UKENS...

Heia, finingene mine 

Har dere en fin søndag så langt? 

Jeg er straks på vei ut døren for å møte jentene, men først er det på tide å komme med en aldri så liten "ukens..."

WANDERLUST:

Denne ukens wanderlust er uten tvil Italia, nærmere bestemt Burano! FOR et sted! Og så så fargerikt da gitt!? Love it!

Historien bak de fargerike husene er veldig sjarmerende, for det var faktisk fiskerne på denne øyen som besluttet å male husene sine med lyse og freshe farger, slik at husene var lett å skille gjennom tykk tåke, da de kom hjem fra fisketur. Resultatet er en munter regnbuefarget by, med masse sjarm, kultur og historie. Fargene på husene har vært med de fastboendes familier i århundrer, og hvis de ønsker å male, må de velge farge fra et fargekart bestemt av regjeringen. Helt herlig, ikke sant? Her vil jeg bo!

RESTAURANTANBEFALING:

Åh! Ostebutikken her på Grünerløkka er den mest sjarmerende og romantiske restauranten man kan besøke. Og er man sånn som meg som ELSKER ost, er dette rene paradiset. Her var Dennis og jeg på date i går kveld, og det er få ting som er mer romantisk enn å nyte rødvin og god mat, på et bittelite bord med rødrutet duk. Helt magisk!INSTAGRAM:

Det er vel ikke overraskende at enda en fargerik konto har inspirert meg denne uken, haha. @theconnoisseurofcute er en eneste stor og vidunderlig fargefest, og jeg blir alltid like inspirert av alle de sprudlende bildene som legges ut her. Hurra!

LÅT:

Okei.. Dette er det sjukeste jeg har hørt. Det vakreste, særeste og mest vidunderlige EVER! Disse damene gir deg gåsehud, det er helt forbanna RÅTT å høre på, og jeg vil bare høre denne fantastiske mixen om og om igjen. Dette er MAGI!!

CRAVING:

Grillmat er sommermat, og grillmat er så ubeskrivelig yummy! 

Denne uken har jeg hatt lyst til å grille hver eneste dag, haha, og grillen har virkelig fått kjørt seg. Jeg får vann i munnen av tanken.. Grillspyd, sommerkoteletter.. Mmmm... Give it to me!

BESTE INNKJØP:

Jeg kan ikke akkurat legge skjul på at jeg hoppet av glede da jeg fant så mange freshe stoff på Stoff & Stil. Nå skal jeg sy noen superfreshe puter til den nye leiligheten, og det er alltid kjekt å lage noe man ikke har sett andre steder. 

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var jeg hungover på Scanic Ørnen, etter en fantastisk bursdagsfeiring med de herlige venninnene mine i Bergen. Jeg husker fortsatt hvor dårlig jeg var dagen derpå, haha, men hvor vanvittig gøy vi hadde det. Hurraaaa for gode venner og hyggelige sammenkomster. Det er det beste som finnes!

Har dere noe kjekt å dele fra uken som snart er over? 

Nyt dagen, vakringer! Sees senere ♥

Kyss og Klem 

10 kommentarer

Kristine

23.08.2015 kl.13:15

Morsome innlegg du lager, til en hver tid! Du gjør en super jobb!

Har tilbringet denne uken med kjæresten som bor 4timer unda.. Og drar på jobb i 14 dager. Så må nyte den tiden han er hjemme :))

Karoline E.N

23.08.2015 kl.13:23

God søndag, beste Kristin ❤️☀️ Håper solen skinner for deg i dag også! Ukens er alltid morsomt og lese, så hurra for slike innlegg. Jeg håper bursdagen din i går var magisk og at du har en like fin dag i dag! Jeg fikk også lyst til og flytte inn i disse fargerike bygningene, for kjære vene så awesome. Jeg kan virkelig ikke fatte og begripe at det ikke finnes sånt i Oslo, eller andre steder i Norge, for herregud og glad man blir bare av og se disse bygningene på bilder. Tenk da hvor glad man blir om man bodde i en sånn leilighet eller hadde sånne bygninger rundt seg. Her i Norge er det jo bare triste grå bygningen omt, og det er så livløst. Nå kan det jo hende det finnes sånne fine bygninger i Norge også, som j ikke vet om. Men hittil i livet har j ikke akuratt sett noen. Hehe! Grillmat er Nmmm, fikk vann i munn! Man må grille så lenge det er sommer (selv om det kan hende jeg tenner griller på vinteren også) og ingen ting smaker bedre en grillmat. Jeg også ELSKER OST!! Ost er livet.. Nmmmmmmm! Så denne restauranten på j prøve neste gang j er i Oslo 😃 denne uken har j hvert henta på loka med smak av skalle (en godis i svergie, sikkert i Norge også) haha.

Jeg ønsker deg en super deilig dag, kos deg med venninner! Jeg lurte også på om du hadde fått mailen min, anngående den konkurransen du hadde på instagram. Lag deg en fin dag, fine fine Kristi ❤️❤️ Stor klem

LisaLDN

23.08.2015 kl.13:40

Masse fin inspirasjon! Har so sjukt lyst tilbake til Italia og no har eg fått ein ny plass til bucket lista mi!

Stine

23.08.2015 kl.15:33

Hei, kjempe fin blogg! jeg har skrevet ett blogginnleg som jeg har kalt "De vakrestes rett: det lønner seg å være vakker". Kanskje litt deprimerende? Men det er mange overraskende fordeler med å ha et bra utseende. Kanskje noe å lese for alle mote og sminke interesserte jenter? http://www.sosialerom.no/2015/08/de-vakrestes-rett-vakre-mennesker-har-det-lettere-enn-andre/

Silje ML

23.08.2015 kl.15:43

Liker disse oppdateringene :D Er jo nesten som husene i fargegata i Stavanger, bare det var enda mer skjerm og stil over disse i Italia da! Såå koseligt. Italia skal abselutt legges til "må reise til før jeg dør" listen min :D Begynner å bli rimelig lang, men hallo reising er jo livet!!! Kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker å reise, oppdage verden og se nye land :D haha ja nok tullesnakk, ha en fantastisk dag videre og håper du hadde en super bursdag, det fortjener du <3

Emma Julie

23.08.2015 kl.15:55

Oi, for et sjarmerende sted og historie! Man blir så glad av farger. Restauranten og grillmaten så heller ikke så ille ut. I kveld er det siste dag av fadderuka hvor vi skal se på film ute i en park. Så det må nytes før det virkelige voksenlivet starter i morgen! Nyt dagen :)

Vilde S

23.08.2015 kl.18:36

Fantastisk! Ta meg med til Burano!!! Håper du har kost deg med jentene!! :)

Maren w

23.08.2015 kl.23:04

elsker disse Innleggene! Kan du kansje begynne med ukas kommentar også? Ha en fin ik solstråla

Malin Askeland

24.08.2015 kl.19:27

Åh du kristin! Skal virkelig si at du er inspirerende. Du sprer så mye glede, og din dilla på farger skal jeg virkelig si har smittet over på meg. Har allerede kjøpt inn en goood del til leiligheten min selv. FARGER ER LIVET. Tusen takk for at du er du<3

Iris

06.09.2015 kl.08:08

Jeg fikk såååå lyst til å dra til Murano, virker som en fantastisk by. Dessverre tror jeg du har skrevet byen feil. Den øya heter Murano og ikke burano

Skriv en ny kommentar

hits