JEG SKULLE ØNSKE...

...at jeg kunne vise dere noen freshe bilder av det endelige resultatet her i heimen, men den gang ei, haha.

Man har alltid mer som skal flyttes enn det man ser for seg, og det vi trodde ville fylle én bil, viste seg å være langt mer. Én bil og én tur frem og tilbake, kunne vi bare glemme, og i går kveld kjørte vi FIRE turer med full bil! I dag var vi på plass klokken seks for å ta med det siste, og vi hadde selvfølgelig glemt alle skuffene under sengen, i tillegg til kjelleren, HEHE!

Den hadde vi helt glemt å tømme - man kan ikke glemme sånt, vett, så nå ser det sånn ut her..

Trivelig?

Skjønner dere frustrasjonen eller? Og så reiser vi søren meg bort en hel måned om bare TO dager, og det er faktisk helt krise. Jeg vet ikke hvor vi har verken koffert eller pass, så nå tar vi stresset til et helt nytt nivå. Jeg kjenner den høye pulsen allerede, og ønsker samtidig å benytte anledningen til å si unnskyld for svært lite inspirerende bilder over her, haha. 

Nå må jeg sette inn et ekstra gir og fyre nedpå en Redbull. Jeg har ikke noe annet valg enn å bli ferdig, så da skravles vi litt senere. Jeg har jo en drøss av bilder fra lørdag som jeg skal vise dere, og disse skal jeg få lagt ut i kveld. 

Nyt dagen, fininger!

26 kommentarer

Karoline E.N

31.08.2015 kl.12:39

God mandag <3

Jeg kjenner meg så godt igjen, at hjelpes meg! Man trur man begynner og komme i mål, men så viser det seg at man er langt ifra ferdig og man vil nesten sette seg ned og gråte en skvett! Ting tar tid, men skal love deg at det blir bra når alt er på plass og da syns man at det er verdt det. Hihi! Jeg er 100% sikker på at det blir super fiiint til slutt og jeg gleder meg til og se ferdig ressultatet! Håper du får en fin dag fine Kristin. Jeg skal heie på deg ❤️ Klem

Vilde S

31.08.2015 kl.12:40

Hahaha, syns så vanvittig synd på dere! Man vet ikke hvor mange ting man har før man skal flytte! Selvom jeg har alltid visst at DU har mange ting da hahaha! Men etterhvert ser dere enden og DA blir det bra da! Men før den tid må dere nyyyyte ferien :)

Emma Julie

31.08.2015 kl.13:07

Haha, livet as. Det siste du bør tenkte på nå er oss lesere. Du må nyte denne nye delen i livet ditt og ta det rolig selvom det sikkert er et evig stress. Du har noe å se frem til da! Ha en fin dag :)

Kamilla F

31.08.2015 kl.13:10

Hehe, noe må det jo alltid være! Men ALT vil sakte men sikkert falle på plass til slutt kjære Kristin :-) Kan tenke meg at det er mye stress akuratt nå, men tenk hvor deilig det blir å være ferdig! Jeg tror det kommer til å bli dødsbra, og det har jeg vell sagt mange ganger når jeg har kommentert her! Alt ordner seg for snille piker som deg!

Mens du rydder kan du tenke hvor GØY det blir å komme hjem te en strøken leilighet når du kommer hjem igjen! Da er stresset verdt det skal jeg si deg! :-D

Ha en flott mandag, ikke stress og nyt dagen!

Klem i fleng <3

Josefine

31.08.2015 kl.13:15

Vet du hva?! Jeg føler så med dere begge to. Frida og jeg flytta akkurat ut av leiligheten selv og det var så mye TING! Det siste som måtte få plass i backpackene våres endte med ryggsekkene,tre vesker, fire bæreposer og en IKEA pose. På toppen av det hadde vi en søppel sekk med søppel! What the fuck?! Og det her var da vi trodde ledigheten var så og si Tom! Men husk at dere får bare gjort det dere får gjort. Så lenge den gamle leiligheten er tom og ren så er det viktigste i boks! Og det med ferien i en måned skal du IKKE se på som en stressfaktor, men en bonus for hardt arbeid. Og har dere mer å gjøre etter ferien så får dere heller ta det da. Worst case senario er at det er rotete når dere kommer hjem. Og du? Hva med en hastetelefon til venner og si at du byr på øl og pizza om de kommer og hjelper til å rydde? Lykke til uansett! Dere er himla flinke!

LisaLDN

31.08.2015 kl.13:17

Fantastisk mange freshe farger i flyttelasset må eg sei!

Håper pulsen held seg relativt lav desse to dagane, so får de ha god tur til der de enn skal! :)

Camilla.

31.08.2015 kl.13:48

IKKE stress med å legge ut inspirasjon til tusen her midt i flyttekaoset!! Det er fult forståelig og vi er jo der fremdeles når du reiser på tur! Det blir så kjekt å følge med :-D STOR klem til dere og lykke til videre i kaoset!

Maj

31.08.2015 kl.14:40

Det ser lovande ut ^^) Det kommer att bli as fint!!

Anneilen

31.08.2015 kl.15:13

hvor skal du i en måned?

krist.in

31.08.2015 kl.15:15

haha, kjenner meg såå igjen! Vel , vi flyttet for tre år siden, og fremdeles har vi et kott hvor det bare tyter ting ut som jeg aldri fikk plass til noe annet sted...

Emilie-Therese

31.08.2015 kl.15:37

Det er alltid så mye mer enn hva man tror, bare sånn helt plutselig under flytting. I tillegg så er det alltid så moro når man skal flytte, helt sykt dritt når man finner ut hvor mye man egentlig må flytte på og ikke minst ordne på, men så utrolig deilig når man er i mål! jeg tror det kommer til å bli kjempe bra tilslutt :)

Sanne Slåtten

31.08.2015 kl.15:48

Haha! Flyttekaos max det der! Må uansett påpeke at dei kanskje "uinspirerte" bileta har inspirert meg i massesvis. Har heilt siden eg såg bilete av den leiligheita dokkeno flytter ut av så har eg vore heilt forelska i alle fargane dokke bruker, og har no sjølv innreda leiligheita mi med masse sterke farger. Og alt du har har innspirert meg i massevis, for eksempel dei biletane du har på veggen. HALLELUJA! Lykke til med resten.

koz og klemz

Miriam

31.08.2015 kl.16:16

Haha, kjenner igjen det kaoset der! Det er merkelig hvordan man plutselig får et slag midt i fleisen som sier at man har en hel haug med saker. Det verste jeg vet er å organisere når det er aaalt for mye å få organisert. Når det er kaos rett og slett! Tror jeg hadde vært i en av mine verste mareritt om jeg hadde vært hos dere nå, og JEG skulle ha organisert alt sammen. Ååååh, jeg hadde pusha noen nerver da ja.... Haha, så jeg skjønner frustrasjonen VELDIG!

Lykke til med resten!

Victoria :-)

31.08.2015 kl.16:35

Ågud så kjipt.. Lame'ste følelsen når man er ferdig med noe, men innser at noe (i ditt tilfelle: mye...) er glemt. Men ikke stress for våres del, vi er tålmodige <3

Reiseglad Reiseglad

31.08.2015 kl.17:01

Dere har kjøpt for liten leiligheten ! Dere kommer aldri til å få plass til alt det der!! : D

Been there .. Done that! Men vanskelig å kaste ting ...

Ellen

31.08.2015 kl.18:48

Er et stress å flytte... men er bare å se lyst på det, blir såå mye bedre til slutt. Gleder meg veldig til å se det ferdige resultate av drømme leiligheten deres. Kos deg med utpakking av div greier og pakking til tur

kristinln

31.08.2015 kl.19:29

Hello there superstar!! VI unner deg jo bare det beste så IKKE stress over leserne dine,vi ønsker jo ikke at du skal bli stresset:) Misforstå meg rett her,men forfriskende at en sier/viser hvordan det faktisk er!! Er så godt med en ekte blogger som river ned fasaden!

Sunniva Fjugstad

01.09.2015 kl.08:46

Du er rett og slått rå :-) Elsker bloggen din!

Karoline E.N

01.09.2015 kl.13:27

Hei kjøre søte Kristin ❤️ Jeg lurte på om du hadde fått mailen min, anngående instagram konkurransen. Vet det har hvert noe feil med mailen min, så derfor jeg spør. Du skal ikke stresse med det, for vet du har masse og gjøre. Håper du får en super fin dag - klem

Meg

01.09.2015 kl.14:07

Hei! Jeg bare lurte på hvem som har laget designet ditt? Og om du vet om noen som lager gratis eller billig design/header? Hadde blitt glad for svar:)

Irene Isaksen

01.09.2015 kl.14:16

Men dere har sykt mye fete ting da! haha flytting er syke greier.. :P men det går bra.. :P bare tenk på neste gang dere skal flytte.. haha xD

VILDE

01.09.2015 kl.15:53

Haha, det ser no lovende ut!!

Frøya B

01.09.2015 kl.16:10

Kjedeligste feelingen, når du tror du er ferdig og vips var du ikke det likevell.. Men da er det søren meg dobbelt så digg når en faktisk er ferdig også :-D

Virker som du virkelig fortjener turen dere skal på, så mye som du har styrt rundt de siste dagene :-)

Silje ML

01.09.2015 kl.16:53

haha, kjenner jeg blir stresset bare av å lese innlegget ditt! Får håpe du finner alt i god tid før reisen :D Jeg holder selv på å pakke ut, hvor kommer alle tingene fra??? Undervurderer mengden ting veldig sterkt ja! Haha:)

Elsker alle de kule tingene dine, ble faktisk litt inspirert av bildene dine også, selvom det var rotete!! Haha :D Masse lykke til vertfall, nå må jeg fortsette og pakke ut :D

Maren

01.09.2015 kl.18:24

Den kommoden dere har i entrén deres, hvor er den kjøpt? :) så den på snap, og jeg bare MÅ ha en slik!

Gleder meg til å se deres nye krypinn, ut i fra det lille vi har sett ser det helt amm-aaaz-ing ut!!

annielistic

01.09.2015 kl.20:53

Detta klarer du Kristin ;) Jeg kan se for meg at du er en reser under press! Pass og koffert kommer nok på plass før du vet ordet av det - og vips så er du ferdig å kan sole deg i glansen av din nye og DØDSFETE leilighet :)

Lykke til i flyttekaoset <3 (Flytter om to uker selv, til Løkka så prøver å inspirere meg selv i samme slengen her...)Og igjen TUSEN TAKK for at du viser oss virkeligheten!! Ikke alt er plettfritt og perfekt hele tiden ;) Æ DIGGE DÆ!

Skriv en ny kommentar

hits