Å BEGYNNE I FEIL ENDE!

Ojsann..

Jeg hadde en plan om å stikke innom på morgenkvisten, men før jeg visste ordet av det befant jeg meg på IKEA. Kan dere skjønne det? Merkelig, sant?

Hver gang jeg snakker med Bettyen på telefonen, prøver hun så godt hun kan å være streng med meg, og få meg til å forstå at det er mange andre ting jeg MÅ få unna, FØR jeg går i gang med alt det jeg synes er gøy. Hver gang er jeg helt enig.. Hver gang sier jeg at jeg forstår så godt hva hun mener, og at jeg skal hollde stø kurs, og hver forbanna gang går jeg på den samme smellen. Betty? UNNSKYLD! Nå har jeg havnet helt utpå enda en gang, haha!

Så..

IKEA!

OG Søstrene Grene.. Og Stoff & Stil.. HE HE!

Nå kan man trygt si at jeg har begynt i total feil ende, men det går fint, sant?

Jeg er jo så sinnsykt giret på det som er i ferd med å skje, og nå er det bare snakk om få dager til vi får nøklene til vårt nye krypinn. Vi gleder oss så vanvittig, dette blir helt rått, og i dag har jeg fikset alt som trengs til å lage verdens diggeste og fresheste lounge ute i hagen. Det blir pallesofa og hjemmemekka putetrekk, et hav av grønne planter og tiki-bar. Det blir ikke bedre!!!

Håper dere gleder dere til å følge prosessen, like mye som jeg gleder meg til å ta dere med på reisen. Vegger skal males, interiør skal på plass, walk-in skal monteres, og vi skal skape det hyggeligste hjemmet på Løkka. Halleluja!

Snakkes om litt, fininger. Jeg har en filmanmeldelse på G, som dere ikke vil gå glipp av!

LOVE LOVE 

16 kommentarer

Maren

19.08.2015 kl.15:54

Så gøy da, dette gleder jeg meg til.du høres ut som ei kul dame med mange jern i ilden. Skal følge med og se hva du lager, blir helt sikkert knall. Lykke til :):)

Emma Julie

19.08.2015 kl.15:59

Oi, så spennende! Skulle gjerne hatt noe å innredde, malt og pyntet selv. Ikke minst hatt fingre til å lage egne puter. Gleder meg masse til å følge prossesen! Er det ikke det livet handler om da Kristin? Gjøre det som er morsomt, og senere måtte gjøre det nødvendige. Nyt dagen, flotte deg :)

Beate

19.08.2015 kl.16:14

fullstendig OK å begynne i "feil ende" når det er noe såå gøy! Gleder meg veldig til å se hva dere får til, det kan jo ikke bli annet enn fantastisk!!! Ha en superduper dag videre, du er skjønn <3

19.08.2015 kl.16:23

Skulle ønske jeg hadde råd til å ha like fresh stil som deg

Stine jeanette

19.08.2015 kl.16:27

Gleder meg til å se sluttresultatet! Blir sikkert super fresht kjenner jeg deg rett ☺

CINDY Z.

19.08.2015 kl.16:50

Høres veldig spennende ut!

Gleder meg til å se hvordan det blir :)

Kat

19.08.2015 kl.17:01

Det ser ut som du har kjøpt mye fint :) lykke til med oppussingen!

Linn

19.08.2015 kl.17:02

Gleder meg sååå til å se sluttresultatet!:D men har et spørsmål angående haircare tablettene som du startet på for en stund siden, har du merket noe forskjell å når komme eventuelt innlegge om desse??:) vurderer sterkt å bestille dem selv men er litt kritisk til om de er så bra som alle andre bloggerne sier!:D

Håpe du får en suuper dag videre fine du!

Malin Seglem

19.08.2015 kl.17:22

Gleder meg så utroooolig mye til å se hvordand dette blir, håper på maange innlegg om hus, interiør og stæsj <3

Karoline E.N

19.08.2015 kl.18:29

Hello ❤️ Ååh, vet akuratt hvordan det er og begynne med ting som er gøy før det som er kjedelig! Hahaa. IKEA og andre interiør butikker er så gøy og jeg kan bruke flere timer. Gleder meg til og bli med på reisen, og jeg er sikker på at dere får det fineste, råeste og koseligste huset på løkka. Blir spennende og følge innflytnings prosessen 😃 så ut som du fikk med deg mye fint fra IKEA, søstrene grenen og putetrekkene blir nok awesome!! Farger farger, åååh. LIVET 😃❤️ Stor klem

Guro

19.08.2015 kl.18:48

Jeg gleder meg veldig til å følge med på hele reisen, fra første pappeske bæres inn, til dere endelig er ferdig! :D du er ho så flink med farger og kreative løsninger, så her skal jeg hente inspirasjon til tusen!! :D

Betty

19.08.2015 kl.19:06

Du vet jeg elsker deg selvom;) og vil deg bare det beste! Gleder meg til og henge i loungen om kun 8 dager:)

silje ml

19.08.2015 kl.19:38

Hahah så du tok litt av på dnap ja😂 men det er vel innafor med nytt hus rett rundt hjørne😃 Gleder meg dødsmye til å se hvordan det blir, blir så inspirert av deg!! For et par år tilbake når jeg fortsatt bodde hjemme skulle jeg pusse opp og møblere soveromme mitt på nytt,du kan gjette hva soverom jeg brukte som hovedsinspirasjons kilde?😁 Jepp, det var deg😄 selvon du ikke hadde like mange farger da, men heller litt mer nøytralt! Men digger bare stilen din mer og mer, er så gøy å følge deg😊

Linnea

19.08.2015 kl.23:01

Hahahha, du ass! Lo når jeg så snapen din :-)

Gleder meg til å se hvordan det blir hos dere, blir nok helt superduperfint! Selv flytter jeg på fredag, ææææ. Skal på folkehøgskole, så blir jo ikke akkurat det samme, men allikevel. Første gangen utenfor fuglereiret for å si det sånn. Gleder meg! Skal oppleve så mye spennende dette året, og jeg kan nesten ikke vente med å få de opplevelsene "i boks"!

Hilde

20.08.2015 kl.00:17

Gleder meg masse til å se hvordan det blir! :D

P

25.08.2015 kl.21:43

Kjære Kristin, jeg trenger hjelpen din!

Jeg har en kjæreste. _Eneste_ problemet jeg har med kjæresten er at vi er like høye. Jeg føler meg nesten som en kjempe ved siden av han. Jeg velger skoene med så lav såle som overhode mulig. Jeg vil heller sitte med han istedet for å stå, i frykt over hva folk tenker og synes. Jeg lener meg alltid til den ene hofta når vi står rolig i offentligheten sammen. Vet dette er så utrolig teit, men jeg tenker så mye på det, tror faktisk ikke det går en eneste time uten at den tanke streifer meg. Hva synes du jeg skal prøve å tenke på/gjøre? guuuud.

Skriv en ny kommentar

hits