MORGENRUTINER!

//Deler av innlegget er annonse

I går i 18-tiden:

Kristin: Dennis, jeg er så sjukt keen på kaviar, så vi stikker innom butikken for å kjøpe dette. Og så kan jeg bruke denne i morgeninnlegget mitt i morgen, for da kan jeg skrive litt om mine morgenrutiner, og rutinene innebærer jo en frokost, og det kan jeg ta bilder av, sant? Og så skal jeg jo faktisk fortelle leserne mine om et nytt prosjekt som inkluderer kaviar, så da blir det perfekt. Hører du hva jeg sier?

Dennis: Ja!

Kristin: Men blir du med innom butikken da? For jeg MÅ faktisk ha den kaviaren.. Hva har skjedd med kaviar egentlig? Hvorfor føler man at kaviar blir glemt? Når spiste du kaviar sist egentlig? Jeg elsker jo kaviar, men jeg glemmer å kjøpe det, og det er jo helt på trynet. Kaviar er jo et sånt koselig pålegg, er du ikke enig?

Dennis: Ja!

Kristin: Men så må jeg ha noen blomster også, er det greit? For du vet jo hvordan det er når jeg skal lage sånne frokost bloggposter, sant? Jeg synes jo at det blir litt mer innbydende om det står noen fine blomster på bordet, det blir liksom så lekkert, dessuten er det jo veldig fint med noen fine blomster, nå som leiligheten ser ut som et horehus, sant? Vi kan i hvert fall gjøre det litt koseligere med noen blomster. 

Kristin går inn på Mestergrønn. 

Dennis: Kristin, hva skal du nå? Vi skal hjem for pokker!!

Kristin: Hæ? Hører du ikke hva jeg sier?? Jeg har jo sagt at jeg trenger noen blomster for å lage en fresh bloggpost i morgen tidlig. 

Dennis: Hæ? Det har du ikke sagt!

Kristin: Vet du hva, Dennis? Nå må du begynne å høre etter. Det tar to sekunder. Hold denne her litt, så kommer jeg snart...

Hahahah, skjønner dere eller? Dette er så standard, men jeg fikk fatt i både blomster og kaviar, og sitter nå og koser meg med en god frokost. Dette er en typisk morgen for meg.. Å slenge på seg et eller annet slækt noe, ta håret opp i en dult, mekke noe frokost, og gå i gang med dagens første blogginnlegg. 

Det begynner allerede å bli noen måneder siden jeg var jeg tilstede da Mills etablerte sitt samfunnsansvarsprosjekt under navnet Matro. Den gikk i all enkelhet ut på å ta matroen tilbake. At det er så mye hysteri og pes med slankekurer, kostholdsråd, dietter, smoothier osv at det skaper uro. Mat-uro. Det var noe som jeg valgte å engasjere meg i, og det engasjerte meg så til de grader. De som har lest en del på bloggen min vet at jeg kan irritere meg over ekspertstemmer der ute, og artikkelen "All frukt er godteri", var vel det som virkelig fikk meg til å ta tak, og engasjere meg i temaet én gang for alle. At frukt er godteri du liksom, HELL NO!

Det Mills når gjør, som jeg synes er ganske herlig, er at akkurat dette med å finne matro, har blitt en del av merkevaren. Være litt nedpå. Ha glimt i øyet, og la mat være mat. Er det ikke deilig? Jeg synes det er så fint og ikke minst befriende - jeg har i hvert fall funnet matroen 100%. It feels so good!

Men over til denne digge kaviaren.. For meg er kaviar på sett og vis akkurat det matro dreier seg om. Stå opp. Få i seg noe mat man liker - helt uten å tenke på hva det inneholder. Nå er jo ikke kaviar noe usunne greier - snarere tvert i mot. Men for meg er det ganske uvesentlig. Lyse rundstykker eller frokostblanding med syltetøy MED sukker? Det spiller ingen rolle, frokost er frokost, og den skal smake godt!

Nå sporer jeg litt av igjen, som jeg alltid gjør, haha.. Jeg prøver jo å snakke om kaviar her, og nå har Mills altså satt det hele ut i livet på en måte som jeg både rister på hodet av, ler av og synes er ganske rart. Men også fint. I 11 måneder skal de streame noen tønner fylt med rogn, som neste måned skal bli til kaviar. Det er nemlig en mye større jobb enn man skulle tro, og det hele kickes i gang på onsdag på SuperslowTV.com. Jeg slenger med traileren i bunnen av innlegget, den er så awesome, haha!

Prosjektet er jo kanskje det rareste slooowTV-prosjektet i Norge så langt (kanskje like etter de som sang salmeboken fra A til Å, hahaa), men likevel? Rart og fint på samme tid! Jeg smiler.. Haha, for et snodig innlegg.. 

Digger dere, måtte starten på dagen bli fantastisk, så sees vi litt senere 

LOVE YA!

18 kommentarer

VILDE

18.08.2015 kl.08:52

Hahaha, bare du kan få et innlegg som mer eller mindre handler om kaviar til å bli gøyt. Jeg er dessverre i den situasjonen at om jeg vil ha frokost i dag MÅ jeg på butikken. Det er ikke like gøyt. Må legge til at jeg synes at bloggingen din blir bedre og bedre. Jeg synes du har gjort det umulige mulig, nemlig å gjøre hvert eneste innlegg unikt og underholdende. DET er imponerende.

Ha en superfin dag!

worldofliz

18.08.2015 kl.08:59

Hahaha kaviar ass

18.08.2015 kl.09:18

Hei fine,snille Kristin! Vet du hva?? Jeg drømte om deg inatt, hAAHA! Du og Dennis skulle gifte dere, og jeg skulle være forloveren din. Men problemet var at Dennis ''forsvant'' ofte, og ikke eksisterte. Så vi måtte finne han, veeeldig rar drøm, haha!

Pernille

18.08.2015 kl.09:21

God morgen!

Jeg er veldig enig med Vilde over her. Du er fantastisk flink til å skrive, og jeg skal forhåpentligvis fortsette å glede meg over innleggene dine langt fremover i tid. Keep up the good work :D

18.08.2015 kl.09:24

Hvem kan få noen til å lese en lang tekst om kaviar og diverse uten at leseren synes det er langtekkelig og kjedelig - jo det er kristin, og bare kristin!!

Ps: frokost bilde så veldig innbydende ut. Gjorde seg med de blomstene altså ☺

Drømmelykke

18.08.2015 kl.10:00

Kaviar er undervurdert! Måtte le litt av dialogen deres over, kunne nesten vært oss det der ;) Jeg tyter og han later som om han hører etter, men så har han ikke fått med seg en dritt likevel. Jeg tror menn er gode på å sile ut uvesentlige ting :) Ha en god dag!

Kamilla F

18.08.2015 kl.10:50

Kjenner meg litt igjen i den dialogen, mannfolk ass hehe! Det ble jo fine bilder utav kaviaren da :-D Ha en super duper flott dag Kristin!

Karoline E.N

18.08.2015 kl.11:51

God tirsdag <3 Hahaa, er bare du som kan få et innlegg om kaviar til og bli spennende! Kavier er så barndomsminner og jeg elsker kaviar 😃 kaviar er så nmm, og det og egg er jo så nmm! Det er standar i helgene 👌🏻 haha, skulle nesten fulgt med på det der, utrolig hva dem lager program om nå. Haha!

Håper du får en fin fin tirsdag, og at pakkingen går bra. Såå glad i deg ❤️

liseannie

18.08.2015 kl.12:40

Åh skulle virkelig ønske jeg likte kaviar mer(spiser det kun på toppen av kokt egg på skiva). Likevel synes jeg det er noe i det du sier om matro. Det at frokost skal være GODT - har tenkt så sinnsykt over hva jeg putter i munnen min den siste tiden og hvorfor skal man ikke kunne nyte et par fine rundstykker med godt pålegg? Det er jo ikke slik at man trenger å bøtte innpå til magen sprekker, men frokost skal være kos!

Ha en fin dag videre :)

Ps: Alltid morsomt med litt kristin - Dennis dialoger :P

18.08.2015 kl.13:20

Kaviar er SÅ godt

Lucy

18.08.2015 kl.14:28

Det som er sjukt er at jeg kjøpte akkurat Den kaviaren i går for å ha det på frokosten i dag. Jeg tror du sendte ut noen kaviarvibes, ass.

Miriam

18.08.2015 kl.15:36

Jeg husker matro-innlegget ditt veldig godt! Det var et veldig inspirerende blogginnlegg, og det du sa var bare til å hylle :) Nok er nok! Det er bra at Mills engasjerer seg rundt temaet også :-) Flott tiltak!

Må også si meg enig med VILDE øverst her, du er virkelig unik :)

Klem

silje ML

18.08.2015 kl.15:44

Haha jeg som ikke liker kaviar engang fikk lyst til å se filmen :'D

Er så enig i at matro er viktig, å det burde settes mer fokus på det. Er mange som trenger det!!

HAHA, dialogen med Dennis, kjenner meg så igjen! Mannfolk ass..

Ha en super dag videre :D

Mette

18.08.2015 kl.17:36

Heia:) Morsom Blogg du har.Jeg leser den stort sett hver dag😊

Orker du å lage en oversikt over hvilke Blogger du liker best?

Ha en fortsatt Super dag

Amalie kristoffersen

18.08.2015 kl.20:33

Du får tilog med ekkel kaviar til å se fancy ut😍😂

Sara Josefine

18.08.2015 kl.20:40

Hvilken hund er det du har Kristin? :)

Jeg tenker nemlig å få meg hund og ser på ulike raser, og jeg syns din er så søt^^

Håper virkelig på svar, klem <3

Eline

19.08.2015 kl.14:35

Når jeg leste dette ble jeg skikkelig sulten og jeg fikk jeg sinnssykt lyst på kaviar :D

Emma Julie

19.08.2015 kl.15:49

Haha, bra vi damer kan høre på oss selv, og ikke minst være enige i hva vi selv sier! Jeg liker personlig ikke kaviar, men det ser veldig koselig ut. Spis hva du vil, når du vil og nyt det sier jeg as! I går startet fadderuka hvor vi hadde rebusløp, konsert med Jaa9 og OnkelP, og seinere byen. Jeg var på skolen til morgen i dag, men gud den formen var ikke akkurat bra. Nå skal vi straks fortsette festen, og denne gangen er det neon party på en klubb. Du kan jo gjette hvilket skjørt jeg har på meg? Jo, nemlig det gule fra din kolleksjon. Hehe, jeg bare elsker det. Stor klem :)

Skriv en ny kommentar

hits