HALVVEIS TIL MÅLET!

//Lokal tid: 08.25

God morgen, fininger!

Her nærmer klokken seg halv ni, vi har akkurat stått opp, og jeg våknet til en fantastisk mail fra Flykninghjelpen, hvor det stod at vi var halvveis til målet. Herlighet så vidunderlig!

Vi i Forente Bloggere har nå samlet inn 55.107 kroner, og det er takket være alle dere der ute! Det er så flott å se at såpass mange ønsker å bidra - hver eneste krone teller, og jeg blir rett og slett helt rørt når jeg leser kommentarene som er lagt igjen sammen med donasjonene. Dere er helt fantastiske! Tenk at vi på bare to dager har dratt inn over 50% av det som er satt som mål på en måned, og jeg er sikker på at vi kommer til å samle inn langt mer enn de 100.000 kronene. Sammen er vi sterke - det er det ingen tvil om!

Solen skinner, og vi befinner oss fortsatt i Venice. Flere av dere lurer litt på hvordan temperaturene er her nede, og jeg kan med glede melde om full sommer. I går var det 29 grader midt på dagen, så vi kan ikke akkurat klage på været, hehe. Gårsdagen var så fin.. Vi leiet sykler, som selvfølgelig er et must når man er her nede, og syklet rundt i to timer. Akkurat nok tid til å bli skikkelig, skikkelig solbrent, og til å få et sånt sexy t-skjorte skille, haha. Flott med knallrøde armer og kritthvit overkropp. I like it!

Kameraet var selvfølgelig med, og her kommer en solid Venice-samling. Håper dere ikke er lei av disse omgivelsene riktig enda, for jeg kan ikke garantere at dette er siste oppdatering herfra, hihi!Verdens diggeste Boyfriend Denim Shorts fra StyleConnection HER

Ellers da? Har dere det fint der hjemme? 

Sees senere, skjønninger 

24 kommentarer

Vilde S

08.09.2015 kl.17:35

Det er så bra at folk er såpass engasjerte!!

Fantastiske bilder! Bildene du tar når du er på ferie er alltid ekstra herlige! Er innom så mange ganger om dagen for å sjekke om du har lagt ut noen nye. Blir så glad av slike bilder :)

Kamilla F

08.09.2015 kl.17:54

Jeg elsker at du tar med mange bilder, og jeg håper virkelig at du kommer med et detaljert innlegg om reisen når du kommer hjem igjen, til et bedre internett! Kos deg utrolig mye videre :-D

Mari A

08.09.2015 kl.18:09

Du ser råbra ut, Kristin! Blir så glad av bildene du legger ut, de er så fargerike og inspirerende. Kos dere videre, fininger <3

Maya

08.09.2015 kl.18:21

Hadde du kun råd til å støtte selv med 500 kr? Virkelig? Jeg er en fattig student som er full av lån men skal ta meg råd til å støtte med mer enn 500kr med en gong denne lille lønna mi fra extrajobben er på plass.. Greit nok at viss alle gir litt so blir det til mye men faen Kristin.. ditta var litt latterlig av deg.

Emma Julie

08.09.2015 kl.18:27

Herre så flott! Så fine omgivelser! Håper dere koser dere masse videre :)

StyleConnection

08.09.2015 kl.18:27

Maya: Nei vet du hva? Nå blir jeg skikkelig sint! Det eneste som er latterlig her er kommentaren din! Er du klar over at jeg gir bort 20% av all omsetning fra butikken min til Flyktninghjelpen?? Hvis jeg omsetter for 200.000 i september gir jeg fra egen lomme 40.000,- til Flyktninghjelpen, så denne kommentaren var ekstremt frekk og unødvendig!

Miriam

08.09.2015 kl.18:53

FOR en latterlig kommentar, Maya! Ble faktisk veldig provosert...

Synes det er SÅ bra det du gjør, Kristin! Herregud, tenk da, du gir 20 % av all omsetning fra September. Jeg tror ikke helt folk skjønner hvor mye det faktisk kan innebære! Det er så flott hvor mye du bryr deg! At du gir 500 kr i tillegg til det omsetningen måtte bli, viser heller at du er gavmild enn latterlig!! :) Ros slår ris... Pow.

Uansett.... Flotte bilder, Kristin! Er fantastisk hvor fargerikt det er, Venice har tydeligvis satt et preg på byen som er helt unikt.

Klem til deg <3

CarolineSofiee

08.09.2015 kl.19:02

Så herlige bilder! Du er så heldig, kos deg videre :-D

T.G.I.Frida

08.09.2015 kl.19:06

Studerer i området selv for tiden, bor like ved Santa Monica Pier. Artig at du var i Venice, verden er liten! Hehe, veldig fine bilder :)

Røverdatter

08.09.2015 kl.19:06

Herregud, så fantastisk bra gjort av dere! Hurra! Krysser fingrene for enda mer i løpet av dagene som kommer! Lykke til!

Bildene er forresten helt fantastiske! :D

Synnøve :)

08.09.2015 kl.19:49

Hei Kristin!

Tusen takk for at du daglig inspirerer! Med dine fantastiske bilder, ditt blide vesen, og i dag, i DetNye, med utsagnet: Bare gjør det for pokker! :) Da har jeg startet blogg pga deg, og gjort andre ting jeg har tenkt på lenge, men ikke turt å gjøre. Så tusen takk!

Karoline E.N

08.09.2015 kl.20:18

Hallo fine fine du ❤️

Fy søren Maya, denne kommentaren var litt i det frekkeste laget! Ble faktisk sint av og lese den, og litt kvalm! blir helt satt ut..

Du skal vite at det du gjør for denne saken er kjempe BRA Kristin! Det at du gir 20% av inntekten du får fra styleconnection viser jo at du har et hjerte av gull, så at noen kan sende deg en sånn kommentar får meg til og bli sikkelig sint. Er det en dame som har et hjerte av gull og som setter andre framfor seg selv, så er det deg. Og det er det som gjør deg unik. Aldri glem det ❤️

Fy søren! Dette ser perfekt ut, og igjen får bildene dine levende! Du er så dyktig. Ser ut som dere har det helt fantastisk og det gleder meg og se. Du fortjener og ha det bra! Jeg håper du får slappet av også, og at ting begynner og roe seg. T-skjorte skille er jo kult 👌🏼 haha. Deilig med sol og varme, må si jeg misunner dere der, for her i Trysil er det ikke akuratt noe varme. Jeg håper dere får en fortsatt fin ferie, nyt hverandre ❤️

Jeg har faktistik nettopp kommet hjem fra legevakta, da jeg datt i trappa utenfor butikken. Kneet mitt står bokstavligtalt rett ut, så ambulansen og greier kom! Så er litt trøtt kjenner jeg, da jeg fikk en god dose med morfin! Haha. Snakk om kløne 😂 haha. Håper dere får en fiiin dag, nyt hverandre ❤️ Klem klem klem

08.09.2015 kl.20:55

Hva synes du om kommentaren kjæresten din slengte igjen under Jonas Brattøy sitt profilbilde på facebook? Synes du det er et godt forbilde for andre når kjæresten din på snart 30 år sitter og kommenterer stygt under 17 år gamle homofile gutter sine bilder? Gutter han ikke kjenner så vidt jeg vet. Ble litt satt ut over at det går an å oppføre seg sånn..

Bildet er forøvrig slettet nå grunnet stygge kommentarer

me

08.09.2015 kl.21:15

Så utrolig herlige bilder du tar :D

På noen av bildene så trodde jeg det var Dennis istedenfor deg :0) dere er så fine sammen :) nyt finværet, her er det slutt på sola lørdag <4

StyleConnection

08.09.2015 kl.21:27

Anonym: Hei kjære deg <3 Så vidt jeg vet, så spurte vel Dennis bare om den brunfargen var ekte vare. Han var jo helt villt brun, og da ble mannen litt nysgjerrig. Ikke noe stygt

i den kommentaren vel? Hva han gjør får han ta på sin kappe, jeg har mer enn nok å styre med, og kan ikke passe på hva som skjer i de ulike kommentarfeltene i sosiale medier. Klem til deg

silje

08.09.2015 kl.23:24

Utrolig fine bilder :) Ser helt fantastisk ut :) jeg skjønner godt at dere trives der dere er nå :)

Håper dere får en fortsatt fin dag ,her hjemme er det straks natta :)

Har et lite spørsmål til deg snuppa :) Har du tatt en pause med kåring av månedens leser ,eller kommer det når du får tid ? :)

stor klem :) <3

silje

08.09.2015 kl.23:27

Hadde vist ikke logget meg inn :P hehe

Utrolig fine bilder :) Ser helt fantastisk ut :) jeg skjønner godt at dere trives der dere er nå :)

Håper dere får en fortsatt fin dag ,her hjemme er det straks natta :)

Har et lite spørsmål til deg snuppa :) Har du tatt en pause med kåring av månedens leser ,eller kommer det når du får tid ? :)

stor klem :) <3

silje

08.09.2015 kl.23:31

Hm,noe er galt med innloggingen ,men det var meg altså :) hehe

silje ML

08.09.2015 kl.23:36

For noen fantastisk flotte bilder, blir like inspirert som alltid av deg! Om ikke enda mer av disse vakre omgivelsene <3 Håper dere koser dere i hel på tur, det fortjener du virkelig! La alt stress og styr ligge for en stund:) husk du lever bare en gang, ikke vits å se tilbake på et liv kun fylt av stress, når du heller kan se tilbake på et fantastisk liv blandet med litt stress til tider ofc;) Skusees krever jo innsats, men det vet du jo alt om allerede :D

btw likte det du hadde skrevet i Det nye også, viser hvor kul og avslappet du er ovenfor deg selv.

Så må jeg si HURRA for innsamlingen deres og iniative til forente bloggere :D Er så glad for dere startet innsamlingsaksjonen! Også en MEGASTOR HURRRAAA til deg som faktisk gir 20% av omsetningen din i en hel månde, WOW sier jeg bare! Det er virkelig fantastisk gjort av deg, du har en hjerte av gull <3

siljepia

08.09.2015 kl.23:48

Der fant jeg ut hvorfor det ble nå feil med innloggingen hehe :) men det var meg som skrev ovenfor her. Beklager for spammingen av det samme innlegget hehe :)

Utrolig fine bilder :) Ser helt fantastisk ut :) jeg skjønner godt at dere trives der dere er nå :)

Håper dere får en fortsatt fin dag ,her hjemme er det straks natta :)

Har et lite spørsmål til deg snuppa :) Har du tatt en pause med kåring av månedens leser ,eller kommer det når du får tid ? :)

Frøya B

09.09.2015 kl.00:02

Ååh så godt å høre at det går fremmover med innsamlingen, og så kjapt! Og så er det selvfølgelig godt å høre at dere koser dere! Begynner du å merke lysten på å fullføre leiligheten? Eller må du ha litt mer ferie først ;-)

Susanne Moen Øy

09.09.2015 kl.09:36

Du er så flink til å ta bilder, Kristin! :-) Skikkelig fine! Kos dikka masse, og nyt "ferien"!

Tina

09.09.2015 kl.11:51

Jeg virkelig elsker bildene du legger ut så fortsett med det! Venice beach er mitt favorittsted! Reiser dit hvert år! Jeg rett og slett elsker det stedet! Der kan man virkelig være seg selv, og det er så gøy med alle de forskjellige og "crazy" menneskene man møter på der! Hadde det vært mulig hadde jeg og samboeren flyttet dit med det samme! :) kos dere max! Drømmer meg bort i bildene deres;D

Tonje Knoph

09.09.2015 kl.15:08

Gudameg for noen freshe bilder! Jeg blir sååå sjalu her jeg sitter snørpa forkjøla på lesesalen! Du er virkelig heldig - men så jobber du som en racer for det også! Du er utrolig flink. Blir i såååå godt humør av å lese bloggen din! Kos dere utrolig masse - du fortjener det Kristin :)

Skriv en ny kommentar

hits