UTENDØRS SENSOMMERSEX!

//Lokal tid: 13.09

God morgen fra San Diego 

Her går det i kaffe og magasiner, og blant uinteressante overskrifter som "your everything guide to fitness and fun", "flatter abs fast", og "Hot & Healthy", (jada, her i California fokusers det visst like mye på kropp og stramme mager i magasinene, som hjemme i Norge), var det en liten overskrift som fikk meg til å røske med meg Cosmopolitan; "where to have som hot summer sex"..

Jadda, Cosmo, show me what you got.

Det er alltid morsomt med inspirasjon og tips til ulike arenaer for litt heit, utendørs, sensommersex!

Jeg bladde meg fort forbi treningsøvelser og sunne oppskrifter, og kom omsider frem til den spennende delen i bladet - hvor man kan ha litt heit sommersex, UTE i det fri. Ute i det fri, ja.. Haha.. Hvorfor ikke? Sex i naturen kan være like så fint som hjemme i sengen, men det var vel ikke akkurat alle forslagene som slo like godt an hos meg, hehe.. 

På stranden: Ok, kanskje, kanskje ikke. I såfall må det skje i det skjulte, og på et stort og deilig badehåndkle. Sand langt opp i musa? Ellers tusen takk du!

I vannet: Ja! I vannet funker som bare rakkern. Enig i den!

I skogen: Kan funke fint så lenge man ikke resikerer turgåere som lusker i buskene. 

I en motorbåt: I en båt? Med eller uten kaptein? Jeg vet ikke helt om dette er en så veldig god idé, haha. I såfall bør den vel være lagt til kai, og da snakker vi vel sex i all offentlighet. 

I et telt: Litt heit teltsex kan sikkert være helt magisk, men kan det kanskje føles litt rart å ikke vite om det faktisk står noen utenfor, som får med seg hele akten? 

I en seilbåt: Jadda! Her er det bare til å legge båten for anker og sette i gang!!

På en festival: Jeg er nok ikke av dem som setter pris på å bli tatt bakfra under en konsert, og heller ikke av dem som setter pris på å ha sex under såpass skitne og offentlige omgivelser. Nei takk!

På taket: Snakker vi en rooftop terrasse eller? Og den høyeste bygningen i byn? I såfall, yes! 

I en kano: Kødder du? Det kan da umulig være trygt, haha!

På en huske: Kanskje det kan være litt kinky å snike seg inn på en lekeplass midt på natten, helt til du kommer på at det er en lekeplass hvor BARN leker og koser seg. Nei, nei, nei.. La lekeplassen være forbeholdt kidsa!

I bilen: Dette er en god gammel klassiker. Litt seksuell omgang i bilen slår aldri feil.

På en trampoline: Really? 

I en berg og dalbane: Eh!?? Er dette fysisk mulig?

På et piknikbord i parken: Vel, så lenge det ikke er noen som prøver å hygge med grillings like ved, kan man vel kanskje prøve seg, haha. 

Så..

Vi kan vel konstatere at sex i det fri er helt topp, men at det ikke er alle steder som egner seg like bra, eller hva? Hvis noen av dere har hatt sex i en berg og dalbane blir jeg mektig imponert, haha!! 

Hvor er det villeste stedet dere har hatt sex? 

Klask og dask fra Cali 

44 kommentarer

Kristine

21.09.2015 kl.22:16

Mitt "villeste" sex sted er.... Sofaen til svigers ;)

Cecilie

21.09.2015 kl.22:26

I bakgården ute på Villaparadiso :)

Andrea

21.09.2015 kl.22:32

Uff; jeg har vel prøvd litt her og litt der.

I en lastebil, som jeg uken etter fant ut var stjålet. Makan!!

Bakrommet på Narvesen.

I bilen og skogen, som nevnt over.

Må leva litt.

21.09.2015 kl.22:36

Trampoline funker fjell!

En litt fuktig kveld endte bak kirka en gang. Her snakker vi rett under det glassgreiene av Jesus, bak alters.

Emma Julie

21.09.2015 kl.22:39

Haha her var det mange spenndene steder! Noen av de tror jeg faktisk hadde funket veldig bra og vært spennende. Kos deg videre med magasinene :)

21.09.2015 kl.22:43

Weeell, på en sånn bryggeaktig sak langs en strand, må nok være det "villeste" stedet mitt! Haha! Ellers på besøk hos besteforeldrene hans, med de (forhåpentligvis) sovende i naborommet! Stakkars folk.

Hadde vært superinteressant å høre din da, Kristin! Heheh, lov å håpe? ((:

21.09.2015 kl.22:50

I en kinosal under en drittkjedelig film - I was alone, though;) Funka, det også;D

21.09.2015 kl.23:13

I et basseng på badeland :)

Hege

21.09.2015 kl.23:16

Hei :)

Jeg og tre venninner skal til San Diego etter jul på utvekslig! Vi har planer om å bo på Pasific Beach, og lurer på om du kunne skrevet et blogginnlegg med dine beste tips fra Pasific Beach og San Diego generelt? :)

Hadde satt stor pris på det!

Mvh Hege

21.09.2015 kl.23:21

Har hatt sex på stranden jeg, var deilig og sandfritt på solsengen. Var riktignok bekmørkt og ingen i nærheten, men til å anbefale

21.09.2015 kl.23:29

En kald vinter i redningsbåten i geoparken haha 😂

21.09.2015 kl.23:32

I 9 etasje på et hotell på terrassen, det var koselig:D

21.09.2015 kl.23:42

I en tangs med tinder date som viste seg å være drømmemannen. Livet altså 🎉

Karoline E.N

21.09.2015 kl.23:49

Kristin <3 Trur ikke vi kommer unna dette kropps presset noe sted dessverre! Tragisk.. La kropp være kropp! Hahaha, vil også vite om noen har hatt sex i Berg og dalbane. Veldig mange morsomme steder, og kanskje blir det og prøve ut noen av dem en gang! Hoho. Men det må være et sted der det passer seg sånn, og i en barnehage eller lignende passer det seg helt klart ikke. I vann funker som bare rakkeren 👌🏼

Jeg vet ikke om man kan kalle det, det villeste stedet. Men har hatt sex på sofaen til min svigermor og hennes samboer. Okei, la oss snakke litt om denne historien, for det var ganske pinlig. Svigermor og hennes samboer hadde lagt seg for kvelden, da jeg og den daværende kjæresten bestemte oss for og se film. Filmen var ikke så int, så det ble litt hygge istedet. Etter hyggen gikk xen (daværende kjæreste) og tok på seg klær og skulle hente papir og det hele. Men da hørte vi at min svigermor var på vei ut i stuen, der jeg satt uten truse og bukse. Xen hadde ikke rekki og funnet papir eller noe, så j måtte ta et teppe fort som f over de nakene delene, og klarte og finne den alt for store t-skjorta mi. Så der satt jeg med tidenes sveis, uten truser, i svigermors sofa... Følte meg så digg!!! Hahaha.. Jeg har også hatt sex i vannet med den jeg er sammen med nå. Kan ikke komme på flere steder! Hahah. Ler høyt! Jaja, men lever en gang 👌🏼😃

Ønske dere en fin dag! Stor klem ❤️

22.09.2015 kl.00:38

Hei!

Jeg må bare få sagt at jeg DIGGER deg og bloggen din! elsker at du er så ærlig og forteller ting akkurat som de er, elsker disse innleggene om sex og den nye youtube kanalen du og Dennis har! Beste bloggeren i mine øyne.

M.S.M

22.09.2015 kl.01:10

Vel uff men jaja

På servantskapet til Svigers (Hun pusset & malte det ifjor å stusset på hvorfor det var så skjevt🙈)

I senga til Svigers på hytta (Senga knakk, min mann skrudde den sammen igjen, men det ble funnet ut av når Svigermor plutselig lå på halv 12 i senga neste gang vi var der😁🙈)

På hvervenbukta i vannet midt på lyse dagen i fellesferien, var veldig flaut når vi fikk tommel opp av ett par stk når vi snudde oss etter vi var ferdig😂☺️🙈)

+++

Men shit happens 😀👍

silje ML

22.09.2015 kl.01:55

Haha mange gøye plasser du kan kose deg litt :D

"I en motorbåt: I en båt? Med eller uten kaptein? Jeg vet ikke helt om dette er en så veldig god idé, haha. I såfall bør den vel være lagt til kai, og da snakker vi vel sex i all offentlighet."

HAHA her må du jo kjøre båten ut på "åpent hav" sånn at du bare kan stoppe båten midtfjords å drive rundt imens dere koser dere ombord;)

Å på trampoline funker også veldig bra, burde testes ut;)

Stranden har jeg også testet ut, UTEN noe under! Aldri igjen... sand over ALT etterpå, det var bare nasty.

Har ikke så mange crazy steder, men har testet ut litt av hvert: Skogen, dusjen, telt, gress, trampoline, vann, hos besteforeldrene til besteveninna mi osv. Alltid gøy med noe nytt og spennende ikke bare det samme gamle. Sexlivet med typen kan fort gå i rutine da. Så vi prøver alltid å komme på litt nye ting i hverdagen for litt spenning;D

Sara S

22.09.2015 kl.02:18

"Villeste" og villeste du... I en snøhule... HAHA

Vel, selvlagd snøhule, hadde tepper og dyner og hele pakka. Lys og vin, endte med sex. Kald på stumpen og puppene etterpå da ja!

Anonym

22.09.2015 kl.02:33

Strand funker fint det. I vannet syns jeg er vondt da. Har hatt sex i skog, på skole, rett utenfor kirke, i telt, på takterrasse på hotell, i panoramavindu på hotell, på huske på barneskole faktisk (syns ikke det var så ekkelt midt på natten i en helg, var jo ikke kids der da), bilen er jo greit nok og ellers vet jeg ikke... Har vel hatt sex de fleste steder tror jeg :P

22.09.2015 kl.04:03

Trodde liksom ikke det var så mange som hadde hatt sex bak en kirke, men det var det vist! I likhet med meg hehe. Har også hatt sex i bilen, i telt, bak noen busker ved en vei på natta, i svigemors seng.. I telt er ikkeno ille altså, så lenge du telter litt øde så går det greit, utrolig koselig også!

Anne

22.09.2015 kl.07:34

Prøverommet på hm i karl johan, herregud så skummelt når du hører andre står å prøver klær på rommet ved siden av!

Alexandra Flaa

22.09.2015 kl.09:10

Hahahha, slet virkelig med og ikke le midt i timen nå! Digger når du har sånne innlegg så om du finner på noe lignende senere er det helt supert!

xoxo

22.09.2015 kl.09:21

På fryseren i garasjen til en kompis. på en bar i Kypros. på en solseng På en Strand( ikke å anbefale) hadde sand i musa og rumpa i sikkert 3 uker etterpå. Umulig å bli kvitt. I tillegg var det et par som gikk forbi. Det var så jævli flaut. Haha! Aldri igjen. Skogen har jeg prøvd. Fant barnål i do dagen etter. Hahaha! Har også hatt sex i en badstue.. Det blir varmt!

Nikita <3

22.09.2015 kl.09:40

Haha bra innlegg :D

Ronja

22.09.2015 kl.09:42

? I en buss - stående parkert på svigers eiendom, her kom det også en ukjent mann gående forbi hehe 💁🏼

? på en bil, midt på gårdsplassen

? på en sofa i ukjent leilighet

? i en innsjø med familien på land

Hahahah herregud

22.09.2015 kl.09:54

bak en kirke, i en båthavn og i en traktortilhenger haha

22.09.2015 kl.10:07

I en bil, takterasse midt i Oslo, en park i oslo, telt, sengen til x-svigers, vinduskarm.... Hehe det er jo så spennende å ha sex andre steder enn sengen!

22.09.2015 kl.11:20

utenfor skolen

i en lastebil

i en gapahuk

i en utebod

i en idrettssal på tribunen og doen

22.09.2015 kl.11:49

Min ex og jeg testet ut relativt mange steder.. Det jeg kommer på i farta er i en båt (både ute på sjøen og i havna), vakthuset i båthavna, strand, telt på stranda, bilen (veldig liten plass?), vannet (både i det fri og i badestamp). Sofaen, kjøkkenbordet, dusjen, oppå vaskemaskinen, på vasken på badet hjemme hos hans foreldre. Stort sett på ett bad eller ei seng på alle vors/fester vi var på. Men må si jeg liker senga best ;)

Therese

22.09.2015 kl.12:27

På verandaen i 37. etg. i en skyskraper i Manila. Fantastisk utsikt :-) I et stilas ved utestedene i Tr.heim..

22.09.2015 kl.12:38

Hahaha wow, dette blir en lang liste, meen:

*i solarium

*på skolen min i skoletiden

*strand

*hotellvindu

*INNE i en kirke

*i senga til svigers (hun kom inn under akten)

*overalt i huset

*resturant

*i vanet

*i skogen

*i bilen

*sofaen til svigers

hahah og sikkert flere steder herregud

22.09.2015 kl.14:10

Sengen: min, typens, svigers, foreldrene mine, lillebroren til venninna mi sin

På do: hos meg og venninna mi

På hotell

I vannet: på lyse dagen med folk på andre siden av holmen, flaut

I skogen: aldri igjen!

På sofaen: min, kjæresten min sin og venninna mi sin

I båt

Kommer ikke på flere steder nå :P

22.09.2015 kl.14:12

åh elsker deg Kristin, du er virkelig best <3 appropo sex, er det ikke tid for en ny sex-talk snart? digger virkelig de spaltene, spesielt om BJ og ridning, kanskje runking er neste?

B

22.09.2015 kl.14:25

Offentlig basseng , trampoline, i bilen på en parkeringsplass.. Men å bli tatt bakfra på alterringen i kirka er vel ikke mitt stolteste øyeblikk.. Gøy der og da, flaut å tenke på i etterkant :p

H

22.09.2015 kl.15:44

For en fantastisk blogg du har Kristin! Elsker at du er så ekte, føler at du virkelig når ut til oss leserne med måten du skriver på. Du er virkelig en inspirasjon, iallefall for meg. Stå på videre!

Noen av mine rare sex-steder er på en fjelltopp, i en båt, på en scene, i en badstue, i en bil, i et kjøleskap (varte ikke veldig lenge før vi skifta location).

Hilsen fast leser <3

Marte

22.09.2015 kl.17:02

- på snøhuletur når i vinter med klassen😂

- ute i skogen på Norway cup

- på Polen/Tyskland tur, på lugaren på båten hjem igjen, samtidig som romvenninna mi kom inn.. Heldigvis merket hun ingenting ;)

++

22.09.2015 kl.17:46

Kremt. Når man er 14 år og veldig, veldig keen på å bare få det gjort, så er det ikke så farlig hvor man gjør det eller? I hvertfall så ler jeg og venninna mi fortsatt over stedet vi valgte, og nei dette anbefaler jeg defintivt ikke til noen. Man vet aldri hvem man chatter med på nettet, men vi valgte oss ut to fremmede gutter på 16 år, og heldigvis var de også 16 år og dro til Lillestrøm, hun hadde sex i buskene nede ved elva og jeg hadde sex inne på doen på bussterminalen, blir like flau nå som da over at jeg faktisk gjorde det der inne, hvor sikkert alle hørte oss og det å gå ut igjen, vel det var nok noen som stirret ekstra. Men det blir en god historie å fortelle barnebarna en gang i tiden, at mormor/farmor var så kul at hun hadde sex på en offentlig do, og som jeg skrev, jeg og venninna mi ler fortsatt over måten vi gjorde det på. Haha, skal sies at jeg i ettertid ikke har vært særlig vågal og valgt det trygge fremfor det ville, men hvem vet, kanskje en gang så gjør det igjen på en offentlig plass, men ikke akkurat nå.

22.09.2015 kl.19:42

Haha, utenfor en skole i mørket! Var noen som gikk forbi og så det hele hahahah. Har også gjort det i en skog da jeg var med russen og rulla :)

SJ

22.09.2015 kl.21:46

Villeste stedet å ha sex, hmm... Her er ihvertfall noen av mine "erfaringer"

I et prøverom (med en veldig lang kø utenfor, selvfølgelig var dette på en lørdag)

Ute på en benk på togstasjonen (etter mørket hadde senket seg)

Ute på en brygge i et hyttefelt (midt i fellesferien, mørket hadde nok en gang lagt seg)

På rommet til venninnen min (mens hun var der. Trodde hun sov, men så feil kan man ta. Ops)

På jobben (etter stengetid vell å merke)

Har også prøvd meg på en del steder av listen du delte. Må bare si at takterasse må prøves! Vi var ikke den høyeste takterassen, men sånt blir det jo spenning ut av! 😀

ida

22.09.2015 kl.22:45

I offpisten med utsikt over hele Vågslid skisenter, midt på lyse dagen! haha, det hadde jeg nesten glemt :p

M

23.09.2015 kl.20:22

En fuktig kveld i skolegården.. Det var vinter, så litt kaldt kan man si!

24.09.2015 kl.01:17

Selv om du hoppet over treningsdelene i cosmo, må jeg bare si det er flere måter å bruke et treningsrom på, hehe.. Vel dette var er treningsrom med kun nøkkel for folk med hytte i området og heldigvis var det ikke høysesong, både på lårtreningsmaskinen og benken 😅 Der finnes det også et solarium som er blitt brukt flere ganger.. Hagebordet også, god utsikt for han!

Du har en utrolig god blogg, og virker så ekte!

Den er helt herlig å lese, og jeg er derfor blitt fast leser!!

Keep up the good work! 😃

25.09.2015 kl.15:22

Vel. Har hatt sex på skolen men det var ikke det verste, det som skjedde var at jeg satt oppå han og plutselig sprengte hele dassen og det var vann over hele etasjen. Jeg var så redd for å dra tilbake neste dag -.- hahaha..

Også var ikke så merkelig sted kanskje men hatt sex med to personer ved siden av som også hadde sex. Haha.

Madelen

06.10.2015 kl.16:46

tihi har hatt sex GANSKE mange rare steder

Alle rom som finnes i et hus: bad, do, kjøkken, stue, bod, vaskerom, kott, loft, kjeller osv.. og soverom såklart

På kjøkkenbenken under matlaging, en sjappis her og der er bare sunt

På et badeland i de fleste bassengene der, men dette var etter stengetid (snek oss inn og hadde sex i 4 timer der)

På toppen av 10meteren på et stupetårn

På en badebrygge midt på lyse dagen

I et busskur

I et dokkehus ute midt på kalde vinteren

På et tak på en idrettshall

På kontoret til sjefen, i selve sjefsstolen

I sengen til lillebroren til en venninne av meg (ikke med llllebroren såklart)

I et telt på festivalen Roskilde, for de som har vært der, veeet at det er helt sinnsykt åpent og lytt og tett mellom teltene så man hører absolutt aaallltt

Skriv en ny kommentar

hits