KJÆRE MAMMA!

//Lokal tid: 03.07

Mine fine 

Mammaen min har bursdag, og det skal ikke bli forbigått i stillhet. Å skrive et blogginlegg som ikke er dedikert henne, føles helt feil, så her kommer noen gloser om hvor nydelig mamsen min er.. Jeg kunne faktisk skrevet en hel bok om henne, men jeg skal prøve å fatte meg i korthet.. Kjære mamma!

I dag er dagen bare din, og selvom du alltid gjør ditt ytterste for at alle andre skal ha det bra, håper jeg at du i dag bare tillater deg selv å være det store midtpunket. Dette er din dag, og den skal kun dreie seg om deg!

Når jeg tenker på deg, blir jeg så uendelig stolt.. Stolt over å være din datter, og beundret over at du faktisk på tross av en alvorlig sykdom, alltid er så optimistisk og positiv. Så sterk, glad, sprudlende og morsom. Du har alltid et smil på lur, og selvom smertene kan være uutholdelig, lar du dem aldri ødelegge dagen din. Du er en fighter og en sann inspirasjon, og ditt smittende humør og fantastiske innstilling til livet, er ubeskrivelig inspirerende og beundringsverdig. 

Jeg må ofte klype meg selv i armen.. Har jeg virkelig kapret verdens beste mamma? Det er nesten for godt til å være sant, og jeg priser meg selv lykkelig og ekstremt heldig, som har en sånn fantastisk mor. Det er nemlig langt fra en selvfølge, og du har vært alt jeg har hatt behov for gjennom hele livet.

Da jeg vokste opp var det jo bare oss to, men vi trengte ingen andre. Vi var bestevenner, du og jeg.. Det er vi fortsatt, og det beste jeg visste som liten, var å være med deg.. Du var min favoritt lekekamerat og min favoritt rundt middagsbordet. Jeg savnet deg med det samme jeg gikk på skolen, og den ene gangen i året hvor du var på julebord, savnet jeg deg så voldsomt at jeg tok ut alle klærene dine fra klesskapet, for så å tulle meg inn i dem og gråte meg ihjel, helt til jeg sovnet i mormors armer. Haha, det er jo litt komisk, men det sier jo litt om hvor viktig du var for meg. Du var min favorittperson, og det er du fortsatt. Takk for at du er du!

Du har alltid vært der for meg.. Og for alle andre for den saks skyld. Jeg tror ikke det finnes en person som har møtt deg, som ikke har følt seg verdifull, for det er det du gjør med mennesker.. Du får dem til å føle seg verdifull, og du engasjerer deg alltid i andres liv.

Da jeg entret tenårene, var du aldri den mammaen som nektet den litt viltre ungdommen adgang, snarere tvert i mot.. Du lot alltid døren stå åpen for mine venner, og de følte seg alltid velkommen hjemme hos oss. Dette vet jeg at har vært svært betydningsfullt for hele gjengen, og på denne tiden bidro du til noe virkelig positivt. Dette ønsker jeg å takke deg tusen ganger for, mamma.. Det var ikke alltid like lett å være tenåring, men du fikk denne tiden til å bli så vanvittig mye enklere! Du var en person vi kunne komme til.. Vi kunne snakke med deg, og du var like god på å lytte som du var til å gi råd.. Du har gitt mange gode råd opp gjennom årene!

Jeg tenker tilbake til somrene på hytten..Hjelpes så mye jeg kan snakke om disse somrene! Noen av de aller fineste minnene har jeg herfra, og selvom hytten var liten og vi ikke hadde fasiliteter som dusj og vanlig toalett, var dette verdens beste sted. Å legge seg i den lille sengen på hytten mens du leste nattaeventyr, var rett og slett magisk.. Spesielt når man samtidig kunne nyte lyden av sauebjeller og fuglekvitter i de grønne omgivelsene like utenfor vinduet. Vi trengte ikke sydenturer eller teknologi.. Vi hadde hverandre, en flott familie og fint vær.. Det var jo alltid fint sommervær før i tiden, var det ikke det? Det er i hvert fall det jeg husker, hehe. Solskinn, kroneis, duften av nyklippet gress, gode klemmer, utelek og kos. Helt perfekt!

Apropos sommer.. 

Vi har innført en deilig tradisjon, og jeg elsker å tilbringe sommerferien med deg og Jon på "hytten" i Spania.. De ukene jeg tilbringer der med dere hver år, betyr så mye for meg, og jeg gleder meg allerede til neste sommer, sommeren etter det, og sommeren etter det igjen. Å feriere med foreldre er like koselig nå som i barndommen, og du skal vite at jeg setter enormt stor pris på denne tiden vi får sammen, både i Spania og hjemme! Takk gud for at dere flyttet til Oslo for noen år siden.. Det er så fint at du ikke er lenger unna enn en 10 minutters biltur!

Mamma.. Jeg kunne skrevet i det uendelige, men for at det ikke skal bli altfor mye hjerter og kjærlighet i én og samme forening, tror jeg vi stopper opp her. Takk igjen for at du er den du er, og for at du er MIN mamma. Gratulerer med dagen!

Jeg elsker deg herfra til evigheten og tilbake 

25 kommentarer

Klisjémamma

25.09.2015 kl.12:10

For en utrolig fin tekst :)

Gratulere til mammaen din :)

Kristine

25.09.2015 kl.12:15

Gratulerer så mye med dagen til mammaen din Kristin ! :D

Nikita <3

25.09.2015 kl.12:19

Gratulerer til henne! Koselig innlegg :D

IselinG

25.09.2015 kl.12:30

Gratulerer til en fantastisk mamma :)

Martine S

25.09.2015 kl.12:46

Åååå!!! Sitter på skolen med tårer i øynene nå.. Fy søren så flink du er til å skrive og sååå utrolig mye fint du sier om moren din! Herregud <3 Hun virker som ei utrolig flott dame, og dere er heldige som har hverandre! Gratulerer så utrolig mye med dagen til den fine moren din <3 Vakker er hun! Håper hun får en kjempe fin dag og at hun blir ordentlig vartet opp!

Så må dere kose dere maks videre på tur! Ser utifra snapchat nå at dere er tilbake i Vegas! Fett :D vinn maasse cash! Cash is king $$ haha neida!

Smask :*

Grete

25.09.2015 kl.12:48

Gratulerer med dagen til mamman din :D

Miriam

25.09.2015 kl.13:05

Rørende tekst! Så utrolig mange flotte ord du skriver om mammaen din, synes det er såååå koselig å lese :-) Gratulerer så mye med dagen til den vakre mammaen din!

Hege

25.09.2015 kl.14:48

Rørende tekst. Helt sikker på at hu er minst like stolt over dæ :-) Gratulere så masse med dagen t mamma'n din :) klem

Madelen

25.09.2015 kl.15:30

Du er en fantastisk person. Glem ikke at også du er en stor inspirasjon!

Emma Julie

25.09.2015 kl.15:53

Det er så utrolig koselig å lese hvor mye du setter pris på mammaen din! Denne teksten tror jeg varmer hjertet hennes noe grådig. Hun virker som en super mor som vil ditt beste. Håper hun får en flott bursdag! Stor klem :)

Fromfat2phat

25.09.2015 kl.16:05

Ååh, fine Kristin, så ufattelig rørende <3 Jeg har fullt av tårer i øynene her og jeg liker den skjønne mamsen din så utrolig godt selv; for et menneske! Ønsker henne alt godt på bursdagen, hipp hipp hurraaaaa!!!

Nancy Elin

25.09.2015 kl.16:49

Gratulerer hjertligst med dagen til den kjære gode mammaen din❤️ Håper hun får en fin dag! Det fortjener hun nok ✨

25.09.2015 kl.17:07

Hei kjære Kristin!

Gratulerer så mye med mammaen din!!

Jeg vet dette ikke er helt riktige innlegget å spørre dette om, men jeg ser på deg som en superdame innen dette feltet så jeg håper du har lyst til å svare likevel, for jeg vet ikke helt hvem andre jeg kan ta dette opp med.

Jeg er en 21 år gammel jente og har en kjæreste som jeg har være sammen med et halvt år nå, og jeg vil kalle han min første "ordentlige" kjæreste. Han maser hele tiden om at jeg skal sende nakenbilder når jeg ikke er med han, og det syns jeg er litt ukonfortabelt. Han ser meg jo naken hele tiden ellers så det er ikke det at jeg er ukonfortabel med å vise meg naken for han, og jeg er heller ikke redd for at bildene skal havne noe sted hvor de ikke tilhører. Jeg bare syns det er kleint å ta bilder av meg selv naken rett og slett, og føler meg tacky på en måte.

Er dette noe alle gjør i et forhold? Hva syns du om å sende nakenbilder til kjæresten?

Mvh S

Vilde S

25.09.2015 kl.17:54

Åååh! Gratulerer med dagen til din fine mamma!! :) ❤❤

Ingri

25.09.2015 kl.18:17

Gratulerer så mye med dagen til din flotte mamma :-) ❤

Camilla.

25.09.2015 kl.18:20

Gratulerer til din kjære mor! :-)

25.09.2015 kl.19:37

Gratulerer med dagen til din kjære mor. Hun virker som en sterk person!! Jeg er 23 og har også MS. Tommel opp for henne!❤️❤️👍

Gabriela

25.09.2015 kl.20:06

dette innlegget fikk meg til å gråte mer enn jeg har gjort på lenge. Kristin, du er så heldig som har en så fin mamma, det er det slettes ikke alle som har. Ta utrolig godt vare på henne, vær så snill. Dere er så heldige som har hverandre <3

siljepia

25.09.2015 kl.20:28

Gratulerer til din kjære flotte Mamma :) Håper dagen hennes blir bra og også at dere får en fin dag :) <3

VILDE

25.09.2015 kl.22:30

For et herlig innlegg! Gratulerer så mye med dagen, til fine mammaen din :-D

Karoline E.N

26.09.2015 kl.02:21

Åhh, du skriver så nydelig <3 du fortjener og ha en mamma som henne og hun fortjener og ha en datter som deg. Mammaen din virker som en helt fantastisk mamma, og hun virker super god! Gratulerer så masse masse med dagen, til fine mammaen til Kristin. Jeg håper at du hadde en super fiiin dag :) en stor og varm klem ❤️

ChristineM

26.09.2015 kl.13:34

Som mor som datter:) en dag, hvis du får unger, er jeg sikker på at du får høre de samme ordene som du gir til din mor <3

Stine

26.09.2015 kl.20:12

Gratulerer med dagen, mammaen til Kristin! :) <3

28.09.2015 kl.03:07

<3

Sophie

01.10.2015 kl.22:12

Jeg kan umulig har vært den eneste med en tårepytt på brystet etter å ha lest dette. FANTASTISK

Skriv en ny kommentar

hits