PÅ BYEN ER JEG...

Helloooo, lovers 

Dere har ønsket et sånt fullfør-setningen-innlegg, så nå har jeg leitet internettet rundt etter litt inspo, hehe. Jeg fant litt av hvert, har tilføyet noen egenkomponerte, og skal straks fullføre noen-og-tyve setninger. Nå blir dere enda bedre kjent med meg, haha, og så slenger jeg med noen bilder fra i fjor i samme slengen.. 

I vennegjengen er jeg egentlig hun som elsker å invitere inn til en hyggelig sammenkomst, men som i det siste har hatt for lite ork til å gidde å rydde, noe som gjør det litt vanskelig å invitere. Jeg elsker å stelle i stand og sørge for at vennene mine har det bra, og det betyr ekstremt mye for meg at venninnene mine kan føle seg hjemme hos meg.

På jobb er jeg veldig seriøs, men også ekstremt ustrukturert! Jeg setter alltid opp en agenda for dagen, men har en tendens til å gå løs på alle punktene samtidig, og da blir alt bare rot!

I matbutikken er jeg hun som i altfor mange tilfeller handler på tom mage, og som derfor handler med seg fire ganger så mye som nødvendig. Da putter jeg ALT jeg har lyst på i handlekurven.

På McDonalds er jeg hun som alltid bestiller det samme; En dobbel cheesburger og en Happy Meal med chicken nuggets, haha!

På fest er jeg veldig glad og giret, så sant det er en god fest. Jeg er egentlig veldig sjelden på fest, og har derfor litt vanskeligheter med å uttale meg om dette. 

På nach er jeg en kjip jævel. Nach? Nei ellers tusen takk. Jeg HATER nach. Etter byen vil jeg spise og sove. End of story!På vors er jeg on fire, og hun som er førstemann til å få i gang dansingen. Dansing på vors er et must! Og så er jeg hun som passer på å skåle masse. "Skååål NÅKKEN"

På Facebook er jeg svært lite aktiv. Jeg husker hvor ofte jeg oppdaterte statuser før i tiden, men nå er det kun Facebooksiden min jeg gidder å bruke tid på! Jeg føler egentlig at Facebook er noe de aller fleste har glemt! Har jeg rett eller er jeg bare blitt gammel? Haha! Messenger, derimot.. DER bruker jeg mye tid med jentene i våre mange chat-grupper med altfor morsomme navn!

Om morgenen er jeg hun som alltid har et ønske om å sprette opp når alarmen ringer klokken 06.43, men som ALDRI klarer det. 

På byen er jeg om mulig enda mer on fire enn på vors. Jeg starter i baren, for så å se meg ut en prima plass på dansegulvet, hvor jeg kan stå å rocke på dansefoten til det stenger!

På møter er jeg veldig profesjonell og veldig bestemt. Med et glimt i øyet, selvfølgelig! Og så er jeg hun som alltid spør om kaffe om den ikke blir servert umiddelbart. 

Hjemme alene er jeg lost i min egen verden.. Som regel består denne av blogg.

I diskusjoner er jeg i overkant engasjert, og veldig opptatt av å bli hørt. Jeg vil vel egentlig at de jeg diskuterer med skal være enig med meg, men tar jeg feil, har jeg ingen problemer med å verken innrømme feilen, eller si sorry!

Når jeg pynter meg, noe som forøvrig ikke skjer så altfor ofte, føler jeg meg alltid veldig utilpass. Jeg trives rett og slett best i komfy outfits. 

På eksamen er jeg hun som bruker mer energi på å kjøpe inn så mye godis som er tillatt å ha med seg, enn å faktisk forberede seg på eksamen. 

I familien er jeg hun som ikke kan si "jeg er glad i deg" for mye!

På toget er jeg superstresset og nervøs for å ikke gå av på riktig stasjon. Enda mer stresset er jeg, om jeg har masse bagasje som skal ut av toget før det kjører videre. Jeg hater tog!

På Tinder er jeg hun som aldri fikk oppleve Tinder. Jeg aner ikke hvordan det fungerer, og har aldri hatt behov for å forstå meg på det heller!

I telefonen er jeg veldig giret, så sant jeg snakker med noen som tilfører noe positivt.. Jeg liker egentlig ikke å snakke i telefonen, og tar den så og si aldri!

På melding er jeg storforbruker av CAPS LOCK og bæsj-emoji! Emoji generelt gir SMS-livet mening! 

Bak rattet er jeg en hissig jævel som mener at alle andre i trafikken er idioter. 

På ferie har jeg alltid en ekstrem blogglyst, og en enorm evne til å sette pris på det jeg får oppleve. 

På kino er jeg så og si aldri. Jeg har vært på kino to ganger de siste fem årene, haha.

På date med Dennis er jeg veldig flørtete og lykkelig. Jeg elsker å gå på date!

På tivoli er jeg å finne i de bodene hvor man bruker en formue på å vinne bamser. Jeg vinner aldri, og går som regel hjem fattig og tomhendt.

På treningsstudio er jeg støttemedlem, og sjelden å se. 

På shopping er jeg ekstremt effektiv. Jeg trenger ikke lang tid for å finne det jeg vil ha, og er flink på impulskjøp. Jeg angrer aldri på det jeg tar med meg i farten!Haha, var dette litt gøy eller? 

Kom gjerne med forslag til flere setninger - dette her er jo kjempemoro!! Og fullfør gjerne selv på en eller flere av setningene, her i kommentarfeltet.. Det bli jo i hvert fall gøy lesning, juuuhuuu!

SMASK 

28 kommentarer

alexandraiz

18.08.2015 kl.20:39

haha du slår til med godsaker hele tiden

Veronica S

18.08.2015 kl.20:48

På konsert er jeg.....

På stranden er jeg...

På fly er jeg...

Anneilen

18.08.2015 kl.20:51

i senga er jeg...

på pcn er jeg på...

på snapp er jeg..

Idapida

18.08.2015 kl.20:51

Vi hadde passet perfekt sammen på vors og byen :D Og på togturer kunne vi hatt godt av en ledsager som sier at; dette går fint ;)

Camilla

18.08.2015 kl.20:51

Årh, du er bare best! Kjenner meg igjen i altfor mange punkter her! Spesielt dansing på vors og hissig i trafikken:-D

Haha, fantastisk!! Gøy å lese! :-D

18.08.2015 kl.21:24

Kan du fortelle om første gang du fikk mensen, hadde sex, var på fylla osv? Er utrolig gøy!

Renate Paulsen Sandal

18.08.2015 kl.21:26

Hahah! Du blogger så bra og ekte!! Du har så varierte blogginnlegg og gjør det til ditt eget, og ikke "hermer" etter alle andre.

Kjenner meg igjen på mange av punktene, haha du er rå! :D

Maren W

18.08.2015 kl.21:28

Du slår til igjen, dette innlegge var toppers! hele deg er jo så bra, er det mangel på inspo eller motivasjon hos meg er det alltid her jeg titter innom! tusen takk for at du deler så mange posetive og gøye ting

Leila

18.08.2015 kl.21:36

Har du link til skjorten på bilde nr 2? :D

Fett innlegg!

Linnea

18.08.2015 kl.21:38

På Tinder er jeg.. ikke den mest aktive, men etter et år uten noe "romantikk" eller høyhopping, overtalte en venninne meg til å laste ned appen. Synes det er et ok tidsfordriv å sveipe høyre og venstre, og hver gang det blir en match blir jeg superspent! Som regel ender det ikke i en samtale en gang, og jeg er for pingle til å starte en! LOL!

På treningsstudio har jeg nå begynt på et fast program hvor jeg trener 5 ganger i uken! Utrolig deilig, og viktigst av alt er jeg stolt av meg selv!

Miriam

18.08.2015 kl.21:44

"I senga er jeg...." Haha, neida. Eller joda? Neida.

Likte innlegget veldig godt! Kjente igjen meg selv i noen av dem :) Morsom lesning!

Malin

18.08.2015 kl.21:49

Hehe morsomt å lese! liker at du har hatt mye "nye" innlegg på bloggen i det siste i tillegg til de "normale" innleggene dine! :D elsker å lese blogen din, og blir i bedre humør med en gang av humoren din og alle fargene! Har nominert deg til årets blogger også ! :D Ha en fin kveld videre!

Marie Gjernes

18.08.2015 kl.22:02

Du blir bare mer og mer rå, digger deg!

Lenee

18.08.2015 kl.22:06

På IKEA er jeg...

På stranden er jeg...

På festival er jeg...

Karoline E.N

18.08.2015 kl.22:50

Ååh, gøy gøy GØY! Sååå morro og JATAKK til flere sånne innlegg. Jeg er også sykt redd når det kommer til tog og bagasje. Er såå redd for og ikke komme meg av med all bagasjen min før toget eller bussen farter videre! Hahaa. Capslock bruker jeg mye selv! Tinder har jeg selv aldri opplevd, da j har hvert i samme forhold over 4 år og trives godt i det :) er selv effektiv på shopping og blir mye inpulsiv shopping, men alltid fornøyd. Hihi! Blitt enda bedre kjent med deg nå, og det er så gøy 😃 bloggen din rocker!

På festival er jeg

På IKEA er jeg

På trikken er jeg

På kjøpesenter er jeg

I store folkemengder er jeg

På flyet er jeg

På plantasjen er jeg

Hihi! Ønsker deg en fin natt. Sove godt og drømme søtt ❤️ Klem

Maren

18.08.2015 kl.23:16

Hos tannlegen er jeg

På bloggevents er jeg

På apoteket

I sofaen

I kirka

Hos doktoren

På posten

silje ML

19.08.2015 kl.00:18

Hahah digget innlegget! Blir enda bedre kjent med deg og det er gøy å se hva ting vi har til felles :'D ha en god natt søting!

Stine jeanette

19.08.2015 kl.00:37

Du virker så ekte og jeg tror hver og en av leserne føler at vi kjenner deg. For meg er blogge din en inspirasjon. Du har gode innlegg og jeg lener meg tilbake og nyter enhver bloggpost.

HEIAHEIA!!

VILDE

19.08.2015 kl.00:47

Jeg digger disse litt mer personlige innleggene. Har nå fått lang tid til å bli kjent med stilen din og det du liker, og det er kjekt å nå bli enda bedre "kjent" med deg, om man kan si det sånn. Gøyt innlegg!!!

Kamilla

19.08.2015 kl.01:26

Moro innlegg! Hva med innlegg hvor du viser impulskjøp gone wrong? Du nevnte over at du alltid er fornøyd med hva du kjøper, men jeg tenker at det må vel være en 5-6 ting som bare er helt f.a.i.l ☺

Keep up the good work!!! 🐴

Silje

19.08.2015 kl.01:48

Morsomt å se og en flott måte, å la oss lesere bli enda bedre kjent med deg på.Hehe ☺.

Mange punkter er vi jammen meg like på , eksempel:

På treningsenteret er jeg for tiden støttemedlem ,er jo så vanskelig og nesten umulig , å få lysten til å gå innpå treningsenteret når det er så nydelig og Syden temperatur ute 😂Haha.

Mine forslag :

Når det gjelder romantikk er jeg ..

På kvelden er jeg ...

på lørdagskvelden er jeg ...

Hehe .

God natt og sobe godt ☺

Kriz!

19.08.2015 kl.05:42

Haha artig :-D du må gjør det flere ganger :-)

Martine S

19.08.2015 kl.14:29

Så artig lesing!!! Haha! Du er RÅ <3

Har ett spørsmål til deeg.. Angående å sende i retur, så sendte jeg den denim shortsen og ananas tskjorta for jeg bestilte feil størrelse.. Hva skjer nå? Er vel 1-2 uker siden jeg sendte den inn, men ikke fått noe tilbake?

KJT

19.08.2015 kl.15:15

Har tenkt på en ting jeg synes at hadde vært gøy om du gjorde lenge. Har ikke tatt meg tid til å skrive det men nå som jeg er inne her og har masse tid skal jeg komme med forslaget. Jeg tror det hadde vært morsomt om vi lesere skulle komme med ulike scenario også kunne du skrevet hva du ville gjort i de ulike tilfellene! Jeg vet ikke om det er alt for likt dette innlegget eller noe men jaja..

Jeanett

19.08.2015 kl.15:29

Hei Kristin! Nå er det en stund siden jeg var her inne å leste den fantastiske bloggen din, men har lest meg igjennom alle innleggene nå for jeg kan jo ikke gå glipp av noe :p hehe.. Men når jeg leser sånne innlegg som dette hvor vi lesere blir litt mer kjent med deg så syns jeg faktisk det er litt skremmende hvor like det virker som vi er ut i fra det du skriver :D... Savner å ha en så sprudlende, engasjerende og inspirerende venn i livet mitt! Så hvis du noen gang skulle trenge en ny venn så er jeg her :p hahahaha :D :D neida bare tuller! (eller gjør jeg det?, jeg er ganske morsomt altså;)hehe)

Emma Julie

19.08.2015 kl.15:55

Flott innlegg! Liker de innleggene hvor vi får vite litt mer inside info om deg :)

annielistic

19.08.2015 kl.16:59

DU ER SÅ FORBANNA FIN! Altså, jeg skulle ønske vi var bestevenner så jeg kunne gått å glodd på deg hele dagen <3

KARINE KOLLSHAUGEN

19.08.2015 kl.20:45

Haha, ja, dette var veldig gøy! Flere slike innlegg takk ;)

Skriv en ny kommentar

hits