JENTER BURDE VITE...

//Lokal tid: 12.46

God morgen herfra, god kveld til dere 

Jeg tenkte å starte/avslutte dagen med noen "must knows" til alle dere jenter der ute.. Det er ikke alltid like enkelt å være jente, det vet jeg alt om, og det er alfor lett å glemme viktige små ting i hverdagen som at du f.eks er helt unik, eller at du gjerne kan si litt oftere til mammaen din at du er glad i henne. 

Dere vet jo min interesse for søte, små og glade bøker, og da jeg kom over boken "Being a girl - The things you should know", på Kitson i Las Vegas, var det ingen tvil - denne måtte jeg bare kjøpe, for å videreformidle disse viktige notatene eller huskelappene m du vil, til alle dere vakre jenter der ute!

Du er vakker. Ikke la noen fortelle deg noe annet!

"Vær så snill" å være høflig. "Tusen takk."

Ikke gjør noe kun for å passe inn. Ta et standpunkt for hva som er rett. Mange ganger trenger dine venner at noen andre er modig først! 

Fortell mammaen din at du elsker henne. Hver eneste gang du ser henne!

Håret ditt er nydelig. Du trenger ikke krølle det om det er rett. Er det krøllete trenger du ikke rette det ut. Håret er ditt, unikt og vakkert 

Hjelp andre så ofte du kan. "Service is the rent that we pay for our room on earth" - Charles Lindley Wood Halifax

Ikke snakk stygt om mennesker. Det er ikke en eneste gang i livet ditt det vil hjelpe!

Det er bare én av deg i verden. Du er eksepsjonell.

Vær ærlig. Å lyve bringer deg alltid inn i større problemer. 

Ingen er perfekt. Så lenge du gjør ditt aller beste, gjør du det riktig!

Lær deg å si "takk", mens du faktisk mener det. Se mennesker inn i øynene, slik at du vet at du setter pris på dem.

 Les så ofte du har sjansen. Du kommer til å ønske å sitte på massevis av kunnskap når du blir eldre, og det å lese når du er ung er den beste måten å få denne kunnskapen. 

Noen ganger kan venner være slemme. Lær deg å tilgi dem. 

Prøv nye matretter. Det er så fantastisk mye god mat der ute, fra alle verdens hjørner. 

Alle har noe de ønsker å dele.. Om du lar dem.. Innkluder alle. Få dem til å føle seg spesiell, akkurat slik du selv ønsker å føle deg!

Det er ikke noe du kan gjøre, som får dine foreldre til å slutte å være glad i deg. Til og med når de er skikkelig, skikkelig sint. 

Si takk nåe noen forteller deg at du er vakker. Ikke rull med øynene, eller si "nei det er jeg ikke". Du er virkelig vakker!

Hvis du ikke får det til, prøv igjen.. Og igjen.. Ikke mist motet. Du mislykkes kun om du gir opp!

Hvis noe får deg til å føle deg ukomfortabel, er noe virkelig galt. Stopp! Uansett om det gjelder lyving, juksing, å sette deg selv i fare, eller å såre andre. 

Vær snill med din søster eller bror. Ham eller henne vil ALLTID være der for deg. Enda mer når du blir eldre. 

Utfordre deg selv. Du vil bli både gladere og sterkere hvis du utfordrer deg selv til å bli bedre og bedre, gjennom hele livet. 

Internett er fantastisk. Men ikke alltid like sannferdig. 

Prøv å tenke før du snakker. Din første reaksjon er ofte veldig emosjonell, og selvom du har rett, er det viktig å finne den høfligste og mest produktvite måten å snakke til andre på. 

Stå opp for mennesker når det trengs. Så sant de er snille og trenger din hjelp, eller hvis de gjør det rette og andre ikke setter pris på dem. 

Skolearbeid og lekser skal ikke være enkelt. Den harde og gode innsatsen gjør deg både smartere og sterkere, og vil gi deg mer suksess. 

Lytt til glad musikk. ikke la andres triste tekster påvirke deg for ofte.

Vær stolt av hvordan du ser ut, og hva du er iført. Du ser bra ut, og du trenger ikke se ut som alle andre for å passe inn. 

Vær takknemlig over det du har. Du har mer akkurat nå enn mange vil ha gjennom hele sitt liv.

Hvis du ikke er sikker, er det ok å spørre. Du trenger ikke gjette deg frem til riktig svar. Ingen forventer at du skal kunne alt. 

Vær den beste versjonen av DEG som mulig. Noen ganger vil aldre være flinkere i forskjellige ting enn deg, og det er helt ok!

Ikke la noe plage deg. Du vil føle deg øyeblikkelig bedre om du får tankene ut av systemet. Skriv tankene ned, skriv dikt, sanger eller tegne noen tegninger. Dette er alle virkelig noen gode måter for å få ut det som plager deg.

Bruk solkrem. Senere vil du sette pris på en hud som er blitt tatt godt vare på. 

Ikke la venner presse deg til å gjøre noe. Har du ikke lyst til å gjøre det, ikke gjør det!

Si unnskyld når det er nødvendig. Alle gjør feil hver dag. Det å si unnskyld retter opp i disse feilene mye raskere. 

Du har et fantastisk smil. Uansett om det er "perfekt" eller ikke. Vis det frem!!!

Stå opp tidlig. Det er så mye du kan få gjort på morgenkvisten, og da har du ettermiddagen til å hygge med venner, familie, TV, sport, eller det du måtte interessere deg for. 

Det er moro å leke seg med sminke, men aldri bruk for mye. Du er unik og vakker. Du trenger ikke dekke over, eller prøve å se ut som noen andre. 

Oppfør deg fint. Mennesker vil like deg mer, respektere deg mer, gi deg mer!

Mange viktige ting å notere seg, ikke sant? Håper disse punktene kan være til både glede og inspirasjon for dere, vakre piker! Mye på listen gjelder også dere gutta, så her er det bare til å begynne å notere, hehe. 

Nyt resten av kvelden, fininger. Nå skal vi finne en digg restaurant som serverer en enda diggere frokost her i Palm Springs. 

LOVE YA!

21 kommentarer

16.09.2015 kl.21:48

Hei!

Kan du vær så snill å fare inn på denne linken og gi kraft? Desse jentene prøver å samle inn penger sånn de kan sende klær til ett daghjem for mindreårige jenter i Latvia.

Vær så snill å del!!

Det tar deg max 1 minutt, og det er til utrolig stor hjelp for andre! :)

https://www.krafttaket.no/projects/show/45

krist.in

16.09.2015 kl.21:50

såå mange fine ting å huske på <3

Nikita <3

16.09.2015 kl.21:57

Så herlig :D

Charlotte T

16.09.2015 kl.21:59

ååå! Helt sant!! :-D stå på og du e fantastisk!! :-D

Miriam

16.09.2015 kl.21:59

Dette er faktisk utrolig viktige punkter å huske på! Synes spesielt det å ta vare på nære og kjære og si du er glad i dem er viktig. Selv kan jeg bli bedre til dette! Var egentlig litt godt å lese disse idag, da ikke alle dager like lette :-)

Klem til deg

Alexandra Flaa

16.09.2015 kl.22:06

åå, amen til deg! Nå har jeg masse og tenke over før jeg sovner :D Ha en super duper natt! Kos dere masse! gleder meg til deilige bilder senere ❤️

Xoxo

Kamilla F

16.09.2015 kl.22:17

Et lite "push" trengs i blant. Jeg så nettopp stod å så på meg selv i speilet å tenkte "det kunne jeg gjort noe med. Også det. Og det" Da hjalp det med dette innlegget. Tusen takk, du er en solstråle <3

Hege Kristin

16.09.2015 kl.22:19

veldig fint skrevet! :)

Amanda

16.09.2015 kl.22:26

I en nervøs eller kanskje litt ukomfortabel situasjon, som eksamen, med en du liker eller du gjør noe du har stor lidenskap for og skal prestere for andre.

Ikke la nervene spise deg! Du er unik og dyktig. Ha tro på deg selv.

Følte bare for å ta med denne. Si fra om det ikke var ok.

Super blogg Kristin. Du e rå.

Karoline E.N

16.09.2015 kl.22:35

god morgen til dere <3 Så mange fine ord! Takk for at du har sånne blogg innlegg, det gjør noe med en. Det er så viktig og si fine ting både til andre og se selv, og jeg syns det er spesielt viktig og si til noen at du er glad i dem. Jeg prøver i hvertfall og være flink til det! Bloggen din er flott, og jeg er så takknemlig for at du er blogger! Du er unik du. Håper dere får en fantastisk fin dag, og finner et perfekt sted og spise frokost. Nyt dagen! Stor klem klem ❤️

16.09.2015 kl.22:40

hei, før skrev du under innleggene for hver dag fra en bok, der det sto en betydening fro hver dag. hvorfor har du sluttet med dette ?;D

Emma Julie

16.09.2015 kl.23:01

Flotte punkter! Kos dere med frokost :)

Linn

17.09.2015 kl.00:07

Veldig fine punkter. Burde lese de før man legger seg hver eneste dag! Kanskje verden hadde blitt et bittelitt bedre sted da :)

VILDE

17.09.2015 kl.00:33

Dette var et fint innlegg. Du er så god!

Ronnyboiiiaa

17.09.2015 kl.04:30

JEg tror ikke på gud, eller jesus!

Jeg tror på, Kristin! Halleluja, du e så råå!! :)

Tea

17.09.2015 kl.06:16

så mye fine ting! Synes ofte sånt her blir klisje, men disse synes jeg faktisk var skikkelig fine, takk! :)

LisaLDN

17.09.2015 kl.08:49

So masse fine ting! Elsker sånne bøker sjølv, spesielt PostSecret-bøkene, hvis du har fått nyss i dei? :)

silje ML

17.09.2015 kl.17:57

Flere ting som slo meg mitt i hjerte her ja!! Skal årinte ut listen å lese den hver dag, flere punkter som virkelig burde følges, men som jeg vertfall er ofte for dårlig til. Ha en super duper fin dag vider snuppa <3 P.s Elsker bildene i neste innlegg fra Palm Springs, sykt fine <3

Annie

18.09.2015 kl.13:22

Jeg har en tendens til å begynne å sippe når jeg ser eller leser noe som treffer meg, eller er vakkert.. og det gjorde jeg nå! Tusen takk <3

hei

20.09.2015 kl.20:58

jeg skal ta selvmord

Siri

14.10.2015 kl.02:04

Du får sagt det! Og det du sier er så utrolig viktig! Ting som blir glemt i en stressende og travel hverdag! Takk, for at jeg kom over dette innlegget! :-)

Du er søren meg den kuleste dama i gata!

Skriv en ny kommentar

hits