INSPIRERENDE PÅFYLL!

Hei igjen, fininger 

Nå synes jeg at det er på tide med et superduperinspirerende blogginnlegg for både dere og meg.. Jeg elsker å jakte internettet rundt etter bilder som gjør meg glad, og som virkelig får frem smilet. Det er utrolig hva fine bilder kan gjøre med en, og jeg er i hvert fall helt avhengig av slik inspo for å opprettholde kreativiteten og energien. 

Håper disse deilige snapsene under her, får frem smilet hos dere også 

























Åh 

Der fikk jeg det påfyllet jeg trengte, og jeg er nå klar for å være kreativ.. Men før den tid skal jeg på en etterlengtet date med Sandra. Hun har nemlig omsider kommet hjem etter over et halvt år i Australia, og det skal bli så innmari fint å se henne igjen. 

Nyt kvelden, skjønninger.. Måtte den bli like fin som dere, og så skravles vi i morgen  

SMASK

13 kommentarer

Kamilla F

11.08.2015 kl.18:44

For noen flotte og fargerike bilder! Alltid kjekt med en fargerik blogg. Jeg sitter her å tenker på hvordan jeg skal dekorere rommet mitt jeg.. Eneste jeg har fått til så langt er et pyntefat me stearinlys og litt sånn småpynt på. Vet jo ikke helt hvor jeg skal begynne, men hadde vært fantastisk med mye fin pynt. Det gir deg litt ekstra motivasjon til å utføre ting føler jeg!

Kos deg på date, Kristin. Måtte du ha en utrolig flott kveld :-) SMASK

Benedicte

11.08.2015 kl.18:59

Flotte farger på bildene! Også er det fantastisk at en blogger faktisk kan bruke et helt bilde kun til pommes frites!! Det er godt å se. ;)

Personlig liker jeg å lakke neglene mine i fine farger på inspirasjonsrike dager, så jeg begynner å få en grei samling med neglelakker nå. ;)

Rikke

11.08.2015 kl.19:07

Hei Kristin! Fantastiske, fargerike bilder! Håper ikke det er ett veldig kleint/slitsomt spm, men kunne du linket til hvor du fannt bildet av karusellen på torget? Skulle gjerne visst hvor det var :)

Emma Julie

11.08.2015 kl.19:38

Nydelige bilder! Flott inspirasjon. Kos deg på date :)

11.08.2015 kl.21:01

Hei Kristin! Dette er litt utenom innlegget ditt, MEN du som elsker farger og dill dall så har jeg en nettside å anbefale om du ikke her vært innom der før. http://www.notonthehighstreet.com/ er en helt fantastisk nettbutikk der du finner utrolig mye fint i alle farger, man kan også lage til personlige gaver! Den er helt fantastisk, anbefales på det sterkeste til alle!

Ha en fantastisk kveld, hilsen en trofast leser :D

maren w

11.08.2015 kl.21:26

hei Kristin!

Ville bare fortelle deg at du inspirerer meg, designer leiligheten nå og hag hentet masse inspirasjon fra deg! Farger er virkelig en vei til lykke

Heidieldes

12.08.2015 kl.00:52

Åh kunne virkelig treng slike friske og fargerike for å piffe opp rommet mitt!:) Du er en stor Inspirasjon Kristin, og finner det fint i å bare sitte å kose meg med blogginnleggene dine en kjedelig kveld:) Ha en fin dag videre! SMILE (:)

koreabeautyblog

12.08.2015 kl.01:13

Her var det mye inspirerende bilder! Jeg likte best de med søtsaker... hehe :)

Line B

12.08.2015 kl.09:31

OMG du gir så mye inspirasjon!! Man blir så glad av farger istedenfor det typiske grå/ lyserosa og hvite som mange er glad i. Elsker når du lager slike blogginnlegg, Keep up the good work! Ha en zuper dag videre :)

Karoline E.N

12.08.2015 kl.09:39

God morgen fine fine Kristin ☀️🌴 Gud som jeg savner deg og bloggen din! Men nå sitter vi på en båt, ut mot en øy og har endelig litt wifi. Hurra! Ååh, du er så flink til og finne fargerike og inspirerende bilder, som oser feelgood og glede. Man får så mye inspo av disse bildene og man trekker litt ekstra på smilebåndet 😃 du er god altså! Jeg håper at du har det super bra og at du hadde en fin date i går. <3 jeg har sendt deg en Mail, men i og med at internettet er så tregt, vet jeg ikke om du har fått den, men får håpe på det. Ønsker deg en deilig dag - stor klem ❤️❤️

worldofliz

12.08.2015 kl.10:16

Den platespilleren <3

josefinestormark.blogg.no

12.08.2015 kl.15:02

De fine fargene som bare lyser opp hele deg du skulle ha designet barnehager for barn elsker farger og du er bare helt fantastisk i de du bare stråler kristin ilu<3

Kristin

14.08.2015 kl.18:12

så fine bilder. Blir i skikkelig godt humør av slike bilder:) likte bilde nr. 28 ekstra godt😊

Skriv en ny kommentar

hits