg jo gjøre riktig når jeg blir spurt om legg for å kjøpe øl, haha.. Og det UTEN capsen bak frem, LOL!

Husker dere at jeg nevnte Dr. Hauschka for noen måneder siden? Dette er fortsatt den serien jeg sverger til, og favoritten og den soleklare must-have'en er nattserum og Rosenkrem Light. Jeg må jo være ærlig å si at jeg synes det å fjerne sminke og leke spa på badet er noe av det kjedeligste som finnes, men når jeg først går inn for å være litt ekstra snill med huden, svinger jeg meg rundt med både rensemelk og ansiktsvann, og jeg føler meg faktisk som et nytt menneske etterpå. Disse produktene er så magisk!

Rosenkremen bruker jeg derimot hver dag, og denne kremen gjør huden min ekstremt glad. Det kan vi kanskje se på mengden i tuben som er borte, haha. Den nærmer seg tom, men heldigvis har jeg nok til å dekke behovet frem til jeg kommer meg hjem til nærmeste VITA. Man får nemlig kjøpt serien på både VITA, Life, Sunkost, Bodyglow og Arnika, så disse produktene er heldigvis veldig lett å få fatt i. HURRA!

HER kan du finne en oversikt over hvor produktene selges nær deg!

Men okei.. Jeg merker at jeg ikke er helt ferdigsnakket om denne Rosenkremen, hehe. 

Den dufter helt nydelig - og i fare for å gjenta meg selv enda en gang, så dufter denne kremen som det gjorde da jeg prøvde å lage parfyme i barndommen, ved hjelp av nyperoseblader og vann, haha. Noen som kjenner seg igjen? Denne duften er så deilig, i tillegg til at den vekker gode minner, og det beste av alt er at denne kremen passer til alle hudtyper. Produktet føles så rent og friskt, og er en ideell følgesvenn gjennom dagen. Den er faktisk en ideell følgesvenn gjennom hele livet, spør du meg, og denne kremen kommer jeg aldri til å gå bort i fra. 

Som jeg nevnte forrige gang jeg skravlet litt om Dr. Hauschka, så er serien IKKE testet på dyr, noe som føles ekstremt godt. Man kan altså bruke denne hudpleieserien med god samvittighet, i tillegg til at prisen er overkommelig. Pris er også en viktig faktor - man får ekstremt gode produkter til et prisnivå som svært få kan matche, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Nå ble jeg faktisk inspirert til å være litt ekstra snill med huden min, så om få strakser skal jeg ta meg et bad, og deretter gi huden en real ansikstpleie. Det kommer den nok til å sette stor pris på, ettersom jeg for ikke lenge siden våknet med gårsadagens sminke - skjerpings, Gjelsvik!!

Hvordan har dere det i dag? Behandler søndagen dere bra? 

Klem i fleng ♥

9 kommentarer

Nikita <3

27.09.2015 kl.21:17

Fine produkter :D

Miriam

27.09.2015 kl.22:34

Jeg skal definitivt sjekke ut serien en gang, blir alltid like nysgjerrig på hudpleieprodukter. Jeg elsker å ta vare på huden, selv om den iblant kjemper imot.. så det spørs hvor riktig jeg egentlig gjør det, LOL!

Søndagen har tatt meg i mot sånn passe. Jeg ser faktisk FREM til i morra. Hvem gjør det egentlig? Ser frem til mandagen? Det er en sjelden sak, men akkurat nå gleder jeg meg til en ny uke og nye muligheter!

Nyt den siste tiden, dere ❤

lixil

28.09.2015 kl.08:35

Var det en GIFTERING jeg så på Dennis sin finger på snapchat i Vegas!?!?!?! <3 <3 <3 <3 <3 <3

Mona

28.09.2015 kl.08:44

Så jeg en giftering på snap???? Shit det håper jeg!! <3

Ane

28.09.2015 kl.09:18

Var det en giftering jeg så på snap??? HÆ HÆ HÆ

Håper det og hvis ja, gratulerer!!!❤️❤️❤️❤️

Emma Julie

28.09.2015 kl.14:10

Virker som det er gode produkter! De lukter i alle fall veldig godt. Klem :)

Karoline E.N

29.09.2015 kl.00:06

Hello <3 Ååh. Denne serier må j sjekke ut av en gang :) kanskje når mine produkter blir tomme. Liker når du anbefaler, for du er så ærlig! Jeg håper dege har en fin ferie <3 klem klem

Caroline Madsen

29.09.2015 kl.18:56

Har prøvd de ut et par ganger før og elsker dem! Skikkelig gode!

Elinor Bull-Hansen

02.10.2015 kl.21:17

Jeg er hudterapeut og har jobbet med dr.H i 35 år.Vi har en helt spesiell helhetlig behandling som tar vare på hele deg.Vi begynner med et fotbad,lymfestimulering og ampuller og masker til din hud,kompresser..... nydelig både for hud og sjel.

DEt er sjeldent at klienter har nok forståelse av sin egen hudtilstand,de fleste trenger hjelp.

Skriv en ny kommentar

hits