15 SCENARIER - OG HVA JEG VILLE GJORT!

Heia, superstars 

For ikke så lenge siden var det en av dere som foreslo at jeg skulle svare på hva jeg ville gjort hvis jeg havnet i ulike scenarier.. Her har dere svaret, haha!

1. Du er ute og går tur. Du har musikk på øra og har dermed blokkert verden helt ute. Du tror du er alene, og slipper dermed en smyger som viser seg å være høyere enn du trodde. Du snur deg rundt og oppdager at det går en guttegjeng bak deg. Hva gjør du?

Oj! Jeg blir flau bare av tanken, haha. Det er ikke mye mer å gjøre med situasjonen enn å smile lurt, fyre musikken på full guffe, og sette opp tempoet. Time to leave!

2. Du er på butikken og har det en smule travelt. Køen er lang, og det er kun én kasse åpen. Du sier frustrert at "KAN DERE IKKE SE TIL Å ÅPNE EN TIL KASSE? FOLK HAR DET TRAVELT?!" og oppdager at hun i kassa er en god venninne du ikke visste jobbet der. Hva gjør du?

Da blir jeg nok litt rød i trynet og bittelitt stresset, mens jeg sier noe sånt som at; "neimen er det du som sitter her? Unnskyld for at jeg klikket i vinkel nettopp, jeg er så stresset og har så sinnsykt dårlig tid, og da koker det rett og slett bare fullstendig over". Deretter hadde jeg spurt hvordan det stod til, sagt at vi måtte ta en date snart, og lagt et par ekstra ting på båndet, haha. 

3. Du er på jentevors. Du har blitt med ei venninne og kjenner dermed ingen andre der. For å bryte stillheten forteller du en episode du hadde hørt om, om ei jente som totalt hadde driti seg ut på byen, og ler kraftig etterpå. Det viser seg at denne jenta er på vorset og sitter like ved deg. Hva gjør du?

Her må jeg satse alt på at hun dette skjedde med ikke tar seg selv så høytidelig, og at hun er en morsom dame som tør å le litt av seg selv. Hvis ikke hun er av dem, hadde jeg prøvd å få henne til å forstå at dette er en god historie, for så å legge ut om alle de gangene jeg selv har driti meg ut, og da hadde vi blitt sittende der en stund for å si det sånn, haha. 

4. Du får et tilbud om å fronte SATS (eller annet treningssenter) i en kampanje. De kommer til å sende PT-er på deg og gi deg tett oppfølging i FEM uker. Hva gjør du?

Oj.. 

Hmmm.. 

Å bruke meg i en treningskampanje er jo en eneste stor komedie, haha. Men jeg hadde nok takket ja for å se hvilke underverker PT-en kunne gjøre for meg. Det hadde jo vært gøy å føle på det å være i god form, og ha god kondis! 

5. Du er alene hjemme og graviditetstesten lyser positivt: hvem hadde du sagt det til først?

Til et kamera, HAHA! For jeg hadde garantert rigget det opp for anledningen for å filme reaksjonen!

6. Du er på festival og har valgt å sove i campen. Når du skal legge deg oppdager du at to personer har inntatt teltet ditt for litt 'kos'. Du kjenner dem ikke. Hva gjør du?

Okei.. INGEN driver å har seg i MIN seng!! Her hadde jeg blitt forbanna og kvalm. Jeg hadde fått dem til å komme seg til helsikens ut av teltet mitt, samtidig som jeg hadde latt teltet stå og sjekket inn i teltet til noen andre venner. 

7. Du er på restaurant, og en av de andre gjestene setter maten i halsen. Hva gjør du?

Jeg får like mye panikk som han som setter maten i halsen, og krysser fingrene for at noen i rommet hjelper til. Jeg har aldri reddet noen fra å kveles før, og er livredd for å gjøre noe feil, som kan føre til større komplikasjoner, men om ingen kan hjelpe gjør jeg så godt jeg kan!

8. Du er på badeland med masse gode venner, været er herlig og dere bestemmer dere for og ta en av de råeste skliene som er der. Når du kommer nederst i sklien og skal reise deg, oppdager du at bikini toppen har detti av, og det står en masse folk rundt deg. Hva gjør du?

Her er det bare én ting å gjøre, og det er å le av seg selv og smile. Det er det beste forsvar i relativt kleine situasjoner, og litt pupper har jo aldri skadet noen, hehe!

 

9. Du er på er kjøpesenter, må plutselig veldig på do og på vei ut klarer du og få med deg et langt papir under skoen, som du ikke oppdager før venninnen din sier i fra. Hva gjør du?

Dette har jeg gjort så mange ganger, og som regel har jeg ikke en venninne med meg som kan si ifra, haha. Da er det bare til å fjerne papiret, smile litt, og gå videre!

10. Du forteller om noe kjempe stygt du har sett i en butikk, og det viser seg at venninnen din har på seg denne kjempe stygge tingen. Hva gjør du?

Vi liker forskjellige ting, og det er viktig å akseptere at vi har ulik smak når det gjelder klær og tilbehør. Jeg er ærlig, og sier at jeg fortsatt synes denne tingen er stygg, men at den ble mindre stygg på den fine venninnen min, hehe. 

11. Du står i heisen, med en god del viktige mennesker fra et møte om StyleConnection. Plutselig slipper han ved siden av deg en SKIKKELIG høylytt fis!! Og den lukter egg... HVORDAN REAGERER DU? 

Først og fremst blir jeg redd for at noen skal tro det er meg, og hvis jeg havner i slike situasjoner blir jeg alltid like utilpass.. Både fordi det er forbanna ekkelt, men også fordi jeg aldri vet hvordan jeg skal reagere. Man kan jo liksom ikke hyle ut; "hvem pokker har sluppet en fis?????", og så er det jo dette ordtaket fra barndommen; Den som fisen først er var, den er fisens rette far. Haha, på grunn av denne lille reglen, er jeg aldri hun som spør hvem som har sluppet en liten jævel!

12. Du tryner så lang du er med IKEA handlevognen, og den velter midt i tjukkeste IKEA. Folk snur seg og ser. Hva gjør du?

Jeg ler. Høyt! Og så blir jeg liggende litt for å slappe av, og tenke på hva jeg skal si når jeg reiser meg igjen. Spørsmål som; "kommer noen til å hjelpe meg?", og "vil jeg egentlig ha hjelp", surrer i hodet mitt!

13. Du har sett deg ut en vare i en butikk. Denne varen er the REAL DEAL, hjertet ditt har ikke hamret så mye over en dings på en evighet. Du får en følelse av forelskelse. Du skal på butikken og kjøpe den. Når du kommer til varehyllen, ser du at det er tomt, og dem har ikke varen på lager. Hva gjør du?

Dette har skjedd flere ganger, og da spør jeg først om varen er tilgjengelig noen andre steder i landet. Om den er det, spør jeg om den kan sendes til butikken. Om den ikke kan sendes, kan jeg være villig til å kjøre laaaangt for å få fatt i et favorittprodukt, haha. Om den er utsolgt i hele landet, går jeg rett inn på finn.no eller ebay, for å se om jeg finner den der. Jeg setter altså i gang en massiv aksjon for å få tingen i hus!

14. Du er på flyplassen tidlig på morgenen på vei hjem fra et varmt og eksotisk land. Kvelden før spiste du et godt måltid, men det var bakterier i maten som magen din ikke likte så godt. Når du da har sjekket inn på flyplassen merker du at magen din er i ulaget og du må på do NÅ. Det er kø på doene. Hva gjør du?

Dette er den mest ubehagelige situasjonen å havne i. Både fordi du føler deg elendig, og fordi du må sprutbæsje foran en hel haug av kvinnfolk på offentlig toalett. Jeg har heldigvis ikke havnet i en slik situasjon tidligere (bank i bordet) og aner ikke hvordan jeg hadde håndtert den!

15. Du skal på et viktig møte for Styleconnection og må kjøre for å komme til møtet. Alle parkeringsplassene i området er fulle og det er fem minutter til møtet starter. Hva gjør du?

Heheheh, dette er meg i et nøtteskall. Møtet kommer først, og jeg parkerer på gresset om jeg må, eller et sted hvor det ikke er lovlig. Det er en grunn for at jeg har kulepenn og papir i bilen for å si det sånn, og skriver en lapp som jeg legger i vinduet, om at jeg kan nås på dette telefonnummeret, om bilen må flyttes. Jeg kliner til med noen smilefjes også, sånn for sikkerhets skyld!

Hehehe.. Hva hadde dere gjort?

Nå skal det flyttes, skravles senere  

 

16 kommentarer

Caroline Madsen

26.08.2015 kl.10:00

Ooh my good, du er bare best! Dritmorsomt å lese, blir bare så himla glad av å lese bloggen din!

Julie

26.08.2015 kl.10:17

Etter verdens mest hektiske morning og på vei til nervepirrende jobbintervju var det gull verdt å lese dette blogginnlegget :D Fikk meg helt til å glemme alt av bekymringer og stress og i et skikkelig gla-humør :)))

Miriam

26.08.2015 kl.11:57

Haha dette var utrolig artig! Morsomt å lese hvordan du ville reagert i ulike situasjoner. Du har en personlighet som er så BRA, du er en gledesspreder!! Jeg tror at hvis du hadde kommet overfor en litt flau situasjon, er du så søt at ingen bryr seg uansett haha.

Ha en fin dag og enda Lykke til med flyttingen <3

RT

26.08.2015 kl.12:28

Unnskyld for at vi ikke hadde VASKEHALL når du kom innom bensinstasjonen i går! Jeg rakk ikke en gang og si hvor kul du er )): håper du fant en læll! Lykke til med flyttingen!!! (((:

susannevedvik

26.08.2015 kl.12:28

Haha, så morsomt innlegg! Masse lykke til med flyttingen :D

silje ml

26.08.2015 kl.12:50

Hahah tror jeg hadde gjort mye av det samme som deg i de forskjellige situasjonene😃

Stine jeanette

26.08.2015 kl.13:00

Du er en fantastisk morsom dame!! Ha en fin dag 😄

Madde

26.08.2015 kl.13:08

Jeg digger bloggen din! En ordentlig gla'blogg!😊👊🏼

Karoline E.N

26.08.2015 kl.13:21

Hahaha, jeg må le! Gud så herlig du er Kristin ❤️ Fy søren altså. Jeg hadde nok gjort en del av det samme som deg i disse situasjonenen for og si det sånn. Herlig det med lappen i ruten om bilen må flyttes 😂 haha. Lykke til med flyttingen, gleder meg til og se ressultatet. Ha en super fin dag - klem

Kamilla F

26.08.2015 kl.15:38

For noen bra svar da! Jeg tror jeg hadde blitt dødsflau av alt, men du bare tar ting helt cool. Det betyr at du får rynker sent da :-D hehe! Jeg håper det går bra med flyttingen, i følge snapchat så blir det noen fargerike vegger å se i leiligheten deres :) GUD jeg GLEDER meg til å se sluttresultatet, eller jeg HÅPER INDERLIG at du legger ut bilde når leiligheten er på topp?! Det hadde vært så kjekt og inspirerende! Jeg håper du har hatt en fin morning, og får en herlig og avslappende kveld. Du er så god, STOR klem fra meg

Lena

26.08.2015 kl.16:39

For et gøy innlegg! Haha!

VILDE

26.08.2015 kl.17:52

HAHA, jeg elsket dette innlegget! Dette vil vi ha mer av. Skal prøve å komme opp med noen situasjoner til neste gang. Nå venter jeg i spenning på en video fra leiligheten. Det tror jeg vi alle ønsker oss!!! Ha en strålende dag, jeg digger deg!

LisaLDN

26.08.2015 kl.18:59

Kjempemorsomt! Elsker at du ikkje tar deg sjølv so høgtidelig, hadde ELSKA å truffet deg på fylla :D Må kanskje kopiera desse til min eigen blogg :)

Emma Julie

27.08.2015 kl.16:48

Artig innlegg! Lurer på hva man faktisk hadde gjort i disse situasjonene. Håper du hadde en fin onsdag :)

Julie

28.08.2015 kl.21:28

Haha! Den med dopapir under skoa har jeg også gjort før, til og med med en gammel, skitten truse hengende ut av buksebeinet i tillegg! Det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å smile av seg selv, ta av ekstra-tilbehøret og gå videre.

Jeg har heller ikke måtte sprutbærsje på mens jeg står i kø på en flyplass, men en gang gikk jeg på "Alli", skulle prøve å gå ned noen kilo. Det var sommer, og jeg gikk i en løs shorts uten truse fordi jeg hadde glemt å vaske truser. Plutselig måtte jeg slippe en, og det var riktignok en smyger, men med den smygeren rant det ut fett på grunn av Alli-pillene. Så da rant det ut fine strimler med brunlig fett nedover føttene mine. Typen (nå ex) stirra sjokkert på meg og lurte på om jeg bærsja meg ut. Helt fantastisk! Det er ikke ofte jeg blir flau, for jeg gjør mye rart og havner opp i mange rare situasjoner, men da ble jeg flau da :) Er vel en grunn til at det ikke er lov å selge Alli i Norge lengre, tror det var mange som fikk mageproblemer av dem ;)

Benedicte

29.08.2015 kl.14:28

Haha den med bikinien hadde jeg i sommer. Jeg og kjæresten min var på kjæreste tur til Portugal. Så vi bestemte oss for å bade på en Strand med masse bølger. Lille meg på 55 kg hadde ikke så mye jeg skulle sakt der jeg sto å prøvde å plante beina i bakken da det kom en stor bølge. Dette endte med at jeg ble dratt ned på bunnen og bort til der det var 20cm vann. Med bikini trusa på knærne. Dro den fort på meg og endte med 1 kg sand i musa :')

Skriv en ny kommentar

hits