5 TING HAN IKKE VIL HØRE!!!

Haha, 

Selvom vi er i starten av flyttekaoset, og ikke i nærheten av halvveis, har jeg likevel fått smake på hva som er poppis og hva som virkelig ikke er poppis i det hele tatt - det er nemlig et par-tre ting man absolutt ikke skal spørre om eller si til en mann, når man holder på med inn- og utflytt, oppussing, og mekking av møbler!

Jeg har alltid vært ganske handy, og er den som alltid har skrudd og fikset ting på egenhånd. Derfor er jeg en av de ekstremt irriterende personene å være på flyttefot med, rett og slett fordi jeg liksom vet best. Sorry altså, men sånn er det bare. Jeg har skrudd sammen flere møbler enn de fleste, og jeg vet hvor viktig det er å både holde seg til bruksanvisningen, og i tillegg være nøyaktig, tålmodig og nøye. Det har jeg fått lære the hard way, da jeg en gang skrudde sammen en garderobe helt feil, og måtte demontere ALT for å få ting til å stemme. Damn, jeg glemmer aldri hvor sur jeg var, haha.

Dennis er av dem som selv mener at han er et naturtalent når det kommer til å mekke møbler, UTEN bruksanvisning!!!

Dette stemmer til en viss grad, men jeg klarer likevel ikke å holde meg helt unna. Når man er kontrollfreak, gjør det rett og slett vondt å se på den slags, haha, og jeg MÅ liksom bare være hun dødsirriterende samboeren som skal spørre og være helt nørd (UNNSKYLD, DENNIS!).

Jeg tenkte det kunne være like så greit å notere ned disse spørsmålene, sånn til alle dere kvinner dere ute som skal gjennom det samme flytte-mekke-helvete som meg.

Dette skal dere altså IKKE spørre mannen om!

1. Trenger du hjelp? Nei vettu hva! Hvorfor i alle dager skal en sterk mann ha hjelp av en slapp frøken? Dette spørsmålet her blir ikke alltid like godt mottatt, og det passer seg tydeligvis ikke å spørre om han trenger hjelp til å f.eks. skru. Å skru ka han for pokker klare sjæl, uten hjelp fra verken den ene eller den andre, haha. 

Konklusjon: La han komme til deg om han trenger deg!

2. Skal jeg bære den tyngste esken? LOL! Det spør man bare ikke om!

Konklusjon: Ta det letteste uansett. Legg gjerne til en liten; "du må ta det som er tyngst å bære siden du er så sterk!"

3. Er du snart ferdig eller? Om det går litt treigt med mekkingen av et møbel, vil det garantert ikke gå fortere om du stiller dette spørsmålet. 

Konklusjon: Ikke bry deg om hvor lang tid ting tar!

4. Har du husket å følge bruksanvisningen? Om svaret er ja eller nei, så skal jeg love deg at han blir irritert om han får spørsmålet. Det viser at du henger over han som en hauk, for å passe på at han gjør ting riktig. Dette skaper bare dårlig stemning!

Konklusjon: La han gjøre det på sin måte, og heller bli sur på seg selv om han ikke har gjort som i bruksanvisningen!

5. Du vet at det der er IKEAs enkleste møbel å skru sammen, sant? HEHE! Det skal jeg banne på at han er klar over fra før, og det er han ikke interessert i å bli minnet på om han sliter litt med å få skruene inn i riktig hull, haha!

Konklusjon: Aldri si noe sånt!

 

Så..

Å la være å si noe som dette ligger nok naturlig for de aller fleste, men er du så irriterende og kontrollerende som meg, kan det være en idé å notere ned dette, haha. Jeg vet ikke om jeg gleder meg til mer montering jeg altså, for i går ble det faktisk ganske dårlig stemnig. Jeg ler meg ihjel!! Hahahahah.

Talk later, babes!

LOVE YA'LL 

21 kommentarer

Karoline E.N

25.08.2015 kl.12:19

God tirsdag, fine fine Kristin <3

Hahaha, jeg ler meg ihjel. Jeg vet akuratt hvordan du har det, da jeg selv gikk igjennom det for litt over 2 år siden. Den dag i dag skrur vi som regel møbler sammen, men får som regel litt kjeft her og der, så pleier og vente med og hjelpe til, til jeg blir spurt. Men da kan han også bli litt irritert, for om jeg ikke ser at han trenger hjelp, mener han at jeg burdde se at han trenger det! Veldig frustrerende 😂 hahaha. Mannfolk, trur dem har den samme sykdommen. Jeg ler meg uansett ihjel! Lykke til videre, smilet og stemmningen kommer tilbake når alt er ferdig. Jeg lover <3 har selv hvert der! Ønsker deg en super deilig dag - klem klem

Caroline

25.08.2015 kl.12:48

hahahaa, GØY. Ble det youtube film av det?;))

Tonje

25.08.2015 kl.12:49

Hehe, morro kan jeg tenke meg... dere får kose dere oppi det hele og lage litt morro ut av det, kanskje en konkurranse hadde gjort seg?

Lykke til videre!

Marianne

25.08.2015 kl.12:51

Hahaha, oh my... Kjente meg veldig igjen! Kontrollfreak og perfeksjonist helt ut i fingertuppene!

Emma Julie

25.08.2015 kl.12:59

Haha, dumt å gå i den fellen. Håper dere får en fin dag med god stemning :)

Caroline

25.08.2015 kl.13:02

Hahah ! Bra skrevet ! =D

Kjente meg så igjen.. spesielt :

Har du lest bruksanvisningen ?

Maren M

25.08.2015 kl.13:09

Haha, dævver! Særlig fordi det er komplett MOTSATT her i gården (på noen av punktene vel å merke). Han bærer det tyngste, men når det kommer til møbler så er jeg den som er utålmodig og helst stoler på mine egne ferdigheter som egenlært møbelsnekker. Det ender som oftes med skraper på både møbler og stolthet samt en salig skyllebøtte på stakkaren som bare prøvde hjelpe meg ved å være logisk. Vi er vel blitt enige om at han tar seg av skruingen og at jeg holder meg lengst mulig vekke, haha.

Gina

25.08.2015 kl.13:34

Hahaha, det høres kjent ut :P

martesh

25.08.2015 kl.13:45

Haha! Jeg har gjort samme feilen, bare med pappa.

Forsåvidt burde man ikke stille dem til meg heller, hehe!

Håper dere får det til!

cuskima

25.08.2015 kl.13:53

i over 5 år bodde eg med en fyr som var like handy som funskjonhemmet erter i pose og huset mitt så sånn på halv åtte ut fordi vi aldri ble ferdig med noe fordi han ikkje kunne se det for seg......nå bor eg alene og bygget nytt bad for 2 helger siden og har fått så sykt skryt for smak og sammensetning og spennende løsning av mine venner OG av rørleggerene som var begge to menn.....så da sier eg at vil du ha noe gjort ordentlig så gjør det selv :D

Eg mener ikkje at alle damer skal bo alene,bare mener at vil du ha tingene gjort pent og du er flink med IKEA hvorfor i det hele tatt be ham?

exen min gjorde som deg og monterte en Hemnes kommode oppned..er det mulig likssom....

eg er knallfornøyd med badet som eg skrudde helt sammen selv med unntak av dusjkabinett med badekar..eg kjenner min begrensing og det rørleggergreiene :D

Camilla.

25.08.2015 kl.13:56

Det å sette sammen møbler er noen av det jeg ser på som mest dårlig stemning, haha. Det blir alltid så mye spørsmål og man sier noe feil, eller man gjør noe feil, må starte på nytt, må gå tilbake, mangler en skrue osvosv.

Den beste løsningen her i huset når det kommer til fiksing av nye møber osv er at så langt der gå skal bare én holde på av gangen. Man kan heller holde på med to ting separert. Så slipper man å 'irritere' hverandre ;-)

Det er likevel verdt det når alle møblene er oppe, man må bare ha litt førevar-teknikk på irritasjonsmomentene. :*

Malin Seglem

25.08.2015 kl.14:50

Håper det ble litt filming under møbel mekkingen😁😁

Margethe

25.08.2015 kl.15:28

haha! Det er presis(!) slik vi har det hjemme.... Men du glemte det verste spørsmålet : "Er du sikker på at det er slik det skal være? Gjerne etterfulgt av et "fordi...."

Da er det like før det hagler både spiker og hammer

Malin Askeland

25.08.2015 kl.19:01

Hehehe, jeg fant nettopp ut at jeg er en liten kontrollfreak. Det er nok slik det er her i heimen også :))))

Carina

25.08.2015 kl.20:48

Haha! Ler meg ihjel! :) Er så sant som det går ann å få det! :) Masse lykke til videre med flytting. Gleder meg til å se resultatet :)

Miriam

25.08.2015 kl.22:14

Hahahah, så morsomt!!! Veldig enig i den lista der. Den lista er egentlig oppskriften på og gjøre typen litt sånn... ja, hva skal man si? Smågrinete? ;-) Er nok litt sånn selv, at jeg vet best, men hehe, gutta kan sitt dem og... (Ikke si at jeg sa det).

Klem til deg

Kamilla F

25.08.2015 kl.22:53

Hehe! Noen mannfolk ass! Jeg klarer ikke å la vær å spørre om jeg skal hjelpe til. Har ikke hjerte til å bare stå å se på at jobben skal bli gjort! Men å sleppe å bære den tyngste esken er alfa-omega for meg! Hehe!

Det ser ut som dere stortrives i leiligheten allerede, det gjør meg SÅÅ glad! Jeg håper dere får det helt fantastisk og at dere en dag får det perfekte drømmehuset! Håper Dennis snart frir til deg, du er en jente (dame/kvinne kanskje?) Som er vell verdt å ta vare på!

Nikita <3

26.08.2015 kl.08:27

Hehe bra innlegg :P

worldofliz

26.08.2015 kl.08:30

Hahaha

Vilde S

26.08.2015 kl.19:47

Hahahha!! Sånn er det vel med gutter og det meste? :) er som regel best å holde kjeft, selvom vi jenter alltid vet best (selvfølgelig) :)

Silje

27.08.2015 kl.21:09

Kjenner meg igjen ja! Skrudde ned senga vår og opp en annen seng igår, og jeg var brå sikker på den ikke passet til våre madrasser. Men han skulle bare få den opp uansett, og prøvde å unnskylde at det kom ikke til å gjøre noe om den stakk litt ut. Begynte sent på kvelden gjorde han og. Jeg viste dette ikke kom til å ende bra.. men e hjalp han og prøvde å være til hjelp..noe jeg tydeligvis ikke var. bare klaging haha.

Jeg slo opp bruksannvisning på ikea sin side vettu og satte det klart til han. Men dette huska han så var ikke så nødvendig.

Tilslutt hadde han skrudd noe feil og måtte gå helt tilbake....

Og i tillegg så viste senga seg og være for liten! e dauer... akkurat det jeg sa! så måtte vi skru den ned igjen! endte med å ligge på madrassene i natt! Lurer på hvor lenge vi skal ligge her... Yay

Skriv en ny kommentar

hits