MENTAL BREAKDOWN!

Der skjedde det for faen.. 

Jeg møtte veggen så inn i satans hardt, og det gjør forbanna vondt. Akkurat nå går jeg faktisk gjennom tidenes mentale breakdown, og det er ikke noe særlig. Jeg burde vel egentlig holde meg langt unna datan, men akkurat nå føles det mer riktig å bare si det som det er i stedet.. Åpenhet ovenfor dere ser jeg på som svært viktig, og akkurat nå føles det bare så feil å skrive at alt er good. Akkurat nå er det er nemlig langt i fra good!

Selvom både gårsdagen og dagen i dag har vært het super (helgen også forøvrig), har jeg nå kommet til en punkt hvor alt er svart. Det er så mye spennende som skjer om dagen, men jeg har innsett at jeg ikke er superwoman som kan klare ALT, og jeg tror bare alt med flyttingen har tatt knekken på meg. Jeg husker ikke når jeg sov godt sist, og i morges våknet jeg med hjertebank.

Jeg strekker ikke til en plass.. Verken i jobbsammenheng eller på privaten. Bare se på bloggingen min om dagen, f.eks.. Den er så rævva som den kan få blitt. Jeg har ikke hatt tid til å åpne mailboksen min de siste to ukene, og alt er bare kaos. På telefonen står 25 uleste meldinger, og lyden er skrudd av sånn at jeg ikke hører når den ringer. Jeg HATER den ringelyden mer enn noe annet!!! 

Kan man besvime av stress? Kan man besvime av høy puls? Akkurat nå føler jeg at jeg skal falle om. Jeg føler jeg visner, og den følelsen er helt føkka. Tårene triller, jeg hylgriner og hyperventilerer om hverandre, og følelsen av å ikke strekke til suger big time. Jeg har vært inne på dette tidligere, så følelsen kjenner jeg til.

I dag måtte jeg avlyse kaffe og kaker med mamma og Jon her i cribben, fordi tiden løp fra meg, fordi leiligheten var langt fra klar for besøk, og fordi jeg hadde så mye å gjøre.. Sånn skal det ikke være. Man skal faktisk ikke avlyse en avtale med dem som betyr aller mest, under noen som helst omstendighet - det er faktisk ikke greit. Vet dere hva som heller ikke er greit?? Å glemme viktige ting, og vet dere hva jeg klarte å glemme i helgen? Å sende melding til en av mine beste barndomsvenninner på bryllupsdagen sin. Hvem i helvete glemmer noe så viktig??????? Det river meg opp innvending.

I morgen skal vi egentlig på en lang utflukt.. En 30 dagers lang reise til deilige California, men vet dere hva jeg heller ikke har klart å huske? Å bestille leiebil eller hotell. Jeg har ikke gjort noe som helst. Jeg har ikke pakket. Jeg vet ikke hvor koffertene er, og akkurat nå er det eneste riktige å bare avlyse hele turen. Leiligheten står fortsatt på hodet, og selvom Dennis har gjort så godt han kan for å få unna en god del i dag, er det fortsatt så mye igjen som ingen av oss vet hvor vi skal gjøre av. Det er ikke fremkommelig.. Jeg blir så utmattet, og alt det viktige som stod på To do FØR avreise til USA-listen, har jeg ikke en gang fått tid til å begynne på. 

Og nå blir jeg skikkelig kvalm over at jeg kan sitte her å være så nitrist som dette. Og så griner jeg fremdeles, skal jeg fortelle dere.. Er det ikke patetisk?? Hva faen er galt med meg!?!?!? Det er mennesker her i verden som har større problemer enn meg, men akkurat nå går alt dette utover både jobb og privatliv, og da er problemet faktisk ganske omfattende.

Jeg nekter riktignok å la dette knekke meg helt, og satser på at det bare er et sånt forbigående sammenbrudd som er glemt i morgen. For jeg skal komme tilbake her med blogginnlegg som oser av feelgood og glede, og mens vi venter på en litt mer happy Kristin, kan vi jo ta en titt på de happy bildene jeg for litt siden fant på minnebrikken. Her snakker vi en salig blanding av hummer og kanari, med innslag av kostymet mitt på lørdagens utkledningsfest. Siden jeg er en gammel dame fanget i en relativt ung kropp, var pensjonist det eneste riktige å kle seg ut som, haha. Se så nørd!! La oss le litt av det i stedet for å tenke så mye over det jeg skrev over her, oki?

Snakkes i morgen, verdens fineste lesere!154 kommentarer

Marit

01.09.2015 kl.20:58

Er det noen som svarer på nettbutikkmail Kristin?! Trenger sårt et svar.... 😢

Kristine GP

01.09.2015 kl.20:59

Jeg syntes du er flink jeg, Kristin. Du står alltid på, og det er da absolutt greit og normalt å bli sliten og lei <3 Håper det går oppover igjen snart, du er best.

StyleConnection

01.09.2015 kl.21:05

Marit: Det er jeg som sitter på ALT ansvar.. Beklager så mye! Kan du være en engel å sende til kristin@styleconnection.no, så skal jeg prioritere denne <3

Sandra

01.09.2015 kl.21:07

Trur du rett og slett trenger sårt en pause. Hvis leiligheten er levebar,så er det ikke noe vits og gjøre mer enn det du klarer. Slapp av <3

Ida

01.09.2015 kl.21:08

Kjære søte, fantastiske du!

Ta noen skritt tilbake Kristin, pust rolig og slapp av. For meg vil du alltid være superwomen, alle blir slitne og alle opplever kræsj... Jeg husker jeg flyttet fra en by til en annen, jeg satt å hulket, høyt, midt imellom pappesker og rot.. 2 dager etter skulle jeg på ryggensekk tur i England... Jeg dro. Selv om det var et kaos hjemme. Det gav meg egentlig litt ro å stikke av fra alt, jeg kjente på den følelsen av inspirasjon og blei gira på å ordne hjemme mens jeg dro rundt i England.

Og ikke sammenlign deg med barna i Afrika osv... Dine problemer og hvordan DU føler deg er jo vanskelig og hardt for DEG! Sånn er det bare!!

Pust litt nå Kristin, kjøp yndlingsmaten til deg og Dennis, sett på favorittfilmen og kjøp en kg smågodt.

Du er herlig!!

Slapp av, pust med magen og ta det rolig.

Heier på deg snuppeliten 💛

Maria

01.09.2015 kl.21:10

HEY! Vi superwoman knekker sammen vi også, og gråter gjør vi til og med å. Dette her fikser du! Problemet er nå at du er perfeksjonist og kontrollfreak, sett deg i dusjen - gråt og la mascaraen renne nedover. Gå ut dusjen og løs problemer! Vi alle knekker engang i blandt! Men dette fikser du! Ta deg fri ifra bloggen imorgen, vi lesere skjønner det.. La heller oss få noen freshe bilder av Kristin på Gardermoen med hotell og leiebil i orden med en dyyyyr gardermoen øl i hånden! AAALREIT?? Take it easy, og husk at vi er glad i deg <3

Camilla.

01.09.2015 kl.21:10

This is gonna hurt: MEN RO DEG FOR FAEN NED <3

Ikke stress med bloggen! Den er virkelig IKKE så rævva som du innbiller deg. Du sette skyhøye krav til deg selv, og det er ikke bra i lengden. Vi som lesere vet at du flytter, de fleste av oss vet det er kaos og du har informert om at det ER kaos. Det er ingen vits å slite seg ut for oss når ting går over stokk og sten. Du leverer så bra uansett! Vi er her nå og vi er her etterpå! <3

Jeg skjønner at dette er jobben din, men vi vil heller ha deg her i lengden enn at du når veggen som 35åring og ikke klarer mer noen gang :-)

VI ELSKER DEG, KRISTIN! Ikke glem det! Grin og få det ut! Vær frustrert, ha det rævva og kom deg rolig tilbake. Kyss og klem!

Guro

01.09.2015 kl.21:10

Ta en pause, pust litt, gi deg selv tid til å slappe av, selv om du ikke har tid til det! Kroppen sier i fra når den trenger en time-out, og da er det veldig viktig å høre etter! Problemene forsvinner ikke av å ignorere de, de kommer tilbake større enn noen gang! Stress er faktisk ikke sunt over tid :-)

Håper du kommer deg back on track snart! God bedring <3

Hilde

01.09.2015 kl.21:10

Kjære kjære Kristin. Jeg kjenner meg så godt igjen i innlegget ditt. Jeg har slitt med angst og depresjoner siden jeg var 11år og nå,i en alder av 28,så føler jeg at jeg har en del erfaring med å møte veggen. Jeg mistenker at du kan være litt som meg; du glemmer å tenke på deg selv midt oppi alt. En behandler jeg en gang hadde fortalte meg at man skal ikke føle at det er feil å være litt egoistisk innimellom. Hvilken personlig glede får du i det lange løp hvis du kun skal glede andre? Du er en fantastisk person kristin og jeg vet hvordan det føles å ha det sånn som du har det nå. Det skal veldig mye til for å besvime av høy puls :) Det som skjer når man besvimer er at du ikke får nok oksygen til hjernen fordi pulsen er for svak. Da besvimer du og det er kroppen forsvarsmekanisme,så å besvime er ikke farlig selv om det føles slik. Jeg har enorme erfaringer med stress,redsel og frykt for å ikke strekke til. Si ifra om du trenger noen råd mot å "komme seg litt" etter et hardt møte med veggen. Klem Hilde

Andrea Narum

01.09.2015 kl.21:10

Kristin. Nå skal du først og fremst ta vare på deg selv og gjøre det som er best for deg akkurat her og nå. Drit i om bloggingen den siste tiden ikke er helt på topp'! Alle vi trofaste leserne dine er her, og vi er klar over at shitty perioder som dette hender. Vi vet også at du kommer tilbake sterkere og mer inspirerende enn noen gang! Nå syns jeg at du skal sette deg i armkroken til Dennis og gråte til du ikke har flere tårer igjen, det pleier i hvertfall å hjelpe her 🙊 tøft av deg å dele et såpass ærlig innlegg, jeg heier på deg! 😘

Maja

01.09.2015 kl.21:11

Kristin, vet ikke om denne kommentaren vil hjelpe, men det du gjør er mer enn bra nok! Ta deg en pause, det fortjener du! Jeg unner deg det, og det tror jeg de andre leserne dine også gjør. Du er super, uansett hva!

Izzy

01.09.2015 kl.21:13

Noen fortalte meg en gang at det ikke finnes noe slikt som filleting når man har en deppa og tung periode. Spiller ikke noen rolle om man har "alt", om ikke hodet henger med. Slapp av, trekk pusten og vit at folk om ikke annet er "lettet" over at du ikke er umenneskelig! :) masse klemmer!

01.09.2015 kl.21:13

Kjære Kristin, det er helt menneskelig å ikke få rukket å gjøre alt. verken blogge, møte de nærmeste og det å ikke få svart på Mail og meldinger er det ingen som dør av. Du har vært midt i et helt flyttekaos og det skjønner nok de fleste!

Håper dagen blir bedre❤️

Silje

01.09.2015 kl.21:14

Kjære Kristin!

Blir så lei meg av å lese dette. Vet du jobber umenneskelig hardt og vil gjøre alle til lags. Men vet du hva? Av å til strekker ikke tiden til. Og det er helt greit! Sånn er livet i blandt.

Leiligheten er kanskje ikke ferdig, men dere har nettopp tatt over den - det kommer til å være et langvarig prosjekt. Dere skal jo ha mange fine år der, så om ting ikke blir ferdi på en uke - er det helt greit! sant? :-)

Og vet du hva? Jeg syns dere fortjener den ferien! Komme vekk fra alt kjas og mas hjemme i Norge. Det er her alltids når du kommer tilbake ;-)

Ikke legg så mye press på deg selv, det er INGEN som venter at du er perfekt.

WE LOVE YOU! Og om det går et par dager uten at du oppdaterer oss, klarer vi oss helt fint vi også! ;-)

SUSS og KLEM! Du er best.

01.09.2015 kl.21:17

Fine kjære deg <333

Har selv hatt noen sånne sammenbrudd hvor alt presset og stresset bare har tatt helt overhånd. Da må man prioritere litt seg selv. Det at bloggingen ikke er helt på topp gjør ingenting! Alle bloggere har noen sike pauser en gang i blandt, og jeg skal hvert fall ikke slutte å lese! :) Stay strong Kristin, du er amazinggg

Frøya B

01.09.2015 kl.21:18

Du er så bra Kristin! Sett deg ned og ta en god break.. Og ikke tenk så mye på bloggen hele tiden, akkurat nå ser vi tydelig at du har mer enn nok å styre med! Det er så viktig å passe på seg selv i slike situasjoner, hvor alt er kaos. Hvis ikke blir det bare mer kaos.. Pust litt og husk å gi deg selv en klapp på skulderen, for en superwoman er du søren meg uansett! :-)

Benedicte

01.09.2015 kl.21:18

(8) Relax... take it eeeeaaasyyyy! (8) Fikk skikkelig ondt av deg nå. Av og til har alle det kjipt, og det må du og få lov til å ha.. blogger eller ei. Drit i bloggen om det er en av tingene som stresser deg, ta en velfortjent pause og leserne vil fortsatt være her! Stå på, Kristin <3

Marie

01.09.2015 kl.21:19

God bedring, håper det går fort over! Det lureste du kan gjøre nå er å avlyse alt som ikke er dødsviktig og komme deg til hektene igjen! :) Du er rå og jeg sigger deg <3

Maria Synnøve

01.09.2015 kl.21:19

Ta deg en liten bloggpause! Vi klarer oss et par dager/veker uten blogg ❤️ Men husk på at vi alltid støtter deg ❤️ Løøøøv ju

kamilla

01.09.2015 kl.21:20

Åhhh du er så fin. Glem kaos og dra på en vellfortjent ferie! Tingene venter på deg, så ikke stress! Bloggen din er superfin og ta den tiden du trenger :D

Amalie

01.09.2015 kl.21:24

kjære gode Kristin, ro deg ned! skjønner at ting kan være stressende i livet ditt akkurat nå, men prøv å prioriter det viktigste for deg nå. Vi lesere klarer oss uten at du kanskje ikke oppdaterer 3 ganger til dagen hver dag, hahah! Du er en av de mest hardtarbeidende personene jeg vet om, ikke la dette knekke deg! Så Kristin, reis ned til favorittdestinasjonen din, og fyll bloggen din med masse feelgood, som du alltid sier haha:p

Stå på Kristin, we love youu

Stine bakkejordet

01.09.2015 kl.21:29

Åå, dette var ikke så greit nei. Jeg vet akkurat hvordan du føler deg. Dette har jeg opplevd gjentatte ganger. Jeg setter så utrolig pris på at du deler det med oss. Dette er et viktig tema å være åpen om. Jeg har selv erfaring med dette, bortsett fra at jeg låste meg inne, og unngikk all slags kommunikasjon med folk. Det gikk så langt at det nesten gikk galt. Men heldigvis fikk jeg snakket om det i siste liten, og fikk masse hjelp. Håper ikke det går så langt med deg. Snakk med de rundt deg om det, og tenk at du betyr såå mye for såå mange mennesker, du er et så herlig menneske, som gjør så utrolig mye bra ting. Prøv å tenk på det positive :) krysser fingrene for at du får en bedre dag i morgen❤️

Digger kostymet ditt fra helgen, btw! Du er rå! Stå på videre, ta resten av kvelden med ro, og sov godt i natt. Det er mange som bryr seg om deg ❤️

01.09.2015 kl.21:31

Håper du tar deg den turen, da får du søappet av

Marlenr

01.09.2015 kl.21:32

Jeg har vært så imponert over deg i denne flytteprosessen! Leiligheten så super ut etter to dager,og du klarte fortsatt å levere bra innlegg på bloggen:) Om du kunne sett deg selv utenifra, med andre øyne, ville du ikke grått nå, men gitt deg selv en klapp på skulderen. Du er mer en flink nok! Om du ikke lever opp til dine egne forventninger, så er de kanskje for høye.. og det er lov å sette seg selv først noen ganger også:)

Ingrid

01.09.2015 kl.21:33

Prøv å inspirer deg selv litt - du inspirerer oss hver dag med så mye farger, humør og glede. Hvis du selv leser egne, eldre innlegg, er det mulig du kan klare å komme ut av den sorte boksen og finne igjen deg selv i de innleggene. For det er jo de som er DEG mesteparten av tiden. Inspirer deg selv, og alt ordner seg alltid til slutt - uansett hva!

Caroline

01.09.2015 kl.21:35

Kjære Kristin, du må roe ned og prioritere deg selv <3 Jeg har sendt deg en melding på Facebookprofilen til Style Conntection, og jeg hjelper deg gjerne!

Kamilla F

01.09.2015 kl.21:37

Det er helt normalt med slike dager. Har man alltid noe på agendaen og ting som ikke faller på plass tidsnok så blir man ofte litt mer stresset, så blir man lei seg siden vi vil ha tid til alt vi får tilbud om. Selv om det har gått super bra til nå, så betyr det ikke at denne følelsen varer for alltid. Kanskje den ikke er over i kveld når du legger deg og kanskje den ikke er borte når du våkner i morgen, men jeg skal love deg at den går over før du vet ordet av det. Har hatt så mange slike dager selv, akkurat der og da føles alt så mørkt og trist, men så blir det bedre, som regel etter en god natts søvn :-) Selv de sterkeste kvinnene trenger en liten pause i blant kjære deg! I morgen er nok alt mye bedre, ny dag og mye muligheter :-) Jeg håper så inderlig at du får reist på ferie, jeg er så redd for at du angrer om du ikke reiser..

Holdt hodet høyt, spis noe digg, kos med Dennis og få deg en GOD natts søvn. Det hjelper ofte! Gå ut med en positiv innstilling når du våkner å tenk "Denne dager er MIN og denne dagen SKAL bli bra!".

Det kommer alltid noen dager som er lysere enn andre. Og med en opptur kommer som regel alltid en nedtur. Jeg har en liten "quote" om jeg kan kalle det det..? Tenk deg at du fikk favoritt maten din HVER ENESTE DAG, i mange uker, måneder you name it. I begynnelsen hadde det vært digg sant? Men etterhvert hadde du blitt så syk lei av den at du ikke skulle tro det.. Slik er det med glede også, om du bare var glad HELE tiden så ville du ikke satt pris på de følelsene du hadde av lykkelige. For du ville ikke visst hvordan det var å ikke føle denne lykken hele tiden. Det jeg prøver å få fram er at me slike dager så setter man ekstra pris på de gode dagene!

Du er så god, Kristin. Dette går over fort som fy <3

Mange gode klemmer fra meg <3

Margrethe

01.09.2015 kl.21:41

Nå må du huske å puste kjære deg!! Får så uendelig vondt av deg.... Ikke tenk på bloggen, vi har virkelig ingenting å klage på! Ihvertfall ikke opp i alt dette kaoset. Ta deg litt fri. Sov. Pust. Slapp av. Å ta en pause er lov. Vi blir ikke sint på deg! Helsen din er viktigst! :) Nyt den nye leiligheten, ferieturen(hvis du orker), kos deg med kjæresten og sov leeenge om morgenen. Håper at alt ordner seg! Alt sammen! Unner deg alt godt her i verden. Heier på deg! :) <3

Malin

01.09.2015 kl.21:41

Reis til USA. Da kan du koble ut, få tilbake energi og nyte livet, Kristin!! Det må du unne deg selv :) Det er normalt å være utslitt. Og du? Du er helt rå, og jeg digger deg for å være så ærlig og åpen. Nå reiser du faen meg til USA!!!!! :D

Cecilie

01.09.2015 kl.21:42

Kristin, nå blir jeg bekymret !!

Det er tydelig at det bare er altfor mye som skjer på en gang, at du har skyhøye forventninger til deg selv om at du skal klare alt og at du ikke trenger en pause. Well, Guess what? En pause innimellom trenger vi alle. I mitt arbeid har jeg sett mange som ikke har klart å si stopp, og dermed gått helt i veggen. For mange kan det ta månedsvis før man er tilbake til seg selv. Du må tenke på at du har en helse du skal ta vare på. Jeg kjenner meg så godt i igjen i alt det stresset du beskriver. Jeg hadde det slik en periode selv. Alt hopet seg opp, jeg følte jeg ikke fikk gjort noe. Til slutt måtte jeg bare si stopp og reise bort en uke. Uten data, uten jobb, uten "dårlig samvittighet" overfor familie/venner etc. Bare tenke på meg selv og puste. Å det var akkurat det jeg trengte! Jeg følte meg som ett nytt menneske etter den uken!

Du har nevnt at dere skal til USA. Å avlyse den turen er, etter min mening, noe av det dummeste du kan finne på. Det er IKKE rasjonering på hoteller eller biler i USA, og i verste fall kan dere ta taxi til hotellet til dere får tak i leiebil. Slike ting ordner seg alltid!

Vi som er lesere av bloggen din er kjempe bortskjemt med at du oppdaterer så ofte med så mange gode innlegg. Du er en stor inspirasjon for mange av oss Kristin. Hvor du har fått ideen fra om at innleggene dine ikke er bra, det skjønner ikke jeg. Nå må du tenke på deg selv :)

You rock ! :)

Renate

01.09.2015 kl.21:43

Hei Kristin. Jeg jobber til daglig med kundeservice i en internasjonal bedrift. Jeg har tid etter kl 16 og kan hjelpe deg noen dager med f.eks å sile ut søppelpost / svare på mailer med at du for tiden har stor pågang og vil svare neste uke / videresende de viktigste mailene til din private mail eller annet. Gratis såklart. Man må hjelpe superkvinner i nød! Håper det går fint med deg!

Jeanett

01.09.2015 kl.21:47

Kjære kjære Kristin <3 Jeg føler litt med deg selvom vi alle føler ting forskjellig, livet består av så mye utfordringer og ikke minst gleder, men noen ganger blir det for mye for alle og en hver! Men det er viktig å ta vare på seg selv oppi det hele, men bare husk at det går over selv om ting føles helt håpløst å sårt,vanskelig akkurat nå! jeg syns faktisk det er veldig bra at du deler dette, for det gjør at vi blir kjent med deg på alle mulige måter å det setter ihvertfall jeg pris på!! :D får en god følelse av at jeg "kjenner" deg å jeg skulle gjerne gjort det in real life også!! Ta tid til deg selv for du er viktig for deg selv å di rundt deg!! :) Håper ting ordner seg for deg (noe det kommer til å gjøre)

Stoor klem fra meg :) <3

Anett. H

01.09.2015 kl.21:48

håper dette ordner seg for deg <3

Du er så god Kristin! en stor inspirasjon, og har så mye energi og glede, at noen ganger er faktisk greit å treffe veggen, gå på en smell er helt normalt, føle at man bare faller av stolen, men ta et pust i bakken og pust godt inn med magen, så vil du sette deg på plass igjen! :)

du er utrolig!

stå på videre!

og USA turen er no worries, du har flyttet til og fra, fram og tilbake, så en USA tur klarer du lett! Å finne hoteller skal ikke være vanskelig, om ikke værre dere spør en person :)

ha en fiiin tirsdag kveld videre!

ønsker alt godt <3

01.09.2015 kl.21:48

Vet du hva Kristin? Du er over hodet ikke den eneste som føler at du ikke strekker til. Det er så viktig å la seg selv få puste i blant. Det du burde gjøre nå er å sette opp en liste med hva som må gjøres før du drar og hva som kan vente. Pakke ut av esker og å rydde alt på plass i den nye leiligheten kan faktisk vente til dere kommer tilbake. Jeg skjønner at det er deilig å komme tilbake til en ryddig leilighet hvor alt er på plass, men når det er så overveldende så er ikke det lenger det viktigste.

Ikke sett opp for mange oppgaver per dag. Planlegg hele dagen fra start til slutt. Sett av den tiden du tror at en oppgave tar, og deretter legg til en ekstra halvtime slik at du får enda litt bedre tid. Når man har den følelsen du har nå så er det viktig å ta hensyn til det og å sette opp en plan som du kan se på og tenke "dette kan jeg klare i dag, garantert!". Og så, hvis du rekker mer så blir du jo heller overlykkelig isteden for overveldet! :)

Ta hensyn til kroppen din og følelsene dine. Og btw, husk at det er lov til å spørre venner om hjelp til å pakke ut, få ting på plass! Venner er til for å hjelpe, og nå virker det som du trenger fysisk og mental støtte fra de du er glad i.

Vi som lesere syntes i hvert fall at du er en fantastisk person. Ingen er superwoman, og jeg personlig ser på det som en positiv ting at du tør å innrømme det. Det viser hvilken styrke du har og at du prøver så godt som DU kan :) hold hodet oppe, lysere tider er å se frem til❤️

Ida

01.09.2015 kl.21:51

Så utrolig leit at du har det sånn:( Med ny drømmeleilighet og alt, hva har skjedd som gjør alt så svart? Jeg som hadde inntrykk av at ting var så ålreit med leilighet, masseshopping av interiør etc, innredning av crib, venner og kjærlighet gjorde deg glad. Håper du føler deg bedre snart <3 At ting blir bra og lyser opp hverdagen din:)

Veronica H

01.09.2015 kl.21:51

Kjære fine du!! Får så vondt av deg, forstår veldig godt at det tar på å ha så utrolig mye å gjøre på en gang! Så mark my words: er det noen som virkelig fortjener å ta en god lang pause så er det DEG!! Syns du kan ta deg fri og slippe litt av det du har i hendene med kjempe god samvittighet!! Vi kommer alltid til å være her når du kommer sterkere tilbake, alt kommer til å ordne seg!! <3 YOU ROCK!!

Sofie

01.09.2015 kl.21:52

Kjære flinke Kristin!

Det er helt lov til ha dårlige dager, og det er helt klart lov å klage og gråte selvom det finnes de som har det verre. Prøv å slakk litt på kravene, og huslk at vi selv er vår største kritiker.

Dette klarer du og du har flere støttespillere rundt deg enn du tror

Stor klem

01.09.2015 kl.21:52

Om jeg hadde bodd nærmere Oslo hadde jeg lett stilt opp som frivillig sekretær! Ta tiden du trenger. Dette høres ikke bra ut! Sender masse kjærlighet<3<3

Nina J

01.09.2015 kl.21:53

Kjære Kristin! Du er mer enn bra nok. Vi lesere forstår om du har mye og gjøre, og du vet vi ikke slutter å lese bloggen din om du tar deg noen pust i bakken nå. Rydd i leiligheten, hold av litt tid til deg selv nå og tenk over om det er riktig å avbestille den turen dere har gledet dere så lenge til. Kanskje det er akkurat det dere trenger!

Da jeg reiste bort i 5 måneder, fikk jeg høre av andre at når jeg kommer hjem vil alt være det samme. Du kjenner det sikkert igjen? Det var helt sant. Sa jeg kom hjem, var tilstanden hjemme, akkurat den samme som før (bortsett fra at snøen hadde falt).

Du ønsker kanskje å komme tilbake til en klar leilighet, ryddig mailboks (så godt det går) og orden i sakene. Men kanskje trenger du å ta litt avstand nå, komme deg bort og tenke på noe annet. Du har jo privilegiet å kunne jobbe fra hvor du vil. Kanskje du kan få mer orden, selv på et annet kontinent? :)

Jeg og alle de andre trofaste leserene dine forstår jo om du er sliten, reisen tar tid og det kan bli noe opphold i bloggingen. Men det fortjener du så innmari, Kristin! Du er alltid så trofast og flink med bloggen, vi forsvinner ikke selv om du tar en kort time-out :)

Stor klem!

Mari A.

01.09.2015 kl.21:53

Kjære, fine Kristin.

Jeg satt med tårer i øynene selv når jeg leste dette innlegget. Det er ikke meningen at alt i leiligheten skal være på plass bare få dager etter overtakelse. Jeg forstår at du blir sliten og frustrert, så mye som du står på - hele tiden! Ting tar tid, men det blir bra til slutt. Du vil alltid være min superwoman, og mitt forbilde uansett. Du står alltid på, er positiv, og så utrolig inspirerende!! Jeg ser så opp til deg, Kristin <3

Ta deg fri fra bloggen en dag eller to, slapp av, spis god mat, kos deg med Dennis, og slapp av litt mer. Vi forstår at du trenger en pause til å hente energi og motivasjon.

Stå på Kristin - jeg heier på deg, uansett hva! løøøv ju <3

Karoline E.N

01.09.2015 kl.21:55

Hallo, fine fine Kristin ❤️ Jeg sender deg en stor varm klem, gode gode du! Og ha det sånn som dette er ikke noe trivlig i det hele tatt og det er rett og slett vondt. Ovenfor meg skal du ikke ha noe dårlig samvittighet for i det hele tatt og jeg er ganske sikker på at alle forstår at man ikke kan ha tid til alt. Jeg håper at kanskje en ferie kan gjøre humøret bedre og du klarer og slappe av litt. Jeg håper at ting blir bedre for deg, for får vondt i hjerte mitt. Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for deg, for da hadde jeg gjort det med glede! Kunne hvert assistenten din, sånn at du kunne avlastet litt på meg, så det ikke ble for mye. Du er uansett favoritt bloggeren min! Ønsker deg en god natt - stor klem

Anna Grindvold

01.09.2015 kl.21:58

Åhh! Sitter her selv og gråter , kjenner meg så ufattelig igjen akuratt nå. Jeg føler jeg ikke strekker til noe fordømte plasser. Det er så ufattelig vondt!

Men du er så utrolig god KRISTIN! Jeg heier på deg! Jeg vet du klarer det💕 du har altid vært mitt stor forbilde og det kommer du altid til å være selv og du føler ting ikke går videre.

HEIA HEIA KRISTIN👍🏽❤️ Du er god!

KH

01.09.2015 kl.21:58

Uff, så kjipt Kristin! Noen dager er faktisk skikkelig kjipe, men jeg håper morgendagen blir mye, mye bedre. Senk skuldrene, og prøv å slappe av litt, og se det fra den lyse siden; nå har du 30 dager på å komme deg back on track og ikke minst å ta vare på deg selv <3 Knuse klem fra meg!

Helene

01.09.2015 kl.21:59

Nå er du nødt å roe deg ned ti hakk Kristin! Du har alt for mye på tapetet hver eneste dag, det er faen ikke rart du går på en smell. Det er fullt forståelig, og du bør ikke ha så dårlig samvittighet heller. Å flytte er et helvetes kaos, og det krever så sinnsykt mye mer tid enn man kan tenke seg.

Len deg tilbake, få deg en god natt søvn og ta deg en hel, ja en HEL dag fri fra mobil, jobb og blogg. Du trenger det, og du har fortjent det.

I mine øyne er du en skikkelig superwoman. Jeg hadde aldri i hele mitt liv klart alt det du klarer, blir helt utslitt bare av tanken. Du har fortjent en skikkelig pause. Det er ingenting som forsvinner, og du mister ingen av oss lesere selvom bloggen blir litt nedprioritert i disse dager. Vi er alle mennesker, og vi forstår veldig godt at man ikke kan strekke til på alle plan.

Lean back!

Tonje

01.09.2015 kl.22:01

Ta en pust i bakken og tenk mer på alt du allerede har gjort, enn det du må gjøre. Skriv en liste underveis og kryss av etter hver (føles alltid bra når noe er krysset ut) Og aldri sammenligne deg selv med noen andre, verken barn i afrika eller en supermodell, disse tingene går begge og alle veier og er virkelig lett å få oss til å glemme oss selv, hvem vi er. Du er unik, det kan ingen ta fra deg. Jeg syns du gjør en fantastisk jobb! Masse klemmer herfra.

Jonas

01.09.2015 kl.22:05

Det er normalt å bli sliten engang iblant, men du har så utrolig mange dager og se frem til, det kommer en bedre dag i morgen, vi er stolte av deg,fantastiske, flotte Kristin!

Linda Isabel

01.09.2015 kl.22:05

Kjære Kristin ♡ d

Jeg vet hvordan du har det og det er forbanna kjipt :/ men nå er det viktig at du prioriterer deg selv og din mentale helse. Leserne vil forstå. Jeg håper du kommer deg ut og opp av den mørke lille plassen du befinner deg på! Sender masse varme tanker og håper du ser lyset i avgrunnen snart ♡

Hanne Kristin

01.09.2015 kl.22:06

Kjære Kristin! Alt du føler nå er helt normalt! Jeg synes det er fint at du er så ærlig mot oss. Og som flere over her har skrevet gi deg selv litt slækk.

Det order seg alt dette her!

Gjør det du rekker, senk skuldrene og slapp av!

Ingen henger deg om du blogger mindre i noen dager eller om du ikke får svart på mailer eller leiligheten ikke er strøken med en gang.

Du er normal, ingen normale folk eller ingen i det hele tatt klarer å balansere alt hele jævla tiden. Dette vet du!

Mitt tips må være å bare pakke koffert, la det som er ugjort være ugjort.

Kom deg ut av Oslo, ut av landet, reis til ditt elskede Cali.

Nyt solen, fargene, luktene, synene og den fantastiske kjæresten din.

Hotell og leiebil ordner seg.

Alt føles bedre etter en måned borte. Og hvor står det skrevet at alt må være klappet og klart og perfekt til avreise?

I løpet av ukene borte blir du proppfull av energi og guts og er klar som et egg for hverdag og alt som hører meg.

Invester tiden din på deg selv og Dennis! ❤️

Dette ordner seg!!!!

Hører du???

DETTE ORDNER SEG!

Og btw bloggen din leverer selv når du flytter! Du er så sinnsykt mye bedre enn du tror.

Ida

01.09.2015 kl.22:09

Kjære deg, Kristin

Så trist å høre! Jeg kan nesten garantere at alle de fine leserne dine har forståelse for at det ikke blir mye blogging oppi alt flyttekaoset. Du har jo andre ting enn blogg og tenke på også, såklart!

Du og Dennis fortjener den reisen til California. Håper dere får dratt og at du føler deg mye bedre når du våkner i morgen tidlig. Ta en lang, god dusj, sett på en god film sammen med Dennis, få en god natt søvn, så løser ting seg til slutt, skal du se :)

karo

01.09.2015 kl.22:10

Fine, nydelige Kristin! Du er helt fantastisk og nydelig person, at du ikke strekker til på bloggwn er det siste du skal tenke over, du er fantastisk flink ellers så att du har pause er helt ok. Bruk dagene på å prøve å slappe av, vi er her når du kommer tilbake igjen. Loveu superstar, alle har lov til å være sliten en eller annen gang! 💜🎉😘

Henriette

01.09.2015 kl.22:11

Det gjorde skikkelig vondt å lese dette innlegget!

Du må huske at du bare er et menneske og at det er lov å ikke klare alt. Mine foreldre har alltid sagt "Henriette du kan ikke være med på alt i denne verden. Noen ganger må du huske og puste, ta en pause og se deg rundt"

Husk at du er verdifull selvom du ikke får gjort alt i tide. Det viktigste i verden er å ta vare på seg selv og de nære💕

Ellen

01.09.2015 kl.22:12

Pust rolig og alle vet at du gjør så godt du kan

Veldig festlige bilder og veldig gøyale tror dere jadde den feteste festen på lørdag.

Lykke til videre heier på deg

Miriam

01.09.2015 kl.22:14

Åh kjære Kristin!! Ta et skritt tilbake, pust ut, og tenk på DEG SELV! Stress kan være helt forferdelig når det dras for langt, og verst av alt: Det kan være farlig. Det kan være med på å forårsake så mangt! Det er vondt å høre at du nå føler det slikt. Jeg hadde nok gjort det selv! Når jeg kommenterte bloggen din i går, om at jeg hadde vært i mitt verste mareritt om jeg hadde vært i samme kaos og sku organisere alt så fort som du sku (ikke vondt ment), prøvde jeg å hinte litt om at du må ta det rolig. Jeg skjønner at du er gira og vil bli ferdig, men jeg tror du glemmer det viktigste her: Deg selv! Den kan svi når det først har kommet til stykke, men heldigvis har du flere som bryr seg så inn i helsikes mye om deg, både på internett og irl.

Gode, vakre Kristin! Du er et forbilde uten like. Makan til stå på vilje! Men selv de beste møter veggen iblant. Sender en stor bamseklem fra meg❤

Ingvild

01.09.2015 kl.22:15

Kjære Kristin, du må ikke glemme at du er menneskelig som alle andre! Det finnes ingen kopi av deg, du er unik som alle andre, og derfor finnes det ikke noe noe kan gjør bedre en det du klarer å gjøre selv . " du ler vel ikke av en fisk som ikke klarer å sykle? " nei, man gjør nemlig ikke det for ingen kan klare alt. Man kan klare masse, man kan prioritere, planlegge, ønske, ville, kunne osc, men forsatt aldri ha muligheten til å få gjort ALT på en gang. Ting tar tid - det er både bra og dårlig, men slik er da situasjonen. Jeg har vært i din posisjon, men nå skal du tenke deg over og tenke på alle tingene du HAR fått gjort, hvor mye glede du har spredd, hvor mange smil du har skapt ! Glem ikke det, du presteret hele tiden, men det er umulig å glippe, det klarer ingen, tro meg eller ei!

eva

01.09.2015 kl.22:18

Wow, først av alt MEDYNK! Det er fantastisk at du klarar å skriva dette, at du klarar å vera åpen og ærleg. Trur mange kanskje treng at nokon klara å innrømma at ein ikkje er perfekt! Du er heilt RÅ som tør å skrive dette, samtidig som du har sånn sjølvinnsikt at du klarar å skjønna når det seier stopp! Håpar du får kvila deg og komma tilbake til der du skal vera!! Slapp av, et donuts Bli frisk <3 DU er best!!

Pernille

01.09.2015 kl.22:26

Kjære du da.. Nå fikk jeg vondt i hjertet av å høre at du føler det sånn. Når følelsen av at alle forpliktelsene stiger til langt over hodet, alt rundt deg er ting som skal gjøres, folk maser og alt har en tidsfrist så er det lett å kjenne et hjertet begynner å dunke i salsa-takt, veggene trekker seg nærmere og alt du har lyst til er å hyle, gjemme deg i sengen og sperre alt ute. Og det er greit!

Pust dypt inn og rolig ut et par ganger, slipp tankene som roter til i hodet og slapp av. Ting virker uoverkommelig nå, men det er ikke noe som ikke kan fikses. Av og til med litt hjelp av venner og familie. Det er ingen dum ide å be om hjelp når alt skjærer seg!

Dropp å blogge i morgen og ta dagen til å få litt orden på tankene og tingene som må gjøres, vi leserne kan heller fråtse litt i herlige, fargepsrakende, gamle innlegg som du har skrevet tidligere :)

Det ordner seg <3

silje

01.09.2015 kl.22:37

Kjære Kristin <3

Det høres ikke noe særlig ut det du forteller oss no. Blir i tillegg lei meg , også skulle ønske jeg kunne gitt deg en stor klem nå.

Du har hatt altfor mye å tenke på i det siste .

jeg trur at det du bør gjøre nå er å sette deg ned i sofaen og skrive ned det du mener er det viktigste å gjøre /få unna og så rangere du ting nedover listen alt etter hvor viktig tingene er. Trur det skal hjelpe litt...

Håper du skjønner hva jeg mener :)

Få deg en god natt søvn nå i natt , også sov til du føler deg utvilt i morgen , også setter du deg ned å skrive denne listen..

Stor klem fra meg :) Glad i deg :)

Katrine

01.09.2015 kl.22:38

Tretti dager i California er kanskje akkurat det du trenger? Leiligheten kan vente, mailen kan leses fra hvor som helst i verden - men DU lever her og nå <3

Vi angrer sjelden på valg vi gjorde, men oftere på det vi ikke gjorde. Så hopp i det. Du lander, enten du vil eller ikke - og kjenner vi seg rett, så er nok det på beina med en god latter.

Klems <3

01.09.2015 kl.22:39

Du er superflink! Og du ordner det knall i den nye cribben! USA kan dere alltid ta en annen gang!! Alt ordner seg for sånne flotte mennesker som deg!!

Lots of love

silje

01.09.2015 kl.22:48

Jeg var ikke logget inn istad , så jeg poster på nytt, fordi jeg vil vise at det var jeg som skrev dette :)

Kjære Kristin <3

Det høres ikke noe særlig ut det du forteller oss no. Blir i tillegg lei meg , også skulle ønske jeg kunne gitt deg en stor klem nå.

Du har hatt altfor mye å tenke på i det siste .

jeg trur at det du bør gjøre nå er å sette deg ned i sofaen og skrive ned det du mener er det viktigste å gjøre /få unna og så rangere du ting nedover listen alt etter hvor viktig tingene er. Trur det skal hjelpe litt...

Håper du skjønner hva jeg mener :)

Få deg en god natt søvn nå i natt , også sov til du føler deg utvilt i morgen , også setter du deg ned å skrive denne listen..

Hva dere gjør Angående USA Turen deres ,er det dere som må avgjøre hva dere synes er det beste :)

Stor klem fra meg :) Glad i deg :)

Maren

01.09.2015 kl.22:54

Varme klemmer <3

Charlotte

01.09.2015 kl.22:56

Kjære Kristin!

Du jobber steinhardt og er skamflink I det du gjør.

Men du er bare en person og det fins grenser for hvor mye man skal klare å rekke over.. at du tar deg et lite skritt tilbake, får et pust I bakken og kan slenge beina litt på bordet så du får samlet tankene dine og funnet tilbake til rytmen er nok lurt. Alt ordner seg, på et eller annet vis og jeg syns ikke du skal tråkke deg sjøl ned for dårlig blogging, fordi det syns hvertfall ikke jeg at det har vært. Vi er mennesker vi også, som godt forstår at du har mye på plakaten om dagen, med flytting og bursdagen og jobbing på høyt plan.

Du er god nok! Du jobber sikkert hardere enn 90% av resten av befolkningen, så du fortjener å ta denne ferien til USA! La deg selv få koble ut og grin så masse du bare trenger I dag! Det er godt å få det ut ;-) gu, nå ble det kanskje litt rotete og bablete fra meg her, men vil bare si at jeg heier på deg og at ting snart vil roe seg og så sender jeg en massiv virtuell klem til deg I samme slengen! ♡

01.09.2015 kl.23:01

Å les bloggen din får mæ tel å drøm mæ bort, glem mine egne problema ei lita stund. Du skriv så fint og arti, og det e allti nåkka på gang hos dæ. Takk for at du gir et friskt pust i en ellers dritkjedelig hverdag, skulle ønsk æ kunne gi dæ det samme! :) <3

Nina

01.09.2015 kl.23:03

been there, done that.. Det fine med det er at vi vet det går over.

Da jeg flytta for noen år siden gikk jeg også på en real smell. Å flytte er såå mye mer jobb enn hva man tror, men det fine er at rotet går ingen vei og blir ikke verre av å ligge så dra på tidenes reise med god samvittighet å få ny inspirasjon og lave skuldre. Det fortjener dere.

God klem til deg

Henriette S

01.09.2015 kl.23:10

Kjære Kristin, du er da ikke superwomen! Du krever alt for mye av deg selv - til og med ikke oppi en flytteprosess, som tar energien fra den mest hardtarbeidende person, så tar du verken fri fra jobb, blogg, sosialt liv og alt som hører med. GI DEG SELV FRI! Ta en pust i bakken. Vi lesere er her jo uansett. Det vet du jo. Og sant skal sies, jeg synes ikke bloggingen har vært spesielt dårlig, så igjen er det du som stiller for høye krav til deg selv. Et lite tips: du kan jo bruke andre sosiale medier mer som er enklere når du er på farten, som snapchat og insta. Et krav om blogginnlegg flere ganger om dagen stiller i hvert fall ikke jeg. Håper du får en lysere dag i morgen og at ting ordner deg til slutt - det gjør de som regel alltid! <3

Vilde S

01.09.2015 kl.23:10

Huff, kjære Kristin. Får helt vondt langt inni sjela av å høre at du har det sånn! Skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre for å hjelpe deg! Du må lære deg å SLAPPE AV! Jeg skjønner at du har mye å gjøre om dagen og at det er lettere sagt enn gjort og ta det med ro, men det er viktig å lytte til kroppen. Hvis du stresser så mye at du føler du holder på å besvime, da gjør du mer enn det kroppen din takler. Det er ingen som dør om du ikke svarer på en mail på noen dager. Det er mulig det er viktig, men det er ingen som dør. Hvis du føler du må avlyse ferien, så gjør det. Men det kan hende du har godt av å komme deg vekk. Og bare ta livet helt med ro. Dere må jo heller ikke være borte en hel måned selv om det er det dere har planlagt. Jeg tror virkelig både hodet og kroppen din trenger en pause fra alt stresset. Selvom du er superwoman klarer du ikke ALT uansett hvor mye du vil det. Ta det med ro og plei hodet, kropp og sjel. Du er best, Kristin! Jeg heier på deg!

Stine

01.09.2015 kl.23:11

Stå på, vi heier på deg <3

Men gjør meg en tjeneste... Dra til Cali, ikke avlys turen om det ikke er absolutt siste utvei. Jeg tror dere begge har godt av å komme dere vekk sammen, ordne opp i leiligheten og alle ting som ikke er dødsviktige når dere kommer hjem igjen. Svar på mailer på flyet. Du har tid! Dette har dere gledet dere til lenge!!

Selvfølgelig, om det bare ikke føles riktig å dra, så skjønner vi det også. Som sagt, vi heier på deg uansett!

(PS: hvis du leser gjennom alle disse støttende kommentarene over her, håper jeg du skjønner at du strekker til <3)

Emma Julie

01.09.2015 kl.23:12

Kjære Kristin da. Det er ikke godt når det blir slik! At du skal rekke alt og alle fungerer ikke alltid helt. Jeg håper du får trekt pusten og tenker på noe godt som får deg inn i en fin flyt! Sov godt :)

TJ

01.09.2015 kl.23:14

Kristin! Du fantastiske kvinne! Du jobber så hardt og er så flink, men du må huske å ta vare på deg selv! Det er ikke egoistisk og passe på seg selv og høre på kroppen når den sier i fra at du trenger en pause. Du har så mye du vil gjøre og aldri nok tid, men om du skulle bli utbrent da får ikke gjort noe : ( og det vil være mye værre. Du har så mange trofaste lesere som vil ha full forståelse for noen færre innlegg her og der og små bloggpauser når det trengs.

Håper du føler deg bedre snart, men akkurat nå bare gråt ut og hat alt om det er det du trenger. Stor empatisk klem!

Eline

01.09.2015 kl.23:19

DU ER BRA, KRISTIN! Det kommer alltid noen tøffe dager innimellom, men det glir over, og før du vet ordet av det er du tilbake i paradis med en herlig kjæreste, ny bolig, farger og palmer. Haha, ikke sant? Jeg heier på deg! Stor klem! :)

Mari

01.09.2015 kl.23:23

Et lite råd, som er lettere sagt enn gjort, det er å prøve så godt du kan å bare slippe litt taket på ting. Ta det du klarer, og stoppe opp når du kjenner det ikke går like lett lenger. Man skal ikke spøke med kroppen når den reagerer sånn!! Jeg opplevde det der som 18åring - nå er jeg 23 og er enda ikke 100% i jobb pga ting henger igjen. Leiligheten kan være rotete og familie og venner er der når du er oppegående nok igjen :-)

PS; når du hyperventilerer så er et godt tips å se på noe firekanta som f.eks ei bilderamme. Trekk pusten inn mens du beveger øynene på den øverste og høyre linja, og pust ut på de to neste linjene. Man kan bli sint i starten og føle det blir værre, men det hjelper etterhvert <3

GOD BEDRING FANTASTISKE DU =)

meg

01.09.2015 kl.23:26

Hei! Jeg bare lurte på hvem som har laget designet ditt? Og om du vet om noen som lager gratis eller billig design/header? Hadde blitt glad for svar:)

Iselin

01.09.2015 kl.23:34

Kristin, når du leser dette så vil jeg at du skal reise deg opp fra stolen og skrike:

JEG ER FLINK!

JEG ER GOD!

JEG KLARER DETTE!

Fordi som du ser over her; DU KLARER DET!! Du er fantastisk, og jo, du ER superwoman. Du klarer mer enn jeg har klart i de 19 åra jeg har levd, og det sier sitt. Du er til stor inspirasjon for oss alle, og vi er superstolte av deg, alle sammen. Finn frem kofferten, pakk med deg alt du ikke trenger, og kos deg på ferie- DET FORTJENER DU! Vi (ja, vi leserne som liker deg om du blogger eller ei) er her uansett og støtter deg, til tross for dårlige dager. Du er tross alt bare et menneske (selvom du også er superwoman) og det er helt greit!

Håper du snart har det bedre igjen, og at alle kommentarene har vært til en støtte. Løv u Kristin❤️

Julie

01.09.2015 kl.23:45

Jeg tok rennafart og kræsjalanda rett i veggen! Og der ble jeg mer eller mindre i ett år før jeg begynte å komme meg såppas at jeg ikke må sove bort dagen! Da hadde jeg i en lengre periode oversett signalene på at jeg burde roe ned. Istedenfor få en oversikt, prioritere og ikke gjøre alt på en gang, ble alt til et realt kaos som jeg prøvde å sjonglering på egen hånd. For meg ble det viktig å forstå at jeg ikke behøver å stresse for å ha alt på stell med en gang, ting ordner seg som regel. Bekymringene blir det ofte ikke noe av i realiteten. Selv om dette er tanker jeg daglig må jobbe med.

Forhåpentligvis avlyser du ikke turen til California, for jeg tipper dere vil ha en super tur:) Og en pause fra hverdagen gjør godt, så lenge man klarer å gjøre slipp på "jeg burde"-tankene. Ha en fin kveld:)

bambis

01.09.2015 kl.23:47

Kjære Kristin. Det eneste du trenger nå er å virkelig koble ut! Slapp godt av, sett bloggen litt på vent i noen dager og fokuser på deg selv! For det er så utrolig viktig å huske seg selv i slike travle situasjoner. Man tror man kan gjøre alle til lags og skal være overalt på samme tid og man kjenner konstant på den følelsen av å ikke strekke til.

Men en dag møter man på veggen og får slike sammenbrudd som du nå har fått!

Kjenn godt etter selv om du orker å reise på ferie nå eller om du kun vil ta det helt med ro. Du fortjener virkelig alt godt og en ferie hadde vært midt i blinken etter alt dette styret! Lytt til deg selv og sett alt annet til side akkurat nå.

Håper du blir bedre veldig fort igen! Unner deg alt godt! ♥

Ayla

01.09.2015 kl.23:50

Hei Kristin,

Hvis det kunne hjelpe noe i alt kaoset med flytting og finne plass til alt før reise, så har jeg en del ledig plass i min bod hvor du kan legge alt du ikke helt har fått gitt en plass enda, vi deler nemlig bakgård så tenkte at om det kan hjelpe litt så har du hvert fall tilbudet :)

Hilsen ei som hater flytting å kaos og som føler med deg!

Kamilla Haaland

01.09.2015 kl.23:51

Ta vare på deg selv <3

Victoria :-)

01.09.2015 kl.23:55

Kjære Kristin... Bloggen din er ikke "rævva", den er like perfekt som vi alltid har synes. Det samme er du. Alle har nedturer, og akkurat nå er du i en dårlig periode. Det forstår vi alle. Da er det viktig med litt pause, få roet ned ting, og heller komme tilbake senere. Du mister ingen av oss - we're still here! Vi støtter deg, og vil MYE heller at du kommer frisk og sterk tilbake, enn at du føler du MÅ blogge mens du er i en downhill periode.

At folk i verden har større problemer enn deg, betyr ikke at du ikke kan ha det vondt. Det er utmattende at stress og alle andre følelser tar overhånd, og det unner vi ingen. SPESIELT ikke herlige deg.

Jeg tror kanskje det kan ha vært godt for deg å dele dette med oss. Kanskje kroppen tenker mindre på "press" fra bloggverdenen? Ingen av oss presser deg iallefall, vi er 100% med deg i oppturer og nedturer (selv om vi ikke er gift;)

Jeg håper inderlig du kommer deg opp snarest, Kristin. For din og dine sin del. Dere fortjener ikke annet enn godt, og det er forferdelig trist å høre at du har det slik.

STÅ PÅ, du ER bra!

amanda

01.09.2015 kl.23:56

Hei, Kristin!

Er egentlig veldig dårlig på å kommentere, men nå følte jeg at det var på plass med en liten kommentar, for når du får meg til å trekke på smilebåndet så mange ganger i løpet av en dag, skulle det vel bare mangle at du også får et par ord! :) Jeg har ikke så mye å si, men jeg håper morgendagen blir lys og fin og fargerik inni deg, sånn at du også føler deg lys og lett og ikke sånn ekkel grå og svart som det høres ut som du har følt deg idag. Jeg krysser hvertfall alle fingre og tær og navlehår for at det er bedre imorgen, eller i overimorgen, eller dagen etter der igjen, for sånn her fortjener du hvertfall ikke å ha det!

Og, selvom du kanskje føler deg tung og svart, skal du vite at du sprer glede og fargelegger hverdagen min hver eneste dag, selv når du er litt grå som i dag - bare husk at du er verdifull og en inspirasjon uansett hva <3

02.09.2015 kl.00:07

Fin blogg:)

Danna

02.09.2015 kl.00:09

10 tips til overarbeidede jenter i en håpløs situasjon:

1. Senk skuldrene. Jeg vet det er lettere sagt enn gjort. Men tro meg, de der muskelknutene forvinner ikke av seg selv.

2. Pust! Tiden strekker ofte ikke til, men det er viktig å unne seg selv noen pauser i ny og ne´. En god pause kan til og med gjøre at du jobber enda mer effektivt.

3. Gi deg selv belønning når du mestrer noe. Vi oppnår alle store og gode ting i livet. Dessverre er det lett å glemme dette, da stress og mas ofte har en tendens til å skygge over de positive tingene.

4. Gråt en tåre! Det er helt innafor å synes synd på seg selv innimellom. Ja, det er mest sannsynlig mange som har det verre enn en selv- likevel... Det gjør ikke fortvilelsen man føler der og da noe mindre. Sett deg ned, hulk i vei og få det ut! Ingen ting er som å få ut litt frustrasjon - helt usensurert.

5. Få deg en god natts søvn. Alt som virker håpløst nå, virker litt mindre håpløst i morgen.

6. Ring den du er aller mest komfortabel med. Om det er mamma, bestevenninnen eller en kollega - å buse ut med det ene og det andre til en du er 110 % trygg på, er utrolig godt. Mest sannsynlig vil vedkommende kjenne deg alt for godt, og vite akkurat hva man skal si.

7. Igjen: PUST! Dette fikser du. So what ting tar litt lengre tid enn planlagt?! Sjansen du evt går glipp av kommer mest sannsynlig igjen ved en senere anledning.

8. HELSA FØRST! Dette bør være #1 prioritet: ALLTID. I tunge perioder er det viktig å være litt ekstra snill mot seg selv.

9. Lag en realistisk plan. Det er få ting som er mer demotiverende og deprimerende enn uoverkommelige planer. Sett deg delmål du vet du kan nå - og vær stolt av deg selv når du fikser disse.

10. Sist men ikke minst: vær stolt av deg selv! Selv om du føler du ikke er bra nok eller strekker til, er du garantert til inspirasjon for mange andre. Kanskje er det noe du strever med som andre fikser? Spør om råd! Motsatt kan det være en hel haug du er en mester i som andre strever med. Det er aldri et nederlag å innrømme sine svakheter. Listen over hva du har oppnådd og hva du får til er mer enn dobbelt så lang som listen over hva du ikke får tid. Det i seg selv er en seier!

Masse lykke til! Dette fikser du <3

Helene K.E

02.09.2015 kl.00:13

Fine fine deg Kristin!!

Det er forfærdelig når sånne stunder inntreffer. Du skal ikke føle deg dårlig på grunn av det. Heller fokuser på å ta vare på deg selv. Det er jo ikke akkurat som at vi som liker bloggen din slutter å følge med fordi du ikke har postet to innlegg per dag i løpet av den siste uken. Du har jo informert oss om at det er mye å gjøre og at tiden løper fra deg, og det skjønner jo vi! Du har jo en 24/7 jobb i tillegg til flytting og gud vet hva annet du har på timeplanen. Jeg hadde nok møtt matta etter dag nr 2. Så jeg kommer nå vertfall ikke til å boikotte bloggen din pga litt mindre oppdatering fremover, hvis det er det du trenger!

Du sier at det ikke er greit å avlyse avtaler med de nærmeste, og ja det suger jo og føle at man ikke klarer å stille opp. Men det som ikke er greit er vel og ikke få tatt skikkelig vare på seg selv.Det er jo det som er viktig, å ta vare på seg selv, ellers kan du jo ikke ta vare på noen andre, eller? Jeg vil tro at det er mye bedre at du får tatt deg en liten pause, ryddet opp i hodet og alle forpliktelser du føler at du har, ogsååå komme tilbake sterkere og bedre! Ellers blir jo fort alt halvveis og den følelsen er jo eeeenda verre. Been there. Hvis vi her i kommentarfeltet forstår at du trenger å ha litt tid for deg selv, tenker jeg at dine nærmeste som kjenner deg på ekte, real life, også skjønner at du ikke kan være helt "der" akkurat nå. Så du må bare slappe helt av. Vi er her når du har fått tilbake gnisten! <3 <3 <3 Tenk på alle de gangene du har oppmuntret oss i en grå hverdgan, uten at du en gang vet om det selv? Da skal det jo baaaare mangle at vi skal fortså at du ikke har anledning til å levere slik du gjerne ønsker akkurat nå. Det er lov å trekke seg tilbake noen ganger for å få balanse i hverdagen igjen.

Og det med leiligheten. Der regner jeg med du og Dennis har tenkt å bo en lang sund fremover? Så hvorfor rushe det.? Huset står nå der i morgen og om et år. Så om cribben ikke ser ut som et ineriør magasin i løpet av morgendagen, er vel det ikke noe krise? Det at du allerede har hostet et party etter så kort tid er jo bare imponerende! Jeg ble faktisk overrasket når du skrev at du skulle det. "whaaat? flyttet ikke hun akkurat inn?"

Nå ble denne kommentaren litt rotete, men det er fordi jeg egentlig skrev en laaaang en isted, så klikket dataen også forsvant den. Du vet når du bare snakker rett fra hjertet og alt bare kommer flygende ut og du føler det høres skikkelig bra ut, også hørte ikke personen etter slik at du må si det engang til? Det blir jo ikke helt det samme. Men budskapet er det samme og det er at du ikke må bekymre deg for bloggen akkurat nå, heller ta vare på deg selv og kom tilbake når du er klar!!!

Det med turen må du kjenne på selv, det er en vanskelig situasjon. Spesielt når du har gledet deg såååååååååå mye. Men velger du å avlyse, er jo ikke det verdens største undergang. Da kan du få orden på sakene igjen også vet jeg at du får tatt deg en tur snart uansett. Cali forsvinner ikke! Men hvis du velger å dra, så ordner det med bilen og hotellet seg garantert lettere enn forventet og du kommer til å få det skam gøy!!! Det er jo masse hoteller og biler i uniten! Uansett hva du gjør der tror jeg det blir bra, så lenge du innstiller deg på at dette er det rette valge og det er et jævla bra valg!

Takk for din ærlighet!

Bare vit at alt ordner seg! Du er fantastisk og jeg er glad i deg!!! <3 Good bedring! Snakkes når du er tilbake for å kicke some ææsss!

Loove fra Bergen!

Linn I

02.09.2015 kl.00:20

Flotte Kristin! ❤️ Jeg er så enig med alle over her, det er lov å ta en pause innimellom. Det trengs faktisk for de fleste iblant. Du er den mest jordnære bloggern og du har en fantastisk kontakt med leserens dine. Det er helt tydelig at du setter pris på oss som leser bloggen din og vi setter pris på deg! Så ta vare på deg selv først! Ting vil bli verre om du ikke tar tak i deg og din lykke først. Ønsker deg masse god bedring og ta den tida du trenger kjære Kristin. Vi går ingen steder❤️

Sara

02.09.2015 kl.00:21

Kjæreste Kristin ❤️ Det er litt fælt å si det, men jeg har nesten ventet på at dette skulle skje.. Du har så mange baller i luften, og det har lenge virket som om tiden ikke strekker til. Uansett så håper jeg du føler deg bedre snart, og klarer å stresse ned. Og husk (dette har reddet meg et par ganger): Å si at du ikke kan være trist fordi noen har det verre er som å si at du ikke kan være glad fordi andre har det bedre. Ta vare på deg selv 💕

bipolarfrue

02.09.2015 kl.00:22

Vetu, jeg tror ikke noen mener at du ikke strekker til, jeg tror du strekker til alt for mye og glemmer deg selv. Syns du virker som en så utrolig snill og god person som virkelig bryr seg om andre, men du må igså huske å ta vare på deg selv. Forstår veldig godt hvordan du har det, er ingen god følesle og heller ikke noe god følelse å ha mye man må ta tak i. Du må prøve å ta en ting av gangen, og i et tempo hvor du ikke sliter deg ut. Vi blogglesere kan leve med færre innlegg og de trenger heller ikke alltid å være perfekte. Vi vil heller ha en livsglad kristin vs ei kristin som ødlegger seg selv:) du har faktisk den fineste bloggen i norge syns jeg. Tror ingen legger så mye tid og engasjement i bloggen sin som det du gjør. Du er flink, og det er beundringsverdig det du gjør! Men som sagt: IKKE glem deg selv. Håper du kommer deg opp snart og jeg tenker at en tur til solfylte caledornia *misunnelig* vil gjøre susen når dere først får landet;) good tur!

silje ML

02.09.2015 kl.00:33

Kjære deg, prøv å slapp helt av. Pust ut, pust inn. Legg deg ned og bare slapp av, ikke tenk på alt som skal gjøres for et øyeblikk. Tenk heller på hva som er viktigt i livet!!

Får håpe det går over til imorgen, mange ganger kan en god natt søvn distansere alt litt, og ting blir lettere og lysere! Får virkelig håpe det er tilfelle for deg <3

Angående reisen så håper jeg virkelig du reiser, for er det noe du trenger så er det faktisk en ferie! Prioter pakking av koffert, finn pass og sett deg på flyet! Ting er fortsatt der når du kommer tilbake. Bloggen er også grei, den er ikke så forferdelig for tiden som du skal ha det til selv, og vi sjønner jo at du ikke har tid til å poste mange innlegg til dagen, men det er helt greit for en periode, ikke tenk på det engang!!

DU er GOD nok! DU er FLINK nok! DU er BRA nok!!

Masse god bedring fine Kristin <3

Veronica Leirvaag

02.09.2015 kl.01:08

Stå på Kristin, du kommer over det. Har truffet veggen selv også og det er helt jævlig! Sender gode tanker til deg <3

Karoline F

02.09.2015 kl.01:11

Creds til deg for at du er så åpen og ærlig! Ikke forsøk å overbevise verken deg selv eller andre om at du har det bedre enn du egentlig har det. Jeg har prøvd det selv, og det funket jævli dårlig. Det er lov å ha en drittdag, og det er lov å føle at dritten ikke går over etter én dag heller. Du må slutte å føle at du skal være alt for alle, for når alt kommer til alt så må du stå deg selv aller nærmest. Du må sette deg selv først og ta vare på deg selv. Du er så awesome, og du må ikke miste deg selv i kampen om å strekke til på absolutt alle fronter. Vi er tross alt bare mennesker alle mann :)

Du er awesome! Takk for at du bryter med fotballfrue-tendensene som maler falske perfekte bilder av livene sine. Du er ekte vare, vær stolt av deg selv!

Gi deg selv en klem og et klapp på skulderen fra meg :)

Gina

02.09.2015 kl.01:56

Håper virkelig dere får reist til deilig Cali! For akkurat nå når jeg har lest dette innlegget virker det som at det er det eneste rette! Håper alt order seg for deg og av og til treffer man veggen, alt kan ikke være perfekt hele tiden, dessverre !

Catarina

02.09.2015 kl.02:37

Jeg skjønner akuratt hva du mener i det du skriver og det er nok helt normalt!:)

Vi er mennesker, og ingen av oss har superkrefter !:)

Og ja du kan besvime av stress og høy puls, been there done that!

Så chill out, og ta en ting av gangen!

Du er like awesome som alltid selv om du ikke strekker til i alt hele tiden!

Feel better soon, og ta en ting av gangen og ikke prøv å gjøre alt på en gang!😘

Klem💕

Alexandra

02.09.2015 kl.06:05

alt ordner seg! Nyt ferien i USA og jobb deg oppover❤️

Xoxo

Marita

02.09.2015 kl.06:22

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Marion

02.09.2015 kl.06:47

<3 God klem til deg gode, vakre Kristin <3

M

02.09.2015 kl.06:49

Nyt ferien din Kristin! <3 Håper du kan ta deg tid til å se denne videoen, fordi jeg har fått med meg at du er veldig opptatt av eldreomsorgen? http://tvh.no/2015/09/01/den-tyngste-avskjeden/ Tusentakk!:) Klem

Karianne S

02.09.2015 kl.07:20

Jeg skal si noe som er gjentatt utallige ganger over her: RO DEG NED FOR HELVETTE!

Vi som leser bloggen din er veldig klar over at det å flytte er et jævla kaos. Og det har du også fortalt oss. Du må roe ned, ta en pause fra bloggen og bare slappe av. I dag, når du våkner synes jeg du bør puste dypt, og lete som en gal etter de passene,for til USA skal du. Pakk det du trenger, finn de passene, og forlat leiligheten i et kaos. Så nyter du ferien din.

Og er du deg selv lik, så kommer du til og med til å klare å lese igjennom mail, svare på mail og fikse opp mens du er på ferie. Jeg tror rett og slett bare at du må komme deg litt vekk fra alt for å fungere. Kom det vekk fra flyttekaoset, så blir det nok lettere å være inspirerende og inspirert igjen!

Klem i fleng!

Oda

02.09.2015 kl.07:51

Selvklart skal du også få lov til å være lei deg! Du er utrolig flink, og jeg heier på deg<3 Uansett hvor "dårlige" blogginnleggene dine er, kommer jeg alltid til å titte innom bloggen din, for du er en skikkelig inspirasjon for meg! Bare gjør det du må for å føle deg bedre :)

Lenee

02.09.2015 kl.08:07

Vi heier på deg uansett om du er langt nede, eller høyt oppe! Om du ikke får oppdatert oss så ofte du kanskje ønsker på bloggen, så gjør det ingenting, fordi vi vet at du kommer sterkere tilbake hver gang. Gjør det du må for å komme til hektene igjen, vi er her uansett :)

Stor klem!

June

02.09.2015 kl.08:24

Ta deg en pause, vi blogglesere venter til du kommer tilbake! Dette er noe som ingen ønsker du skal gå igjennom. Ta den tiden du trenger, så kommer du sterkere tilbake når du føler for det :)

Klem

Maren M

02.09.2015 kl.08:38

Uff, Kristin, dette høres forferdelig ut. Jeg traff selv veggen ganske hardt for et og et halvt år siden, og har ennå ikke blitt 100 % meg selv. Det som skjedde da var at jeg erstattet én stressende situasjon med en annen, og fikk aldri tid til å innhente meg igjen. Derfor tror jeg med hånden på hjertet at du kan ha godt av å komme deg litt bort. Som mange andre over meg påpeker; leiligheten springer ikke bort, dere har god tid til å fikse den når dere kommer hjem :) Jobb kan du alltids ta med deg i lomma og fikse der og da om det er nødvendig. Takk for at du deler din historie med oss, det er nettopp derfor du er den beste bloggeren av dem alle <3 Ønsker deg alt det beste <3

Stine jeanette

02.09.2015 kl.08:42

Kjære fantastiske Kristin. Jeg kan skrive side opp og side ned med råd og gode ord... Men det skal jeg ikke! Selv nå tenker du på alle andre. Stopp opp, senk skuldrene, pust og sett deg selv først!! Alt ordner seg, det gjør jo alltid det 😀 ha en fin dag 😀

jorunn

02.09.2015 kl.08:51

Kjære, gode, fantastiske deg! Du må ikke glemme deg selv, søta! Du er superwoman, du greier utrolig mye, og du greier dette også, bare husk at ikke alt trenger å bli ferdig med en gang. Husk deg selv oppi alt, og du vil få det til. Ta den tiden du trenger. Bloggen er fantastisk, og omtrnt alle vet hvordan det er å flytte. Takk for at du deler med oss trofaste lesere. Stor klem til deg!

morten

02.09.2015 kl.09:07

Bare jeg som syns det virker som dere er noen gigantiske sløve surrehuer? Alle vet det er mye styr med å flytte... og når du sier dere ikke har oversikt over ting og glemmer alt i kjeller osv, så blir jeg bare matt. Og midt oppi alt "stresset" ditt, så har du allikevel tid til en heidundrandes fest noen dager før avreise...

Her lukter det litt andre grunner til at du ikke resier, type penger issue...

Alt handler om prioriteringer, noe det virker som om dere begge kan bli bedre på!

Cami

02.09.2015 kl.09:09

Åååå kjære Kristin <3 Sender deg en god bamseklem og ber deg huske at så lenge du gjør så godt du kan så er det GODT NOK! Ingen kan gjør mer enn det. Og senk litt på kravene til deg selv, plukk vekk det som ikke er helt nødvendig akkurat nå. Ta en bloggpause, vi trofaste lesere er der når du kommer tilbake og vil heller ha deg frisk og lykkelig enn hyppige innlegg akkurat nå. Du MÅ ta dette på alvor, det er kroppen som gir beskjed om at nå må du gire ned flere hakk. Å leve med så høyt stressnivå er farlig for deg. Så hvis du klarer det, ta imot hjelp til det du kan få hjelp til og la det som kan flyte få flyte. Håper virkelig dere slipper å avlyse turen, men gjør det som kjennes rett ut. Alt det beste ønskes deg, ta vare på deg selv! <3

Nikita <3

02.09.2015 kl.09:27

Fine bilder :)

Linda

02.09.2015 kl.09:58

Heiiii Kristin!

Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i din situasjon. Om du har problemer med å sove fordi du ligger våken og tenker på alt du må gjøre, er det en idè å innføre "frisone" i senga. Jeg har tvunget meg selv til å tenke at senga mi er ei frisone, der jeg ikke har lov å bekymre meg eller tenke over hva jeg bør gjøre eller ikke har fått gjort. For meg hjalp dette veldig! Det er så godt å bare flykte en liten stund. For det hjelper uansett ikke å bekymre seg :) Også når jeg står opp fortsetter jeg heller der jeg var, men da er jeg helt uthvilt og klar til å fortsette!!

Du er så utrolig herlig, og jeg blir i så godt humør hver gang jeg kommer innom bloggen din!! Men husk at alle trenger pause, alle går på en smell. Det er bra du skriver om det, istadenfor å bare forsvinne i noen dager :)

S.

02.09.2015 kl.10:02

For å være helt ærlig så kan du ikke klage over en situasjon som du selv har satt deg i. Panikk og følelsen av å ikke ha kontroll virker ikke så rart når du velger å leve i et kaos der du åpenbart har mistet styringen. Hvem pokker bestiller en månedsreise til utlandet midt i flytting?! Og, hvem prioriterer en fest FORAN det å skaffe seg orden og kontroll? Sånn er det å bli voksen, man må planlegge med hodet og ikke bare med følelsene.

Beate

02.09.2015 kl.10:15

Det er vel bare en eneste oppskrift på hva du må gjøre: roe ned. Du har så mange baller i lufta samtidig du, at jeg som sitter å leser alt du gjør gjennom en pc skjerm, blir helt stressa. Superwoman er ikke synonymt med å gjøre alt på samme og en tid, for for at du skal være ditt beste må du ha rom til hvile og hvilepuls! Ikke arranger en gigafest midt i flyttinga, og ta én ting om gangen. Det er lov å si nei, både til venner og de nærmeste. Du funker ikke hvis du ikke tar vare på deg selv. Vær glad for at kroppen din sier ifra at du må roe deg, det er et tegn på at det blir for mye :-)

Til Kristin!

02.09.2015 kl.10:19

Hei. Det er ditt liv og du er din egen "herre" og hva er egentlig definisjonen av en "superwoman"? Jeg skulle spandert på deg en kaffe og fortalt deg at det kommer til å gå bra og at du er på rett vei i livet. Motgang kan møte en, mye aktivitet i livet på samme tid kan føre til stress og stress er aldri bra. Stress fører deg til den svarte veggen. Lykketil, ha en fin dag. :-) du får det til, selvsagt. Bare slapp av litt nå og nyt litt stillhet og ro. Begynner du å stresse, slutt med det du gjør. :-)

Kristin

02.09.2015 kl.10:35

Ta deg en liten pause. En pause fra alt! Bare vær med Dennis og kos deg:-)ikke tenk på at du skal oppdatere bloggen. Vi er her når du er tilbake uansett:)

Slike breakdowns er noe de aller fleste går gjennom en til flere ganger i livet, og jeg tror jeg kan med trygghet si at alle leserne dine forstår deg om du tar deg en liten pause fra bloggen og nettbutikken noen dager:)

Lykke til! Stor klem til deg:-)

Maria

02.09.2015 kl.10:39

GOOOOOD MOOOORGEN, AND I LOOOOOVE YOU AAAALLLLL!!!

Martine S

02.09.2015 kl.11:07

Kjære Kristin! Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere! Alltid husk det fine deg!

Veldig glad i deg <3 smask :*

Ingrid

02.09.2015 kl.11:07

Det er søren meg ikke rart du er stressa og sliten, Kristin!! Du står på 24/7 og gir så utrolig mye av deg selv! Prioriter ferien! La noen hjelpe deg med hotell og leiebil og bare finn energien til å pakke kofferten. Ta deg en ferie, tenk på deg selv og nyt tiden med Dennis i Cali! Jeg er sikker på at du finner energien til å ta igjen ting på jobbfronten når du kommer deg ned dit. Hva så om leiligheten ikke er helt perfekt når dere kommer tilbake? :D Da er dere uthvilte og gira på å få det ferdig. Dette går bra! Du er ikke superwoman og det er ingen som forventer at du skal være det. Du er pokker ikke langt ifra, og det imponerer meg hver eneste dag! Tenk på deg selv og ta det litt med ro :) Klem fra meg!

Cecilie

02.09.2015 kl.11:12

1 ting til Kristin:

Jeg ble veldig inspirert av en annen overfor her som tilbydde seg å hjelpe deg på dugnad. Min arbeidsdag slutter stort sett kl 16:00. Jeg har da også tid å hjelpe om du ønsker. Jeg bor i Stavanger, bare til info. E-posten har du om du er interessert. Jeg er så enig med hun andre som sier at vi må hjelpe hverandre opp og frem :)

Står på! :)

Josefine

02.09.2015 kl.11:25

Ååh kjære fine du. Det er utrolig vondt å ha det sånn, men noen ganger er det rett og slett det som skal til for at man skal sette seg ned å slappe av. California-turen kommer jo på best mulig tidspunkt hvis du tenker over det? Du skal være der med mannen i ditt liv og bare leve livet og kose deg! Stress ned, tenk at det er ingen som dør hvis du ikke svarer på den mailen eller den meldingen, og sett av tid til det som er viktig for å ha det bra :)

En god klem fra meg <3

Kristine

02.09.2015 kl.11:37

Uff, ikke kult å høre du har det kjipt.. Men alt ordner seg, det vet du :) Men må faktisk si meg enig i noen over her, at det er jo så utrolig dumt å bestille en månedstur til California midt i flyttingen. Man skjønner jo at flytting er et helvete kaos. Men ikke tenk på at bloggingen er ræva, for det er den absolutt ikke! Håper du våkner i dag med et litt bedre humør:) klem

Victoria :-)

02.09.2015 kl.11:39

Glemte forresten å skrive..... du kommer til å bli en JÆKLA heit pensjonist ;-)

Anna

02.09.2015 kl.11:41

Jeg skjønner hvordan du har det, og jeg skjønner også hvis alle "bare slapp av"-kommentarene virker mot sin hensikt, for av og til er det ting i livet som MÅ gjøres. Det er absolutt ingen mulighet til å slappe av. MEN, det er mulighet til å nedprioritere. Når jeg har dager eller uker som virker helt uoverkommelig, må jeg tenke "det er jo gøy, også", også må jeg finne ut hva jeg MÅ. I dette tilfellet nedprioriterte du besøk, som er veldig forståelig. Det er også forståelig om du nedprioriterer bloggen og har en dag uten innlegg. Kan du nedprioritere rydding? Kan du utsette noe til du har bedre tid? Og, kan Dennis hjelpe deg med det aller viktigste? Bare hold ut. Dette går over.

Gina

02.09.2015 kl.11:54

Jeg vet akkurat hvordan det føles og det er så absolutt ingen god følelse å ha det sånn. Som mange andre her sier så er det viktig å prioritere. Jeg elsker bloggen din selv om det er midt i flyttekaos, og vi vet at dere flytter og prioriterer det😊

Håper dere endte opp med USA tur og at du får slappet ordentlig av noen dager (selv om jeg vet det kan være vanskelig når alt står på hodet hjemme).

Jeg heier på deg 😄

Janne

02.09.2015 kl.11:55

Her var det allerede veldig mange gode og støttende meldinger, og det fortjener du virkelig! Her kommer en liten en til <3 Det er bare godt å se at du er menneskelig du også, og du må vite at vi forstår deg veldig godt. Ikke sett for store krav (vet det er lettere sagt enn gjort), og ikke sammenlign deg for mye med andre. Vi lever alle våre forskjellige liv med ulike utfordringer, og du er veldig flink. Det gjør ingenting om du har bloggpause, du mister nok ikke faste følgere uansett. Om ikke annet så får du flere, fordi du er åpen og ærlig, og viser at ikke alt er rosenrødt her i livet. Stå på og lykke til, og bruk så mye tid du trenger for å komme deg igjen. Sett deg selv først <3

Magnus

02.09.2015 kl.12:06

Få blikket opp fra navlen og ta konsekvensene av dine valg. Dere som skriver at dere gråter for henne og alt hun gjør: HERREGUD, realitetsorienter dere. Stakkars jenta som tjener penger på å legge ut bilder og skrive om kafébesøk og festing hvis største utfordring er at hun ikke har pakket til en månedalang reise til USA?! For å svare på spørsmålet ditt i teksten, Kristin : Ja, det er patetisk. Og det er også så selvopptatt som det bli. Vi står ovenfor den største humanitære krisen siden 2.verdenskrig, og du bruker tid på å syte over at du ikke har fått bestilt hotell og sendt bryllupsdagsmelding. Skam deg.

Monica

02.09.2015 kl.12:18

Stå på, du er kjempe flink!! Ikke ha dårlig samvittighet for noe, dette er kun for en kort periode! Nyyyyt, og vær glad, Kristin! Vi leserne dine kan vente noen par dager, ikke tenk på det! Tenk på deg selv, og ta et skritt om gangen <3

Oda✌️

02.09.2015 kl.12:19

Uff da, Kristin❤️

I feel you❤️

Håper så inderlig at alt ordner seg for deg, for du fortjener bare det beste!

Når du møter den svarte, tunge veggen husk å fargelegge den! Kle deg i farger og

ha masse fine farger rundt deg. Unn deg selv noen friske blomster og noe godt å spise så skal du se at ALT ordner seg. Hvis du har mye å gjøre, skriv en liste og del inn i; must do, should do, have done. Det hjelper å sortere gjøremålene dine.

Håper alt ordner seg, ønsker deg alt godt❤️❤️❤️

KLEM💖✌️👉

Hege B

02.09.2015 kl.13:30

Huff, ikke noe kjekt å høre :( Men er det rart man går på smellen da? Du har jo tusen ting du driver med på en gang.. tror ikke folk kan sette seg inn i hvor mye arbeid du faktisk gjør. Og bloggen din er IKKE rævva!! Jeg klikker meg inn og koser meg med hvert et innlegg. Det er jo nettopp det som er så fint med bloggen din - den er ikke PERFEKT, men viser hvordan livet faktisk er. Og flytting er et helvete. Punktum.

Nå er tiden inne for å la ting flyte litt. Drite i at det ser rævva ut inne og faktis rote frem kofferter og pass. Denne turen har du gledet deg til - det må jo være perfekt nå?? Få hentet inn ny energi - inspo- kommet deg bort litt!!! Du har muligheten til å reise på sånne turer, noe som mange andre nok hadde ønsket.. så da syns jeg pokker meg du bør ta den muligheten! Reis for faen! Det tror jeg du har veldig godt av :) :)Håper som sagt at ting roer seg og at du innser selv etter å ha lest alle fine kommentarene - du er bra nok! Mer enn bra nok!!

God klem fra meg. <3

Mim

02.09.2015 kl.13:55

Du trenger og fortjener verdens største bamseklem <3 Nå kjem den susende til dg fra mg <3

Therese

02.09.2015 kl.14:46

Men kjære vene... er det ingen som kan hjelpe til med noe? Enten det er flytting, kan avlaste deg litt eller noe annet?

Hadde jeg vært deg hadde jeg reist allikevel. Alt ordner seg på et eller annet vis, og du får kommet deg unna litt og får tatt deg fri! :)

Håper alt ordner seg for deg, det er ikke noe gøy når det blir slik!

:*

02.09.2015 kl.14:54

Du er så sterk! Kristin, du står alltid på for å gjøre alle fornøyde. Du jobber alltid for å nå toppen av arbeidsoppgaver. Du er mest energirike og morsomste jenta jeg vet om, stå på videre. Ingen forventer at man skal være superwoman hele tiden, selv om du er tilnærmet lik denne dama likevel. Vi blogglesere vet hvor mye du arbeider, eller har i allefall fått et lite innblikk i det. Når man har jobbet så hardt som du har de siste årene, må vi legge oss litt tilbake og tenke på hvor mye du har gitt oss. Godt lesestoff hver dag, gullkorn og innblikk fra livet ditt og de hysteriske historiene du deler med oss. Nå er det på tide at du får litt tilbake hos oss. Slapp av, sett opp små realistiske mål for dagen og nyt livet. Kristin, du er verdens beste og kuleste blogger!

Jill

02.09.2015 kl.15:21

Håper du føler deg bedre i dag Kristin 😘

Hadde jeg bodd i nærheten, så skulle jeg faen meg troppa opp på trappa di, med tidenes beste "Bli bedre" pakke og hjulpet deg å få på plass tinga deres.

Men jeg synes du skal reise på tur, og få ting på avstand. Det kan hjelpe masse!!

Rotet går jo ingensteder mens dere er borte.

Nyt ferien, og ta dere av leiligheten når dere er vel hjemme igjen.

(Og btw, koffert og nye klær kan du kjøpe i Cali. Bare husk passet og gubben) ❤️

Solveig

02.09.2015 kl.15:22

Kristin, du er herlig! Kjæresten min og jeg prøver å finne ut av hva slags interiør-stil vi skal ha i fremtiden, og her om dagen måtte jeg bare vise han bloggen din! "Se her! Her har du en dritkul dame som kjører på med det hun liker! Er det ikke kult?!?! Sånn bør vi ha det!" Haha, tror han ble litt skremt av entusiasmen min, men han var enig i at stilen din er kul! Stå på, slapp av, og takk for at du er et så utrolig bra forbilde og stor inspirasjon, bare fordi du er den du er! Stor klem :)

02.09.2015 kl.15:33

Nå skulle jeg gjerne gitt deg en god klem! Vet du, Kristin? Du er et fantastisk menneske med så mye liv og glede. Du gleder alle bloggleserne dine med fantastisk humør og iver i det du driver med. Tenk på alt du har oppnådd og fått til, og hvor mye mer du skal klare. Alle må ha noen nedturer en gang i blant, så gråt ut, dra til Cali og kos deg gløgg ihjel!! YOU GO GIRL- vi alle heier på deg.

02.09.2015 kl.15:54

Off. Flytting skaper kaos både i hjemmet og i hodet, men det går over tilsutt. Håper du får det bedre snart :)

Amanda

02.09.2015 kl.15:55

Kjære Kristin, eg har likt bloggen din og vore fast lesar så lenge eg kan huska. Men nå kjenne eg at eg blir fryktelig rasande på deg! Det at du ikkje har lagt inn meir tid i mellom desse to tinga er det bare deg sjølv du har å takka for! Det hadde vore fint mulig å klart dette uten å skreve eit skikkelig teit innlegg om det. Som feks å pakka kofferane slik at dei var klare når dåke flytta og sånt. Eller bestila hotell og leigebil når dåke først fant ut at dåke skulle til California i ein mnd (Forresten - pengeproblemene falle ikkje i smak lengre, sidan dåke ikkje har økonomiskeproblemer når dåke har denna muligheten!) Du kunne kanskje også ikkje prioritert å drukke deg slurpings når du får dårlig samvittighet av å ikkje kunna innvitera mordi og stefaren din på besøk fordi dåke ikkje har kapastitet til det! WTF?!

Eg vil også sei at du faktisk håne dei som har det travelt, slik som foreldre som må jobba fleire jobbar for å få økonomien til å gå rundt, og i tillegg klare å tilbringa tid med barna sine og hjelpa med lekser og sånt. Du har ein jobb du kan ligga i sengo di å gjera, du har ikkje sjekka mailen din på to veker seie du og, då har ikkje du gjort jobben din. Då har du i teorien hatt to veker å flytta ut på, og flytta inn på... Sorry, eg ser det er mange som sende sjukt med sympati til deg, men den får du ikkje her.

Marianne M H

02.09.2015 kl.15:55

Hei !!!

Trekk pusten :D

Legg vekk det som ikke virker viktig her og no. Og bli ferdig med en ting av gangen. Visst du må ha en "blogg-pause" så forstår jeg det, og det tror og håper jeg at de fleste som leser dette også gjør. For visst det er med på å få deg ovenpå, så er det OK for meg. Jeg vil ikke se/lese (stryk det som ikke passer) at du har det vondt for at jeg skal ha noe å lese på.

Loads of gode tanker og gode varme følelser.

Så skal du se at det ordner seg, spesielt for en snill jente som deg.

https://www.youtube.com/watch?v=nGBNAylWe1I

Karoline

02.09.2015 kl.16:02

Jeg kjenner meg så utrolig igjen.. <3 Vet ikke helt hva jeg skal begynne å skrive, eller hva det er jeg vil frem til.. Jeg bare føler meg så tom. Hverdagen min gir ikke mening lenger. Jeg lurer de rundt meg, og jeg lurer meg selv. Jeg tror på mine egne løgner. Jeg løper fra det jeg ikke tør å innse. Jeg åpner ikke brev. Legger de ned i skuffen og tenker at nå vil innholdet fordufte. Slik gjør jeg med alle problemene mine. Jeg sliter med skolen, men jeg tør ikke vise det for familien min eller vennene mine. Jeg vet at hadde jeg vært åpen om det hadde jeg fått all den hjelpen og støtten jeg hadde trengt for de elsker meg, og jeg elsker dem. Jeg har den beste familien og vennene jeg kan noensinne ønske meg, og det er jeg utrolig takknemlig for. Derfor spør jeg meg selv hver eneste dag hvorfor dette fortsetter, og hvorfor jeg ikke tar tak i det. Svaret er at jeg er redd. Jeg er så redd for å skuffe mine nære, ikke fordi jeg har problemer, men fordi jeg ikke har vært ærlig og åpen om hvordan jeg har det. Jeg vet at mine foreldre ville blitt knust av å finne ut hvordan jeg egentlig har det når jeg har det så fint på utsiden. Jeg forteller at ja, det går bedre på skolen dette året! Men nei, det gjør jo ikke det. Jeg er redd. Jeg drar til skolen i riktig så god tid. Tenker at nå skal jeg gå her for min egen del, og ikke være redd for å vise meg for medelevene mine. Alle er kjempehyggelige. Men jeg tror jeg har problemer med meg selv, for jeg er bare redd. Jeg er redd for jeg får det ikke til. Jeg henger ikke med, og jeg blir ikke valgt til studiegrupper. Men det er forståelig. Jeg dukker ikke opp, jeg går ikke med dem. Jeg skulle gjort så mye for å kunne bli nær med dem, som jeg var første uken. Jeg merket at dette var gode jenter jeg kunne gå sammen med! Men ettersom tiden gikk, begynte jeg å få vanskeligheter med å dra ut. Jeg klarte ikke gå på skolen, eller ut av huset. Jeg sa til venninner at jeg var på skolen, når jeg egentlig vandret rundt i Oslo, en by jeg ikke kjenner og fant ting jeg egentlig ikke bryr meg om for å late som jeg var "normal" og gikk på skolen. Dette lurte jeg mine BESTE venninner med, selv om jeg vet det hadde støttet meg. Jeg bare tør ikke si det høyt for da innser jeg det selv. Håper ting ordner seg for deg og håper vi som alle har møtt veggen kommer oss opp og ut, vi er tross alt superwomen <3

Nancy Elin

02.09.2015 kl.16:03

Så trist å høre 😓 Det er nok desverre ikke noe jeg kan gjøre for å hjelpe deg (føler jeg), men ønsker deg virkelig alt godt og at du kommer deg over dette med hodet hevet! ❤️ Du er så utrolig flink til så mange ting, så at du er klar og sliten er slettes ikke rart (det er bare så urolig synd). Jeg kjenner flere som har gått på store smeller fordi de har jobbet for hardt og for mye, så jeg HÅPER VIRKELIG DU TAR DEG EN SKIKKELIG PAUSE fra alt nå, og fokuserer på å komme deg opp på fotene igjen! ❤️ Om det å ta en pause fra bloggen er det som skal til, så er det faktisk verdt det slik at du kan klare å komme tilbake! Presser du deg for hardt, er det ikke sikkert det går.

Sender deg mange gode klemmer og håper det ordner seg❤️❤️

tea

02.09.2015 kl.16:08

hei, pleier egentlig ikke å legge igjen kommentarer... men jeg leste det med at du synes at bloggingen visst nok var ganske dårlig, men det skal jeg fortelle deg at er feil. jeg er heller ikke sånn super fan av blogger, og har vært innom din blogg før uten at jeg fikk lyst til å lese den mere. for litt siden var jeg innom blogg.no, og du var den som skilte deg ut. blanding av humor og hverdagsting, jeg digger det. ser skikkelig fram til dennis og din sin ukentlige videoblogg, de er amazing. så bare stay motivated, bloggingen er bedre enn før, og p.s ikke stress, flyttet dere ikke inn for sånn to dager siden? og dra på den USA turen og kos deg, det andre kan vente

oda

02.09.2015 kl.16:48

Pust inn, pust ut! du trenger en pause! Bloggen din er ikke så drit som du skal ha det til. Du leverer selv under slike omstendigheter, og det sier mye om deg! MEN selv de beste kan knekke inni mellom. Ta deg en pause, reis på ferie, og med god samvittighet! klem

02.09.2015 kl.17:01

<3 klem til deg. Alt ordner seg for snille jenter, vet du.

Elise :)

02.09.2015 kl.17:23

Kjære søte, fantastiske, fine, snille du <3

Det du går gjennom nå kalles Å VÆRE MENNESKE! Alle går på veggen skikkelig en gang i blandt og når du først gjør det, lander du hardt... Dessverre, men slik er det :( selvom man helst ikke skal avlyse avtaler med de nærmeste så er jeg SIKKER på at moren din og kjæresten hennes forstår det! Og det er ikke sikkert det hadde blitt så koselig hvis de hadde kommet inn til en halvferdig leilighet? Nå vet jeg ikke hvor langt dere er kommet med malingen osv, men kanskje moren din hadde reagert på støv/malingen fra oppussingen...? Igjen; jeg er sikker på at de forstår det selv om det føles crap...

Jeg syns det er fint at du velger å dele dine dårlig dager med oss også, og det står stor respekt av at du tørr å vise deg fram når du er så sårbar og ydmyk! Det er derfor vi DIGGER deg! <3 stå på videre med alt sammen!!! Og husk at vi leserne er glad i deg!! <3 og det er lov å ha dårlige dager! Livet kan ikke bare være en dans på roser... Her kommer en liten setning som jeg syns er fin å støtte seg på; you are where you need to be, just take a deep breath! <3

LL

02.09.2015 kl.17:43

Trist å lese det her fine du, men ikke tenk på alle andre. Du skuffer nok mest deg selv, og vet du hva? Sånt skjer dessverre innimellom for så driftige mennesker som deg! Reis, få ting litt på avstand, sett ting i perspektiv, få ny inspirasjon og pust ut. Leiligheten er der når du er tilbake og det samme er leserne dine😊💛✌🏻️

Hanna

02.09.2015 kl.17:49

Så utrolig kjipt herlige du! Og så utrolig bra at du deler og viser andre at de ikke er alene<3 jeg tenkte å gi deg mitt beste tips her nå, og håper det hjelper! Som me syk i mange år har jeg endelig lært at det verste er press og stress. Det gjør vondt verre. Så unn deg den turen til USA, nyt livet, kobl litt av! Leiligheten løper ikke fra deg, det er MYE bedre å ha overskudd og energi enn en strøken leilighet! Ikke tenk på rotet og alt som står upakka. Bare nyt friheten og gjør det DU vil, ikke det andre forventer! Masse lykke til, jeg heier på deg! Du er FLINK😘

Anonym

02.09.2015 kl.18:24

Åh du Kristin, du Kristin.

Dette var leit og høre.

Det eneste jeg kan trøste deg med, føler jeg, er at du ikke er alene.

Dette er ingenting og skamme seg over eller føle på, det kan skje den beste.

Og det er jo nettopp det det har gjort, altså skjedd den beste. For det er det du er :)

Du er en nydelig og fantastisk rå jente, som klarer alt.

Dette kommer du deg gjennom etter litt tid for deg selv og med dine nærmeste.

Jeg ønsker deg alt godt og god bedring <3

Gwoe

02.09.2015 kl.18:35

Håper du føler deg bedre i dag! :) <3

marte

02.09.2015 kl.18:37

Kristin!!!! Du får iallefall ikke lov til å si at bloggingenn din suger for det er jo ikke engang 1% sant. Jeg har heller blitt MER imponert over bloggingen din når du har vært under et sånt stress som du har. Har selv følt på den "jeg strekker ikke til"-følelsen, og den er så overveldende at man har bare lyst å trekke for gardinene, legge seg i sengen og gråte. Og vet du hva!? Det skal du faen meg gjøre hvis du vil det. Ta den tiden du trenger min venn, og omkring deg med mennesker du er glad i og prioriter ting som gjør deg glad. Sett deg selv over bloggen din, vi er her for deg når du er klar <3

Elena

02.09.2015 kl.20:27

Flotteste Kristin!

Pust. Du, med din fargerike personlighet, modige åpen- og ærlighet og smittende humør bør slettes ikke se svart på ting. Noen ganger går ikke alt på skinner, tiden strekker ikke til og situasjoner får andre utfall enn hva vi håpet på. Sånt skjer en gang i blant, og det er lett å få dårlig samvittighet for alt vi "bør gjøre", "skulle ha gjort" og som vi ikke rakk. Men vet du hva? Du har en familie som er glad i deg, du har nettopp blitt huseier med mannen i ditt liv, du driver en nettbutikk og du er en dyktig blogger. Du har fått meg, og garantert mange andre, til å smile av ærlige, intime innlegg som man kjenner seg igjen i, til å le av videobloggene til deg og Dennis og til å lære oss å gi litt faen. Du har lært oss i å gi faen i om vi ikke er helt perfekte, gitt oss mot til å gå bort fra den skandinaviske moten med grått, hvitt og sort, og til å tørre å være annerledes. Hva med å begynne å følge dine egne råd? Gi litt faen i at ikke alt er på plass i huset, eller at koffertene til USA ikke er nøye pakket. Jeg er kontrollfreak selv, og vet hvor kjipt det er å føle seg lite forberedt, men ordne hotell når dere kommer til USA. Alle rundt deg, og også vi, vet at du gjør ditt beste med å sjonglere alle ballene du har i lufta, og det er nok. Du er ikke en mindre god datter av at du måtte avlyse et kaffebesøk, eller en dårligere venninne av at du glemte å gratulere med bryllupsdagen. Du er menneskelig, og det er begrensninger på hva vi kan utrette med kun 24 timer i døgnet. Dra til USA, senk skuldrene og ta deg en velfortjent pause med mannen i ditt liv, slik at du kan komme tilbake til hverdagen med ny energi. Du er din egen verste fiende, Kristin, og ingen er strengere mot deg selv enn hva du er.

Frida Pedersen

02.09.2015 kl.20:36

Kjære kjære Kristin!!

Først, dritkult at du er ærlig, åpen og deler dette med oss!

Det er lov å være nedfor og lei seg, det er lov å ha en shitty dag, det er lov å synes synd på seg selv og det er lov til å ha det vondt selv om andre har det værre. Det har jeg lært meg og akseptert etter mine utallige mental breakdowns. Jeg kjenner følelsen du beskriver ovenfor så alt for godt og det er aldri noe gøy når disse dagene kommer og overtar alt livssknisten du egentlig har loads of til vanlig!!!

Håper dette går fort over og at dere to får en fantastisk tur til cali cali, og at du finner tilbake til sprudlende, energiske, herlige deg :*

Klem i fleng fra meg <3

Monica

02.09.2015 kl.21:04

Takk for at du deler. God klem fine du ♥ Ta vare

Anne

02.09.2015 kl.21:42

Kjære, fine Kristin!

Jeg forstår at det akkuratt nå virker som om det eneste riktige å gjøre å avlyse turen, men jeg er overbevist om at det er akkuratt NÅ du trenger den ferien mer enn noen gang. La rotet ligge og reis bort fra alt som er stress i 30 dager, så kommer du hjem igjen som et nytt menneske :-)

Maria

02.09.2015 kl.22:48

Ikke rart du blir utbrent, kjære deg! Du som har så mange prosjekter i gang.

Etter personlig erfaring, skader det absolutt ikke å spørre om hjelp.

Spør noen venner om de kan hjelpe dere å pakke ut i leiligheten feks småting som det kan ha stor betydning.

Og bloggingen din er super!

Silje

02.09.2015 kl.22:56

<3 sender varme tanker til deg!

Anniken

02.09.2015 kl.23:04

💛

Christina

02.09.2015 kl.23:05

Å si at du ikke kan ha det fælt fordi noen har det væter er like dumt som å si at du ikke kan ha det bra fordi noen har det bedre... Dette er deg og dine følelser, Kristin <3 Lytt til de og gjør det som føles rett for deg!

Ida. I

03.09.2015 kl.01:13

Vet du hva! Kjære søte du! Du er fantastisk.

Hvis jeg skulle hatt en hverdag som deg, kan jeg tenkte meg at jeg ville vært i den situasjonen du er i nå, hver eneste dag!! Kan ikke tro at du takler det, men det er fordi du er du og du er fantastisk. Det er helt greit å bryte sammen, det er helt greit å skrive om det og det er helt greit å uttrykke det. Det er det som gjør oss menneske mennesker. Vi kan ikke være solstråler hver eneste dag, som jeg oppfatter deg som selv om du skriver et sånn her innlegg.

Jeg blir stresset jeg bare har 1 ting på agendaen i løpet av en dag, haha!! Så virkelig en high five og stooor klem til deg! Stå på, du er rå, du er en superhelt og du vil alltid være søte, opptatte og fantastiske Kristin <3

Håper virkelig dere fikk dere på tur, og lot resten av leiligheten ligge. Kommer alltid tid for å fikse det senere. Du fortjener å få en orgentlig pust i bakken.

Andrea

04.09.2015 kl.22:07

Du er utrolig flink & stå på <3 Viktig å slappe av også! Lurer på hvor det rosa skjørtet ditt er fra? Der du står å blir filmet av tv2! åå, elsket det!! <3

StyleConnection

05.09.2015 kl.03:03

Andrea: Det er fra egen kolleksjon :) Du finner det her: http://styleconnection.no/skater-skirt-hot-pink

Skriv en ny kommentar

hits