BURDE HAN FORSTÅ?

//Lokal tid: 22.42

Mine fine, god morgen 

I går fikk jeg et aldri så lite tilbakefall, om jeg kan si det sånn. Det mentale sammenbruddet jeg opplevde like før vi dro, gikk relativt hardt inn på meg, men jeg prøvde å få hele affæren til å forsvinne like fort som den oppstod. Jeg har en tendens til å være kjapt ute med å vifte bort stressmomenter og problemer generelt, noe som muligens gjør at det som faktisk plager meg graver seg enda dypere.

Jeg støtte i går kveld altså på et lite hinder. Jeg ble absolutt ikke slått i veggen like kraftig som før vi dro på tur, men hinderet rakk meg til knærene og var rimelig painful. Tårene sprutet, og jeg hylgrein som en liten drittunge som nettopp hadde mistet gassballongen sin, men det hele var over på cirka ti minutter. Ti minutter går bra, man blir bare litt satt ut av hele opplegget. No biggie!

Etter den latterlige seansen (som jeg forøvrig mener at vi bare skal le høyt av) gikk jeg og la meg, og ble liggende i sengen med Candy Crush. Det var ikke noe annet jeg klarte å bry meg om, og hver gang Dennis spurte om det gikk bra med meg, sa jeg at det gikk fint.

Typisk oss jenter, eller hva? I hvert fall noen av oss - å si at det går fint når det egentlig ikke går så fint likevel. Alt jeg ønsket, var jo egentlig at han skulle droppe alt han hadde i hendene for å gi meg sin fulle oppmerksomhet, men han fortsatte med sitt. Jeg sa jo tross alt at alt var greit, alle de hundredeognitti gangene han spurte, og så var han jo en superduper støttespiller i de ti minuttene da det hele pågikk.

Jeg sovnet fort.. Candy Crush har jo den effekten på folk, men jeg våknet noen timer senere. Da satt Dennis fortsatt våken og koste seg med spill og en øl. Jeg klikket. Jeg ble så rasende at dere aner ikke, for da mente jeg at han var verdens kjipeste kjæreste, som faktisk ikke hadde lagt sine ting til side, for å leke psykolog for meg.

Er det ikke helt patetisk? I dag har jeg vært pinlig berørt over oppførselen min, for det er faktisk ikke ok at våre kjære menn skal leke detektiv, og lukte seg frem til at noe egentlig ikke er greit, selvom man uttrykker noe helt annet.

Jeg vet at vi er flere jenter som innimellom inntar denne pallplasseringen i NM i idioti.. Vi later som at ting er ok når det ikke er det. Vi later som at vi absolutt ikke ønsker noe særbehandling, selvom vi innerst inne vil ha det. Sløkket? Så forbanna sløkket! Er det rart at mannfolk blir forvirret?

Burde de forstå, eller er det vi som er urimelig? Hvor går egentlig grensen? 

Nå skal vi ta kvelden etter en deilig ettermiddag og kveld i San Diego. Vi har det jo helt fantastisk på denne reisen, og skal nyte de siste elleve dagene til det fulle. Måtte denne måneden aldri ta slutt, haha!

Har dere det fint der hjemme, vakre venner? Jeg liker dere så godt, hihi! ♥ ♥ ♥

18 kommentarer

LisaLDN

19.09.2015 kl.08:40

Haha, off. Trur mange av oss kan kjenne seg igjen i den oppførselen, samme kor urimelig den egentlig er :P Bra du kan sjå positivt på det i dag :)

Maiken

19.09.2015 kl.09:10

Haha! Tror veldig mange kan kjenne seg igjen i dette ;) vi sier at alt er greit for vi vil ikke virke kjip.. Men da forventer vi liksom at han skal tenke at vi svarer d motsatte! Haha! Ikke rart mannfolkan blir oppgitte av oss iblant! Hehe

Miranda

19.09.2015 kl.09:18

Uff, ja eg gjør akkurat d samme.. Mn er ikke alltid lett å åpne seg heller:/

Vi får prøve så godt vi kan, er ikke alltid greit å være jente, Mtp hormoner osv😂😆

Miriam

19.09.2015 kl.09:21

Det der er nærmest alle jenter, inkludert meg selv, i et nøtteskall. Man sier ting er greit, og så får man et blow-up senere, som selvfølgelig går ut over den nærmeste. På et vis burde dem forstå synes jeg. Hvis vi virker deppa, slipp alt du har i hendene å si: "Nei, vet du hva. Jeg ser du ikke har det bra. Hva er det?". På en annen side så kan det umulig være lett å skille det vi sier og det som faktisk er tilfelle! Hehe :-) Vi kan være litt tricky iblant.

Nyyyyt resten av reisen, dere<3

Anna

19.09.2015 kl.11:21

https://www.youtube.com/watch?v=cMkHS_r81YQ

Anna

19.09.2015 kl.11:23

Alle som ville bidra med penger for folk "i nød", må se videoer på youtube som viser de dere tror dere hjelper med deres penger.

Vil dere virkelig invetere alle disse menneskene til dere slik at de kan få hjelp av dere?

Hadde dere invitert disse hjem til dere for å gi de mat og husly?

Becca

19.09.2015 kl.12:10

Hahah!! her kjenne eg meg igjen. Det bler bedre itte kvert, bra du ser positivt på det :)

Emma Julie

19.09.2015 kl.12:47

Det er vel ganske så typisk oss jenter. Desverre. Vi og menn kommer nok aldri til å komme på lik bølgelengde der. Alt er alltid bra liksom også blir vi lei oss for at de ikke ser at noe er feil. Hallo? Haha vi kvinner er ikke lette å forstå. Får håpe det løsnet seg for deg og Dennis uansett og at du har det bedre! God natt til dere :)

Kamilla F

19.09.2015 kl.12:55

Jeg tror grunnen kan være det at når det er noe gale som gjelder mannen å han sier "det går bra " så ser man på hele han at det ikke går bra så vi gir ikke opp før vi får et svar. Sånn er hvertfall jeg. Men om det gjelder oss så er det kansje et ok vi får tilbake så vender de tilbake til det de gjorde. Kan være en lite mulighet hehe!

Kos deg masse videre <3

Nikita <3

19.09.2015 kl.15:39

Kjenner meg veldig igjen i det! Jeg tror vi må være mer konstruktive i det vi sier, haha :D

silje ML

19.09.2015 kl.15:51

Kjenner meg igjen her ja! Syns egentlig litt synd i mannfolkene som må tolke alt vi sier og gjør.. men blir jo ofte sånn uansett! Sjønner egentlig ikke hvorfor jeg og alle andre jenter ikke bare kan si: Nei, alt eg ikke bra, jeg trenger litt trøst! Da komme forhåpentligvis den støttende kjæresten å støtter deg, samtidig som vi slipper et raserianfall etter en stund. Men jeg vet jo også me meg selv, at det blir flere: Neida, alt er fint det....

Jenter ass, haha! Vi er ikke lette å forstå:)

Julie

19.09.2015 kl.23:56

Kanskje det er noen gravid hormoner på gang?? :)

Vilde S

20.09.2015 kl.01:15

Haha.....sånn er vi jenter. Dessverre. Vi er jo helt forferdelig egentlig. Stakkars gutter! Jeg skjønner ikke hvordan de holder ut med troll som oss. Jeg er akkurat som deg med min kjæreste (altfor) ofte.. De burde jo ikke forstå, og jeg skjønner godt at de ikke gjør det, vi gjør jo alt for å late som at alt er fint helt til vi uten forvarsel klikker. Damer ass...

Karoline E.N

20.09.2015 kl.10:16

Hei fine du. <3 Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver, da j har godt igjennom det selv. Det er faktisk ingen god følelse og ha det sånn :/ viktig og ta vare på seg selv, og ikke minst tenke på seg selv. Det er ikke alltid lett og være gutt i et forhold heller, men en ting j lærte var og slippe samboeren inn og prate med han. Selvom det ikke var lett, lærte jeg meg det til slutt. Jeg håper at det ikke kommer flere sånne episoder, for dem er ikke noe gode. Jeg håper at du slapper av og nyter de siste dagene av ferien din, for det fortjener du! Godt og tenke på noe positivt og gjøre hyggelige ting! Jeg sender deg varme tanker og en stor god klem ❤️❤️

Kristine

20.09.2015 kl.14:31

Synes det er merkelig at flere her mener at dette er "typisk jenter".

Det kan like godt være "typisk gutter". Jeg er sammen med min aller beste venn og kunne ikke hatt det bedre, men tidligere kunne ha la ting han bekymret seg over gå utover meg. Det er ikke ok, og over tid vil det bli utrolig slitsomt for den parten som må trøste og ta imot dritt hver gang den andre har det dårlig.

Elsker bloggen din, Kristin! Synes du er helt super, men å bli sur på kjæresten pga noe sånt er ikke greit. Uansett hvor dum man innrømmer at man har vært dagen etter. Tror ikke noen orker å ha det sånn i lengden.

Uansett, ser ut som dere koser dere gløgg - fortsett med det! Og fortsett med den fine bloggingen:-D

Tonje K

20.09.2015 kl.21:12

Hei der <3

Det du skriver er nok veldig "typisk" for mange jenter, og jeg kan kjenne meg igjen i sånn ca. ALT. Stakkars gutter ass hahah <3

Men til gjengjeld, er det vell ganske mange fantastiske opplevelser med oss jenter! Muligens derfor de holder ut. Gutter er ikke alltids så veldig mye bedre selv. Har en finger på at mennesker er slik, jeg.

Du jobber fantastisk bra med bloggen, interiør, nettbutikk og alle tingene du driver på med. Jeg beundrer deg virkelig for ditt ståpå mot og at du alltid er så utrolig blid!!

Ha det fint på ferie <3

siljepia

21.09.2015 kl.15:47

Dette er nok flere som mener ,at dette kan være typisk noen av oss jenter..

Håper det går bra med deg og at du slipper flere slike sammenbrudd..

Alexandra Flaa

22.09.2015 kl.09:07

Åå.. Jeg hater virkelig når det der skjer. Altså at man ikke klarer eller ønsker og snakke om en ting. Men jeg tenker som så at når man har vært sammen med noen en GOD stund burde de kjenne deg såpass godt at de vet om du trenger en klem og få pressa tankene dine ut av hodet ditt, eller om du bare trenger litt tid alene. Det er ikke så forbanna vanskelig og bare gi en klem uansett, eller sette av litt tid til deg selv om du sier det ikke er nødvendig. Jeg føler at det egentlig ikke er noe man spør om, han bare gjør det dersom han ønsker det. Enkelt og greit.

Husk at du er utrolig sterk! Du har kommet langt, så hardt arbeid har lønnet seg. Kanskje du burde ta en dag fri fra bloggen og alt som heter internett for å få slappet av 100%? Du kommer til å bli savnet, men du må passe på deg selv. Du er viktigst. Det er jo trossalt din blogg, og det blir ikke mange innlegg med en super duper sliten blogger. Pass på deg selv vakre kvinne <3

xoxo

Skriv en ny kommentar

hits