EVIG KAOS!

My god!

Nå er jeg så sliten i både hodet og i beina, stuptrøtt og helt knust, haha. Mentalt også, for jeg er en av dem som får så forbanna dårlig samvittighet for alt, noe som i dag resulterte i at jeg rett og slett fikk dårlig samvittighet for at flyttefolka måtte flytte møblene våre!!

Er det ikke helt loka? Vi betaler dem jo faktisk for å flytte alt, men jeg fikk bare så vondt av å se på at de måtte bære mens jeg bare satt der liksom, og sånne følelser blir man veldig sliten av, haha. Så jeg hjalp litt til med bæringen, i tillegg til å tipse godt, haha.

Å flytte er i hvert fall ingen spøk, og noe som virkelig kan gjøre deg helt utmattet og veldig sur, hehe. For samboere kan lunten bli veldig, veeeeldig kort, og stemningen mellom Dennis og meg, har i dag vært noe amper, for å si det sånn. Jeg ler! Makan så sur vi har vært på hverandre i dag, men nå er vi venner igjen. Litt kranglete skal det være under sånne omstendigheter, eller hva? Vi sier det sånn!

Det er fortsatt mye rot som gjenstår, men alt av møbler og store ting er på plass i vårt nye hjem. Herregud for en deilig følelse! Heretter er det jo bare kos og bare gøy! Det er nå det gøyeste starter - å innrede og gjøre det skikkelig hjemmekoselig!Chill Out Sweat Pant HER // Diamond Tee HER

Nå må vi hoppe i dusjen og gjøre oss klar til kvelden. Pay har snart bursdag, og det skal feires med gjengen i dag. Det skal bli sååå kos!

Hvordan har dagen behandlet dere, skjønninger?

Klem i fleng  

26 kommentarer

Tonje

26.08.2015 kl.19:04

Jeg og typen flytter sammen om sånn ca 8 mnd og vi har enda ikke hatt en krangel! Hehe så jeg har sakt at krangelen kommer like rundt hjørnet når intriøret skal plasseres i alle hjørner

Jeg har en litt urban stil med masse duppeditter han har en mer hjemmekoslig stil uten for mye dill! Kan bli kult

Charlotte

26.08.2015 kl.19:34

Haha!! Å flytte er faen noe av det jævligste, men også noe av det gøyeste som finnes! Man kan rett og slett bli litt, eller VELDIG loco! Kos dere masse med prosessen!! :-D

Angela

26.08.2015 kl.19:42

ååh, jeg føler med dere. Flytting ække noe gøy! Lykke til videre :-)

26.08.2015 kl.19:43

Du må ha room tour! Jeg gleder meg allerede 😃

Tonje Pettersen

26.08.2015 kl.19:49

Gleder meg til å se sluttresultatet nå :D

Kamilla F

26.08.2015 kl.19:53

Er så normalt å bli irritert under sånne omstendigheter. Jeg blir som regel FORT irritert om jeg stresser, forandringer i planene, dårlig tid osv.. men det går alltid fort over (hjelper som regel med litt mat hehe!). DIGGER minnie mouse balongen og ELSKER ELSKER ELSKER minion bamsen! Jeg har en slik en selv bare mye mye mye mindre. Jeg klarte å grine meg til den av mannen :-D må man så må man. Jeg tror dette kommer til å bli dødsbra, masse lykke til videre med flytteprosessen til både deg og Dennis. Dere er så gode!

Vilde S

26.08.2015 kl.19:55

Flytting er faktisk helt jævlig!!! Men veldig gøy og veeeeeldig deilig når man er ferdig! Men skjønner godt at det er gøy å fikse i leilighet som man eier, det blir noe helt annet enn når man leier :) er SÅ gøy å følge med på snap!!! Er så spent på resultatet! (Måtte bare si det for ørtende gang haha)

Ingri

26.08.2015 kl.20:12

Helt normalt å krangle litt under sånne omstendigheter, Kristin ;) Her var det i allefall ikke husfred da vi flyttet :D

Julie

26.08.2015 kl.21:06

Kristin! Jeg blir så glad av å lese bloggen din!! Jeg er så glad du liker de knæsje fargene det gjør bloggen din til en veldig livlig og gøy blogg å lese! Stå på videre med flyttekaos og livet! Klem

Miriam

26.08.2015 kl.21:06

Har fulgt med deg på snapchat idag, og jeg syns det virka som at du var litt ukomfortabel når du drev og så på flyttefolket haha! Når du tralla litt med Fokus på armen. Litt sånn "hjelp, hva skal JEG gjøre da?" Du er søt da:-)

Dagen i daaag har behandla meg litt røft. Har vært tung uten at jeg egentlig vet hvorfor. Sånne dager ass.

Elisabeth Bentzen

26.08.2015 kl.21:37

jeg blir så glad når jeg leser bloggen din, mange fine bilder og så mange fine farger :)

Emilie

26.08.2015 kl.22:12

Hei!😀 kan du ikke dokumentere flytte og oppussingsprosessen på snapchat slik at vi lesere kan se hvordan det blir osv? Litt slik som anette marie (tingjegliker) gjorde mens hun pusset opp? 😀

Karoline E.N

26.08.2015 kl.22:56

Hello fine deg <3

Hahahah, du var nå litt søt på snapchat da disse folkene bar tingene deres. Da vi flyttet måtte vi gjøre alt sånt selv og trur vi kunne spart litt tid om et flyttebyrå hadde gjort det, men jeg vet faktisk ikke om det finnes noe sånt i Trysil! Hahaa, men jeg vet hva du mener med dårlig samvittighet! Krangling kommer med flyttingen, eller dårlig stemmning er vel rette ordet. Jeg har hvert der selv og jeg husker den dårlig stemmningen det ble av det, men jeg kan love deg at så snart ting er på plass og det bare er igjen det morsomste kommer stemmningen med en gang. Kjøp litt ferdig mat til middag, dere kan kose dere med på gulvet i leiligheten mens dere prater om hvor fint det blir og hvor godt det skal bli ferdig og komme i orden og nyt at dere har kjøpt dere leilighet. Det gjorde vi og det øyeblikket av og nyte middagen på gulvet i flyttekaoset glemmer jeg aldri. Var som og være i en liten bobble :)

Håper du får en fantastisk kveld gode snille Kristin! ❤️ Jeg lurte på om du hadde lest mailen min, for har ikke fått noe post av deg enda, men ikke stress med det. Stor klem

krist.in

26.08.2015 kl.23:06

åh, det er så gøy å flytte - himla stress - men det er jo ganske digg også! Noen dager drømmer jeg om å bare pakke ned alle tingene våre for å flytte.. kunne gjerne vært til samme leilighet da, haha, men bare det å ta bort alt og sette opp på nytt - herlig følelse ! nyt det !

VILDE

27.08.2015 kl.00:00

Åååå, gleder meg sånn til å se!! Flytting kan være stess, men det er jo gøyt også.

Også lurer jeg på hvor gammel Fokus er? Han er så nydelig. Har lyst på en pomeranian selv, de virker så fantastiske. Synes du noen gang det er stress å ha hund, eller klarer du helt fint å balansere jobb og andre planer med det å ha hund? Krever jo en del tid og tur hver dag. Jeg har dessverre ikke tid til hund for øyeblikket, men skal ikke se bort ifra at jeg skaffer meg en i fremtiden :-D

Irene

27.08.2015 kl.07:18

omg!! hahaha ja! nettopp flyttet selv så kjenner meg igjen! hehe ;)

Caroline Madsen

27.08.2015 kl.07:32

Halloo! Åå digger nloggen din, flytting er stress uansett hvor eller hvem du flytter med. Åå gud digger møblene dine og farger, kunne du lagd en video der du abre går rundt i leiligheten og bare forteller litt om hvor du fikk tak i møblene? En slags innkjøpsvideo for gamle ting haha! Hadde vært så kult, du har så kul stil i tilegg so keep it up :*

worldofliz

27.08.2015 kl.08:43

Flytting er helvete, helt til lalt er på plass og en kan nyte det nye hjemmet :)

Christine

27.08.2015 kl.10:28

Hei Kristin! Har du selv kjøpt de fine og fargerike lampene på bildene, eller hang de i leiligheten fra før? Jeg har lett etter sånne lenge, og lurer veldig på hvor de er fra :)

Gratulerer med leiligheten :)

27.08.2015 kl.11:30

kommer den gamle leiligheten til å være til salgs da hehe? er på leit etter ny leilighet

Marie

27.08.2015 kl.15:18

Kan du lage video av huset når det blir ferdig!?!?:D

Emma Julie

27.08.2015 kl.16:53

Haha, du er vel god Kristin! Slikt stress kan gjøre lunten ganske liten ja, så tror ikke det er noe problem. Håper dere hadde det topp med feiring av Pay :)

StyleConnection

27.08.2015 kl.23:35

Marie: Selvsagt :)

28.08.2015 kl.00:43

Flytting er det motsatte av parterapi. Det er bokstavelig talt døde sokker, søppel og svigermor på boks. Vi flytta for 4 uker siden, og er snart venner igjen. :)

LisaLDN

28.08.2015 kl.01:08

Hehe, er nok standard med litt dårlig stemning ja :) Eg er faktisk i Bergen i helga! Skal ut med noken venner, har du tips til bra utested? (vil danse!) :)

Stine

03.09.2015 kl.17:17

Hva slags flyttebyrå brukte dere? Er på jakt etter ett selv!!:)

Skriv en ny kommentar

hits