ER MAN SELV ANSVARLIG?

God morgen fra stuegulvet 

Jadda, her sitter jeg.. På gulvet med en kaffekopp ved siden av meg, og macen på fanget. Vi hadde siste natten her i gamle-cribben, og det medfører jo en litt amputert morgenstund ettersom vi ikke har noen møbler her, haha. 

Dagen startet for en time siden.. Da skulle Fokus ut, og som hundemamma har man ikke noe annet valg enn å joine. En ekstra halvtime på øyet hadde gjort seg, men nå er jeg oppe, og det føles bra. Jeg fant omsider igjen postnøkkelen, og da jeg åpnet den sprengfulle postkassen, var det bare til å stå klar for å ta i mot innholdet som veltet utover. Her var det mye kjipe reginger, haha. Sånne ordentlig kjipe, vet dere, men innimellom alt dette, skjulte det seg noen veldig hyggelige overraskelser..

Dette var rett og slett overraskelser og bursdagsgaver fra noen av mine fantastiske blogglesere! Tusen takk, jenter.. Dere vet hvem dere er, og jeg blir jo helt rørt til tårer her jeg sitter på gulvet. Er jeg virkelig så heldig? 

Det tar meg videre til det faktum at jeg faktisk har verdens beste blogglesere. Ikke bare basert på slike hyggelige overraskelser i postkassen, men på generell basis. Dere engasjerer dere, dere deler, dere er åpen, ærlig og god. Dere tar dere tid til å skrive til meg, dere heier på meg, og er den største inspirasjonen jeg har når det kommer til videre bloggkarriere. Jeg føler at dere bryr dere, sånn på ekte, og jeg føler at vi er skikkelig gode venner. Det er en ubeskrivelig fin følelse! Vi spiller liksom på samme lag, dere og jeg, og vi er verdens beste lagspillere! Jeg er så glad i dere!!

Disse nettrollene er en ufyselig rase, og jeg synes det er så flott det Kari Traa nå har gjort for å sette en stopper for dem én gang for alle. Dessverre vil det nok alltid være noen kjipe jævler der ute, som ikke har noe bedre å gjøre enn å spre oppgulpet sitt i ulike nettforum og kommentarfelt, men kanskje denne kampanjen vil sette en liten stopper! Jeg håper i hvert det!

Jeg ble spurt om jeg ville være med i denne kampanjen, og ta rotta på de som er mest ufyselig i mine kommentarfelt, men det ble faktisk en stor utfordring - det er nemlig ikke noen sånne som vanker på bloggen min, og utfordringen med å finne de aller verste kommentarene ble derfor en ganske stor. Jeg følte derfor ikke at det var riktig å være en av jentene som skulle slå tilbake, rett og slett fordi jeg ikke kjenner meg igjen. Joda, så har jeg blitt diskutert i både nettforum og andre steder, men da går det helst på at noen mener jeg er teit og at jeg ligner på en ape, haha, det går ikke så langt som at noen vil drepe meg med en øks, liksom. 

Jeg har prøvd å tenke over hvorfor jeg mottar så lite piss, og det er naturligvis fordi dere er så oppegående, veloppdratte, og herlige. I tillegg provoserer jeg ikke så veldig mange med det livet jeg lever, og jeg tror man i en bitteliten grad er selv ansvarlig for det oppgulpet som dukker opp i kommentarfeltet. Akkurat nå beveger jeg meg ut på dypt vann - jeg sitter absolutt ikke på fasiten her, og INGENTING kan unnskylde nettrollenes oppførsel og mangel på folkeskikk. Det er ikke akesptabelt, men et eller annet sted vil du motta pes og oppgulp om du f.eks skal fremstille livet ditt som en dans på røde roser, eller når du velger å gjøre deg selv ugjenkjennelig gjennom plastik og diverse.

Jeg ser at nettrollene ikke er langt unna med det samme du mister bakkekontaken, og jeg tror at jeg og bloggen min er et klassisk bevis på nettopp det at bakkekontakt er en viktig faktor for å unngå dritt. Det er ingen som er interessert i å skrive at du er schtøgg, om du tør å vise deg fra dine schtøggeste sider, ikke sant? Det samme gjelder hus og hjem.. Om du viser hvordan det egentlig ser ut i cribben etter en uke uten rydding, vil det bli mindre interessant å slenge dritt om hvor perfekt alt skal være til enhver tid. Det er i hvert fall en liten teori jeg har, men alt i alt tror jeg at de verste nettrollene ikke bryr seg om noe annet enn å bare prøve å bryte ned mennesker de ikke kjenner. Det er så tragisk, men dessverre en trist realitet. 

Jeg gir meg nå, selvom jeg kunne skrevet om dette temaet i flere timer. Jeg skrev riktignok et innlegg om ca. det samme som dere kan lese HER, og jeg ønsker å avslutte dagens første bloggpost med å si at jeg er vanvittig glad i dere. Jeg setter så uendelig stor pris på hver og en av dere, og priser meg ekstremt lykkelig over at jeg har kapret de aller, aller beste bloggleserne i verden. Takk! Dere gjør livet bedre 

Nyt dagen!

36 kommentarer

Lenee

27.08.2015 kl.08:52

Helt enig med dette innlegget.. Og det er derfor bloggen din er et supert sted å stikke innom uansett, for det er alltid noe interessant, og reelt å lese :)

Ha en strålende dag, fine deg !

Ida hindenes

27.08.2015 kl.09:44

Er enig i deg der! Du er bare så herlig ærlig og det sitter iallefall eg pris på! Stå på og vær deg selv! Ha en god dag Kristin 😊

krist.in

27.08.2015 kl.10:08

Så gøy å få ting i posten! Bloggen din er en herlig, fargerik oase med masse positivitet og inspirasjon, og det er så digg å komme inn her :D

Siri Skjulhaug

27.08.2015 kl.10:14

Hei Kristin! Eg føl litt med på bloggen din og du er ei fantastisk flott og kunnskapsrik jente med gode verdiar. Eg heiar på alle som tørr å leve ut seg sjølv og som syner det fram på ein flott måte. Eg trur du har heilt rett i det du skriv i dette innlegget. Når eg les alt det fargerike du skriv og ser flotte fotos, kan eg drøyme om eit liv slik eg kunne ønske mitt var. Eg hadde mange draumar då eg var ung, men stort sett alle gjekk i vasken. No er eg midt i ei 40-årskrise og ser at sjølve livet gjekk i frå meg. Til alle som les dette: Lev livet, elsk deg sjølv og ikkje bry deg om kva andre trur, tenker og meinar om deg! Kristin: du e rå!

Stine jeanette

27.08.2015 kl.10:56

Så gøy med uventende ting som dumper ned i postkassen! Sånne ting gjør hverdagen ganske mye bedre 😊 selvfølgelig har du fine lesere når du selv er så uhøytidelig og jordnær. Applaus til deg!

Hilde

27.08.2015 kl.10:56

Så koselig :-)

jeg så deg på bloggerne, den episoden hvor du snakket om mammaen din. må bare få si at det rørte meg veldig. Hun er en flott dame og det er så fint å se hvordan dere tar vare på hverandre - inspirerende.

Ha en fin dag. Klem

Guro

27.08.2015 kl.10:57

Bloggen din er en fantastisk verden å klikke seg inn i, her er det bare positivitet og glede :D Og når du sprer masse glede, er det nettopp det du får tilbake ;-)

Solveig

27.08.2015 kl.11:49

Vet du hva? Jeg blir så glad av å lese bloggen din!! Den er så ærlig og fargerik og full av liv og kjærlighet! Og jeg kan noen ganger bli litt rørt av Dennis og deg. Dere er så kule, flotte og ærlige. Det er sånne som dere som varer evig! (Og nå hørtes jeg sikkert ut som jeg er 16 år, men jeg er 32, og har to barn...og jeg får også dobbelthake når jeg ler)

Og hvis dere skulle få unge(r) engang så vokser den opp i et lykkelig, fargerikt hjem.

Peeeez æn løv <3

Vilde S

27.08.2015 kl.12:10

Du er den ærligste og herligste bloggeren som finnes! Og det er nok derfor du har alle oss som heier på deg, og ikke prøver å trekke deg ned hele tiden. Du skriver om og deler så mye vi kan kjenne oss igjen i. Du har ikke et perfekt liv, hvem har vel det? Men du har et helt ærlig liv. Et liv fylt med glede, kjærlighet og farger. Noen ganger tenker jeg at det går ikke an å være så glad og positiv som du er. Men jo, det går an! Du er virkelig SÅ glad og positiv som du viser, du er helt ekte. Det er en stor grunn til at det er så fantastisk å lese bloggen din. Det er som å komme inn i en helt ekte fantasiverden, fylt med utrolig mye glede, positive tanker og uendelige mengder med farger. Akkurat slik jeg forestiller meg at leiligheten deres blir :) Aldri slutt å være deg selv, Kristin. Du er så vanvittig bra akkurat som du er! Og du vet nok ikke selv hvor stor glede vi har av deg! Hadde aldri trodd jeg skulle få en sånn tilknytning til en blogger som jeg har fått til deg, men du er så åpen, ærlig, morsom og helt fantastiske at det er umulig å ikke bli glad av deg, og glad i deg!

Mita

27.08.2015 kl.12:19

Tror absolutt du er inne på noe! Hvem kan vel slenge med leppen her inne, når du er så oppriktig og herlig! Ønsker deg alt godt!! Puss och kram 😙

Karoline E.N

27.08.2015 kl.12:22

God torsdag, kjære Kristin ❤️ Herregud, det er jo snart helg igjen. Hvor blir det av tiden, den bare flyr avgårde! Hahaa. Håper du hadde en super fin kveld i går, med feiring av pay!

Syns det er så trist at det finnes folk der ute som tar seg så til rette med og slenge dritt til folk dem ikke kjenner. Jeg får faktisk så vondt inni meg og jeg skjønner ikke at folk har samvittighet til og gjøre noe sånt heller! Skulle virkelig ønske at det var noe man kunne gjøre for og stoppe dette! Bloggen din gir fred til sjela, for den er så ærlig! Du skriver bra, oppdaterer bra, har en ryddig blogg og er en fantastisk person som bryr seg om dem rundt seg! Ååh, er så glad i deg <3 ønsker deg en super fin dag! Klem

Sara

27.08.2015 kl.12:26

Jeg også tenker det, at siden du er så ærlig, du viser alle sidene ved deg selv, du står for det du sier.

OG du har jo vært på Norges mest koko-program, som er Paradise, og selv etter det ble du ikke hatet på, som veldig pleier å bli etter en deltagelse i det programmet.

Jeg elsker bloggen din, jeg digger deg og er en stolt trofast leser som titter innom flere ganger daglig. Jeg er dessverre ikke så flink til å kommentere, men skal prøve å bli litt bedre!

Ha en strålende dag Kristin!

Hilde

27.08.2015 kl.12:30

Ikke noe rart at du ikke opplever noe dritt i kommentarfeltet! Det er nettopp fordi du er deg selv, og du er helt herlig! Og så setter du ordentlig pris på leserne dine - og så er du så ærlig. Jeg kunne sittet lenge og skrevet positive ting om deg. Stå på videre - jeg kommer garantert til å følge deg (og Dennis) videre! :D

Camilla.

27.08.2015 kl.13:58

Så koselig med ekstra oppmerksomhet i postkassen! Jeg har også en følelse av at du slipper mye 'troll' fordi du viser et liv som folk aksepterer som mer 'normalt'. Ikke fordi du ikke gjør spennende ting, men fordi du viser at alt ikke er perfekt, at ting er rotete, at du ikke bor i en hvit og svart leilighet, at regninger glemmes, at Fokus ikke bare er nydelig men også må på morgentur osv.

Stor klem til deg:* sikkert rart å ha hatt siste natt i leiligheten.

Benedicte

27.08.2015 kl.14:03

Og DU og bloggen din gjør alle våres liv bedre! ♡ Mye sant i det du sier at om man ikke er redd for å ikke fremstille alt så sinnsykt perfekt, så virker man straks mye mer menneskelig og tilnærmelig. Kanskje det er det som driver mange av nett-trollene... at enkelte blogger virker litt falske, og dermed også menneskene bak.. og ergo føles det ikke like gale å være stygg med mennesker man kanskje engang ikke tenker på som ekte. Det er jo overhodet ingen unnskyldning for disse, men ser logikken i at en som ikke nødvendigvis tar seg selv så høytidelig har mye å vinne på det. Ærlighet er noe av det viktigste i livet, også på en blogg. Så fortsett med å le av deg selv, få oss til å le, og bare generelt være det fantastiske og MENNESKELIGE mennesket du er! :-)

Emma Hulleberg

27.08.2015 kl.14:04

Ååå det var snilt av bloggleserne dine <3 Jeg tror at en av grunnene til at du ikke opplever slik hat som mange andre fordi du sprer så mye glede og viser den virkelige hverdag. Du legger ikke skjul på at ikke alt alltid er en dans på roser :-)

Jo også forresten jeg bare lurte på om jeg kunne lånt noen av bildene dine til et anbefalings innlegg jeg skriver? Jeg lager et innlegg om hvilke blogger jeg leser fast og du er en av de hehe :-) Ville hvertfall vært supert <3 Håper på svar, klem. Ha en fin dag videre

Ine

27.08.2015 kl.14:20

Hvor er det gule og hvite teppet dere har i stuen fra?:)

Julie Storlien

27.08.2015 kl.16:13

Hei fineste Kristin <3

Du fortjener det beste i alt <3 Glad du likte gaven, håper tingene kan gjøre det ekstra fint og fargerikt i den nye cribben! :D

Klem i fleng <3

Emma Julie

27.08.2015 kl.17:04

Åå, du er så god Kristin! Skjønner ikke hvorfor noen vil slenge dritt til helt normale mennesker. Kommer aldri helt til å skjønne meg på det greiene der! Det er kanskje sant det du sier at du har en veldig jordnær oppfatning hvor du i tillegg kan vise de "ikke fikset på" sidene av deg selv. Da kan man ikke finne noe å klage på heller. Du er i alle fall en veldig likanes jente virker det som! Ønsker deg en fantastisk dag :)

27.08.2015 kl.17:21

Kan du lage et sånt "på min telefon"-innlegg? :)

Kamilla F

27.08.2015 kl.18:31

Jeg tror du har mye rett i det du sier. Om noen mener en ting og legger ut om det, og dette er en sårbar ting, så vil selvfølgelig mange mennesker reagere på det. Da vi alle har ulike meninger. Derfor er det nok viktig å passe på hva man skriver, for noe som ikke provoserer deg kan lett provosere andre. Det kan også ha nye å si om hvordan man formulerer oss. Mye kan bli feiltolket og da blir det fort mye hat i kommentarfeltet. Jeg tror grunnen til at du får så lite "hat" er fordi du holder deg real. Mange fremstår livet som perfekt, selv om det er en løgn. Du er ikke redd for å nevne at du og Dennis har kranglet, og du er heller ikke redd for å vise en rotete skrivepult. Det er noe vi kan kjenne oss igjen i. Mens andre fremstår ting som helt perfekt, en mann som kommer med blomster hver dag, et ryddig hus til enhver tid, hår som er stylet og sminke som sitter perfekt. Det kjenner ikke vi oss alltid igjen i, da vi vet at dette ikke er virkeligheten (som regel). Og du blogger ikke for å få omtanke, omsorg og oppmerksomhet. Du gjør det fordi du digger det, og det digger jeg :-) Fortsett slik Kristin. Du er bare så flink med det du holder på med.. Jeg håper at veien din bare går oppover. Så er jeg utrolig glad for at dine og Dennis sine veier møttes. Dere er som hånd i hanske <3

Lina

27.08.2015 kl.21:13

Jeg synes ikke noe om det du skriver her. Nettopp angriper uten grunn, og at du har blitt spart er nok mest flaks, tror jeg. Selvsagt vil misunnelsen være hakket verre for de som kun viser de glansede sidene av seg selv, men at man er misunnelig på noen forsvarer ikke å slenge dritt eller komme med ulike typer trusler.

Leser man kommentarfeltet ditt her er jeg redd du gjør det motsatte, og at dette innlegget kan forsvare det å oppføre seg dårlig mot andre. Det bør du ikke godta!

Magdalena

27.08.2015 kl.21:26

<3

Veronika S

27.08.2015 kl.22:04

Er en god grunn til at vi blogglesere har valgt ut akkurat deg som vår favoritt ♡ Stå på, fineste Kristin!

Lisa

27.08.2015 kl.23:10

I love you :-D

StyleConnection

27.08.2015 kl.23:35

Anonym: Selvfølgelig :)

StyleConnection

27.08.2015 kl.23:35

Ine: Det er fra IKEA :)

StyleConnection

27.08.2015 kl.23:36

Emma Hulleberg: Selvfølgelig, kjære deg <3 Det er jo superhyggelig <3 <3 Klem

Stine Furulund

27.08.2015 kl.23:43

Heihei Kristin! Som mange (eller alle) skriver over her så er jeg enig med deg, bloggen din har blitt mitt lille inspirasjonssted og jeg blir alltid så motivert på selve livet etter jeg har lest :-)

Idag har jeg og resten av klassen gått Besseggen, det tok meg 6h10min og 29.800 skritt. Herrejesus nå er jeg så sliten så her blir det å finne bosoa før jeg sovner. Ha en fin dag i morgen!

Silje ML

28.08.2015 kl.08:20

Jeg har faktisk ikke tenkt over det på den måten før, men når du sier det så tror jeg det ligger en del sanhet i det du skriver! Men nettrollene oppererer jo mye pga sjalusi også tror jeg, at noen faktisk kan leve av å skrive og har et fint liv. Idiotisk uansett. Over til noe annet så fortjener ikke du noe annet en fantastiske lesere, så fantastisk, oppriktig og søt du er <3

Astrid

28.08.2015 kl.16:58

Hei Kristin!

Gratulerer med overstått, dagene går litt i ett her.

Dette har egentlig ikke noe med dette innlegget å gjøre, men jeg har fulgt deg både på blogg og snap de siste dagene, og jeg har ikke annet å si enn: du er herved ansatt som min interiør konsulent!! Høres ikke det fristen ut? Da har jeg et annet tilbud til deg. Når jeg har spart opp nok til å kjøpe leilighet selv, kan jeg bare kjøpe cribben din, ferdig innreddet! mohaha. Du kan bare løfte Dennis og Fokusen, og forflytte deg til neste hjem :p

Hege

28.08.2015 kl.18:56

Hei Kristin! Jeg synes ikke det er rart at trollene har latt deg være i fred. Du er rå, du er ærlig, du byr på deg selv og du leverer et fullstendig usminket produkt. Best av alt; du sprer en enorm glede og en titt innom bloggen din (og butikken din!) gjør hverdagen FARGERIK! Du er en inspirasjon! Ser frem til en "guida" tur i den nye leiligheten deres. :D

Stine

28.08.2015 kl.19:08

Det er vanskelig å ikke like deg, og på en måte bli glad i deg. Faktisk. Du er både åpen og ærlig, og du jobber hardt for å forme livet ditt.

Flytting er en krevende stuntøvelse, tro meg, jeg har flyttet 5 ganger til nå, men eier i dag et hus på ca 400 kvadratm. Når det er sagt, så kommer man dit ved hardt arbeid og ikke minst prioriteringer.

Lykke til med innflytting og fest! Enjoy!

Eirin vågen

28.08.2015 kl.22:32

Jeg elsker bloggen din, du inspirerer, viser at selv bloggere er vanlige menneske som kan ha det rotete i hjemme, slite med det same som alle og du er en EKTE real jente! Digget deg i fra første stund jeg såg deg og har fylt deg tett opp! Stå på! Masse lykke til med nye leiligheten å festen! Party hard!

Malin Askeland

28.08.2015 kl.22:40

Du har nok den mest inspirerende bloggen jeg noen gang har vært innom. Det du skriver er liksom så unik og artig å lese. Kan på en måte føle den sykt glade energien din - og det får meg faktisk til å bli i bedre humør. Jeg digger bloggen din, Kristin. Og det vet jeg at jeg ikke er alene om. Det er nok derfor du ikke har så mange stygge kommentarer - rett og slett fordi du og bloggen din er så vanvittig RÅÅ! <3

29.08.2015 kl.09:06

Jeg kjenner jeg lar meg provosere litt av at du sier at man har bittelitt ansvar selv når man blir utsatt for nettroll. Nettroll har ingenting med konstruktiv kritikk å gjøre. uansett om det er blogginnlegg som handler om klær eller interiør, eller en kvinne som uttaler seg politisk, så er det ugreit å bli hetset og omtalt i ufine ord og uttrykk. Og kvinner spesielt blir i disse forumene redusert til utseende og kropp(omtalt på ufine måter) bare fordi man uttrykker en mening. Jeg syns stort sett du har en flott blogg, du er inspirerende på mange områder! Men jeg skulle ønske du kunne heie litt mer på kvinner (f.eks ref. ditt innlegg om kvinnelige sjåfører en tid tilbake).Du har tross alt mange kvinner som heier på deg!det hjelper ikke problematikk som f.eks nettroll-kulturen (som består av flere menn enn kvinner) når kvinner er selv med på bygge oppunder "humormyter" som at kvinner er hysteriske sjåfører, eller at du tillegger noe ansvar på innleggforfatter dersom vedkommende blir spist levende av nettroll. Man må kunne ta imot andres meninger og kritikk, men usaklig hetsing fra nettroll skal man ikke føle man har ansvar for selv!

Skriv en ny kommentar

hits