DE SISTE UKENE...

Mine fine, hallaisen 

Denne søndagen er superslow, og det er så deilig å ikke gjøre noe annet enn å ligge på såffan og spise, haha. Vi har ingen andre planer i dag enn å ligge her vi ligger nå, og det er rett og slett helt perfekt!

Forrige uke glemte jeg hele søndagsoppsummeringen, men her kommer omsider en oversikt over den siste ukenes ditt og datt...

WANDERLUST:

Da vi var i Agadir tidligere i år, fikk jeg enda mer smaken på Marokko. Fargerike Marrakech står høyt på listen over steder jeg ønsker å besøke, og nå skal jeg faktisk rett inn på Norwegian for å se om jeg finner noen billige flybilletter. Marokko er et vanvittig spennende land, som jeg ønsker å se mer av!

VINNERE:

Det er på tide å annonsere diverse vinnere, som jeg selvfølgelig skulle gjort for lenge siden. Bedre sent enn aldri, eller hva? Jeg har gleden av å gratulere:

Maren Berg og Veronica M. Pedersen, som stikker av med hver sin The Social Guidebook to Norway, og Karoline E.N stikker av med det siste gavekortet i SOBAZAAR x StyleConnection - konkurransen! HURRAAA for dere ♥ Supert om dere sender adressene deres på mail til meg (kristin@styleconnection.no)

GLADMELDING:

Okei.. Hvis det jeg hørte for to dager siden stemmer, så skal Spice Girls gjenforenes. Hvor FANTATISK er ikke det?? Dette er nok kjekkest for oss som vokste opp på 90-tallet, og som var Spice Girls' største fæns. Jeg digger dem like mye nå som jeg gjorde for tjue år siden, og krysser fingrene for at jeg får oppleve en konsert!INSPIRASJON:

Vi prøver å finne inspirasjon til garderobeløsning, og de siste ukene er det bilder av ulike garderober som har inspirert meg mest. I den nye leiligheten har vi et lite rom som skal brukes til walk-in, og da gjelder det å få så mye som mulig ut av liten plass. Er det noen av dere som har erfaring med Algot-systemet fra IKEA? Jeg tror nemlig at dette kan passe perfekt!
WANTIE:

Heheheh, er det én ting jeg har skikkelig lyst på, så er det disse superdigge unicorn tøflene! Er de ikke helt AWESOME? Jeg håper dere liker dem like godt som meg, for jeg har faktisk lagt inn en ordre på mange slike tøfler, som kommer for salg i butikken om en liten måned. HURRAAA, sier jeg bare, mens jeg klapper i hendene av begeistring, haha. BESTE INNKJØP:

Ettersom jeg har shoppet en hel haug den siste tiden, er det vanskelig å trekke frem én ting som beste innkjøp, så da sier vi heller at ukens beste innkjøp er ALT som ble med hjem fra Spania, haha.

Flere av dere lurer litt på hva Dennis egentlig mener om alt rælet jeg altfor ofte tar med meg hjem, og jeg skal hilse å si at han har gitt meg opp, og at han ikke lenger registrerer om nye pyntegjenstander dukker opp overalt, haha. Han legger også til at han driter i det, så lenge han får ha en "mannesone" i fred, hvor han kan spille FIFA.. Noe han selvfølgelig får, hehe!

 

CRAVING:

Denne uken har jeg hatt en helsikens cravings på krabbeklør, og gleden var derfor stor da vi i går hadde krabbeklør, krabber og reker til middag. Det er så ubeskrivelig digg, og jeg får vann i munnen av tanken. Alle som ikke liker krabbe og skalldyr generelt, går glipp av noe stort!

LÅT:

All Good av De La Soul er virkelig all good! Jeg elsker denne gode gamle låten, som alltid får meg til å ville danse i takt med den superdigge beaten. Denne går på repeat om dagen!

INSTAGRAM:

Det som inspirerer meg mest på Instagram er harmony, freshe farger, prettiness, glade bilder, detaljer, interiør, reise og feelgood. @tokyobanhbao leverer nettopp det jeg liker aller best, og bildene får meg alltid i godt humør. Dette er en soleklar must-follow!Fortell meg litt fra uken som har gått da!? Hva var ukens høydepunkt?

Talk later, darlings ♥

SMASK

29 kommentarer

Vilde S

09.08.2015 kl.14:49

http://www.vg.no/rampelys/musikk/spice-girls/baby-spice-avviser-gjenforening/a/23501491/

Jeg skulle også ønske det var sant, men det ser dårlig ut :(

Caroline

09.08.2015 kl.14:53

Nå skrek jeg nesten av glede her!! Jeg ELSKER unicorns og disse tøflene SKAL klikkes hjem til meg :D lurer på en liten ting også, er det slik at du får inn noe nytt i nettbutikken nå i høst? Det klør i fingrene etter nye plagg fra styleconnection men jeg har liksom det jeg vil ha av det som ligger ute nåå :)

Kamilla F

09.08.2015 kl.15:28

Det er så kjekt når du tar deg tid til å skrive sånne innlegg! Ser for meg at det ikke alltid tar 2 minutt. Du er så inspirerende, Kristin. En mer fargerik og sjel enn deg skal man lete lenge etter. Jeg håper livet smiler til deg, du er så flott og god! Kos deg masse i dag <3

mathilde johnsen

09.08.2015 kl.15:37

Heisann. Jeg har prøvd å nå deg både på instagram og facebook, en gang svarte du meg på instagram på DM, men hørte aldri noe mere fra deg. Det handler om at jeg vil nå ut til flere, jeg har slitt med spiseforstyrrelser og du har sagt at du ønsker å dele meg på din instagram. Jeg heter "Mathildejohnsen" der, og ville satt pris på om du så på saken, igjen :-)

Anneilen

09.08.2015 kl.15:50

vil gjerne se innkjøps video eller noe sånn fra spania med bedre oversikt :)

Silje

09.08.2015 kl.15:50

E L S K E R tøflene😍 Gleder meg til å klikke de hjem allerede😄👏

Marie

09.08.2015 kl.15:53

Takk for et deilig og fargerikt innlegg:) du gjør mange glade tror jeg!

Ukens høydepunkt for meg var å kjøpe ny bil:) men vi må vente en uke til til vi kan hente den.. Mannen teller timer, minutter og sekunder... ;)

LisaLDN

09.08.2015 kl.16:03

Ukas høgdepunkt for meg er nok planleggingen av kostyme til P-fest neste veke, hehe! :)

Maren w

09.08.2015 kl.16:12

ååå, Er det et sted som står høyt på reiselisten hos meg er det virkelig marokko! Ser på bildet derifra hele tiden og vil så gjerne finne en billig reise dit, noen tips? Ha en super deg ☀️

09.08.2015 kl.17:12

Jeg elsker enhjørninger!!:D de skal hjem til meg når de kommer i butikken din

Helene K.E

09.08.2015 kl.17:38

Long time no comment!

Selv om jeg ikke er en reser på å kommentere så er jeg en reser på å sjekke bloggen din, og leser den hver dag, flere ganger om dagen. Til og med når jeg var på andre siden av jorden. Sånn, da vet du det.

Jeg er stoorfan av Spicegirls og så nettopp denne dokumentaren, som du må se hvis du ikke allerede har sett den; https://tv.nrk.no/program/KOID23007513/dokusommer-the-spice-girls-viva-forever Den handler om en musikal de har laget av spice girls også får vi se damene snakke om hvordan livet var og hvordan livet er nå. Gøy å få høres deres opplevelse av det hele. Hvem var du egenrlig? Jeg var sportyspice.

De tøfflene var rååå. haha tenk å våkne opp for å så ta de på seg, da kan jo ikke dagen bli annet enn AWESOMEEEE!!!!

Kos deg videre med "ingenplaner" dagen :-D

Sigrid

09.08.2015 kl.17:41

Vi har akkurat satt opp Algot-systemet i gjesterommet vårt, under sengehems. Det funker som bare rakkern, anbefales! :D Gikk veldig greit å sette opp også.

Kriss :)

09.08.2015 kl.17:50

Artig innlegg :)

Mira

09.08.2015 kl.18:22

O M G!! Føler med deg med den søndags-fotballen med kjæresten (haha, snapchat)! Det er grusomt kjedelig, men men vi drar vel dem med på ting så det går vel opp! Lol så jævlig random kommentar! Anyways, jeg digger bloggen din. Du virker som en sykt herlig jente. Og jeg elsker at jeg kan komme inn på bloggen din med masse farger og inspirasjon!!:

Christina

09.08.2015 kl.18:23

Hei Kristin :)

Jeg har algotsystemet og det fungerer fint, men er litt tricky å få satt opp. Viktig at man måler riktig og bruker vater. Det kan også være litt vanskelig i forhold til hva slags vegg du skal skru det opp --> gips = du trenger spesielle skruer. Anbefaler at du kjøper de som hører til veggsystemet til maxbo om det er gips du skal skru opp på. De fungerer bra og er kjempe enkle å anvende :)

Mia

09.08.2015 kl.19:11

Tenkte med en gang på deg idet jeg så denne posten!! :)

http://www.socreativethings.com/how-to-make-rainbow-roses/

Linda Marie

09.08.2015 kl.19:14

Hei Kristin^^

Ville bare si at jeg digger bloggen din utrolig godt, leser hvert innlegg og den er skikkelig inspirerende:-D Blir skikkelig inspirert og glad av alle de fargesprakende bildene:-)

Du virker ut som en utrolig herlig og søt person med masse energi og glede^^

Ruth Valerie

09.08.2015 kl.19:56

Ååååååh er det sant? ! :D

Karoline E.N

09.08.2015 kl.22:13

Åååååh!!!! Jeg er på ferie, så jeg har ikke sett blogg innlegget, for her er det nesten ikke Internett 😮 men tusen tusen tusen takk, kjære vakkre Kristin ❤️❤️ Sender deg melding. Jeg begynte faktisk og gråte 😮❤️❤️

Karoline E.N

09.08.2015 kl.22:23

Jeg har sendt Mail og på Facebook, men jeg er usikker på om du får de da jeg har så dårlig nett. Men adressen min er: Karoline Norderhaug, karlslundvegen 10, 2422 Nybergsund 😊 håper du får en fin kveld! Klem klem ❤️❤️

Connie

09.08.2015 kl.23:23

Ja Marokko er herlight, har vært der ca 12 ganger? begynne å miste tellingen. Har vært i Agadir, Marrakech, Beni-mellal, Og Rabat. og kjørt fra by til by. Kjempe gøy, ikke så rart med tanke på at mannen min er der i fra <3.

Syns du er kjempe flink til å blogge, jeg er ikke så flink å kommentere altid, men prøver så godt jeg kan. Stå på videre!

Mette

10.08.2015 kl.09:07

Ikke kjøp ALGOT fra ikea.. det er billig, men kvaliteten deretter.. tråkurvene er umulig å skyve inn og ut.. buksehengere osv bøyer seg.. rett og slett dårlig kvalitet.. Vi måtte bytte ut alt..

Ida

10.08.2015 kl.13:00

Jobber selv for, og er veldig fornøyd med Garderobemannen sine løsninger! Send en mail til nærmeste Garderobemannen med mål, så får du et tilbud med livstidskvalitet på mail. Jobbet her et år, og aldri hatt en eneste missfornøyd kunde! Og det er det ikke mange som kan si :D

Sofie

10.08.2015 kl.13:29

Flyttet for noen mnd siden inn i en leilighet, og der har vi en bod vi bruker som klesskap, inne i den har vi ALGOT fra ikea. For vår del har vi ikke hatt noe problemer med dette, bare huske å se hvilken vei dere kapper stengene. Det kan være litt vanskelig å få opp, men det gikk greit.

Vi har ikke problemer med verken kurver eller buksehengerne. Og vært klesskap er fult.

Emma Julie

10.08.2015 kl.13:55

En fin uke oppsummert virker det som! Håper du hadde en fin og slæk søndag :)

Jessica

10.08.2015 kl.16:53

Marrakech anbefales!! Men finn et skikkelig hotell med basseng i og med marrakech ligger i innlandet, ingen hav i nærheten så du har mulighet å dyppe deg, ble fort 40 grader... :-)

marte

10.08.2015 kl.18:13

OMG TØFLENE!!!!! Gleder meg til de kommer i butikken!

Anna

10.08.2015 kl.18:53

hei! håper ikke du tar dette på feil måte, men jeg lurer på hvor du får plass til at det "rælet" du kjøper?

Kristin

14.08.2015 kl.17:53

Du er så heldig som har mulighet til å reise så mye! Fikk skikkelig lyst til å reise til Marokko selv nå😊 men det får bli med å følge deg gjennom bloggen din om du drar😆

Skriv en ny kommentar

hits