UKENS...

//Lokal tid: 08.31

Yoooo, darlings  

Dagene og ukene går i surr, og jeg tror jaggu jeg glemte forrige ukessammendrag. Stemmer ikke det? Her kommer i hvert fall en etterlengtet oppsummering av uken som snart er over. 

NEDTUR:

Det mentale sammenbruddet som rammet meg så kraftig tidligere i uken, var virkelig ikke noe særlig alright. Samtidig tror jeg at dette var noe jeg måtte igjennom før eller siden, for at kroppen endelig kunne si i fra at det var på tide å roe ned. Jeg vet ikke hvor mange ganger de fine vennene mine har sagt at jeg må huske å puste, for å unngå å møte veggen, og hver gang de har prøvd å advare meg har responsen fra meg alltid vært den samme; "jeg puster, jeg - null stress, dette går så fint så". Å innrømme ovenfor meg selv at jeg faktisk møtte veggen, var det vanskeligste. Jeg skulle jo liksom ikke møte den riktig enda.. 

INSTAGRAM:

@bihterelis har en fargerik og reiseglad profil som alltid får meg i godt humør. De vakre bildene fra nydelige destinasjoner, får meg til å ville reise, og til å ta enda bedre bilder. Jeg elsker virkelig denne kontoen, og mener at alle bør følge denne brukeren.

LÅT:

Kanye, ass! 

Flashing Lights har alltid vært en favoritt, men det er altfor lenge siden jeg har hørt denne deilige låten. Det var først da vi var innom Urban Outfitters for noen dager siden, at jeg kom på at jeg må legge denne til i spillelisten. I butikken ble nemlig denne låten spilt på full guffe, og jeg tok meg selv i å bevege meg i takt til musikken rundt om kring i butikken, haha.

BESTE INNKJØP:

Ojojoj.. Det er vanskelig å bare velge én ting, for jeg har kjøpt så mye teit og festlig, haha.

Jeg er jo i himmelen hver gang jeg er på Urban Outfitters, f.eks., og det som ble med derfa er jeg veldig fornøyd med. Her snakker vi alt fra en Mac 'n' Cheese kokebok, et herlig 90's datadyr, My Lille Pony figur, push-pop confetti, og andre morsomme bøker som bidrar til godt humør. Jeg gleder meg til å vise dere alt som blir hjem fra USA. Er det stemning for shopping-video? 

WANDERLUST:

Det er ingen andre steder jeg heller kunne tenke meg å være, enn akkurat her i California. Vi nyter hvert sekund, og det er så fantastisk å vite at vi skal være her helt til slutten av september. Jeg gleder meg spesielt mye til Las Vegas, og selvfølgelig til San Diego, hvor jeg omsider skal få klemme litt på Belinda igjen. Damn, jeg savner henne!

CRAVING:

Corona, Corooonaaa, Coroooonaaaaa! Hva er vel bedre enn en iskald Corona i strålende solskinn? Det er få ting som slår dette, og jeg blir rett og slett glad når jeg tar den første slurken rett fra flasken..WANTIE:

Jeg har så sinnsykt lyst på en praktisk og flott garderobeløsning, i det lille rommet som skal brukes til en slags walk-in. Etter litt research, har jeg kommet frem til at løsningene fra Elfa er blant de aller beste og smarteste på markedet, og med det samme vi kommer hjem og har fått rotet på plass, går vi i gang med planlegging av garderobe. Er det noen av dere som har erfaring med Elfa?Nå skal koffertene pakkes, for i dag bytter vi bo-område fra West Hollywood til Venice Beach. Vi gleder oss max, og spesielt til å vise et hav av bilder fra denne happy lokasjonen, og folkens? Stikk innom litt senere, for en ny YouTube-snutt. Det er jo søndag, vet dere, og vi har selvfølgelig en ny episode på lur. 

LOVE YA!

21 kommentarer

Kamilla F

06.09.2015 kl.17:53

Alltid gøy å lese en oppdatering fra uken som gikk! Jeg håper dere koser dere enormt mye i California, og selfølgelig at du dedikerer et eget innlegg til California :-D Kos dere masse videre og sett pris på denne utrolig spennende og flotte ferien <3

Frøya B

06.09.2015 kl.18:00

Om det er stemning for shoppingvideo?? Halloen, selvfølgelig! Kan ikke vente omtrent :-D Du må slenge inn litt mer bilder fra turen på insta, skaper glede i en ellers kjedelig studiehverdag ;-) Ser frem til youtube snutten!

Turid K

06.09.2015 kl.18:02

Blir litt satt ut av dette forbruket ditt på latterlig, ubetydelig Nips.

Kaster du alt etterhvert? Eller har du dette fullt i alle skuffer og skap?? Miljøperspektiv?

Hva med å gi litt til Flyktningehjelpen?

Ellen Lovise

06.09.2015 kl.18:14

Elsker disse innleggene! Og JAAA til innkjøpsvideo! Kos dere masse videre :))

Jeanett

06.09.2015 kl.18:28

Så godt å lese at det går bedre med deg nå Kristin å at du nyter dagene i cali! Helt klar for en shoppingvideo!! Du finner alltid så mye morsomt,kult,unyttig og fargerikt krims krams! :D Love it <3

Ps: Hvorfor bry seg med hva andre bruker pengene sine på? hva som kan virke unyttig for noen kan virke veldig nyttig for andre :D :D (Just had to) :p

Kos dere videre på ferie Kristin og Dennis!! <3

Ingvild

06.09.2015 kl.18:29

Jeg har elfa skyvedører, tilsvarende slik på bildet. :-) De er av speil, så det gjør at rommet ser dobbelt så stort ut, noe som er stort pluss! Siden innmaten ble litt dyr, endte vi opp me å kjøpe selve innmaten på ikea. Det fungerer veldig bra, og greit som et litt billigere alternativ.

Disse hyllene er så fine til å ha inni: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/70246683/

06.09.2015 kl.18:31

Er enig med Turid K over her, blir skuffet over materialisme, egenytelse som er så til de grader kvalmende at du får sammenbrudd av å ikke rekke få med deg alt av fest og hygge, midt i en verden som nesten kollapser av flyktingekrisen som utspiller seg rett foran deg, men som du tydeligvis lukker øynene for og slurper Corona etter Corana :-( andre bloggere har i vært fall overskudd til å bry seg med et bidrag til situasjonen med flyktningene jf Ida Wulff samt Sophie Elise, en stor takk og respekt til de begge for det.

StyleConnection

06.09.2015 kl.18:37

Anonym: Kjære deg og Turid K. Trist at dere dømmer meg uten å vite hva jeg faktisk har på gang. Jeg jobber med et ganske massivt prosjekt når det kommer til det å hjelpe flyktningene, det er bare et par tre biter som skal på plass først. I mellomtiden må jeg få lov til å kose meg med en Corona, og litt shopping. Klem til deg

Carina

06.09.2015 kl.18:43

Elfa er livet! Jeg jobbet med å selge det tidligere, da tegnet jeg ganske mange løsninger for kunder. Endte opp med å kjøpe en ganske stor garderobe med dette selv, MEGA fornøyd! :-D Det beste er at systemet funker slik at det eneste som skrues fast i veggen er den øverste listen. Resten er klikk-klikk system, så da kan du ommøblere uten noe stress om du skulle ønske det senere :-) Digger deg og bloggen din! Kos dere masse videre på ferie :-)

Anniken

06.09.2015 kl.19:05

Hei Kristin!

Nå som dere er i Los Angeles så anbefaler jeg virkelig å dra en dag på universal studio. Jeg var i USA denne sommeren og vi på universal studios en dag og det var utrolig gøy!! Det var noe for alle, jeg som 18-åring syntes det var veldig bra og det gjorde moren og faren min også. Dersom dere drar så anbefaler jeg å kjøpe fast track, det koster litt men det er absolutt verdt det fordi da rekker dere alle attraksjonene i løpet av dagen :) kos dere masse<3

Heidi Rimereit

06.09.2015 kl.19:13

Så gøy! Jeg misunner deg virkelig det reiselivet ditt! :-D Det er alltid like gøy å lese om, og se på bildene dine. Håper dere har det nydelig og kos dere masse!

Lotte

06.09.2015 kl.19:41

Heihei. Så fine bilder!

Vi har akuratt kjøpt oss ny leilighet, og kjøpte oss elfa innredning og skyvedører.

Innredningen var kjempelett å sette opp! Barnemat i forhold til ikea :) man kan viderebygge eller forandre på det når man vil hvis man begynner å bli lei :) skyvedørene venter vi enda på. Men der var det også mange valg i forhold til skyvedører når det gjelder utsendet, belysning osv :)

Kos dere masse videre :)

Carine

06.09.2015 kl.19:51

Elfa er konge!! Go for it! Digger bloggen din, Kristin. Man kommer langt her i livet med litt ærlighet.

Helena

06.09.2015 kl.19:54

elfa er supert! jobber med salg av garderober, og de er definitivt en av de smarteste løsningene oppbevaringsmessig.

Emma Julie

06.09.2015 kl.19:59

Flott sammendrag! Blir glad av alle disse bildene og hva som hender i livet ditt! Kos dere på flytefot i Cali, haha :)

Karoline E.N

06.09.2015 kl.20:55

Hei min vakkre venn! ❤️ Åh, jeg elsker ukens.. Og jeg ble glad når du la ut denne låten av kanye west, for akuratt denne sangen har godt i et hos meg de siste to ukene faktisk. Herlig sang altså! Så mange søte ting, og jeg er helt klart klar for en innkjøpsvideo. Jeg håper at dere koser dere på ferie, høres og ser i hvertfall sånn ut. God tur til nytt sted.

Og til dere som skriver litt negativt her: man kan møte veggen, og selvom Kristin har skrevet årsaken til hva som har skjedd, kan det hende at det ligger mer bak også. Dessuten kan andre ha det vondt, og fortelle noe om det, selvom det dessverre skjer fæle ting rundt om i verden. Jeg trur helt sikkert at Kristin bryr seg veldig mye om det som faktisk skjer, så syns ikke vi skal dømme og tru noe annet om det! Ønsker dere to en fin dag.

Kristin, nyt ferien din med god samvittighet! Du er har lov til det, og du har et hjerte av gull ❤️ Jeg er glad for at du er her. Stor klem
Du er så herlig, Kristin! Blir alltid i godt humør av å titte innom bloggen din. Du har også fått meg til å bli begeistret for sterke farger, og jeg var tidligere helsvart, haha!

Stå på videre, skjønne menneske! Men gi deg selv også litt pusterom. Ønsker deg ei fin kommende uke.

Anne Asalia Gundersen

06.09.2015 kl.22:20

Mye fint :) Ha en fin ny uke :)

Stine bakkejordet

07.09.2015 kl.09:22

Er alltid stemning for en shoppingvideo❤️

Kos deg masse med corona i cali! Er super misunnelig 😍🙈

Stavanger

07.09.2015 kl.12:51

Hei

Kan du gi tips om kor me kan finna billig tur til USA?:-)

Korti de kanskje e billigst å reise?:)

Vill til USA og leite etter plass så ikkje e så dyrt men litt vanskelig...

(Reise fra Stavanger)

07.09.2015 kl.14:51

Har elfa garderobe selv og jobber med å selge det også. Er kjempe fornøyd! Men hvis dere tenker en walk-in løsning ville jeg heller valgt løsningen til Langlo! De har hyller som er ment for å sette i hjørner så du får brukt hele plassen.

Skriv en ny kommentar

hits