DETTE MENER HAN OM MEG!

God, solfylt ettermiddag 

Har dere en fin torsdag? 

Denne sommerdagen har vært så ufattelig fin.. Travel har den også vært, og et time-for-time-innlegg kommer i morgen.. Slike innlegg vet jeg at dere setter pris på!

Innimellom slaga fikk jeg tid til en koselig lunsj med mannen, og vi endte opp på Asia på Aker Brygge. Det ble jomfrutur for min del, og jeg er så glad for at jeg endelig fikk smake på den superdigge sashimien som serveres her. Yummy, sier jeg bare.. Dette var en herlig smaksopplevelse! Et glass vin ble det også, og det må jo være lov på en solfylt torsdag. Jeg synes vel i grunn at det er lov når som helst, hehe. 

Da vi satt der og spiste, ville Dennis at jeg skulle si tre ting som jeg synes han kan bli bedre på. Vi gjorde en liten greie ut av det, og måtte si både tre positive ting om hverandre, samt tre negative. Disse her må jeg jo selvfølgelig dele med dere...

Dennis om Kristin

Negative:
1. Du kan være litt i overkant kontrollerende til tider.
2. Du kan bli farlig sint og på grensen til skummel.
3. Du klarer ikke holde tiden!

Positive:
1. Du gjør meg så stolt. Du er flink og smart, og det er en fryd å presentere deg for venner og kolleger. 
2. Du er faktisk morsom på ekte, og får meg til å le. Jeg ler masse når jeg er med deg!
3. Du får meg til å føle meg trygg, sikker og elsket. 

Kristin om Dennis

Negative:
1. Du er ikke så veldig flink til å vise at du setter pris på meg. Action speaks louder than words!
2. Du bidrar for lite på hjemmebane. 
3. Du legger fortsatt snusen din overalt!

Positive:
1. Du får meg alltid til å le.
2. Du vekker følelser i meg som jeg ikke trodde eksisterte. Jeg blir mer og mer forelsket i deg for hver dag som går!
3. Du er en god lytter.

Vi avsluttet med en suss og en skål, samt et lite løfte om å bli bedre på det som er negativt. Jeg tror det er lurt å ta en liten oppsummering innimellom, både for å snakke om hva som irriterer, men også for å fortelle hvor glad man er i hverandre. Og så må jeg bare legge til at Dennis hadde kjøpt med blomster, da han kom hjem fra jobb for litt siden Jeg dro hjemover etter daten, tok noen bilder på veien av alt det fine jeg fikk øye på, og nå prøver jeg å overtale Dennis med på IKEA. Vi må kjøpe seng til den nye leiligheten vi snart flytter inn i, og jeg prøver å lure han til å tro at vi må bestille NÅ, da det kan være litt leveringstid på den sengen vi har lyst på, HEHE! Men altså... Kanskje det faktisk er noen ukers leveringstid? Da har vi isåfall dårlig tid, haha!

Sees senere, vakre mennesker 

Kyss og klem

20 kommentarer

Kamilla F

13.08.2015 kl.17:48

Ååå sitter på jobb å leser innlegget. Det Dennis sa om deg fikk meg jo nesten til å få tårer i øynene. Nei gudsmeg så søte dere er i lag.. For noen flotte ord! Gleder meg masse til time for time innlegget i morgen :-) Må lese det før jeg skal på jobb så jeg ikke ler meg skakk i hjel. Jeg syns du alltid klarer å få litt humor i innleggene dine. Det DIGGER jeg! Kos deg med fine blomster. Du er så rååå..

Vilde S

13.08.2015 kl.19:18

Åååh, dere er så søte!! Sykt søtt sagt av Dennis :) dere er verdens herligste altså! Jeg bare digger dere ro sammen :)

Hahaha, morsomt at du klarte å overtale Dennis til å bli med på IKEA, spent på å høre hvordan det går! Haha!

Miriam

13.08.2015 kl.19:36

Så koselig innlegg!!! Dere to er virkelig en inspirasjon til alle der ute, måten dere pleier forholdet deres på liksom, og.... ja. Søte er dere!!

Håper han blir med på IKEA, og jeg håper det blir en videosnutt av det hele også kanskjeeee? (hint hint).... Hoho... Klem til deg<3

Siri

13.08.2015 kl.20:06

Hei! Jeg venter fortsatt på svar, det er rett og slett for dårlig at man ikke får svar på mailene man sender til deg!

Mia

13.08.2015 kl.20:20

ååå så fine dere er! Håper dere får en strålende kveld <3

Karoline E.N

13.08.2015 kl.20:23

Kjære kjære Kristin ❤️ Åh, for et herlig innlegg. Blir så glad av dere to, og dere kler hverandre veldig veldig godt. Det er veldig fint og ha litt oppsummering av og til, så vet man hva man skal bli flinkere på, og som man må jobbe med :) hihi. Og dere sier veldig fine ting til hverandre! Det kan være lurt og bestille i forveien! For da vi hadde kjøt hus, måtte vi kjøpe seng 4-5 uker før, så andbefales og sjekke det litt ut. Hadde hvert gøy med video snapp om dere drar på IKEA :) ha en fin kveld ❤️ Klem

Mari

13.08.2015 kl.20:29

Neeei, ikke kjøp seng på ikea, nå er det masse salg andre plasser og vil heller anbefale deg å investere i en jensen eller noe slikt. Beste valget jeg har gjort! Underverker for kropp og søvn :)

<3

13.08.2015 kl.21:20

Søtt!!!<3

Karoline

13.08.2015 kl.21:38

Gleder meg til innlegget som kommer imårra! :-D <3

Maren w

13.08.2015 kl.21:45

Dere to er så fine sammen! Så lurte det er å gjøre en sånn greie! Både få vite hva man er skikkelig god til og hva man kan bli bedere på, kjempe smart :) gleder meg til morgendagens innlegg!

Fromfat2phat

13.08.2015 kl.21:54

Åh, dette innlegget likte jeg kjempegodt:D Du gleder virkelig i en hverdag, det er alltid så herlig å komme inn her, tusen takk for det:)

Lill Falch

13.08.2015 kl.22:08

Jeg og kjæresten gjør det en gang innimellom, sier en ting vi liker og en ting vi ikke liker med hverandre, så prøver vi å jobbe med det negative :) Syntes det funker veldig fint!

Ane

14.08.2015 kl.00:24

hallo!! kva er ikkje meir elskbart enn dere <3 Dere 2 er så søte og gjør oss som leser dinna bloggen lykkelig!! Kanskje av ditt HERLIGE vesen!! Om eg har ein dårlig dag så hjelper det alltid og ta seg ein tur inn om bloggen, lese og trekke inn alle fargane!!! #LOVE

silje ML

14.08.2015 kl.03:25

Det var faktisk en veldig god ide! Sykt søtt sagt av Dennis og også av deg da!!

Nå er jeg endelig tilbake fra internettfri ferie omtrent, så har nettopp lest gjennom alle innleggene som jeg har gått glipp av uten internett. Må bare si jeg blir velig inspirert av deg, du er konge :D

14.08.2015 kl.10:37

"Du er faktisk morsom på ekte" Haha! Dere er så skjønne sammen. Håper dere er sammmen for alltid<3

Madeleine

14.08.2015 kl.11:09

Kjære Kristin!

Nå har jeg vært fast bloggleser i gudenevethvorlenge, og føler at det er på høy tid å legge igjen en liten kommentar her i feltet.

Aller først må jeg bare få takke deg - for at du byr så mye på deg selv og for at du er en helt RÅ inspirasjon, ikke bare i klesveien men også i det å ta sjangser og følge sine drømmer. Du viser at ingenting er umulig, og jeg tviler på at jeg er alene om å se opp til deg. Jeg har alltid vært en fargeklatt av et menneske og har aldri vært redd for å skille meg ut på noen måte - derfor kan jeg trygt si at jeg ELSKER klærene du designer. Endelig noen som har guts til å produsere noe litt utenom det vanlige - jeg digger det! Igår trykket jeg jammen meg hjem noen flere godbiter fra STYLECONNECTION og jeg er sikker på at de faller like godt i smak som det andre jeg har bestilt hos deg! Du skuffer aldri!

Fortsett å være deg, for du er helt FANTASTISK! <3

VILDE

14.08.2015 kl.12:42

For en sjarmør! Dette innlegget fikk meg til å smile fra øre til øre. Dere er så fine sammen

Kristin

14.08.2015 kl.18:24

dere er så søte sammen:)

Christine

15.08.2015 kl.09:57

Fikk frysninger av deres positive ord om hverandre, slikt lyser opp hverdagen (spesielt for dere to) men også for andre - elsker små doser av kjærlighetskliss til tider!

Emma Julie

15.08.2015 kl.20:19

For en flott torsdag det virker som dere hadde! Synes det er veldig bra at dere kan snakke om hva som er bra og dårlig i forholdet. Det vil jeg nok tenke fører til et enda sterkere forhold. Flotte bilder!

Skriv en ny kommentar

hits