TORSDAG, TIME FOR TIME!

Hallaisen, happy Friday!

Det er jo så deilig med helg, hurra 

Jeg lovet dere et time-for-time-innlegg fra gårsdagen, så da setter jeg i gang.. Her er altså en hel torsdag i bilder, yay!

KLOKKEN 07.30

Jeg har allerede vært ute med Fokus, og sitter ved det rotete skrivebordet, og hiver innpå en skål med frokostblanding. Dette har jeg fått helt dilla på i det siste, og jeg spiser dette flere ganger dagen, haha. Jeg går i gang med dagens første blogginnlegg som består av teit Snapchat-kunst, og jeg kjenner at jeg blir flau i det jeg trykker på publiser-knappen. Jeg ser på klokken at jeg begynner å få dårlig tid, og løper ned på badet for å freshe meg opp til dagens første avtale. Jeg får også tid til å sette på en klesvask.

KLOKKEN 09.40

Jeg har gått av trikken og ser at jeg i følge kartet på telefonen er like ved der jeg skal møte opp. Hele 15 minutter før tiden!!! Jeg tar meg derfor tid til å kjøpe en kaffe, for så å bevege meg i pilens retning. Kartet er selvfølgelig ikke til å stole på, og jeg befinner meg ikke ved Dronningens Gate 8, som det står så fint på telefonen. Det går opp for meg at jeg er i andre enden av der jeg faktisk skal være, og må ta beina fatt for å komme meg til riktig adresse. Dette gjør at jeg ikke ankommer 15 minutter før tiden, men på slaget 10. Heldigvis ikke for sent, men akkurat presis.

Jeg klemmer på Sophie Elise som også er tilstede, hilser på gjengen jeg skal møte, og kjør meg klar til førpremiere på dokumentaren; «Pøbler»! Dette er en svært gripede dokumentar, hvor deltakerne inngår i et prosjekt på grunn av privat og/eller offentlig omsorgssvikt. Filmen engasjerer så til de grader, og jeg ser frem til å fortelle mer om den i neste uke. 

KLOKKEN 11.40

Dokumentaren er ferdig, og jeg tar følge med herlige Sophie Elise ned mot Aker Brygge. Vi skravler og koser oss der vi tusler i solen, og jeg får salgssjefen i Nettavisen som også tusler sammen med oss, til å ta et bilde. Alt som kan blogges, ass! Vi vandrer videre, og sier hade til hverandre ved Kontraskjæret. Deretter stikker jeg for å møte Dennis til en digg lunsj på Aker Brygge, og blir sittende her i en liten time. Jeg får i tillegg en liten omvisning på de nye kontorene deres, før jeg hopper på den altfor varme trikken som tar meg tilbake til Løkka.

KLOKKEN 13.00

Det er ikke uvanlig at det er dette synet som møter meg når jeg kommer hjem. Jeg er og blir en rotekopp, men later som at gangen er strøken, haha. Jeg har andre ting på agendaen som er mye viktigere enn å rydde, og jeg setter meg ved dataen for å svare på mails. Jeg får en påminnelse av regnskapsfører om at jeg har glemt å levere bilag for 3. termin, og legger mail og annet til side, for å gå i gang med helvetesregnskap!

KLOKKEN 15.00

Jeg trenger en pause fra tall og kvitteringer, og tar Fokus ut på en liten luftetur. Jeg innser at blomstene jeg kjøpte på Plantasjen på lørdag, fortsatt står i bilen hvor de holder på å visne, og jeg blir nødt til å få plantet dem i blomsterkassene som henger på balkongen. Helt unødvendig siden vi snart flytter herfra, men så tenkte jeg at det kunne være litt hyggelig for de som flytter inn her, at altanen ikke var dekket av visne planter og ugress. Jeg planter i vei, og glemmer at jeg egentlig holdt på med noe langt viktigere.. 

 

KLOKKEN 17.40

Jeg er akkurat ferdig med dagens andre bloggpost, og har klart å lure Dennis med meg på IKEA. Det måtte riktignok 10 minutter med hodemassasje til, og jeg prøver å lokke han med en obligatorisk IKEA-middag FØR vi går i gang med sengejakt. Før vi setter oss i bilen, må jeg bare henge opp klesvasken jeg satt på for flere timer siden. Og det er så sinnsykt kjedelig. I hvert fall når det er snakk om å henge opp sokker og undertøy!

KLOKKEN 18.30

Vi har satt oss ned ved et bord på IKEA, og Dennis er langt fra happy. Han er faktisk skikkelig sur og gretten, og jeg klarer ikke slutte å le. Det hjelper ikke, for å si det sånn. Og på toppen av det hele blir han kvalm av sausen som følger med laksen, haha. Jeg tilbyr han mine kjøttboller, men det er han ikke keen på. Desserten faller dog i smak, og vi fullfører hele måltidet på ca. 10 minutter. Ikke mye kos her i gården, altså.. Jeg valgte en pai til dessert, og jeg tror jeg har spist en del av papiret den ligger på. Jeg har i hvert fall masse papir i munnen, og det er IKKE digg. Vi raser av sted til sengeavdelingen, og finner verdens diggeste seng. IKEA blir bare bedre og bedre, og en seng derfra er absolutt ikke dumt. Alt er uansett bedre enn den steinblokken vi ligger på nå, haha. Vi står i laaaang kø for å få bestilt den, men når det omsider er vår tur, går dt radig unna. 

KLOKKEN 21.30

Vi har omsider kommet oss hjem fra IKEA og en tur på butikken. Nå skal vi kose oss med litt snacks før vi tar kvelden, og på skjermen snurrer Mot i Brøstet, haha. Dette er jo nostalgi på høyt nivå, og det er superkoselig å se denne herlige 90-talls klassikeren på nytt. Vi ser fire episoder, tar en liten tur med Fokus, og kryper deretter til sengs. Etter at jeg har nerdet meg mer på Snapchat, selvfølgelig. Jeg har virkelig havnet på tegne-kjøret, haha!Nok en dag som fly forbi, før jeg rakk å blunke.. I dag har jeg masse å ta igjen da blomstene fikk meg til å spore fullstendig av, så jeg får vel bare få gang. Gi en tommel opp om dere vil ha flere slike innlegg fremover!

Nyyyyt dagen, vakre venner. Det er freeedaaaag for pokker, og jeg håper den blir like deilig som dere  

SMASK

28 kommentarer

Kamilla F

14.08.2015 kl.11:42

Dette var et kjempe kjekt innlegg å lese, Kristin! Du burde ha mer av dem, selv om jeg kan se for meg at det tar sin tid og planlegging for å få det gjennomført. Hørtes ut som en travel, men kjekk dag! Håper du har hatt en fin morning og får en enda finere dag :-) God klem

krist.in

14.08.2015 kl.11:57

jeg elsker slike innlegg :D Alltid så gøy å få følge en dag i ditt/deres liv, hehe <3 ha en superherlig helg! Vi kom hjem fra paris i natt, og nå reiser jeg straks videre på leir med jobb, tjohei !

14.08.2015 kl.12:24

Hadde virkelig smaken for dette innlegget! Var utrolig spennende og følge dagen din, og se hva du driver med. Håper vi kan få flere sånne innlegg! Du skal være utrolig stolt av alt du har fått til! Og den innsatsen du legger i alt du gjør er bare helt fantastisk. Virkelig. Denne bloggen skiller seg ut fra alle de andre topp bloggerne!! Har fulgt denne bloggen av og på siden du kom hjem fra paradise og du leverer alltid som en sol stråle!!

Stine jeanette

14.08.2015 kl.12:27

Fantastisk Kristin! Elsker slike innlegg (: ha en super dag(:

Linn

14.08.2015 kl.12:42

Mer av den type innlegg ja. Du er en frisk og tiltrengt bris i bloggverden!

Kan bare tipse om at Mot i Brøstet har blitt min nye morgenrutine. Nå som God morgen norge har sommerferie er det Mot i Brøstet som kommer på i 7 tida. Bedre start på dagen skal du lete lenger etter, humrer for meg sjøl og får en dose nostalgi før jobb. Det kan man like;)

VILDE

14.08.2015 kl.12:53

Jeg har virkelig fått sansen for IKEA. Før synes jeg det bare var et helvete av et prosjekt å komme seg levende gjennom labyrinten, men spesielt etter at den nye IKEAen kom i Bergen tar jeg meg ofte en tur med glede!

Gøyt å følge med på hele dagen din. Får vi følge deg en dag med video, nå som Bloggerne ikke er på skjermen?

Ha en stårlende dag!

Maj-inga

14.08.2015 kl.13:12

Okei, du må lese dette (om du ikke alt har):

http://m.heltnormalt.no/nasjonensoye/2015/07/14/152000

Tone

14.08.2015 kl.13:50

Tommel opp fra meg iallefall! Nå er det lenge siden jeg har kommentert på bloggen din, men vil bare si at jeg er en trofast leser og er innom bloggen din kanskje tre ganger om dagen😁 wææ.. Stalker... Neida (joda)

Men du er ikke alene om og være hektet på snap collage:-D og det er som du sier, en utrolig bra avslapping teknikk😍

Ha en kjempe fin helg videre!!

FromFat2Phat

14.08.2015 kl.13:59

Yes yes, digger slike innlegg! Meira meira:D Og god klem til en som på ultrakort tid har blitt min favorittblogger <3 Du er et herlig fyrverkeri:D

14.08.2015 kl.14:22

Jaaa :D

14.08.2015 kl.15:08

👍🏼

Karoline E.N

14.08.2015 kl.15:49

Haha, elsker disse innlegende og gir den helt klart en tommel opp! 👍👍 bra dere fant dere en seng. Du er ikke alene om og være hekta på denne snapp chatt regninga 😂 haha! Det er jo så gøy og man kan virkelig sitte med dette i flere timer. Mot i brøste blir aldri kjedelig og jeg og samboer har maraton med det 😃❤️ Hihi. Ønsker deg en fin dag videre, fine fine du 😃 klem

Mona

14.08.2015 kl.15:51

Ja! :) Dette var moro innlegg å lese. Å måtte le litt av at du sporet helt av med planting av blomstene, haha, fort gjort ; God helg!! :D

josefinestormark.blogg.no

14.08.2015 kl.16:10

hei du og sophie noen av de kuleste bloggeree eg vet om ialle fall du hehe men korti er det du lagen ny video igjenn ilu du er drit kul

Silje

14.08.2015 kl.16:36

Mange tomler opp for slike innlegg! Du byr virkelig på deg selv og det er jo derfor vi elsker deg :) Stå fantastiske kvinnemenneske, og spre positiviteten din ut i verden.

Silje

14.08.2015 kl.16:37

*stå på skulle det stå :)

Og btw - gjerne flere spørsmålsrunder eller slike lister. Elsker det :)

Kristin

14.08.2015 kl.18:28

det er så gøy å få "være med deg" en dag😊

Maren

14.08.2015 kl.20:00

Jeg digger bloggen din Kristin! Du er så ærlig, åpen, morsom og kul. Jeg er så lei av alle disse overfladiske og "perfekte" bloggerne - men du er så mye mer ekte. Elsker deg. Forsett sånn!!!

Siren

14.08.2015 kl.20:41

HALLO JEG ELSKER SNAPCHATKUNSTEN DIN!! haha elsker å lage sånne selv lurer på hva folk tenker om meg når de ser mystoryen min men jaja :p uansett fin måte å koble av litt!:) jeg hater også å henge opp klesvask :( haha Dennis så skikkelig irritert ut på det bildet men jeg har jo sett på bloggerne at han ikke er den mest begeistra for IKEA! Håper alt ordner seg med flyttingen, lykke til :D

Veronica H

14.08.2015 kl.21:27

Elsker innlegg som dette! Tommel opp :-D

Kristina SO

14.08.2015 kl.23:38

Kjekt med innlegg som dette :D Hadde vært kult om du en dag fikk muligheten til å designe din egen IKEA kolleksjon :D

Kathrine

15.08.2015 kl.02:00

Hei :) vet du er så begeistret for palmer, og kjøper på Ikea! Styr unna Cycas revoluta!!! Den er giftig for hunder.,! Bare et lite frø eller slikke litt på bladene, så kan hunden din faktisk dø! Ville bare gjøre deg oppmerksom på det, for lille Focus er noe av det vakreste! Og som hun over meg her sier, DIN ikea kolleksjon hadde vært GØY!!!

Silje ML

15.08.2015 kl.04:25

Hahah den Nye palmen din, ler høyt.

Fin dagsoppsumering, ha en fantastisk dag og morning idag :D

Hanne

15.08.2015 kl.09:50

Hva slags app er det du bruker for å finne fram? Den så mye finere ut enn google maps :)

Therese

15.08.2015 kl.10:41

Elsker slike innlegg <3 Jeg ler like godt hver gang IKEA blir nevnt her. Du og IKEA altså :-p Jeg er ikke noe bedre sjøl, elsker faktisk IKEA! Er jo alltid noe å se, og shoppe der. Mannen min hater IKEA, og vrir seg hver gang jeg foreslår å dra på IKEA :-p Han sa en gang ; kan jeg ikke bare slippe deg av ved IKEA, så kan jeg hente deg etterpå når du er blitt mett slik det blir lenge lenge til neste gang vi må dit igjen, hehe :-p IKEA er jo livet!!! :-D

Emma Julie

15.08.2015 kl.20:25

Likte dette innlegget veldig godt! Er liksom veldig gøy å se hva en "blogger" gjør i løpet av en dag! Du har i alle fall en mye mer spennende hverdag enn meg ser det ut som. Utrolig hvor mye du får gjort på en dag! Klem :)

Linnea

16.08.2015 kl.12:59

http://www.tv2.no/2015/04/27/nyheter/samliv/ikea/6852255

Hahaha, tenkte på deg og Dennis her😂

Sandra

16.08.2015 kl.16:19

Okei.. Jeg har alltid hatt deg som en klar favoritt da du alltid er deg selv (sinnsykt kul med andre ord), men NÅ når jeg ser at du faktisk liker mot i brøstet er du HELT klar en number one!! Hipp hurra for at det finnes mennesker som deg Kristin, og spesielt at det finnes bloggere som deg! Ha en fin dag flott deg, du er helt super :-):-) KLEM

Skriv en ny kommentar

hits