UKENS...

Lokal tid: 00.36

Hallaisen, darlings 

Så deilig å se at så mange av dere deler deres villeste sex-locations! Dette kan vi alle hente masse inspirasjon fra, og jeg digger det. Høy fem og tommel opp for dere!! You guys rock my world, og det håper jeg dere vet!

Det går litt i surr med disse ukesoppsummeringene.. Jeg vet for å være helt ærlig ikke hvilken dag det er i dag, men en slik oppdatering slår aldri feil, sant vel? 

Here we go! 

CRAVING:

Er det noen av dere som har smakt poke? Da jeg var på Hawaii, presenterte min kjære Morten meg for poke, og jeg har siden den gang cravet dette. Det er først nå, på denne USA-turen, at jeg omsider har kommet over skikkelig god poke, og jeg har bestillt dette ved hver mulige anledning. 

Poke er altså en slags salat, som veldig ofte serveres som en forrett på Hawaii. Den består av rå tunfisk som er marinert med salt, soyasaus, sesamolje og hakket chili, og det smaker helt vidunderlig. Nam, naaaam, NAAAM!!!HØYDEPUNKT:

Det er ingen tvil om at denne ukens høydepunkt var å se Belinda igjen. Hun gir de beste klemmene ever, og de klemmene har jeg savnet noe så vanvittig. Herregud for et deilig gjensyn, og jeg gleder meg max til dinner & wine med henne i morgen. WANDERLUST:

Kall oss gjerne både gale og rare, men vi lengter sååå mye tilbake til Vegas, at det verker i hele kroppen. Vi hadde det så hinsides gøy de dagene vi tilbragte her, og vurderer faktisk å dra tilbake til helgen. Hva Las Vegas gjør med en, ass.. Dette er virkelig verdens beste by, og både Dennis og jeg elsker denne sære plassen like mye.

Dere skal faktisk ikke se bort i fra flere oppdateringer fra denne harry og deilige plassen, haha!

 

LÅT:

Jeg digger Frank Ocean.. Han leverer så vanvittig mye bra, som låten under her. "Super Rich Kids" er egentlig ganske trist, men teksten fenger og får deg til å tenke, mens du nyter en deilig stemme og en superdigg beat. 

INSTAGRAM:

@candyminimal byr på fargerik minimalisme, og jeg ELSKER det. Bildene er enkle, men hjelpes så herlige og ikke minst inspirerende. Dette er absolutt en man bør følge, om man liker fargerik prettiness. 

LÆTTIS:

Okei.. Amerikanere er ikke som nordmenn, og det fikk vi virkelig kjenne på i går.

Vi nordmenn har jo en tendens til å bli både livredde og skeptiske om fremmede mennesker tar kontakt med oss, og det er jo i mange tilfeller helt uaktuelt å slå av en prat med en eller annen random. Nordmenn flest er jo litt sære sånn sett, men det er virkelig ikke amerikanerne, og i går kom vi altså i snakk med en funny og energisk type i 50-årene, som beundret kameraet som hang over skulderen min.

Det tok ikke lange tiden før han hadde skravlet hull i hodene våre om både løst og fast, mens han smilte fra øre til øre. Før vi visste ordet av det satt vi og spiste en god lunsj sammen med denne crazy mannen, mens vi hørte på alle de sjuke historiene han hadde å fortelle. Om alt var sant er jeg ikke helt sikker på, men om det stemmer, kan fyren snakke 24 ulike språk flytende, spille Playstation med føttene, og skrive med begge hender, i tillegg til å være jagerflypilot, fallskjermjæger, hippie OG akupunktør. Hahaha, jeg ler enda. FOR en type!

BESTE INNKJØP: 

*Kremt, kremt*.. Vi har shoppet veldig mye! Både ting vi trenger, men også morsomme, skjønne små gjenstander, og ting som bringer frem smilet. Disse kortene måtte jeg bare ha, og jeg er fortsatt veldig fornøyd med at vi gjennom den kalde høsten, kan sitte inne og spille kort som er kledd i såpass freshe farger som det her. Hurra!

WANTIE/INSPIRASJON: 

Vi trenger noen freshe nattbordlamper på vårt nye soverom, og jeg er på jakt etter noen som skaper det perfekte uttrykket. Jeg har sett flere råfine lamper på Urban Outfitters, og er ganske sikker på at valget faller på en av disse. 

PÅ DENNE DAGEN I FJOR: 

Delte jeg videoen fra Vixen Blog Awards 2013, og siden det ikke er sånn altfor lenge til det er duket for en ny runde blogg-craziness, passer det jo veldig fint at jeg deler videoen fra Vixen Blog Awards 2014 med dere i dag. Jeg er så spent på hvem som ender opp som semifinalister, finalister, og hvem som faktisk stikker av med de ulike prisene. Åhåj...  

Nå tar vi kvelden, vakringer!

Sees senere 

18 kommentarer

Nikita <3

22.09.2015 kl.09:49

Bra innlegg :D

Caroline

22.09.2015 kl.10:04

Bra innlegg ;D digger bloggen din ;)

Miriam

22.09.2015 kl.10:33

Poke har jeg aldri hørt om! Rå tunfisk er jo kjempegodt, så det skal jeg definitivt prøve ut om jeg møter på det en gang. Har du noen gang sett det i en norsk restaurant?

Også må jeg bare si at den fargerike kortsokken: Utrolig hva farger gjør med en altså, jeg bare MÅ ha en sånn!! Da blir det ikke bare gøy å spille kort, men også FRESHT! Jippi! Er så gøy å følge med på deg på tur, Kristin :-) Kos dere masse!

Karoline E.N

22.09.2015 kl.11:13

Hallo :D åhh. Jeg elsker ukens, kommer aldri til og bli lei. Jeg har aldri hørt om poke, men det hørtes sikkelig godt ut. Så om jeg noen gang ser det på en meny, må det virkelig prøves. Du er ikke alene om og digge Frank Ocean. Jeg digger han! OMG, se på den kortstokken!!! Farger, farger farger = happy happy happy!! Den var digg og se på! Kan tenke den gir en god følelse på ellers en trist grå hverdag. Utrolig hva farger gjør med en altså. Hadde hvert awesome med enda flere fargerike vegas bilder, og når man liker en plass så mye, hvorfor ikke bare ta turen tilbake når dere først er der nede? Lever vi ikke bare en gang? :D

Ønsker dere en super digg dag når dere står opp igjen (om dere har lagt dere) også håper jeg dere sover godt! ❤️❤️ Stor klem

Emma Julie

22.09.2015 kl.12:02

Som jeg misunner deg! Haha den typen ville jeg møtt altså. Synd at vi nordmenn ikke er like gode på å snakke med ukjente. De kortene fikk meg også til å smile så de var et godt kjøp! Heier på at du er en av de som stikker av med premie under VBA. Nyt dagen til det fulle :)

Rebecca Fjeld

22.09.2015 kl.13:10

woah shit, jeg elsker denne bloggen! Så mye farger og greier, du har virkelig vært en hverdagshelt de siste årene som jeg har fulgt bloggen din! Bare det å trykke innpå her å se på bilder og det å lese tekstene dine er virkelig noe som kan lyse opp hvilken som helst dag! :D

Og de kortene, woahh, me want!!

22.09.2015 kl.16:04

EN HVERDAG UTEN BIND OG TAMPONGER??

Det som vi jenter tar som en selvfølge i Norge, er det nesten umulig å få tak i på Cuba. Så vær med å gled en medsøster på Cuba, ved å gi en pakke bind eller tamponger (gjerne begge deler). For oss koster ei pakke så lite, men for dem er det et problem mindre i en ellers vanskelig hverdag. Vi oppfordrer derfor til å kjøpe en pakke bind eller tampong!

Dette blir sendt med prosjektet «Sykler til Cuba».

Kunne du tenke deg og dele denne linken på facebook??

https://www.facebook.com/Bind-og-tamponger-til-Cuba-833308480115797/timeline/

Det hadde hjulpet mange fortvilte jente i Cuba!

Anne

22.09.2015 kl.21:55

Jeg synes det er trist at du reklamerer slik for tunfisk, når den er sterkt utrydningstruet. Min oppfordring er IKKE spis tunfisk.

Anne

22.09.2015 kl.22:03

Hvis du vil kjøpe tunfisk med lett hjerte, er det to spørsmål du stille til den som selger:

1.Hva slags tunfisk er det?

2.Hvordan er den fisket?

Globalt finnes det en rekke tunfiskarter, og denne guiden er organisert etter art.

Bluefin tuna/makrellstørje

Denne arten på grunn av kraftig overfiske utrydningstruet og rødlistet internasjonalt. Dette er den mest eksklusive tunfisken. Et fåtall restauranter i Norge har denne arten på menyen. OBS: Flere restauranter sier at de har makrellstørje fra oppdrett. Dette stemmer ikke ? det er villfisk som oppfores.

Vårt råd: IKKE SPIS

Gulfinnet/yellowfin

Dette er den vanligste tunfiskarten i norsk sushi. Mange av bestandene av gulfinnet tunfisk er i dag overfisket eller fullt utnyttet. Den fiskes mest i Stillehavet og en stor utfordring er fiskemetoden som brukes ? såkalte Fish Aggregating Devices (FAD). Disse er kunstige flytende installasjoner som brukes for å trekke til seg tunfisk ? problemet er bare det at andre arter som haier, delfiner og skilpadder også tiltrekkes til disse og fanges i de samme garna som tunfisken. Se etter såkalt FAD-FREE tunfisk. Greenpeace jobber for at bruken av FADs skal fases ut i de globale fiskeriene. For mer info kan du lese her: http://www.greenpeace.org/international/en/campaigns/oceans/tuna/ eller om FADs http://www.youtube.com/watch?v=VVbp7PijR6Y

Vårt råd: IKKE SPIS*

* Hvis du er heldig og får tak i gulfinnet tunfisk som ikke er fra en overfisket bestand og som ikke er fisket med FAD ? spis og nyt!

Tongol og skipjack

De vanligste artene i bokstunfisk. Artene er både mindre en makrellstørje og gul-finnet og lysere i kjøttet. De kalles i blant for havets kylling. Disse fiskes også med FADs, men bestanden er ikke like utsatt som de større artene av tunfisk.

Vårt råd: Spis bare hvis FAD-FREE

Ofte vet ikke restaurantene og daglivarebutikkene hvordan tunfisken er fanget eller hvilken tunfiskart de selger. Spør likevel ? og få dem til å spørre sin leverandør! Da kan du bruke din forbrukermakt slik at spres mer kunnskap om tunfisken i Norge.

MammaBoka

22.09.2015 kl.23:47

Mye bra innlegg her :)

Fast leser fra Larvik her :D

silje ML

22.09.2015 kl.23:55

OMG ELSKER kortstokken!!! Hvor kjøpte du den?? Perfekt til regnfulle høstkvelder med kortspill, kakao, krem, peis og teppe inne:D Eller til jenteforshet :D

Becca

23.09.2015 kl.00:55

Likte kortstokken må eg sei:) kjekt innlegg å lesa.

Monika

23.09.2015 kl.08:40

Hvor er den lampen helt til høyre fra? Den med blå stativ. RÅlekker! Må bare få tak i den

StyleConnection

23.09.2015 kl.09:10

Monika: Den er fra Urban Outfitters :)

StyleConnection

23.09.2015 kl.09:11

silje ML: Fra Urban Outfitters :) Skal prøve å få fatt i noen slike til nettbutikken :)

Tonje Knoph

23.09.2015 kl.10:22

Så utrolig mange fine bilder, Kristin!

Elsker slike lamper jeg også. Bestemte meg for (istedenfor å kjøpe) å lage en slik lampe med betong, i 7-kantet mønster. Ble nesten like kul som den på bildet! Håper du får slike i nettbutikken din. Gleder meg også MASSE til du får de super søte engjørning tøflene - venter på de! <3

Er veldig glad i å spille kort - og de kortene var utrolig kule! Hvor har du fått tak i de? Sikkert en type "jalla"-butikk med alt mulig kult, ikke sant? :D Typisk!!

Silje ML

23.09.2015 kl.16:44

Krysser fingrene for at du får tak i noen til nettbutikken!!!! :D

Martine

24.09.2015 kl.16:40

haha, stor risiko for at den mannen var bipolar og/eller i en psykose. De kan virkelig det å dikte opp historier om alt det de kan :p

Skriv en ny kommentar

hits