STARTEN PÅ ET DEILIG KAOS!

Hei igjen, fine venner ♥ 

Jeg kan ikke tro at det er hele tre måneder siden vi vant den elleville budrunden på DRØMMELEILIGHETEN, og nå er det ikke lenge til vi flytter inn. Om 10 dager skal leiligheten betales, og nøklene til vårt fantastiske hjem mottar vi noen få dager etter pengene er registrert på konto. Jeg er så klar for å komme plass, og har i dag gått for alvor i gang med å pakke ned Toftes Gate. 

Akkurat nå kan jeg ikke si at jeg er så veldig begeistret for alle de små tingene jeg har kjøpt med meg hjem fra all over, for jeg kan trygt si at det tar litt ekstra lang tid å pakke, når man skal pakke ned såpass mye ræl som vi har her hjemme, haha. Heldigvis klarer jeg å være kritisk, og jeg har satt av to esker som skal fylles opp og gis bort. Jeg må dessverre innse at det går en grense for hvor mye man kan samle på, og den grensen er nådd for lengst. LOL!

Man kan si mye om flyttekaos, og at flytteprosessen i seg selv er helt jævlig, men jeg koser meg gløgg med hele opplegget, og gleder meg stort over det som holder på å skje. Jeg gleder meg så til de grader at jeg ikke klarer å synes at flytting, pakking og bæring er kjipt, og det som er noe av det beste med alt, er at man liksom får ryddet skikkelig opp. Det trengs, for å si det sånn, haha!Litt mer pakking, og så er jeg klar for helg. Og da mener jeg KLAR! 

I kveld er det nemlig duket for en real RnB aften med deilige jenter, og jeg skal danse så mye at jeg ikke klarer å bevege meg på TO uker. Hører dere?? TO!!! 

Hva står på planen for kvelden? Noen som skal danse like heftig som meg? Hahah..

Klem i fleng ♥ 

18 kommentarer

krist.in

07.08.2015 kl.16:29

såå gøy :D gleder meg til å se hvordan dere får det !!

Emma Julie

07.08.2015 kl.17:18

Morsomt! Har selv gjort klar flytteeskene som blir med meg om en uke. Kos deg masse med dansingen :)

Miriam

07.08.2015 kl.17:38

Jeg er så glad for at du koser deg, Kristin! Jeg synes det er så morsomt at du har funnet deg drømmeleiligheten. Herregud så mye som jeg gleder meg på deres vegne! Jeg blir så glad bare av hvor sprudlende du er. Smittsomt! Kan ikke vente med å se hvordan resultatet blir :-)

Også lurte jeg på.. Kan du si litt om hva Dennis synes er viktig når det kommer til innredning? Selv om jeg har oppfattet at du for det meste har "hovedansvaret", tror jeg nok Dennis har en mening i det hele også. Hadde vært litt morsomt å vite hva han liker av interiør og slikt :) Han har nok sikkert mye av den samme smaken som deg (regner jeg med) men du skjønner vel hva jeg mener :)

Klem til deg

Marianne Brevik

07.08.2015 kl.17:52

Du har så mye kult! En liten fargeklatt uten like er du. Viktig å gjøre det man brenner for, og det er kult. Jeg brenner også for det jeg driver med akkurat nå. Er så morsomt å ha en jobb man trives med. Dagene går så mye bedre da. Er du nysgjerrig på hva jeg driver med, så ta en titt innom bloggen min, eller lik facebooksiden min: Marianne Brevik-Frittstående Hudpleiekonsulent-Mary Kay

Ha en fin dag videre :D

Marte

07.08.2015 kl.18:22

Hei! Jeg er EF ambassadør, som vil si at ved spørsmål ang. språkreiser, så er det bare å kontakte meg. Kan gi dere rabatt, i tillegg til at dere kan bestille en gratis brosjyre av meg!

http://my.ef.com/Marte.Hagen

Mathilde Johnsen

07.08.2015 kl.18:34

Heisann. Jeg har prøvd å nå deg både på instagram og facebook, en gang svarte du meg på instagram på DM, men hørte aldri noe mere fra deg. Det handler om at jeg vil nå ut til flere, jeg har slitt med spiseforstyrrelser og du har sagt at du ønsker å dele meg på din instagram. Jeg heter "Mathildejohnsen" der, og ville satt pris på om du så på saken, igjen :-)

Marie

07.08.2015 kl.18:40

Haha!! Jeg tror jeg hadde blitt gal;) faktisk så elsker jeg all slags saker, men orker ikke holde orden på slike ting. Gleder meg på fine vegne med flytting til drømmeleiligheten. Du fortjener det Kristin:)

Vilde S

07.08.2015 kl.18:42

Jeg gleder meg så utrolig mye med dere!!! Dette blir så fantastisk bra, og jeg gleder meg enormt til følge med på prosessen, og til å se resultatet!!

Jeg flyttet fra en leilighet jeg bodde med en venninne nå i juni, og det er det verste jeg har gjort tror jeg! Jeg koste meg absolutt ikke, det var bare stress. Ble ekstra dritt siden vi bodde i 5.etg UTEN heis(!!!), så det var ikke bare bare, haha. Men det var SÅ deilig når vi endelig var ferdige. Lenge til neste gang jeg skal flytte!

Kos deg masse i helgen, Kristin! Det fortjener du helt sikkert! :)

Camilla.

07.08.2015 kl.19:25

Hei fine deg!

Jeg er så glad på deres vegne at leiligheten kom i boks at dere nå skal flytte inn. Utrolig spennende å følge med på deg/dere. Kjenner igjen følelsen av at det er godt med en opprydning i skapene, haha. Det samler seg opp så mye som man ikke orker å ta stilling til alltid. ;-)

Stor klem.

Anine

07.08.2015 kl.20:41

Grattis med voksenlivet? :) Håper det blir bra nå som dere flytter. Jeg holder på å innrede min 3månd nye stue nå og får virkelig masse inspirasjon av å se på bilder fra leiligheten din. Gleder meg til å se hvordan det blir når dere har pakket ut og virkelig flyttet inn. Du må gjerne si ifra hvis du vil kvitte deg med noe så har me åpende armer til deg;)

Kristina SO

07.08.2015 kl.21:11

Gleder meg til prosessen og resultatet av hjemmet deres😁😁😁😁 F A R G E R er livet! ❤️💜💙💚💛

Kriss :-)

07.08.2015 kl.23:40

Å så artig :-)

Du gleder deg nok kjempe mye, det kan jeg tro at du gjør, du er heldig og herlig :-)

Skal du gi bort i konkurranser eller ?
Jeg er så glad på deres vegne, Kristin! Klart det er mye å pakke ned når man flytter, men det høres ut som dere er på god vei :-) Selv flytter jeg ut for første gang om et par uker, gjett om jeg gleder meg! Hehe.

Håper du har det koselig i kveld :-)

Kamilla F

08.08.2015 kl.09:17

Jeg håper du får det fantastisk i den nye leiligheten , er jo nesten ikke tvil om det med alle de fargerike tingene du skal ta med deg! Gleder meg selv til å flytte inn i noe jeg synes er en drømmeleilighet. Herlig! Jeg ønsker deg bare det beste, og regner med du holder roen selv om det bare er få dager til du flytter, noe som betyr masse pakking! (Esker for alle penger). Masse lykke til i denne flytteprosessen. Håper leiligheten til slutt blir alt du har drømt om :-)

Julie Storlien

08.08.2015 kl.10:58

Så herlig! Masse lykke til med pakkingen!

Klem i fleng <3

Eline

08.08.2015 kl.11:34

Jeg elsker hvordan du blogger om hverdagslige gjøremål og det er likevel gøy og lese! Det virker som du legger så mye i det, i motsetning til mange andre bloggere hvor det kan virke som de bare må slenge sammen et innlegg fordi det er jobben, hva de har på brødskiva, den nye treningsthightsen osv. Jeg blir så glad av å lese hos deg og har selvfølgelig sendt inn en stemme :) masse lykke til med flyttingen, gleder meg til å følge prosessen og se resultatet :D

08.08.2015 kl.12:34

Åhh blir nesten like gira som deg av å lese disse flytte innleggene og ikke minst det som skjer på snapchat! Håper du holder oss godt oppdatert under hele flytte prosessen! Synes det er så spennende! Gleder meg utrolig til å se hvor fresht drømmeleiligheten blir om ikke så lenge!

Kristin

14.08.2015 kl.17:45

Gleder meg til å få se hvordan dere får det i nyleiligheten:)

Skriv en ny kommentar

hits