NÅR DET GJELDER ROMANTIKK...

Happy good morning, mine sinnsykt fine venner! MY GOD DERE ER SÅ AWESOME  

Nå skal vi gjøre noe gøy.. 

Det var nemlig en av dere som i dette innlegget hvor jeg fullfører setninger, foreslo at det hadde vært kjempegøy om jeg tok denne et lite steg videre. Dette betyr at dere leserne gir meg ulike scenarier, og så er det altså opp til meg å skrive hvordan det ender, haha. Kunne ikke det vært litt moro? Jeg synes jo dette er en super idé, så hvis dere har lyst, og i tillegg kommer på noe morsomt, er det stor stas om dere legger igjen et aldri så lite scenario i kommentarfeltet..

Typ.. 

"Du står i kø på matbutikken mens du snakker høyt i telefonen. Praten omhandler den crazy eksen din, og plutselig ser du at han står rett bak deg. Hva gjør du?"

Dette tror jeg kommer til å bli kjempegøy, og så snart jeg har en del fiffige scenarier å innkludere i innlegget, går jeg i gang. I mellomtiden kan dere hygge med enda flere fullføringer av setninger som dere har kommet på. Dere er så kreative - takk for inspo!

På festival er jeg hun som smiler fra øre til øre, og er i konstant lykkerus over den deilige musikken, den god stemningen og vinen i sånne små plastposer med tut. Den tuten er forresten livsfarlig, haha. Jeg er også hun som ofte ender opp alene, da jeg har mistet alle jeg hang med i utgangspunktet, men som likevel koser seg gløgg. På trikken er jeg hun som har gått fra å være superstresset over å ikke komme seg av på riktig stopp, til å bli hun som vet hvordan det gjøres. Trikk er ikke lenger en bekymring i livet, haha!

I store folkemengder er jeg glad så sant jeg er fin i formen. Jeg befinner meg som regel i slike mengder når det er snakk om en konsert eller festival, og da har ikke masse folk noe å si, så lenge jeg ikke er dønn edru, mens resten er rav drita. Det er det verste.. En haug av stupfulle folk på én og samme plass!

På flyet er jeg omsider 100% konsentrert om jobb. Er det ett sted jeg klarer å koble helt ut og komme meg gjennom mailboksen, så er det oppe i luften. 

På IKEA er jeg like on fire som jeg er på vors og på dansegulvet, haha. Jeg ELSKER IKEA! Og det tror jeg dere har fått med dere! Jeg er hun som må plukke på absolutt alt, og som kan stå i nesten en halvtime for å avgjøre om den ene grønne planten er freshere enn den andre. På Plantasjen er jeg like irriterende engasjert og giret, som jeg er på IKEA. Kanskje hakket mer irriterende! Jeg bør gå der alene, for dette kan ta tid!

På stranden er jeg svært sjelden. Jeg liker ikke stranden, og sanden irriterer vettet av meg. Jeg synes den er vakker og fin, men takler ikke ligge å sole meg der. Å sole meg takler jeg generelt svært dårlig. Det er det kjedeligste som finnes. 

Når det gjelder romantikk er jeg hun som alltid har sagt at romantikk er teit, altfor klissete, og at jeg ikke trenger det i livet mitt. Men som har innsett at dette er en stor løgn, og at jeg elsker alt som er romantisk, haha. Romantiske filmer, bryllup, blomster på døren? Give it to me, sier jeg bare!

På lørdagskvelden er jeg egentlig hun som elsker å vorse med venninner, for så å ta en tur på byn, men som ikke synes det er feil å chille på såffan med god mat og en film. Rolige lørdagskvelder er innafor!

Nå må jeg løpe i møte.. Sees senere, skjønninger 

Klem i fleng

15 kommentarer

Iselin

20.08.2015 kl.10:02

Du er ute og går tur. Du har musikk på øra og har dermed blokkert verden helt ute. Du tror du er alene, og slipper dermed en smyger som viser seg å være høyere enn du trodde. Du snur deg rundt og oppdager at det går en guttegjeng bak deg. Hva gjør du?

Du er på butikken og har det en smule travelt. Køen er lang, og det er kun én kasse åpen. Du sier frustrert at "KAN DERE IKKE SE TIL Å ÅPNE EN TIL KASSE? FOLK HAR DET TRAVELT?!" og oppdager at hun i kassa er en god venninne du ikke visste jobbet der. Hva gjør du?

Du er på jentevors. Du har blitt med ei venninne og kjenner dermed ingen andre der. For å bryte stillheten forteller du en episode du hadde hørt om, om ei jente som totalt hadde driti seg ut på byen, og ler kraftig etterpå. Det viser seg at denne jenta er på vorset og sitter like ved deg. Hva gjør du?

Camilla.

20.08.2015 kl.10:34

Du får et tilbud om å fronte SATS (eller annet treningssenter) i en kampanje. De kommer til å sende PT-er på deg og gi deg tett oppfølging i FEM uker. Hva gjør du? ;)

Du er alene hjemme og graviditetstesten lyser positivt: hvem hadde du sagt det til først?

Du er på festival og har valgt å sove i campen. Når du skal legge deg oppdager du at to personer har inntatt teltet ditt for litt 'kos'. Du kjenner dem ikke. Hva gjør du?

Karoline E.N

20.08.2015 kl.10:37

God torsdag, fine fine Kristin ❤️ Hahaha, elsker disse innlegende der du fullfører setninger og det er så gøy og vite at du også elsker IKEA, for nesten ingen av mine venninner eller samboer liker ikea. Jeg kan selv bruke en evighet der inne og jeg har elsket IKEA siden jeg var type 12 år. Hahaa! Jeg pleide faktisk og ringe onkler, tanter og mormor for og si i fra om at dem måtte ringe meg om dem skulle på IKEA, for da ville j være med. Jeg er også den som brukte min første lønning på IKEA, istedet for og shoppe klær og sminke! Haha. IKEA er livet 😍

Hm, da var det og være kreativ da! Ser hun over her har masse bra allerede.

Du er på badeland med masse gode venner, været er herlig og dere bestemmer dere for og ta en av de råeste skliene som er der. Når du kommer nederst i sklien og skal reise deg, oppdager du at bikini toppen har detti av, og det står en masse folk rundt deg. Hva gjør du?

Du er på restaurant, og en av de andre gjestene setter maten i halsen. Hva gjør du?

Du er på er kjøpesenter, må plutselig veldig på do og på vei ut klarer du og få med deg et langt papir under skoen, som du ikke oppdager før venninnen din sier i fra. Hva gjør du?

Du forteller om noe kjempe stygt du har sett i en butikk, og det viser seg at venninnen din har på seg denne kjempe stygge tingen. Hva gjør du?

Ønsker deg en super fin dag! Klem klem ❤️

Hege

20.08.2015 kl.10:58

Du står i heisen, med en god del viktige mennesker fra et møte om StyleConnection. Plutselig slipper han ved siden av deg en SKIKKELIG høylytt fis!! Og den lukter egg... HVORDAN REAGERER DU? ;-))

Du trynet så lang du er med IKEA handlevognen, og den velter midt i tjukkeste IKEA. Folk snur seg og ser. Hva gjør du??

Miriam

20.08.2015 kl.12:35

HAHA, dette hørtes veldig morsomt ut!! Kjenner jeg gleder meg allerede til den morsomme lesinga :-D

Veldig enig i graviditetstestscenarioet, hehehe... Morsomt. Den bare MÅ du ha med.

Hva med.. "Du har sett deg ut en vare i en butikk. Denne varen er the REAL DEAL, hjertet ditt har ikke hamret så mye over en dings på en evighet. Du får en følelse av forelskelse. Du skal på butikken og kjøpe den. Når du kommer til varehyllen, ser du at det er tomt, og dem har ikke varen på lager. Hva gjør du?"

Kos deg på møte!

Emilie

20.08.2015 kl.13:15

Morsomt med en litt kreativ oppgave til dine lesere Kristin! Alltid morsomt for oss og stille deg litt vanskelige spørsmål ;)

Du er på flyplassen tidlig på morgenen på vei hjem fra et varmt og eksotisk land. Kvelden før spiste du et godt måltid, men det var bakterier i maten som magen din ikke likte så godt. Når du da har sjekket inn på flyplassen merker du at magen din er i ulaget og du må på do NÅ. Det er kø på doene. Hva gjør du?

Du skal på et viktig møte for Styleconnection og må kjøre for å komme til møtet. Alle parkeringsplassene i området er fulle og det er fem minutter til møtet starter. Hva gjør du?

Dere flytter inn i den flotte leiligheten dere har kjøpt, og etter en stund drar dere på en to ukers ferie. Når dere kommer tilbake fra ferien oppdager dere at det hadde oppstått lekkasje i leiligheten. Gulvet er dekket av vann og mye av møbler, vegger og gulv er ødelagt. Hva gjør du?

Du skal ut på byen med venninnene dine og dere har hatt et sinnsykt bra vors før dere drar ut. Dere skal inn på et utested og su er den siste som skal gå inn. I det du skal til å gå inn sier vakten at du er for full og at du ikke får komme inn. Du venter og prøver igjen senere, men kommer fremdeles ikke inn. Hva gjør du?

Håper ikke disse situasjonene er for fæle å tenke på. Dette er ting som jeg håper at aldri kommer til å skje med deg! <3 den siste der skjedde med meg en gang, så jeg lurer bare på hva du hadde gjort om du var i den situasjonen. :)

Lykke til!!

Marion Opstad

20.08.2015 kl.14:31

Den største grunnen til at jeg leser bloggen din (LESER hvert innlegg og ser ikke bare på bildene) er fordi du skriver TIl oss som leser. " Nå skal vi gjøre noe gøy dere.." Det er liksom som om vi er med deg i tankene, og ikke at du blogger bare for å tjene penger som andre toppbloggere gjør. Skal du først sponse eller reklamere så gjør du det med noe du brenner for og noe du VIL si til oss at du virkelig liker! Elsker deg!

Mia

20.08.2015 kl.17:52

Du er på besøk hos svigers noen dager sammen med din kjære. Den ene morgenen tror dere at dere alene i huset og bestemmer dere for å kose dere i svigers store badekar. Dere bruker over én time og det blir ganske høylytt. Da dere er ferdige, kler dere på dere og går inn i stuen. Det viser seg at svigermor har vært hjemme hele tiden - hva gjør du?

(Dette skjedde med meg og samboeren andre gangen jeg var på besøk hos foreldrene hans. Jeg døde nesten.)

Tina

20.08.2015 kl.18:43

Haha, digger disse!

Du finne ut at kjæresten din har hatt kontakt med en tidligere flamme bak ryggen din. Hva gjør du?

Ulrikke

20.08.2015 kl.20:25

Helt ut av kontekst...jeg sitter og ser på gamle episoder av bloggerne. Det derre arrangementet med Britney du var på vet du. Og jeg sitter og smiler fra øret til øret. Du er så hysterisk bra, jordnær og akkurat en sånn jente man vil ha som venninne. Du er så HERLIG! <3

Serine

20.08.2015 kl.20:41

Elsker disse innleggene!

Du går nedover gaten på vei hjem til huset ditt, og når du nærmer deg huset ser du en fremmed stå å se og ta bilder inn gjennom viduet. Hva gjør du?

Dennis kommer hjem en dag med en overraskelse til deg. En ny stor sjæfer hund som han fikk overta fra en kompis. Hva gjør du?

Maren w

20.08.2015 kl.22:24

ELSKER sånne innlegg!

Ida Johanson

21.08.2015 kl.00:11

Sååå gøy!

21.08.2015 kl.19:36

Dette er et scenario jeg faktisk frykter kommer til å skje meg: Du har nettopp begynt på et universitet der du vet eksen din også går. Du knuste hjertet hans, og har ikke pratet med han på nesten to år. Han får øye på deg, og kommer bort for å si hei. Hva gjør du?

Emma Julie

22.08.2015 kl.18:38

Spennende! Dette liker vi. Artig med historier om ekser og slikt! Smask :)

Skriv en ny kommentar

hits