BLI BEDRE KJENT MED...

//Lokal tid: 01.31

Okei!

Don't get me started on dårlig internett, for da kan jeg bli sittende i flere dager å klage min nød, haha. Når wi-fi'en er like treg som norske tog på 1800-tallet, kan man bli rimelig frustrert, i hvert fall når man på toppen av det hele skal prøve å laste opp en YouTube-video. Det tar sååå laaaaang tiiiiiiiiid at jeeeeeeg bliiiiiiiir gaaaaaaal.

Til mitt forsvar er det fortsatt søndag her i California, så da er vi sånn egentlig ikke for sent ute med publisering, hehe. Eller vent litt.. Se der ja, der bikket klokken halv to på natten, ja. Den var langt fra midt på natten da jeg begynte å skrive denne teksten, så da skjønner dere hvor lenge jeg har sittet og ventet og irritert meg, LOL!

I denne episoden gjør vi noe helt annet, og innimellom kommer vi til å la dere følgere bli litt bedre kjent med de menneskene som betyr så mye for oss, og som vi ofte nevner på både blogg og i andre sosiale medier. Det er jo kjekt at dere får litt greie på hvem som faktisk gidder å henge med to sånne rare mennesker som oss, og første kvinne ut er Belinda. FOR en dame! 

Om internettet vil bli litt mer samarbeidsvillig utover uken, skal vi gi dere en aldri så liten bonusepisode, og frem til da blir vi dødsglad om dere vil abonnere på kanalen vår, og i tillegg like oss på Facebook

Måtte dere få en himmelsk start på uken, vakre venner. Nå kryper vi til køys!

Klem i fleng

14 kommentarer

Camilla.

21.09.2015 kl.11:20

Liker! Gøy video. Men haha, hadde Dennis med seg Playstation eller var det tilfeldigvis der? Må le høyt :-) Boys will be boys. Har selv en samboer som gleder seg uansvarlig mye til Fifa 15 (?) slippes.

God tur videre!

Camilla.

21.09.2015 kl.11:22

...faen. Måtte sjekke, det var visst FIFA 16. 😂 💁🏼

Karoline E.N

21.09.2015 kl.12:12

Hello you <3 Du skriver så bra, Kristin! Man kan faktisk miste en del hår på hodet av tregt Internett, for man blir sittende og dra seg i håret av frustrasjon! Hahaa. Tregt Internett er så irriterende, så jeg føler med deg.

Denne videon likte jeg, og det var veldig koselig å få lov til og bli bedre kjent med Belinda og veldig koselig og se henne på video igjen! Blir morsomt med flere intervjuer fremover. Jeg skjønner veldig godt at folk vil henge med dere jeg, for dere virker jo tvers igjennom gode, snille og herlige mennesker, det er lett og bli glad i. Og jeg er sikker på at det er lett og bli happy av og være i deres nærver. Gleder meg til neste video.

Ønske dere enda en fin dag når dere våkner <3 stor klem

Nikita <3

21.09.2015 kl.13:09

Morsom video :D

Miriam

21.09.2015 kl.14:33

Artig video! Er koselig å se hvem dere omgås med :-)

Et lite tips til noe dere kan ha med på søndagsvideo... Jeg tror det hadde det vært morsomt å se en video der du og Dennis spiller FIFA SAMMEN, og er på SAMME lag. Jeg ser for meg at det hadde vært en skikkelig morsom greie ettersom dere begge to er så gira liksom! Tror du hadde levd deg sinnsykt i det, egentlig. Hoho!

silje

21.09.2015 kl.15:02

Det var en flott video , og gleder meg til å se de andre intervjuene av de personene som betyr mye for dere ..Morsomt å bli enda bedre kjent med Belinda :) Håper dere får bedre nett denne uken,slik at dere kommer med en bonus episode..

Ha en fin dag dere når dere våkner :) <3

siljepia

21.09.2015 kl.15:15

Det var meg som skrev ovenfor her , profilnavnet kom ikke opp isted av en eller annen grunn hehe..

Det var en flott video , og gleder meg til å se de andre intervjuene av de personene som betyr mye for dere ..Morsomt å bli enda bedre kjent med Belinda :) Håper dere får bedre nett denne uken,slik at dere kommer med en bonus episode..

Ha en fin dag dere når dere våkner :) <3

Mari A.

21.09.2015 kl.15:48

Liker!! Syns det er så gøy at dere har starta egen YouTube-kanal, og gleder meg hele uken til en ny episode <3 Morsomt å bli bedre kjent med Belinda. Får vi se bilde av hårfrisyren hun fortalte om? Haha.

Ha en fin dag, vakre du <3

Becca

21.09.2015 kl.17:34

Likte videoen, glede meg te neste!!

Emma Julie

21.09.2015 kl.17:36

Dette var en ny vri! Synes det er veldig artig slik at vi faktisk skjønner hvem du skriver om litt bedre. Belinda virker som en herlig dame! Haha måtte le av det med tatoveringene, det kan man jo lure litt lenge på hva faktisk betyr. Ha en flott dag :)

Rikke

21.09.2015 kl.18:41

Fant en morsom video av deg og Dennis med litt paradise-clip her om dagen, sjekk det ut:

https://www.youtube.com/watch?v=WOVH3Os5CzM

:-) Kos dere!

Silje ML

21.09.2015 kl.19:16

Kjekt med en litt anderledes video, tommel opp!!

Haha likte det me tattoene og søsknene, er ikke sikker på antall/finne ikke alle, haha!

Kos dere videre <3

Nicki

21.09.2015 kl.21:46

Ååå, elsker sånne videoer!♡ knall

Kamill

24.09.2015 kl.08:06

Åååhh, Belinda er den fineste jeg vet!

Skriv en ny kommentar

hits