UKENS...

 

//Lokal tid: 23.45

Heisann hoppsann, vakre venner 

Det er på tide å oppsummere uken som har gått...

WANTIE:

Jeg sikler etter en vinyl record player fra Crosley og Urban Outfitters, og mener at denne herlige saken vil passe perfekt inn i vårt nye hjem. Jeg er aller mest keen på en rosa, men må nok forhøre meg litt med Dennis før jeg går til innkjøp av en sånn en. En platespiler som denne er jo egentlig helt rå uansett hvilken farge den har, så vi får se hva vi finner på UO her nede.

INSTAGRAM:

Hvis man kunne spise en instagramprofil, hadde jeg definitivt spist profilen til @aww.sam! Den er så yummy, innbydende og sweet på en og samme gang, og det er rett og slett en fryd å scrolle seg gjennom feeden. Love it!

LÅT:

Åh! Janet, ass. Jeg tror faktisk at hun må være en av mine soleklare favorittartister gjennom tidene. Jeg er så fan av så mye som ble laget på 80-tallet og 90-tallet, og det er liksom noe magisk over både musikken og musikkvideoene. Her er det ekte smil som gjelder fremfor cheesy moves og naken hud, og jeg elsker virkelig denne sangen. En mer oppløftende, glad og positiv låt skal du lete lenge etter..

WANDERLUST:

Som jeg nevnte forrige uke, så er det vanskelig å finne et annet drømmereisemål enn de herlige stedene som finnes her nede. Palm Springs er dog et sted jeg enda ikke har nevnt her på bloggen, men som jeg lenge har hatt lyst til å besøke. Denne destinasjonen er lagt inn i reiseruten, og hjelpes som jeg gleder meg til å oppleve denne ørkenbyen som ligger i Riverside County.

Er det noen av dere som har vært her før? Isåfall blir jeg kjempeglad for tips til hva vi bør oppleve mens vi er her. VINNERE:

Det er på tide å kåre noen herlige vinnere, som stikker av med hver sin krøllstav fra MAST. Supert om dere sender adresse til meg på mail (kristin@styleconnection.no), og så sender jeg krøllstavene til dere med det samme jeg er tilbake i Oslo. Grattis, darlings!

 Agnes Nilsen
 Marita Petrine
 Ingvild H
 Frina Frøseth
 Maria Hammer
 Cecilie Lekven Larsen
 Thea Martine Iversen
 Merete Karlsen
 Ingvild Liseth
 Anette Granberg

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var vi på fotballkamp i London, og det var en helt vill opplevelse. For første gang i historien kunne jeg si at fotball var gøy, og det var virkelig noen nervepirrende 90 minutter. Dette her må vi gjenta om ikke lenge!CRAVING:

NAM!

Bagel og cream cheese er typisk her i USA, og det er faktisk noe av det beste jeg får. Så lenge det er everything bagel, riktignok.. Hjelpes så yummy den bagelen der er, og det er dette jeg har gått og cravet denne uken. Hvorfor i alle dager har vi ikke den type bagel hjemme i Norge? 

Hvordan var forrige uke, vakringer? Har dere det fint der hjemme?

Nå er det natta for oss - vi er helt skutt, haha. 

Klem i fleng 

21 kommentarer

Alexandra Flaa

14.09.2015 kl.10:55

Håper dere koser dere masse masse nede i varmen og at dere tar med litt varme tilbake når den tid kommer! Du tar som vanlig stunning'e bilder som oser av feelgood :D

xoxo

Karoline E.N

14.09.2015 kl.12:15

God mandag, fine fine Kristin. <3 jeg elsker ukens! Den bagelen så sinnsykt god ut, og jeg kjenner jeg ble sikkelig sulten. Nmm! Jeg har hvert hekta på jordbær saft fra svergie denne uken, og det er så nmmm, og spesielt med masse isbiter i 😃😃 gratulerer så mye til vinnerne. Håper dere nyter oppholdet og koser dere masse <3 love

Sarah Nærø Pettersen

14.09.2015 kl.12:58

Jeg har en slik crosley, og jeg må si at det er den RÅESTE greia jeg eier!! For min betalte jeg rundt 1200 kr, altså HALLO?!! Det er INGETING, og den er så perfekt og lyden og stemningen når jeg setter på en deilig LP er bare amazing. KJØP KJØP KJØP

VILDE

14.09.2015 kl.14:05

Driver å planlegger en USA-tur til neste år og blir jo bare så mye mer giret av å se alle de fantastiske stedene dere er. Har selv aldri vært i USA, så blir utrolig spennende. Er så vanskelig å velge ut hvilke steder vi skal dra, for USA har jo så sinnsykt mye å tilby. Tips!!!?? Ha en fin, fin dag videre :-D

Mona

14.09.2015 kl.15:14

Var innom bl.a Palm Springs i sommer, og er det noe dere MÅ få med dere er det denne helt sinnsykt råe taubanen: http://www.pstramway.com/

:-)

14.09.2015 kl.17:17

Du kan få kjøpt kjempegode bagels på Meny, Rema 1000 osv :) De er i frysedisken.

Miriam

14.09.2015 kl.17:33

Først og fremst må jeg bare si at youtubevideoen deres fra i går var sinnsykt morsom! Hahaha, uttrykket til Dennis rett før han måtte lage gag-lyder. Synes litt synd på han i samme slengen, og jeg tror nok dere gjorde lurt i å gi dere like etterpå, hehe :-)

Her hjemme er det bare kjedelig fjas og tull! Været er også deprimerende. Hurra....

Kos dere videre!

Emma Julie

14.09.2015 kl.17:57

Ser ut som en herlig uke! Gratulerer til vinnerne av krøllstavene. Nyt dagen :)

silje ML

14.09.2015 kl.19:00

Høres ut som dere har det fantastisk :D Palm Springs så jo helt fantastisk ut!! *føres opp på reiselisten asap* Kos dere videre

Sara

14.09.2015 kl.19:08

Hei, Kristin!

Bare sånne at du er klar over det: crosley spillerene vil etterhvert ødelegge platene man spiller på den. Grunnen til det er at de ikke har et lodd på "armen" hvor stiften er festet - så den vil skrape nedi rillene på plata. Det vil gå helt fint i begynnelsen, men som sagt: etterhvert vil den ødelegge platene. JA, den er billig, men du får hva du betaler for.

Vil anbefale å kjøpe en dyrere en, med lodd. Kvalitet er viktig!!!

Har en selv fra Hi-Fi klubben, som kostet 2500 (ca) - Den er veldig enkel i designet, og kanskje ikke helt hva du er ute etter, men den spiller superbra og vil ikke ødelegge platene på samme måte. Modellen jeg har heter ARGON TT-2 Platespiller.

:-) Cheers

Siri

14.09.2015 kl.19:14

Flott innlegg! Høres ut som du har det herlig i California! Jeg var i LA i sommer, pluss en helg i Las Vegas. Stedene og attraksjonene jeg likte best i LA var Universal Studios, Baseballkamp, Santa Monica(både stranda og shoppingen), Venice Beach, Huntington og Laguna beach, Hollywood hiking.. Anbefaler også å teste ut surfing, som jeg veldig gjerne ville men fikk ikke gjort!

Victoria Johansen

14.09.2015 kl.19:50

Gratulerer til vinnerne <3

Ha en fin uke, Kristin!

Helene

14.09.2015 kl.20:51

ååh, ser ut som dere koser dere noe helt enormt!! :)

Skal selv bo i Los Angeles hele neste år, og blir ikke mindre giret av å se alle de fantastiske bildene dine :D

Kos dere videre

jorgensmatoghverdag

14.09.2015 kl.21:46

Den rosa platespilleren var jo bare sinnssykt kul da!

Bra innlegg :)

Amalie

14.09.2015 kl.22:49

Kan du komme me en ny sex talk???

Ingrid-E

15.09.2015 kl.08:34

Vinyl-spilleren var jo helt amazing!! Kos dere masse videre! <3

Maja

15.09.2015 kl.08:36

Ser ut som om dere koser dere ihjeeeel. Heldiggriser!

Hvis dere skal utforske Grand Canyon bør dere sjekke ut Maverick Helicopters. Min "svigerbror" jobber der. Hvor fett er det ikke med en norsk pilot og guide mens man flyr over selveste Vegas. Er forresten bedre og billigere en velkjente sundance!

Kos dere masse! MISUNNELIG.

Marita Petrine

15.09.2015 kl.12:54

Eeeendelig vant jeg noe! Overlykkelig! Ønska meg krølltang fra kjæresten i bursdagsgave, (17.september). Men jeg sa til han at nå trengte han ikke å kjøpe, fordi jeg vant! :D Tusen takk! <3

Elin

15.09.2015 kl.17:52

Du kan kjøpe en sånn bagel i bakeriet til Meny ;)

15.09.2015 kl.22:35

digger deg og personligheten din utrolig mye!! :) PS: Du kan få kjøpt nyydelige bagels på blandt annet bagel and juice for litt penger, men åå det er så godt!!

Malin

15.09.2015 kl.22:36

NB! Kjøp heller vinylspilleren på Platekompaniet her i Norge. Da får du den for 990,- og får 25% på plater i samme slengen. Hett tips bare :)

Nyt ferien!

Skriv en ny kommentar

hits